Gorgeous Curl Wand

Fikk tilsendt en ny krølltang fra MakeStyle for noen uker siden, og vi har blitt bestevenner allerede. Det tar litt tid å få til slike krøller, men det er så verdt det! Om jeg gjør det tidlig på morgningen, holder krøllene seg hele dagen, jeg trenger ikke engang noe særlig hårspray.

Tangen finner du her, og prisen er langt fra stiv. Så for meg svimlende summer, men du trenger ikke punge ut med mer enn 599,- Benytter du deg av rabattkoden som er eksklusiv for dere, sparer du jo også litt på det.

Reklame 


63 kommentarer

 1. Savner du ikke å ha en ordentlig og meningsfull jobb?

  1. Fotballfrue

   Så du mener at en jobb hvor jeg har mulighet til å påvirke mennesker positivt ikke er meningsfylt?

   Jeg har blant annet samlet inn 35 000 kroner til Afrikas horn gjennom denne jobben. Jeg har også frontet flere viktige saker, og tatt opp alvorlige og seriøse temaer siste året, som blant annet minnefondet til St. Thomas, men det er kanskje ikke meningsfylt nok for deg?

   Savner ikke du å ha et meningsfylt liv? Jeg ser av ip- og mailadressen din at du stort setter sitter og leser bloggen min, for så å kommentere negativt.

   – C

   1. silje brekke

    woho, lise! BURN
    Digger deg, Caroline <3 Du er fantastisk vakker, vet du det?

   2. Det er så bra at du tar deg tid til å sette sånne negative personer på plass, Caroline!! digger deg!!

   3. Hahaha, high-five, Caroline! 🙂

   4. Haha..dummeste jeg har hørt…så hverken det og være journalist eller butikkeiger er ordentlige jobber? Så morsomt da…moren min er journalist og kjæresten min driver butikk….begge to har gjort det veldig bra og elsker jobbene sine. Når Caroline i tillegg har sjangs til og bruke bloggen sin til og samle inn MASSE penger til veldedige organisasjoner er hun veldig priviligert. Tror Caroline har en MEGET ordentlig og meningsfull jobb ja!:)))

   5. jeg leste det som om hun mente en 9-5 jobb. men hvem i HELVETE vil ha en 9-5 jobb? hvertfall ikke jeg, og HVERTFALL ikke bloggere som tjener hundretusener på bloggen sin hvert år med å få holde på med sine egne prosjekter. håper på å kunne overleve av det samme en dag, så jeg kan være masse sammen med pepsi og ikke behøve å jobbe for en sjef som ikke setter pris på det arbeidet en gjør. eller måtte ut og «tigge» om jobber som så mange andre ungdommer også vil ha og som er villige til å gå over LIK for å få de… bitch, please!

   6. Anette

    Amen @ dagen outfit!

   7. Fotballfrue

    <3 ditto!

   8. Marte Kristine

    Herregud, det der er det FREKKESTE. Hva er problemet til noen folk? huff. Noen som er misunnelig tenker jeg 🙂

   9. Det MÅ være enten eller, sant? Det finnes mange som vil ha en såkalt 9-5 jobb og det finnes mange som trives med mer fleksible løsninger. Hvorfor er det sånn at den ene må være bedre enn den andre? Tipper du er ganske glad for at det finnes folk i mer «tradisjonelle» yrker neste gang du er på butikken, huset ditt brenner eller du blir syk. Jeg synes det er flott at folk arbeider med det de vil, om de er bloggere, leger, advokater eller butikkarbeidere.

  2. De fleste jobber er meningsfulle, du tenker kanskje at jenta på rema ikke har en meningsfull jobb? Noen må gjøre den jobben også, hun kan være med på å gjøre den meningsfull, hun kan smile og være hyggelige mot alle og kanskje lyse opp dagen til noen. Caroline sin jobb er meningsfull, du leser jo tydeligvis bloggen hennes, det er jo det som er meningen. Caroline har lært meg masse, alt fra sminketips til matoppskrifter. Alle har en verdi i samfunnet, til og med du.

 2. Nydelig hår !! Du må lage et videoinnlegg om hvordan lage disse krøllene 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe vanskelig, det går av seg selv når du har tangen i hånden 😉

   – C

   1. Ligger også video på siden Caroline har linket til 🙂

 3. Ragnhild

  Veldig kjekt å ha! Får veldig fine krøller og den er fin å bruke for å løfte håret ved røttene også 🙂
  Jeg har sylen fra HH Simonsen og elsker den!
  Håret ditt ser alltid så sundt ut 🙂 Kurer du det ofte? Hva slags kur bruker du?

  1. Fotballfrue

   Jeg kurer en gang i uken med moroccanoil proteinkur 🙂

   – C

 4. Hei!

  Har blitt fast leser av deg i løpet av de siste mnd, og liker bloggen veldig godt!
  Har altid vært usikker som person, mye på grunn av overvekt, og derfor aldri kunnet (eler interessert meg) for klær og sminke. Nå holder jeg på å gå ned i vekt, har ennå noen kg igjen, men har passert et delmål på 20 kg og er megastolt! Har også blitt mamma til ei lita jente i år, noe som har gitt meg mer selvtillit, har blitt tøffere! Med disse forandringene har interessen for klær og mote kommet snikende og nå synes jeg det er kjempemoro!

  MEN, det er fortsatt vanskelig, da jeg er størrelse 42/44 ennå. En formfull timeglassfigur. Så derfor lurte jeg på om du kunne ta deg tid til å tipse om en god høstmote for oss litt kraftigere? 🙂
  (Og kanskje samtidig tipse om et par gode vinterstøvletter som passer til skjørt, bukse og trilleturer?;) )

  Takk for inspirasjon til trening og god klesstil! Stå på videre:)

  1. Dette syntes også jeg du skal gjøre Caroline :):)

   1. Fotballfrue

    Skal absolutt researche litt 🙂

    – C

 5. God kveld 🙂 Så fine krøllene ble, men lurte på hvordan du gjorde det for å få de litt «store» kraftige krøllene? Vil ikke ha sånne korketrekkere som hun på video til makestyle fikk. Er det forskjellige størrelser på tangen? Setter kjempestor pris på svar. Hilsen fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg aner ikke hvordan hun fikk de sånn :O Det er bare en strl., og jeg har brukt samme tang på disse bildene. Tidligere har jeg brukt Valeratangen, den er DØDSBRA den også, men lager annerledes krøller. Du kan bruke søkefeltet å se 🙂

   Ang. denne: Kanskje jeg tar mer hår i enn hun på videoen?

   – C

 6. Du er så nydelig Caroline <3

 7. Du er så vakker! Har kjøpt meg samme tang, håper jeg får like fine krøller som deg:)

 8. Bra innlegg! Godt å vite at det finnes produkter der ute til en forholdsvis rimelig pris også. Når man nettopp har investert i en GHD rettetang, er det ikke akkurat særlig fristende å punge ut nye 2000 spenn for en krølltang i tillegg! hihi:P men denne var jo rimelig. Hvordan er den i.f.t den andre du bruker: Valera Krølltang Digicurl Nanosilver?? Hvor ligger forskjellen?

  Klem-til-deg! <3

  1. Fotballfrue

   I størrelsen på krøllene 🙂 De andre gir større krøller, denne mindre 🙂

   – C

   1. Takk for svar! Og forresten: Jeg tror at hun Lise over her er ekstra sjalu på deg i dag, pga de flotte krøllene dine:D Også lar hun sine mindreverdighetskomplekser gå utover deg..! Sånn er det med jenter desverre, og alt bunner som regel i en følelse av sjalusi/ misunnelse. De sier at gutter er enkle «dyr,» men jeg synes at jenter er temmelig enkle å lese innimellom også jeg da! Blir litt sånn tragikomisk med slike kommentarer.

   2. Fotballfrue

    Haha, så sant, så sant 🙂

    Klemmer 🙂

 9. Hei vakre deg 🙂 Jeg har ikke vært noe flink til å kommentere på en stund, men jeg leser fortsatt bloggen din stort sett daglig, og ville bare sende noen gode tanker til deg og si at du er et flott og sunt forbilde som jeg setter stor pris på! <3 -klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Cecilie <3 Sov godt 🙂

   Klem fra C!

 10. Kjempe fine krøller Caroline!
  Men jeg lurer egentlig på en annen ting. Jeg vet du har lagt ut innlegg om øyenbrynene dine tidligere, har prøvd å lete litt i arkivet men finner ikke innlegget om det. Kunne du postet linken på nytt? Jeg har kommet inn i en tid hvor uansett hva jeg gjør så passer ikke øyenbryna mine til resten av ansiktet, så jeg føler jeg må prøve noe nytt. Du har kjempe fine og markerte øyenbryn, så tenkte det var verdt å herme litt etter deg. 🙂

  klem fra meg.

   1. tusen takk!!

 11. Yaya nova

  jeeei jeg hadde rett ( da du ba oss gjette) 🙂 det ble kjempe fint! 🙂 du kler det skikkelig!

 12. Isabelle

  Har så lyst til å gi deg en klem faktisk – du virker fullt ut som en fantastisk jente (kvinne!)
  Jeg leser ofte blader som f.eks Woman, Det Nye, Cosmopolitan etc, og mange skriver alltid på «Brev-siden» at hver gang bladet dumper ned i postkassen deres, så gjør det hele uka, og de elsker å sette seg ned med bladene og ha skikkelig «meg-tid». Vel, slik følelse får jeg også av å lese bloggen din! Jeg legger bort skolebøkene, kryper godt oppi sofaen og leser meg gjennom oppdateringene dine for dagen – og det er alltid så mye variasjon. Du er kjempeflink, Caroline! Et forbilde for mange, blant annet meg selv, særlig innenfor kost, make-up og trening!

  Keep it up! 🙂

 13. Hei Caroline, ville bare si at du er så pen, og liker stilen din veldig godt! Du er et flott forbilde, det beste for helsen er jo å tenke på hva man stapper i munnen OG trene. Er ikke like flink som deg, men holder meg unna poteter, pasta, ris o.l. og trener ca 3x i uken. Men har ikke helt LCHF kosthold. (og ikke bry deg om alle kommentarerene, so what om andre syns du er for tynn, det som teller er at man er fornøyd med seg selv!) Stå p!å søte du!

 14. Nydelige krøller! Jeg kjøpte meg en lignende en i Nederland for 200 kr(!) og er strålende fornøyd! Det fulgte t.o.m. med en tøyhanske så man ikke brenner seg på fingrene 😉 Keep up the good work! Legg GJERNE ut flere LCHF-middagsoppskrifter! Trenger litt inspirasjon! 🙂

 15. Kamilla Haaland

  Du er kjempefin med krøller! 🙂

 16. Hvor er det sjovt, jeg har haft en der ligner den længe, men får ikke helt same krøller.
  Hvor mange sektioner (ca.) deler du ind i?

  <3
  Pia Sabine

  Ps. jeg sad og hyggede mig med at se/læse ALLE dine bryllupsindlæg *suk*, sikke et smukt bryllup. Jeg får næsten lyst til at blive gift;O)
  Kunne du godt slappe af på dagen, med alle de små fine detaljer, der skulle gå op i en større enhed?

  1. Fotballfrue

   Jeg deler det inn i ca. 4-5 deler, tenker jeg 🙂 Tar sin tid :O

   Tusen takk for fine ord, jeg skulle gjerne giftet meg igjen (med samme mann, selvsagt ;)) Jeg slappet av som aldri før på den store dagen, fordi jeg hadde lagt så mye jobb i det hele i forkant 😀

   Klem! <3

 17. Hei Caroline! 🙂 Litt random spsm, men jeg bare lurte på hvorfor du valgte å slutte på jusen etter et år? Er midt i jusutdanningen min selv, så er litt nysgjerrig på hva som fikk deg til å velge noe annet.
  Håper du får en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe mer kreativt, rett og slett. Og det å skrive har alltid vært en lidenskap for meg 🙂

   – C

 18. Hei frøken!
  Du ser fantastisk ut i dag, du stråler virkelig, så naturlig glad på en måte 🙂

  Har et spm angående Treasures (som har utrolig mye fint inne nå!!): butikken er veldig bra på den måten at det er flere ulike bilder av produktene, men jeg savner et bilde der man ser hvordan produktet ser ut på. Jeg synes det er mye lettere å bedømme hvordan det vil ta seg ut når jeg har sett hvordan det ser ut på en annen, enn når man ser et liggende smykke. Veldig bra at dere skriver målene på feks smykker, men for min del hadde det vært top notch å fått sett det på noen også. Håper du tar dette som konskruktivt! 🙂

  1. Synes også at Treasures har mye fint, men nå studerer jeg i utlandet og får nok ikke bestilt noe på en stund dessverre. Akkurat der med bilder hvor vi kan se smykker på synes jeg er fint, men vil også si at Caroline er flink til å inspirere siden hun bruker flere av smykkene selv.

   1. Fotballfrue

    Tar absolutt tipset til meg, men kan se for meg at dette blir vanskelig å få til. Det vil kreve veldig mye mer enn en produktfotograf. De største statementsmykkene har vi derfor valgt å bruke en byste til, slik at kundene ser ca. hvordan akkurat disse blir på. De andre er jo bare lange, med noe i enden, derfor oppgir vi målene 🙂 Dersom vi sammenlignes med andre butikker som selger smykker, er det lett å se at alle har valgt den samme løsningen 🙂

    Ps.: Vi sender til utlandet 😉

    – C

   2. Selvfølgelig ser jeg at det kan bli en del jobb – du får rett og slett være flinkere å ta nærbilder som du skal bruke til bloggen når du har noen av produktene på deg 😉
    Ellers ønsker jeg deg en fin dag videre, flinkeflinke Caroline 🙂

 19. De krøllene er så nydelige!! 😀 DU passer de skikkelig bra 😉 Og du får alltid til å lage sånne fine krøller … 😛

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 20. Eg SKAL skaffe meg en sånn 🙂

 21. Hei:)
  Er en fast leser av bloggen din, elsker den bokstaveligtalt 🙂
  Likte veldig godt innlegget ditt her:)
  Så jeg lurte på om du kunne hjulpet meg med et par spørsmål.
  Det første er, jeg har akkuratt satt på hair extensions, sånne som man limer på håret, jeg er helt ny på dette, men er det muligheter for meg å krølle håret mitt da? Har du hatt sånn extensions før?
  Og det andre er, om jeg kan krølle håret mitt, hvilken Varmebeskytter ville du anbefalt?
  Håper på svar:)
  Mvh
  Linn

 22. Hei !

  Jeg håper og tror du vet hvor stor påvirkningskraft du har på oss lesere! Jeg gikk i går bananas på coverbrands hvor flere produkter var anbefalt av deg. Med andre ord coverbrands tjener gode penger på din reklame.

  gleder meg til å skjemme meg bort med ole henrikson sin maske bl.a :-))

 23. «lise says:
  August 31, 2011 at 21:57
  Savner du ikke å ha en ordentlig og meningsfull jobb?»

  Lise, du er en idiot. Caroline er en av norges beste og flinkeste bloggere! Hun er en fantastisk person, som gjør så mange flotte ting! Jeg kjenner henne ikke, men ut ifra det jeg har lest på bloggen hennes og ting om henne, så virker hun som en fantastisk person. Slik som Caroline sa; Savner ikke DU å ha et meningsfylt liv, Lise? Skjerp deg!

  Caroline, du er fantastisk og jeg elsker bloggen din! Stå på <3

 24. Cathrine

  Hvilken av de to hårmaskene til Moroccanoil bruker du? 🙂

 25. Anne Berit

  Har slik selv, er veldig fornøyd 😀
  Ha en fin dag videre 🙂

 26. Kom til å tenke på deg når jeg kom over disse:P https://www.kk.no/876896/ville-du-betalt-12500-for-disse
  hihi

  1. Fotballfrue

   WOW! MÅ HA!!

   1. Anette

    Thought soo;)

 27. Jeg lurer på: d ble spillet river flows … På vei inn til vielsen ,hvis jeg husker riktig ? Ble d bra ? Tenkte på d samme selv når jeg hørte melodien første gang..men forloveden min synes at den er for trist. 🙁 hvordan syns du d ble ? Hvilket melodi valgte dere på vei ut av kirken? Takker for svar 🙂

 28. Jeg så den på makestyle, har utrolig lyst på den!!!:D

 29. Karoline

  Kjøpt 🙂

  Lurte på om du kunne komme med et innlegg om tips til classy høst/vinter sko?

 30. Okei, du er ung, blond og opptatt av utseendet ditt.

  Hva skal du gjøre når du blir 40 år? 50 år? Skal du blogge om sminke og klær når du blir 50? Som evnt aleneforsørger?
  Vil du ikke savne å ha en ordentlig jobb? Enn hvis forholdet deres ryker, hva da? Det kan være søtt å være avhengig av en kjæreste/ektemann når man er 25, uten å ha noen utdannelse eller jobb å vise til. Men når du blir 35, da begynner det å bli en smule usjarmerende. Eller 25- åringen som studerer, ikke har jobb og bor hjemme. Når du blir 37, er det ikke så stilig lenger.

  Det finnes jenter som er meget vakre, men som også jobber for å få seg en utdannelse og et menigsfylt liv. De klarer alt dette, både klær, utseende, trening, utdannelse, deltidsjobb og alt.

  Tenk på dette, just think about it.
  Det står

  1. Fotballfrue

   Jeg har journalistutdanning, men takk for omtanken :p

   – C

 31. Linn Christine

  Hei på deg 🙂

  Du har en så utrolig fin blogg! Og jeg ser gang på gang at du faktisk tar deg tid til å svare på kommentarer, det er bra det! For spør du meg kan det til tider sikkert være en jobb i seg selv å bare lese alle kommentarene!

  Ha en fin helg, peace 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *