Fredagssveisen: Vaskekjerring

Dette har vi gjort EN DEL av i kveld! Ser du? Jeg er faktisk overraskende sterk. Dersom du løfter hantler på 5 kilo i hver hånd, 3 ganger i uken, utvikler du utrolig nok muskler. . Eller ikke.

Forresten! Man må jo elske bananesker! Genialt!

Og for dere som lurer: Slik ser hjemmekontoret mitt ut en fredagskveld. Jeg skal på ingen måte klage. Men jeg tror likevel at jeg kaster inn håndkleet nå.

Har nemlig store planer om å følge med på Idol i år. Husker dere mitt lille prosjekt sammen med 3 andre jenter, SkyHeels? Maria (som mange syntes lignet på Amanda Bynes) er med i år, og jeg kunne ikke heiet mer på henne! Hun er så dyktig at jeg nesten tisser på meg! Hun burde vinne, om ikke annet, nå veldig langt! Så nå skal jeg dra med meg mannen i godsoafen og ha en skikkelig fredagskveld. I morgen reiser han til Haugesund og blir borte til mandag. . Uh!

Ser dere rosene på bordet, forresten? Tenk at de er fra en nydelig leser! Jeg hjalp henne i en skokrise, og fikk både vin og roser til gjengjeld. Tusen, tusen takk ♥ 

Ha en deilig fredag!

 Ps. blir kjempekjempeglad for stemmer til årets svenske blogawards: Årets internasjonale blogger 😀 

98 kommentarer

 1. Josefine

  Si gratulerer med dagen til Hugo fra meg !! 😀 Håper du får en strålende Lørdag! Men hvor ligger huset dere har kjøpt ? Jeg er veldig nysgjerrig, siden det så utrolig landlig og fint ut der !

  1. Fotballfrue

   Skien / Siljan 🙂 Tusen takk 😀

   Klem!

 2. En utrolig bra blogg!

 3. Hei! Vil bare si at jeg er kjempehappy på deres vegne meg kjøp av hus, det er jo så fint! Har også et spørsmål: tror du at du kunne ta bilder av leiligheten, så vi kunne se hvordan hele ser ut? Det hadde vært gøy 🙂

 4. CarolineRose

  Ohh what beautiful roses. I have followed for several months and your blog is very great! Will vote for him! I have a small question to you … I hope to answer me … In a month my sister Victoria, gets married … I have a little problem because I do not know what to wear, what to wear on each other look good so if you can show me several such proposals. Please and Thank You in advance!
  Yours and kisses:)

 5. Benedicte

  Gud så nydelig Ronaldo er på det bildet! Ser ut som han ligger å smiler 🙂 Gratulerer så mye med dagen til Hugo! Min lille voffs fyller 13 i november, så da blir det hundekake på henne. Hun har fått det de to siste årene etter at jeg leste om det her 🙂

 6. alexandra

  skal flytte om et år så det blir spennende…. også har jeg stemt på deg da 😉

 7. Hei Caroline! Hvilken farge er UGGsene dine? Fikk lyst på de selv! 🙂 Du er herlig, Caroline! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *