Mobilblogg: Siste smak av sommer?

Våget på meg en liten, luftig shorts, og fant veien ut i sola. Trenger å idémyldre litt med meg selv for tiden, hente litt inspirasjon. Et sted ute i det fri er perfekt til sånne ting. Vet dere forresten at det snart bare er 3 små måneder til vi reiser til Maldivene? Lykke! Jeg kan faktisk klare 3 høstlige måneder før jeg får sommeren jeg har lengtet etter, for deretter å returnere til nesten et halvt år med kuldegrader. . Heldigvis går tiden fort, og vi har så mye spennende foran oss nå. Jeg sprekker snart av glede!

39 kommentarer

 1. DU ser fresh ut etter endt økt på mølla altså. Svett kanskje, men på deg så det mer ut som en fin glød. Ikke misunnelig i det heeeeeele tatt da 😛 Ha en fin ettermiddag og kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Whaaaaat? Jeg så jo helt ødealgt ut! Haha, tusen takk 😀 Du er så god <3

   Mange klemmer til deg!

 2. Ååh, Caroline! Kan du ikke fortelle alt du har i vente. Jeg er så nysgjerrig:) Du er alltid så hemmelighetsfull!!!:P

  1. Fotballfrue

   😀 😀

   1. Jeg tror jeg vet hva noe av det er… 🙂
    Vet du om det er fint i Siljan?

 3. Hei! Kjempefin blogg, er innom å leser hver dag, ofte føere ganger til dagen!
  Det jeg har savnet i det siste er matoppskrifter! Er ofte innom «matkategorien» din for idemyldring, og finner noe fristende hver gang! Men som sagt, haddw det vært kjempefint med en ny oppskrift snart!

  Klem.

  1. Fotballfrue

   En dag eksploderer det med oppskrifter 😉 Prøver å legge ut en i uken, men har ikke funnet tid til nå, dessverre. Lover å bli bedre!

   – C

   1. Rebecca

    «en dag eksploderer det med oppskrifter».. vil dette si at det kommer en bok? 😀 hihi

   2. JA! Du BURDE lage en bok, Caroline 😀 Jeg hadde ihvertfall kjøpt den!

 4. Jeanette

  heldig du som er så lykkelig:) viktig å sette pris på det,men det vet jeg at du gjør:) stå på:)

 5. Så heldig du er!!! Nydelig sol i dag:-) Var også det tidligere i uka, og det resulterte i noen spennende skyggespill-bilder på motebloggen min:

  http://www.fashionistainoslo.com/2011/09/in-shadow.html

  Hilsen Hanne:-)

 6. ååh så nydelig uut 😀 hihi, meen duu hva bruker du på bryna dine? 🙂 og foundation din? du har så pen hud og bryn 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg bruker brynkittet fra bdb, se her: http://fotballfrue.no/?p=5695 For foundation, se her: http://fotballfrue.no/?p=6809

   Klem!

 7. Silje :)

  Åå, 3 måneder går så fort skal du se 😀 Skulle gjerne hatt litt mere sol og varme i Norge også.. Dette har vært en DÅRLIG sommer..

  1. Fotballfrue

   Jeg er enig.. Dårlig sommer på flere måter :O

   Klem!

   1. På hvilke andre måter, enn dårlig pga været? Klem

   2. Fotballfrue

    22.07 tenkte jeg på :/

 8. Fotballfrue

  Nøtter 😀

  Klem!

 9. Ragnhild

  Så heldig dere er som skal til varmere strøk mens vi andre her hjemme begynner å dra frem ulltøy og vinterdyna (selv om det er litt koselig det også da).
  Ser forresten at Dr.Sofie Hexeberg skal ha foredrag i Ås 5.september. Tips til de som er i nærheten og har interesse av det 🙂
  http://freskuke.blogspot.com/2011/08/frisk-med-lavkarbo.html

 10. Karoline

  Sitter ute selv å nyter det siste av sommeren:) Blir så glad av å lese slike innlegg, gleder meg på dine vegne! :)) Lykke til med alt fremover.
  klem

 11. christine

  Hei:) nydelig side:) er innom hver dag. Hvor pleier dere å bestille når dere drar til maldivene?:) og hva heter dt der dere er. ? Hvor mye ligger ca pris på for to perS?:)mange spørmål, håper på svar

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Vi har bestilt gjennom Mantareiser begge gangene 🙂 Forrige gang var det jo spesielt, siden det var bryllupsreisen vår. Vi endte på ca. 80-90.000,- tror jeg. I år blir det litt rimeligere, husker ikke helt :O Vi var på Veligandu i fjor, i år reiser vi til Vilamendhoo 🙂

   – C

   1. Tusen takk for at du har fått meg til å begynne på lavkarbo! jeg prøvde først for noen måneder siden, men da var jeg litt for redd fettet så ble kvalm og sulten. men nå kjører jeg på med masse egg, smør og ost og føler meg så utrolig bra! spiste faktisk et vanlig kakestykke i helgen og ble forferdelig dårlig av det (luft og vondt i magen) – det er rett og slett ikke verdt å begynne med usunne karbohydrater igjen:)

   2. Fotballfrue

    Virkelig herlig å høre 🙂

    Klem!

 12. Hei Caroline! 😀 Kanskje litt urelevant til innlegget men jeg bare lurte, hvordan hadde kroppen reagert hvis du hadde sluttet på lav-karbo nå? Savner du et »karbo» kosthold? Jeg vurderer å starte men føler det blir fort dyrt og for lite tid til å lage/forberede måltidene!

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg savner ikke karbohydratene, fordi jeg aldri spiste ris, pasta eller brød. De eneste karbene jeg siste før var sukker, honning og brunost, og hveteboller for eks. Fikk veldig vondt i magen av sistnevnte :O I dag spiser jeg de sunne karbohydratene fra frukt (litt) og masse grønnsaker. Mye nøtter og møøørk sjokolade. Jeg føler meg bedre enn noen gang 🙂 Hva er dyrt? Vi bruker ikke noe mer nå enn før 🙂

   – C

 13. Det er så herlig å nyte de siste soldagene – og den tar faktisk fortsatt, jeg får skille 😀 herlig! Og tre måneder går nok så fort, skal du se!

 14. Caroline, jeg elsker virkelig bloggen din!! Du er til stor inspirasjon for oss lesere. På flere måter ! <3 ta det til det for det mener jeg!

 15. Du er så søt! Hver gang jeg titter innom bloggen din må jeg smile. DET er et godt tegn DET! 🙂

  1. Fotballfrue

   😀 Nå fikk du meg til å smile også 🙂

 16. Birgitte

  Hei!
  Når kommer intervjuet med Ole Henriksen?

  God helg (rett rundt hjørnet nå) 🙂

 17. Gleder meg til å se bilder fra Maldivene igjen:)
  Men jeg lurte på noe, er runden rundt Songsvann for det meste rett frem eller mye opp og ned?

 18. Gleder meg til bilder fra maldivene. Da kan jeg drømme meg bort til litt sommer jeg også…

 19. Det er jo lov å håpe! 😀

  Har du prøvd noe fra Ewle serien foresten?

 20. Jeg er så misunnelig på turen deres! Jeg vil også dra til sydligere strøk!

  1. Fotballfrue

   Dere får jo være med 😀

   – C

 21. Prøvde å skrive i går, men ser ikke innlegget, så jeg prøver igjen! 😉 Spiser lavkarbo, og har nettopp begynt å trene. Det jeg lurte på var om du har noen tips til hva en bør spise før og etter trening? De anbefaler jo sjokolade eller banan, men det er jo ikke speseilt lavkarbovennlig… Så tenkte å spørre en med erfaring! Fint hvis du har tid til å svare 🙂

  Hilsen H

  1. Fotballfrue

   Nøtter, eller en atkinsbar av et slag :))

   – C

 22. Ååå, dere er heldige som skal til Maldivene:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *