Travel!

Løper fra det ene til det andre i dag, har ikke engang rukket å skvise SATS inn i dagsplanen. UÆ! Noen dager får det bare gå! Her er en sniktitt på dagens, nå må jeg videre!

Skinnbukser fra Zara Woman // Smykke fra Treasures // Ring kommer snart inn hos Treasures // Bluse fra VeroModa (annonselink) // Boots fra Nelly.com (annonselink) 

Skrives snart igjen ♥ 

34 kommentarer

 1. Gratulerer med hus!

 2. Kult antrekk og stil! 🙂

 3. Stilen din altså, så perfect!:D

 4. Catharina

  Du er så flott! Virkelig en inspirasjon når det gjelder klær, sminke og hår.
  Ha en fin dag videre. Klem fra en fast leser, 🙂

 5. Kult, du har så bra klesstil 🙂 Du har skrevet tidligere at du skulle prøve Lash revival & Conditioner eller noe, fra Coverbrands, så man skulle få lengre øyevipper. Jeg vet ikke om du allerede har skrevet om resultatet, men jeg har hvertfall ikke fått det med meg. Jeg lurer bare på om den funka, merka du noen forskjell?

 6. Jeg leste i lokalavisen her i Telemark at dere har kjøpt hus i Siljan 🙂 Velkommen hit!!

 7. Nice outfit! Wish I also could wear skinpants it so so cool!

 8. Fine bukser!

 9. Alexandra

  Utrolig tøft!

 10. NYYYYYYYDELIG antrekk! 🙂
  Lurte bare på om du kunne legge ut nye bilder av garderoben din? ELSKER det! Skal årne meg en litt større garderobe selv snart, og liker ditt utrolig godt, så lurte på om du kunne legge ut nye bilder, så jeg/vi kan få mer inspirasjon? Ville vært flott 😀

 11. Nydelig caro som alltid. Skulle ønsket en Eid hilsing fra deg til dine muslimske lesere. For det er nemelig eid dag idag. Feirer slutten av 30dagers fastingen (Ramadan) 🙂

  <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 12. Fint antrekk! 😀

 13. HVOR ER SOLBRILLENE FRA?! 😀

  Digger de! 😀

  1. Fotballfrue

   RayBan 😉

   – C

  2. Hvis det er de samme hun brukte i et annet innlegg for litt siden så er de fra Rayban;)

   1. Fotballfrue

    Ja, det stemmer 🙂 Favorittene!

    – C

 14. Fin du er 🙂 Men har hørt rykter om at dere har kjøpt dere hus? Var kun på et fotballforum på vg, så jeg vet ikke. Men trist hvis du flytter fra Oslo.

  1. Siden jeg bor i Skien (innflytter BTW) og fast leser av lokalavisene, sto det der at dere hadde kjøpt hus i Siljan???!!! Stemmer det? Det er flott i Siljan, og hos Odd er mannen din hjertelig velkommen:-)) <3

 15. Karoline

  Hei Caroline:) Jeg har lastet ned Nike+ GPS appen på min iPhone! Men jeg skjønner ikke helt hvordan den skal brukes. Hørte at jeg måtte kjøpe en ship som festes til skoen når du skal løpe, stemmer det? Vet du i tilfelle hvor jeg kan få kjøpt dette? Kjempe fin blogg forresten, du motiverer meg masse til å løpe! Takk på forhånd:)

  1. Nei, det eneste du trenger er APP’en ingen ship. Måtte bare svare, har samme selv 🙂

 16. Fint antrekk, Caroline.)

 17. Hei Caroline! Jeg elsker bloggen din, den hører med til hverdagen! Du er utrolig inspirerende, og har så utrolig mye fine klær! Bare et lite spørsmål også, er det lenge siden du kjøpte skinnbuksene? Det er akkurat sånne jeg ser etter! <3 ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke veldig lenge siden 🙂

   Tusen takk!

   Klem!

 18. Kjempe fin! Du er flink, stå på videre 🙂

 19. Hei Caroline! Spent på hva som skjer med huskjøp og flytting. Vi i Telemark har lest om dere i lokalavisa idag 🙂 Dere er uansett hjertelig velkommen til Grenland – anytme!! Regner jo egentlig med at info kommer her når det er klart. Men kanskje litt stusselig dersom en avis skal få gleden av å avsløre spennende planer.. Og ja, antrekket er jo gørr-lekkert som alltid! -Hanne-

 20. Er det sant dere har kjøpt hus i Siljan, eller er det bare rykter ?
  Hvertfall så er Grenland det beste og finneste stedet å bo <3

 21. Du er så nydelig!! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 22. Hei Caroline! Jeg bare lurte på, vasker du håret hver dag siden du trener hver dag? Synes det er vanskelig med det der, siden jeg har hørt at det er skadelig for håret hvis man vasker det så ofte

  1. Fotballfrue

   Annen hver dag 🙂

   – C

 23. Du er så nydelig. Jeg elsker de høye skoene dine! Når jeg skal handle lave sko ender jeg somregel opp med et par høye, og ingen lave.. Kunne du ikke laget et innlegg om hvordan det er å gå på høye sko? 🙂 Klarer du å gå i det hele dagen? Du har jo kneskade? Jeg har også problemer med kneet, men høye sko er jo et must… Hvordan klarer du det?

 24. Du har utrolig pene antrekk, og mange ganger når jeg trenger inspirasjon klikker jeg inn på deg 🙂 Jeg har akuratt samme sko, og de er kanon gode å gå i, passer til mange antrekk og er supre! Stå på med den fantastiske blogginga de, du er en inspirasjon for mange! Inkludert meg 🙂

 25. Kjempefint antrekk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *