Årets hundebursdagskake

Selvfølgelig er det lov å være litt fjollete når de firbeinte har bursdag! De fortjener kun det beste, og jeg synes det er så morsomt å gjøre noe ekstra på dagen, slik at de med årene kan forstå at dette er deres dag. Lagde kaken litt annerledes i år enn hva jeg gjorde de første årene, og ble utrolig fornøyd med resultatet. Kuttet blant annet ut brødet (pga. gjær), og erstattet det med hundepølse i stedet. Dessuten lagde jeg to etasjer. Haha 😀

Handlet inn divers på dagligvarebutikken, hundegodteri jeg vet at begge to elsker:

Brukte vel ca. 20 minutter på hele kaken, her er den ferdig. .


Hva ER det mamma har funnet på i år a?? 

Har. . SÅ. . lyst. . PÅ!! 

Nå sprekker jeg snart!! 

Hihi. Deretter forsvant den på ca. 30 sekunder. Ga toppen til den ene, og bunnen til den andre. Veldig kjekt 😀

Så! Hva synes du?

125 kommentarer

 1. Vil du ikke oppgi hvor mye huset dere har kjøpt koster? Lurer fælt! <3
  Ser fantastisk flott ut!

 2. Kristine

  Det der var genialt, alltid nr jeg har lyst til å gjøre noe spesielt for min hund har jeg alltid tenkt på kake. men man kan jo ikke gi dem en hel kake. at jeg ikke har tenkt på en sånn kake før. tusen takk for ideen. å en super fin blogg! Lykke til i det nye huset 🙂

 3. Jeg blir helt rørt av hvor skjønn du er med hundene <3 Det er rart å tenke på at det er 5 år siden Hugogutten kom til verden. Han vi ikke trodde ville komme til å overleve fordi han satt fast som den siste valpen i kullet. Men etter intensiv jobbing ble det liv og pip fra han også. Rørende å tenke på! Stor klem til hugogutten <3 Hilsen stolt oppdretter.

 4. Elisabeth

  Snille matmor:D<3

 5. Hallo forbilde! : )
  Jeg har en litt vanskelig kveld og natt foran meg, og lurte på om du har noen tips til hva jeg kan gjøre?
  Sliter litt med at jeg blir fort nervøs og redd. Trenger noe som gjør kroppen rolig…
  Vet det høres dumt ut, men jeg ville bare spørre….
  Gratulerer med hus forresten 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Hei Sina! Det er så vanskelig for meg å gi deg råd, når jeg ikke vet hva saken er. Men en kopp varm te, og en god samtale med en du er glad i, nesten frem til du sovner, pleier å gjøre en del. .

   Sender deg gode tanker <3

   Klemmer 🙂

   1. Takk : ) Nå skal jeg opp å lage frokost til kjæresten 🙂
    Håper du får et helt fantastisk liv, Caroline! Etter å ha fulgt deg i 1 år, så har jeg blitt gla i deg.. 🙂 Jeg unner deg alt bra! Stå på videre! Du er mitt store forbilde, å en humørspreder uten like!

 6. Gratulerer med hundebursdagen!

 7. Superkokken! Vofsene er så nusselige!:D

 8. prøvde og lage slik til vår hund en gang. men brukte hunde mat på boks og ikke leverpostei. endte med at det så ut som en stor drit 🙂 hahah

 9. fantastisk:) Gratulerer

 10. Ida Marie

  Jeg elsker at du elsker hundene dine! <3

 11. Så fin kaka ble! Er sikker på at det ble en kjempe suksess! 😀 Noe hunden min er EKSTREMT glad i er de tyggebeina, Dentastix 😛 Spørs om ikke den måtte få være på kaka her i huset 😉

 12. Så søte hundekaker ^^
  Du er så kreativ!

 13. Fantastisk! Lagde kake til min ifjor og, slik du lagde før. Det ble en veldig stor suksess!

 14. Hei, så du en tibbe som var ute å gikk tur utenfor stadion når LK signerte kontrakt?

  1. Fotballfrue

   Nei, det tror jeg ikke :/

   – C

   1. Vegard

    okey, ,da gikk du glipp av skjønningen vår :/

    http://www.youtube.com/watch?v=ehbw-p-WAoE 🙂

   2. Fotballfrue

    Åååååå!!! Helskjønn <3

 15. Så sykt søte! 🙂

 16. haha, åh, du må være verdens søteste matmor. så gromt, og så veldig dratt-den-litt-for-langt. love it!

  1. Fotballfrue

   Haha, I know 😉

 17. åh, caroline!! du er så nydelig at jeg vil spise deg opp:D hvem gjør sånt for hundene sine? det varmer hjertet mitt å se hvor godt dere behandler hundene deres! dette er noe alle burde gjøre for hundene sine en gang i året!

  1. Fotballfrue

   Å, takk 😀 Jeg er enig i at alle hunder burde skjemmes litt bort, de er jo så fantastiske dyr!

 18. De er sååå nusselige! Og tydeligvis veldig veloppdragne;)

 19. Hihi, så søtt! Grattis:) Jeg feiret 20 årsdagen til kosekatten min (et kosedyr altså) på tull i dag:p Men du, jeg har litt vanskelig for å få med meg hvilken hund som er Hugo og hvilken som er Ronaldo! Kan du klargjøre det for meg? Takk:)

 20. Hehe, helt fantastisk!! 😀 skulle gjerne ha sett video da de satte tennene i kaka 😉

 21. Ååå, så søte de er 🙂

 22. Hehe, herlig kake og bursdagsbarn. Takk for tips, og gratulerer til bursdagsbarn(a) 🙂
  Gratulerer med flott hus forresten, gleder meg til å se fremtidig innredning 🙂

 23. Haha, så søtt! 😀

 24. Søt kake og likte spesielt bildene av hundene når de inspiserer kaken 🙂

 25. Selve ideen er god, men de fleste hundeeiere bør være klar over innholdet i det de gir til hunden sin, på samme måte som de fleste er ekstremt interessert i hva som er i maten de selv spiser.. Ikke noe av hundegodtet på bildet over er godt for hunden, men det trenger man bare å lese på pakken for å forstå.

  Det er regler for hva matvarebutikkene har lov til å selge, og hva de ikke kan, og dermed sier det seg selv at man skal og bør unngå all type dyremat fra matbutikken. Disse butikkene er ment for å selge menneskemat til mennesker, og nettopp kun dette. Beklageligvis er det ikke så mange hundeeiere i Norge pr. i dag som har god nok peiling på hund til egentlig å kunne ha en, men i mange tilfeller velger jeg å tro at det bare er naivitet. Man kjøper ikke en data på Felleskjøpet, på samme måte som man ikke kjøper dyremat i menneskers matbutikker.

  Det som ikke kan selges for menneskekonsumsjon, hakkes opp og selges som hundemat. Fett, aske, råstoffer og mais. Mais går forsovidt bare rett gjennom hndetarmen, uten å gi noen som helst form for næring. Mye salt er det i «maten» deres og. Nei, takke seg til normalt folkevett, hunder skal spise hundemat som er tilpasset dem, ikke restene etter oss mennesker.

  Du kunne like lett (eller lettere?) laget en hundekake som ikke påvirket hunden din på noen annen måte enn å være bittelitt fetende, for eks. brukt kyllingfillet, grønnsaker, ris, youghurt, hundegodbiter fra dyrebutikk. Da gir du hundene dine en mulighet til å leve med dere lengre og ha det bedre med seg selv og kroppen sin 🙂

  1. Fotballfrue

   Herregud. Dette er en gang i året. Dersom du tror jeg förer dyra mine med drittmat fra kiwi resten av året, vet du svært lite om meg. De følger begge en bestemt matplan satt opp til hver av dem, avhengig av deres fysikk og rase. Helt utrolig hva enkelte skal pirke på. Hunder må da også få lov til å skeie ut, slik som oss mennesker. Eller vil du si at sjokolade, lys ris, pasta og potetgull er bra for oss?

   – C

   1. Til Peiling:

    Å nærmest komme med den påstanden om at Caroline vanfôrer hundene sine er kanskje noe av det frekkeste jeg har lest her inne på lenge. Jeg våger å komme med følgende motpåstand: Caroline og Lasse legger like mye vekt på hundenes velvære og helse som de legger i sin egen. Caroline har ved tidligere anledninger skrevet at hun lufter hhv. går tur med hundene tre-fire ganger om dagen, hun leker med de hver dag, de får løpe fritt når hun (og Lasse) er på hytta. Hvis hun etter å ha utvist såpass stor ansvarsfølelse skulle gå hen og vanfôre hundene, så strider dette logisk sett mot hennes sedvanlige behandling av dyrene. Jeg vil videre komme med den påstanden om at Caroline har bedrevet like god research hva hundefôr angår som i alt annet hun foretar seg.

    Siden «Peiling» har valgt nicket «Peiling» så hadde det jo vært interessant hva vedkommende mener hunder skal spise i de mer grisgrendte strøk av Norge hvor det ikke finnes dyrebutikker – som jamfør «Peiling» er den eneste korrekte plassen å handle dyrefôr. Og hvis leverpostei er skadelig for hunder, så vet jeg om fire dyrleger (deriblant en distriktsdyrlege) som sporenstreks må oppsøke skolebenken igjen, da de alle har anbefalt leverpostei som «godteri» til hunder.

    Beklager lengden på innlegget, men jeg ble så eitrende forbanna her.

   2. Kristin

    Blir så oppgitt av sånne kommentarer. Det blir som å sammenligne en person som har et sunt kosthold 364 dager i året, men er så syndig at han/henne skeier ut med en sjokolade og kanskje et flak av potetgull på den 365. dagen? Hvordan er det mulig å lage et sånt negativt flisespikkeri av dette herlige innlegget? :S

    Et annet, og kanskje enda viktigere poeng er; «one should never ASSUME things about people, without first checking FACTS»

    Jeg synes det var en skjønn artikkel, og hundene ser så sunne og lykkelige ut! De er heldige som har deg og Lars Kristian som foreldre :))

 26. Hei!

  Kjempesøt kake du hadde laget til hundene! Du er veldig kreativ 🙂

  Håper du kan oppfordre leserne dine til å ta del i demokratiet og bruke stemmeretten sin i dag og i morgen. Du trenger ikke nevne noen partier, for det viktigste er jo at vi bryr oss og stemmer! 🙂

  Ha en flott dag i regnværet 🙂

 27. Priceless bilder av de to vakre skapningene! Hva spiser de til hverdags? Jeg tror sannelig at min hund er veldig hverdagsbortskjemt, nemlig, at han skjønner det vel ikke helt når han har bursdag 🙂 De er vel finspiste typer disse to også?

  Ha en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   De spiser hundemat tilpasset dem 😀 Også får de kyllingfilet en gang i uken ca. 😉 Men utrolig nok er det dette som er mest stas 😉 Haha 🙂 Alt går ned på høykant hos disse to, de kunne spist støv :O

   Klem!

   1. Uæh, støv! (Tror uansett ikke det er så mye støv hos dere… ca noengang.) Hunden min spiser også det meste, men er ikke så fryktelig opptatt av tørrforet sitt som jeg skulle ønske (kanskje fordi vi lar det stå fremme?). Det er vel kanskje fordi vi gir ham såpass mye deilig menneskemat hele tiden at han alltid foretrekker det i stedet (vi snakker laks, tunfisk, indrefilet av svin, kyllingfilet, leverpostei, kjøttdeig, frukt og grønnsaker), så de dagene han er henvist til tørrforet sitt venter han i det lengste før han spiser det. Er noen chihuahuaer utenfor her også, som ikke akkurat hopper oppi matfatene, så derfor tenkte jeg at småhunder (slik som min, og dine) generelt er litt finspiste?

    Bruker du tørrfor, altså, og kan jeg spørre om hvilken type?

    Og hun «peiling» over her, jeg har hørt så mye forskjellig om foring av hunder at jeg tror ikke det kun er én ting som er riktig. Hos veterinærene selger de fôr man ikke får hos dyrebutikken, og på dyrebutikken anbefales det man ikke får på matbutikken. Farmoren min lagde hundematen sin selv (kjøtt og grønnsaker), og den siste hunden overlevde farmor, for å si det sånn (ble vel 15-16 år). De fleste hunder har sikkert godt av en god grunnkost (fra dyrebutikk eller veterinær), og godbiter for lydighet/tur/ekstrating som bursdager o.l. Selv tror jeg ikke karbohydrater er særlig bra for verken hunder eller mennesker, og prøver dermed å holde oss unna det (men hunden min er fryktelig glad i frukt og grønnsaker!). Dessverre puttes det sukker i de utroligste ting, også hundemat/hundegodbiter kjøpt på dyrebutikken. Trenger det virkelig å være sukker i kjøtt?!

 28. Herregud så nydelige! 🙂
  Skal kjøpe meg hund selv når jeg er ferdig med studiene, og gjett om jeg skal lage bursdagskake til den når den har bursdag!

  klem

 29. Hvor er du sød ved dine hunde! Håber de kunne lide kagen, for den er vældig fin. 🙂

 30. haha,veldig smart altså,kanskje jeg lager en sånn på Laika sin bursdag 😉

 31. Så søtt! Flink du e ! 🙂

 32. Lizbeth Osnes - Hverdag, mote, anoreksi, skjønnhet, blogganbefalinger.

  Naawwwhhh, så koselig altså! 🙂
  Husk at slike godbiter KUN bør bli gitt ved enkelte anledninger, ettersom de inneholder svært mye som hunder ikke skal ha 🙂 Min eldstemann har fått nyreproblemer på grunn av dette (og matrester..), så jeg ønsker selvfølgelig ikke at andre skal få det samme =) Om dere gir kvalitetsfòr til daglig, skal det gå greit med slike «utskeielser» av og til da =)

 33. Utrolig stilig!! 🙂 Ja, dyrene fortjener det beste 😉 Har desverre ikke hund her,
  men to innekatter som eg skjemmer bort.. Men flink du er, og kreativ kake!
  Kjempesøtt bilde av hunden med kaken 🙂

 34. Haha så morsomt! Og søtt 🙂

 35. Awww! Så søtt!

 36. […] been celebrating all night! A slight exaggeration perhaps, but I will start making her a cake a la Caroline right about now. I don’t really blog about Bella that often, which is weird because […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *