Familie

Har sovet hjemme i natt. Lå i samme seng som storesøster og skravlet altfor lenge. Grovt regnet har jeg vel sovet i fire timer tilsammen, og med tanke på den harde helgen jeg har vært gjennom, er ikke akkurat det så altfor mye. Får ta igjen det tapte en annen gang, det er jo ikke hver dag det er over 9 måneder til jeg ser storesøstra mi igjen!

Nå skal vi bile innover til Oslo om noen timer, jeg har allerede vært oppe en stund. Har så sinnsykt mye å gjøre om dagen, at jeg ikke er sikker på om jeg skal le eller gråte. Hva er best? Jeg velger å le 😀 Aner ikke hvordan jeg skal finne tid til alt, det eneste jeg vet er at det må bli lenge til neste gang jeg tar fri fra mailen min i mer enn et døgn. UÆ! Dette er galskap.

Har løpt 10 kilometer på morgenkvisten, herlig å kartlegge en ny uke i hodet 

I Oslo er planen å stikke innom et pressebyrå for å se om jeg kan låne en kjole til svenske blogawards 😀 Håper jeg finner noe. Deretter setter jeg meg i bilen sammen med mannen i mitt liv og kjører noen timer. Vi er ikke tilbake før sent i kveld, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg som jeg har gledet meg til å publisere!

Ha en fin start på uken ♥ 

69 kommentarer

  1. Dagens høydepunkt for meg er å dra inn på bloggen din, og lese hvordan din dag har vært. Den får meg til å lysne opp, og bli glad. Den har veldig masse inspirasjon, og hjelper oss med å finne de riktige produktene med anbefalninger. Du har også konkuranser som er veldig morsomme å være med på. Selv om man ikke vinner, er det en fin måte å spre glede på.

    Jeg synes det er fælt, og se at noen skriver stygge ting om deg. Ting som ikke er sanne. Ting som bare folk finner opp fordi de er misunnelige på deg. Du fortjener overhodet ikke å høre sånne ting !

    STÅ PÅ, Caroline, og jeg håper du fortsetter å blogge.

    Du er kjempeflink <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *