Gjett hva jeg gjør?

Skjemmer meg selv bort med fotpleie. Hva annet skal du gjøre når du våkner klokken åtte på en søndag? Har faktisk hatt fotmaske på i over en hel time nå, mens jeg har lest ut resten av Marekors. For en bok, endte nesten akkurat som jeg håpet. I hate Tom Waaler! Gleder meg allerede til å sette øynene i neste, selv om det mest sannsynlig må vente til jeg ligger og slikker sol langs lange, hvite, strender. På en øde øy. . som kun er litt under 3 måneder til 😀 HYL!

Tilbake til føttene: har benyttet meg av verdens deiligste fotmaske og krem i ett de siste månedene. Et fantastisk produkt, som også er vennlig mot miljøet. 99.5 prosent naturlig, ikke testet på dyr, og best av alt: The whole shebang er resirkulerbar.

Dere som har lest bloggen min en stund, har kanskje fått med dere hvor forelsket jeg er i alt som har med kokos å gjøre? Vel, denne ER kokos. Den lukter så godt at jeg er sikker på den smaker himmelsk også. Dessuten etterlater den føttene mykere enn på en nyfødt baby, og kan brukes som både krem eller en maske. Anbefaler absolutt sistnevnte, så kan du pakke føttene inn i fæle bomullssokker og gjøre andre ting, mens vidunderet gjør jobben sin.

Dette er ting nummer 3 av Burt´s Bees i samlingen min. Har allerede skrevet om shimmer lotionen som gir huden en helt nydelig glød, og nå har jeg også passet på å skaffe meg miracle salve, som en leser faktisk anbefalte meg via kommentarfeltet på dette innlegget. I følge henne kan den brukes overalt, tørre føtter, albuer, heler, til og med i håret. Gleder meg til å prøve!

Nå skal jeg snart ut i regnet og på trening. Hadde fridag i går, og kjenner jeg er veldig klar for både styrke og kardio i dag. Kanskje mest det førstnevnte, har blitt helt besatt av armer den siste tiden. Synes det er så vakkert med litt muskler. Får se om jeg kan dyrke frem noen i mine spagettiarmer med tiden. I hope!

Sender alle fine lesere en god klem ♥  (… og litt kakerester fra i går 😀 )

Deler av innlegget er reklame 

72 kommentarer

 1. Da er vi to – jeg har endelig innsett at jeg dessverre ikke kommer til å få veltrente armer av å løpe på mølla :/ Lykke til med dyrkingen 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, takk det samme 😀 Blir spennende å se resultater (?) etter hvert. Jeg vil ha NÅ!

   Klem!

 2. Hedda :)

  Ha en fin søøndag 🙂 Elsker bloggen din Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Weee, takk 😀 Det samme til deg <3

   Klem!

 3. Høres deilig ut!
  God søndag og klem til deg å!:D<3

 4. Ha en fin dag Caroline:) klem klem <3

 5. Så søøøøøøøøøøøøøøt bursdagskake til hundene, Du blir nok en søt mamma også.Kos deg i regnet og på trening))))klem 🙂

 6. Jeg er også veldig opptatt av armer, og jobber med å få de fine og markerte. Et godt tips er å trene deltamuskelen. Jeg bruker frivekter, men det velger du selv. Man ser veldig fort resultater i alle fall! Og for meg er det lik mer motivasjon!

  God søndag til deg, og god trening!

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂 Blir frivekter på meg også, forresten 🙂

   Klem!

 7. åhh…perfekt start på søndagen!

 8. så deiilig, ha en fin søndag videre!

  Hadde vært inspirerende om du hadde skrevet et innlegg om ting å gjøre på søndager, er så lett å bare sove dem bort.

 9. Heeeerlig!! Jeg nyter søndagen jeg også, med et laaaangt godt bad, etterfulgt av deilig bodylotion, og avslapping i morgenkåpen:)
  Håper du får en aldeles nydelig dag, Caroline:) stor klem til deg!

 10. du må jo først legge fra deg noe av løpingen, og heller legge inn rene styrkeøkter. Du gir feil signaler til kroppen når du løper – den bryter altså ned musklene. Mitt tips er å fokusere mer på styrke enn kardio, i tillegg må du spise (litt?) mer – for å i det hele tatt kunne «bygge» (for det meste proteiner)..

  1. Fotballfrue

   Hvordan vet du hva jeg spiser?

   – C

   1. Elise2

    Hun mente kanskje for å få mer fett på armene? Fett blir til muskler.

   2. Fotballfrue

    Fett blir ikke til muskler, det er umulig 😉

    – C

   3. Fett kan aldri bli til muskler, hadde det bare vært så lett så…

   4. b-flisa

    Lærte i gymteori på vgs at når man er støl etter trening, så er det fordi fett har blitt til muskler. Nå må jeg sjekke det opp. Hvis jeg gidder… Tenker at du helt sikkert har rett i at det ikke er sånn, siden du skriver det her…

   5. Andrea

    Fett blir ikke til muskler, når man får større muskler er det fordi at fettet forbrennes og musklene bygges 🙂 Regner med det er dét som står i gymboka di også, men sikkert lett å misforstå!

   6. Det er fullstendig feil at man blir støl fordi fett blir til muskler. Grunnen til at man blir støl er at muskelfibrene blir skadet når man trener styrke. Denne skaden er stølhet. Når muskelen bygger seg opp igjen, blir den litt sterkere og litt større, slik at den skal tåle enda mer belastning.

    Skal men bygge muskulatur, så bør man faktisk ikke trene styrke i samme økt som kardio. I et minste bør man trene styrke først. Kroppen produserer kortisol (stresshormon) når man trener kardio, og dette kan medføre at musklene brytes ned. Trener man tung styrke (men helst ikke mer enn en times tid), produserer kroppen veksthormoner, som bidrar til muskelvekst. Trener man tung styrke etter kardio, har man sannsynligvis en stor andel kortisol i kroppen, noe som gjør at man på ingen måte legger til rette for optimal muskelvekst.

    En annen ting er at den beste måten å trene armer på, er å trene baseøvelser. Benkpress og nedtrekk f.eks tar både biceps og triceps godt. Fokuser heller på baseøvelser, og legg til isolerøvelser for armene heller enn å bare trene armene (som alt for mange jenter gjør).

   7. Hvis du i utgangspunktet holder deg på samme vekt som du spiser nå, gir det mening at du må spise litt mer for å legge på deg muskler. Det er jo ikke treningen direkte, men påfylli av protein etterpå som bygger opp muskler. Men jeg blir litt engstelig av hvor mange som tror fett blir til muskler. Hun under hadde jo hørt det i gymteorien i vgs og jeg har også hørt det fra SATS-trenere… :s

   8. Fotballfrue

    Jeg trenger ikke spise mer enn jeg gjør for å bygge muskler 😉 Det handler ikke om mengder, men det handler om HVA du spiser og HVORDAN du trener 🙂 Jeg har ingen planer om å legge på meg, jeg har bare lpaner om å få mer markerte armer. Det at fett blir til muskler er kanskje det merkeligste jeg har hørt på lenge. .

    – C

   9. Det er jo virkelig ikke bra at noen tror at FETT blir til muskler. Det må jo være som Andrea skriver over at når man trener så vil muskler «erstatte» fettet… Det er det eneste logiske jeg får ut av dette.

 11. Tenke å gjøre det samme i dag! 🙂 Skikkelig søndagsting å gjøre ^^

  ELSKER bloggen din! Ha en fin søndag <3

 12. Miracle salve er litt som Rosebud salve da? Elsker Rosbud jeg ihvertfall. Ha en flott dag Caroline!

 13. Hei, Caroline!
  Hvordan høst/ vinter jakker burde man investere i år, kan du linke til noen? 🙂
  KLEM

 14. Høres ut som en fin start på søndagen 🙂 Selv har jeg unnagjort vask av både bad, kjøkken og stue, så nå skal resten av dagen brukes kun på kos 🙂 Ha en fin dag videre 🙂

 15. Hei Caroline! Digger bloggen din, du er en kjempestor inspirasjon!
  Men jeg har et spørsmål, når du handler klær får du mest inspirasjon fra det du ser i motebladene og det som er «inn», eller kjøper du det du selv syns er fint?

  1. Fotballfrue

   Handler selvfølgelig det jeg liker best selv 😀 Men en blir jo ofte påvirket av motebildet på en eller annen måte uansett 🙂 Må alltid ha flere «must» for sesongen i garderoben 🙂

   – C

 16. God trening! 🙂 Styrke er så gøy. Hadde en herlig løpeøkt på sats nettopp, og holdte på å gi meg etter 8 km, men så tenkte jeg at DET ville ikke du gjort, så da ble det litt over 1 km ekstra. SÅ deilig 😀

  1. Fotballfrue

   Å, så flink du er 😀 Herlig innsats! Skal snart gi meg avgårde jeg også, skal bare… først. Alltid en unnskyldning når været er så dårlig 😉

   Klem!

 17. Elisabeth

  Ser så herlig ut! Kos med litt tid til seg selv på en mørk søndag:D
  Jeg lurer på en ting Caroline, håper du kan hjelpe meg:D Har prøvd å lage smarties cookies flere ganger nå, men mine blir langt i fra like fine som dine, dine ser tykke og runde ut… mens mine flyter ut og blir veldig tynne, pluss at smartiesene mister fargen, blir helt bleike etter stekinga:D
  Lurer på om du har noen triks på åssen smartiesene fortsatt har den fine fargen etter stekinga? og om du presser ned kulene før du steker dem eller lar du dem bare smelte ut av seg selv i ovnen?:D
  Takker så mye Caroline<3

 18. Marita Ø

  Skal selv begi meg ut på en løpetur, veldig, veeeldig snart 😀 Men aller først litt praktiske ting, driver å pakker reisekoffertene til en aldri så liten ferie! Reiser til Spania tirsdag morgen! 😀

  Fin Søndag Caroline!

 19. Er det ikke deiligere å bruke fotmaske ETTER trening? 😉

 20. Hei!

  Fin blogg, må innrømme at jeg leser den titt og ofte!
  Når det gjelder Jo Nesbø-bøkene har jeg også opparbeidet meg et hat til Tom Waaler, og neste bok jeg skal ta fatt er nettopp Marekors. Etter innlegget ditt kan jeg jo ane hvilken vei det går for han, og da er jo litt av spenningen borte!? Jeg kan selvfølgelig ta feil, men du skjønner sikkert hva jeg mener..

  God søndag, og lykke til med «Frelseren».

  1. Fotballfrue

   Du vet ikke halvparten en gang pga. den setningen 🙂 Kanskje han flytter, forsvinner, blir tatt, kanskje han dør, eller kanskje Harry rett og slett får hans stilling? Det kan være så mangt 🙂

   Klem!

 21. Hei! Utrolig gøy å følge med på bloggen din 🙂

  Ett lite tips, har sett at du handler mye av produktene dine på nettbutikker som jeg selv har prøvd, som er en del dyrere enn denne siden: http://www.feelunique.com/

  her er alt mye billigere, frakten er vell ca 250, men du sparer uansett dersom du kjøper litt forskjellig når du først invisterer 😉

  ha en nydelig søndag!

 22. Hei Caroline!
  Sånn apropo velvære- og skjønnhetsprodukter, kan ikke du høre med din mann om hvorfor han liker akkurat de produktene han bruker og så fortelle oss om dem? Skulle gjerne hatt noen gode idéer til hva jeg kan gi min kjære i gave og han har så smått begynt å ta i bruk rens og fuktighetskrem. Så da hadde det vært gøy å gi ham noen gode produkter slik at han kanskje blir mer motivert til å ta vare på huden sin 🙂 Og ikke minst, når julen nærmer seg, kan du skrive litt om gaveidéer til menn? 😀 da hadde du vært en engel! Synes det bare blir vanskeligere for hvert år å finne noe til min kjære :p

  Ha en fantastisk søndag vakre deg! 🙂

  1. Jeg slenger meg på denne, vet allerede nå at jeg kommer til å slite med å finne julegave til kjæresten, hehe..
   Håper resten av søndagen din blir fin-fin! 🙂

 23. Har selv vært ute å jogga i dag – stolt 🙂 – ikke noe som jeg bruker å gjøre søndagsformiddag for å si det slik 😉
  God trening da ! 🙂 Pump it up 😉

  B I R T E

 24. Camilla

  Skal si du er oppe tidlig, ha det gøy på trening!;)

 25. Ååå, som jeg elsker bloggen din – du er så motiverende på alle måter og hold 🙂
  Kos deg masse på trening i dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Kjempeherlig å høre!

 26. Petronella

  Så godt du ser ut 🙂

  Jeg har vært borte fra bloggen din lenge, men ble overrasket at du ser så mye bedre ut nå. Rundere i ansiktet og mer kjøtt på kroppen. Tror kostholdet har gjort deg godt … selvom jeg synes du trener litt for mye.

  Lykke til med pakking, selging og flytting 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvor er jeg rundere i ansiktet, og hvor ser du at jeg har mer kjøtt på kroppen? Merkelig at vekten min ikke har rikket seg verken opp eller ned på kanskje 8 år da :/

   Men ellers takk!

   1. Cecilie Maria

    ??? Jeg kan heller ikke helt se hva du snakker om… Syns aldeles ikke du ser rundere ut, Caroline!

 27. kristina

  Hei Caroline 😀
  Elsker bloggen din og leser den hver dag, selv om eg ikke er så flink å kommentere.
  Prøver å spørre deg en gang til her, sendte mail til deg men hørte ikke noe tilbake.

  Jeg er inspirert av ditt LCHF kosthold, og har begynt på det selv. Er veldig fornøyd 😀 Prøvde forresten LCHF energibarer i dag, og de var kjempe gode ;D

  Men du jeg lurte på, hvor mange gram karbohydrater pr hundre gram er «greit» ? når jeg sjekker bak på varen skulle jeg gjerne visst det. Vil gjerne gå ned, men ikke drastisk mye. Håper du kan svare 😀

  Stor klem til deg

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å synes at 8-10 gram per 100 gram er helt ok 🙂 Det spørs hvor streng du er 😉

   Klem!

 28. katrine

  Hei!
  Nå har jeg kommet meg ut av dusjen etter en treningsøkt på bein og rumpe 🙂
  Kunne du ha lagt ut treningsprogrammet ditt når du skal begynne å trene armer? Trenger noen gode tips :-
  ) Ha en strålende søndag!

 29. Christina

  Hei Caroline!
  Hva spiser/drikker du rett etter en treningsøkt? Jeg leser overalt at det er viktig å fylle på med karbohydrater etter trening, sammen med proteiner. Blir det bare proteiner på deg da?
  Takk for inspirasjon og motivasjon hver dag!

 30. Vil du si at 1 ss bakekakao, vann og litt fløte er en ok erstatter for kakao, mht. karbene?

 31. Hei! Fint med hudpleie hjemme 🙂 Har du prøvd CND Sea Scrub? Den er helt fantastisk,anbefaler!

 32. Harry Hole har en karisma og en tilstedeværelse som få littære og fiktive personer faktisk har! Det er nesten så jeg savner Harry de stundene hvor jeg ikke er oppslukt i hans verden! 😉 Jeg begynte «feil» vei jeg da, så jeg holder på med Frelseren nå.. 🙂

  Ha en fin dag Caroline!!! =D

 33. Hvorfor har vi ikke fått sett noe fra Bryllups-søndagen? 🙂 Som antrekk og div. andre ting?
  Hadde egentlig gledet meg til det, men har glemt å spørre for the longest time!

  1. Fotballfrue

   Jeg tror det ligger litt ute av det? Tok masse bilder fra vi pakket opp, og fra frokosten 😀

   – C

   1. Hmm, har sett gjennom arkivet for 5 gang (!) nå, og ingenting ligger ute fra søndagen. Hadde vært fint med en link til et innlegg dersom jeg har oversett noe?

   2. Fotballfrue

    Kanskje jeg blander med albumene på dataen 😉 Det er vel ikke akkurat interessant om jeg legger ut det nå? :/

    – C

   3. Alltid like interessant å se bilder fra det eventyrlige og drømmene bryllupet deres 😉
    Sikkert flere enn meg som blir superglad av å se never-before-seen bilder! 😀

   4. JAAA, vi vil se! Helt enig med Elise, alltid like artig å se bilder fra bryllupet deres 🙂

 34. Syns du har fine armer! Har tenkt på det mange ganger når jeg har sett bilder faktisk :]

 35. Caroline, du er herlig!

 36. Hei Caroline!

  Jeg lurer på noe som ikke har så mye med innlegget å gjøre. Du skriver jo ofte dagens antrekk, og hvor du har handlet klærne dine. Tenker du noen gang at «åh, jeg vil ikke at noen skal få vite hvor jeg har kjøpt denne toppen – den er så fin!». Ikke sjeldent er jo klærne utsolgt på nelly eller asos etter du har skrevet at du har de, og jeg vet med meg selv at jeg synes det er kjipt å ha klær «som alle andre har»… Har jeg kjøpt meg en fin topp, vil jeg jo ikke se den på alle andre på gata liksom.

  Litt kludrete skrevet, men håper du skjønner hva jeg mener 🙂

 37. Hei.
  Jeg lurer på hvordan du trener armene. Hvilke øvelser, hvor tunge vekter osv.
  Har vært på trening i dag selv, en god følelse å starte søndagen med en god treningsøkt 🙂
  Ha en fortsatt fin søndag, hilsen fra meg.

 38. Haha, jeg må bare si det! Det er det verste… Her sitter jeg, akkurt kommet ut av dusjen og tenkte på de stakkars føttene mine som sjeldent blir pleid. Så tenker jeg for meg selv at kanskje Fotballfrue har noen bra tips-hun har jo peiling på det meste av selvpleie..*Tar meg selv i stadig å tenke på hva du ville tenkt om saken* så går jeg etterhvert inn på bloggen din, som jeg forøvrig er flittig leser av-og gjett hva du blogger om?!?!?!!

  Føler meg ærlig talt litt teit av og til, men man får virkelig et «forhold» til deg om jeg kan si det sånn. Men tror det har mye å si at du er så naturlig og flott. Du er virklig en stor inspirasjon for meg, både gjennom trening og holdning, på en måte. Ble mye rart her, men synes du fortjener å høre det:-)

  Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Haha, så utrolig bra 😀

   Klemmer tilbake 🙂

 39. Madelen

  Shampoen til burts be er bra Tror ikke den inneholder sls heller

 40. Så herlig ut! 🙂

 41. Therese

  Hvis du elsker kokos MÅ du kjøpe Estee Lauder sin Bronze Goddess-parfyme (den brune flaska, ikke den blågrønne)! Den er dessverre vanskelig å få tak i. Folk står på ventelister i fleng her hjemme, men jeg fant den i Italia i sommer, så det er ikke umulig å finne den i utlandet! Mmm, himmelsk!

  1. Fotballfrue

   Æ, nå kjenner jeg at jeg må ha den :O

 42. Michelle

  Elsker å smøre inn føttene med den fotkremen før jeg legger meg, er s deilig! spesielt når vinteren kommer og tørker ut huden!

 43. Jeanette H

  Hei:) Elsker bloggen din! Hvilken nr er det på den neglakken?? klem.

 44. Hva slags sokker bruker du over fotmasken? Vanlige tennissokker?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *