Ole Henriksen is my man

//meg avbildet én av tusen ganger iført min Ole Henriksen-favoritt: Blackberry Enzyme Mask// 

De fleste av dere vet hvor forelsket jeg er i produktene til Ole Henriksen, mannen fra lille Nibe i Danmark, som virkelig har slått gjennom i Hollywood. Jeg sitter her i skrivende stund og forbereder meg til morgendagen, for da skal jeg nemlig intervjue denne solstrålen av en mann. Jeg gruer meg litt, men gleder meg også. Har en god del spørsmål, men så kom jeg til å tenke på at dere også bør få slippe til. Så, hva vil du vite? Er det noe spesielt du synes jeg skal spørre han om?

Forresten, Ole vil bli å treffe på Steen&Strøm den 01.september fra klokken 14.00-15.00. Der skal han innvie sin nye stand, og kommer til å være tilgjengelig for en mini-konsultasjon for dere som møter opp 😀

101 kommentarer

 1. https://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7770609 har du en kommentar til dette? Det er jo veldig skummelt med tanke på miljøet om flere går over til lchf og spiser mer kjøtt. Selv om du kanskje svarer at det ikke er nødvendig med så mye kjøtt, så er jo det det folk flest kanskje vil spise mer av for å bli mette?

  1. Fotballfrue

   Sikkert noen som gjør det, men poenget er å øke inntaket av fett, ikke protein 🙂

   – C

 2. Visste ikke at han var så famous, skal du intervjue han for side2 elns?:)

  1. Fotballfrue

   Nei, bare for bloggen 🙂 Faktisk er jeg den eneste bloggeren i Norge som skal intervjue han 😀

   – C

   1. Camilla

    På eget intiativ med andre ord?:)

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg ble kontaktet av de som distribuerer OH-produktene i Norge 🙂

    – C

   3. Camilla

    Så gøy, gleder meg til å lese intervjuet;)

 3. om han har noen produkter som hjelper mot svarte prikker på nesen(hudorm)? har ikke funnet noen enda, er det bare jeg som er dårlig å lete? 😀 ellers virkelig elsker jeg produktene hans!!!

  1. OH har sikkert noen produkter som fungerer bedre, men jeg pleier å bruke «Nivea visage, refining clear-up strips» som fåes kjøpt på H&M de gangene jeg føler jeg har flere hudormer enn ønskelig. Det er rett og slett «plaster» som du setter på fuktet, ren hud (f.eks. nese, hake eller panne) og som skal være på i 10-15 min til det har stivnet. Når du drar det av sitter de fleste hudormene gjen på plasteret. Dette er jo så klart for å bli kvitt de du allerede har, og ikke for å forebygge. Jeg liker de i alle fall veldig godt! Håper det hjelper 🙂

 4. Jeg har hørt at African Red Tea produktene er for aktive for ung hud. Stemmer dette? Jeg er 35 og har velpleid hud uten synlig tegn på aldring. Jeg har blitt frarådet å bruke African Red Tea og heller holde meg til produkter som fukter mer enn å jobbe aktivt imot aldring, Skulle vært interessant å høre hva Ole Henriksen mener om dette.

 5. Jeg ville spurt han om hvordan man kan fjerne arr forårsaket av utklemming av kliver/akne. Jeg har selv et midt på nesen, og det er ikke særlig morsomt heller…

 6. Huff, litt fort i svingene, jeg mente kviser/akne!

 7. Ida Marie

  Hei..
  jeg ville spurt han om hvilke av hans produkter jeg kunne brukt da jeg har fått påvist Rosacea.
  Jeg har alltid vært opptatt av rens,skrubb,maske til ansiktet men tør ikke bruke noe nå pga rosacean min.Selv har jeg ansiktskrem,peeling og maske fra Ole Henriksen i skuffen,men er redd for at det kan trigge ut?

  1. Catrine Nicolaisen

   Om ikke OH produktene passer for rosacea så vet jeg om noe annet som er veldig bra for det:)

   1. Ja, moren min har også det. Om man kan bruke noen av de produktene, så vil jeg gjerne vite det også! Eller noen andre produkter? =)

   2. Catrine

    Om du vil vite mer om det, send meg gjerne en mail. catrine_n@hotmail.com

 8. kjempe bra produkter han kommer med 🙂 meen du, jeg vil gjerne ha litt tips om det beste av brynspudder eller brynspenn og gel som holder bra hele dagen? har du noen tips til meg?:D hadde blitt glad vist du hadde tatt deg tid tilå svare :))

 9. wee for godt:O) Han er SÅ fantastisk og positiv!

  Sig hej fra Danmark <3

  Pia Sabine

 10. Marianne

  Jeg er 20 år og ønsker å bruke O.H. produkter, men er de for sterke for en ung hud, og hvilke merker, farge på produkte trenger jeg.

  Marianne

 11. Hva er best for stress acne av hans produkter? Jeg har vanlig hud/ikke fet, men får ofte utbrudd når jeg har stressede perioder 🙁

  Glad i bloggen din<3

 12. Catharina Andersen

  Hvorfor holder du deg på magen?:D

 13. Hvordan og når begynte utviklingen av hudpleieprodukter?
  Hvordan gikk han frem for å finne de unike sammensetningene?

  – Klem

 14. Oi, så kult! Lykke til, det går sikkert superbra 😉

  .. Vet ikke hva jeg ville spurt, kanskje hvordan han finner fram til disse mirakelsakerne sine 😛

  1. Fotballfrue

   Haha, det er et av spm. mine, helt klart 😀

   – C

 15. Kan du spørre om hans beste tips mot tilstoppede porer? (sorte/hvite prikker) =)

 16. Hvis man sliter med uren hud, og skulle valgt ETT av produktene hans, hvilket produkt anbefaler han?:-)

 17. Jeanette

  så spennende!

 18. Beste tips for pen hud uten de klassisk svarene drikke masse vann og 8 timers søvn

 19. Åhhhh elsker denne mand. Jeg kender ingen der kan sprede så meget positivitet og glæde rundt om sig som han kan.. Du må hilse ham mange gange fra hans hjemland og sige han er helt fantastisk 🙂

 20. Spørgsmålet passer nok ikke ind her, men jeg synes simpelthen du er så smuk og din krop er såååååå flot og veltrænet. Hvor meget vejer du? 🙂

  KNUS fra Danmark!

 21. Marianne

  Kanskje du kan spørre om designet?

  Hvorfor er designet som det er? Helt enkelt, ikke no glitter og glam. Lekkert, men enkelt. Tipper det ligger en god grunn bak 😉

 22. Hvilken rense-/kremserie anbefaler han for en som trenger fuktighet og som kjempelett får kviser? Alt jeg prøver er enten for fett eller så tørker det ut huden min altfor mye! Håper han har laget noe som funker mot dette:)

 23. Karen Marie

  Jeg bare lurer på når du startet å bruke Ole Henriksens produkter? Også en ting til; er det lurt å bruke disse på så ung hud når det er anti age på dem? Har hørt at man kan få rynker av anti age-kremer hvis man ikke har rynker… Men det er sikkert bare myte 🙂

 24. Hei!
  Lurer på om det er Ikea sin Ektorp-sofa du har?Vurdere å kjøpe en selv,men lurer på om det er ok kvalitet på sofaen og om den fortsatt ser like fin ut etter trekkene er vasket? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, den er THG 🙂

   – C

 25. Hvorfor er det akkurat Ole Henriksen som klarer å knekke ut slike fantastiske produkter, når det allerede finnes store selskaper som bruker enorme summer på produktutvikling? Hva mener han selv?

 26. Så gøy, lykke til ! 🙂

 27. Jeg er ei jente på 29 år. Har lest bloggen din en god stund nå. Synes du virker som en fantastisk søt reflektert jente,med veldig selvdisiplin:) Gleder meg til å lese hver dag.
  Jeg har ikke prøvd noen av produktene OH før,men har hørt utrolig mye positivt om de. Jeg har en veldig sensitiv hud…tåler ekstremt lite,samt at jeg har rosacea og fikk masse pigmentflekker/fregner etter fødsel. Hadde vært veldig gøy om han hadde hatt kremer som passer for en litt mer komplisert hud enn enten tørr,fet,rynker….osv Jeg bodde en del år i LA,brukte da produkter fra Sonya Dakar,hun har sendt meg produkter helt til nå. Men frister veldig å prøve produktene hans,men hadde vært så bra om han kunne fortalt selv hvilke produkter som passer for de som har litt mer komplisert hud…

  Mvh

  Ida

  1. Signerer denne! Har veldig lyst til å prøve O.H. produktene, etter en hel del anbefalinger. Men jeg finner ingen for min hud.

 28. skal du løpe KK mila, Caroline?:-D

 29. Prøver du å ta en Beyonce med magen eller? 🙂 Hehe. Lykke til med intervjuet 🙂

 30. Kan du ikke ha en konkuranse hvor vi kan vinne ole henriksen-produkter? : D

 31. Hvorfor han er så dyr… hva er det med hans produkter som er så ufattelig mye bedre enn andre på markedet 😉

 32. Hvilket av produktene hans som er best for utrenheter? Har selv hatt problemer med «sorte» porer i T-sonen hele livet og vil mer enn gjerne bli kvitt dem 🙂

 33. Hei, Har du lyst til å komme på Nelly High Heels party på La belle sole i Oslo på torsdag? Det er goodiebags og gratis sko til de første som kommer! Hadde vært utrolig gøy om du kom! 🙂

 34. sofie eidem

  Skal du flytte til Skien/Siljan?

 35. Spør han om African red tea produktene hans virkelig kun er beregnet på hud over 40 år???? Kosmologer sier dette der det blir solgt…

  1. Jøss, gjør dem det assa? Ja, det kunne vært spennende og hørt svar om 🙂

   1. Ja, feks på flyplassen og danskebåten!

 36. Jeg skulle ønske olehenriksen.com også shippet utenfor USA! Det hadde vært heelt supert 😀
  Lykke til i morgen, så heldig du er som får hilse på han! Ha det kjekt og nok en gang, lykke til! 🙂

 37. -Om han har noe som faktisk gir en jevnere hudtone…noe som hjelper mot pigmentflekker? Har han det, har han fått MANGE nye kunder:)

 38. caroline

  hva burde man spise for å få fin hud?hva skiller ole henriksen produktene fra andre produkter?

 39. Jeg lurer på om OH har tenkt noe på de en milliard tohundre menneskene som må leve for under en dollar dagen i det siste?

  1. Fotballfrue

   Jeg lure på hva har Ole Henriksen med dette å gjøre? Så vidt jeg vet,benytter ikke Ole Henriksen seg av den type arbeidskraft..

   – C

   1. Sier jo litt om han selskapes innstilling ifht samfunnsansvar…. noe alle vellykkede foretninger bør kunne ha et godt svar på syntes jeg. Selv om ikke han benytter seg av lavkost arbeidskraf /sosial dumping kan man jo håpe at han er så oppegående at han har tanker rundt denne problemstillingen. Har selskapetes hans f-eks noen veldedige saker de bidrar til? Dette er ting som er viktig for meg når jeg handler og dette er grunnen til at jeg helst handler sportsutstyr hos Stormberg for eksempel.

 40. du er så nydelig, caroline! intervjuet i morgen kommer til å gå helt supert, og jeg ønsker deg masse lykke til!
  forresten, en spesiell grunn til at du holder deg på magen..?;))

 41. Så utrolig kult at du er den eneste bloggeren i Norge som skal intervjue han 😀 Iiiih!!! Spennende!
  Det jeg lurer på, er: Hvis han bare kunne brukt ETT av produktene sine, hvilket ville han valgt?
  (Altså hvilke produkt han synes er et virkelig MUST av alle han har)
  Masse lykke til med intervjuet 😀 Du kommer til å sjarmere han i senk, og få gratis produkter resten av livet ;p
  Hehe. Klem! 🙂

 42. Jeg lurer på noe utenom dette, gikk du ned mye i vekt etter du begynte på kostholdet ditt? Jeg vil gjerne begynne selv, og vil følge LCHF og lurer derfor på om jeg vil se en stor forskjell? 🙂

 43. Emmeline

  SPØR OM HAN KAN LAGE PRODUKTER TIL STREKKMERKER(FOREBYGGENDE OG FOR ALLEREDE OPPSTÅTT)! <3
  Jeg er 14 år og har fått det… FML is all i have to say 😉

 44. Jeg ville spurt om hvilket produkt som er hans favoritt:
  Og hvilken produkter man skal bruke for å få den «perfekte» huden, alle ønsker seg : )

 45. Lykke til med intervjuet! Jeg bruker selv kun produkter fra OH 😀

  Spør gjerne om hvilke produkt han helst vil anbefale for en normal hud jente 26 år?

 46. Jeg ville spurt om hva man kan gjøre for å minske/bli kvitt sorte prikker på og rundt nesen… Ser nesten ut som små ormer som titter opp av hullene sine 🙁 Isj, det hørtes ekkelt ut!

 47. Hei !
  Jeg sliter litt med gutteproblem. Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Jeg fortalte for litt siden til gutten jeg liker at jeg har følelser for han. Men så sa jeg at vist det ikke var gjensidig så var det vell ikke vits. Så sa han at kansje det var det. Så da ble jeg jo veldig glad. Men dagen etterpå, sa han til bestevenne at han ikke liker noen, når bestevennen spurte. Og no virker det som om hann prøver å unngå meg på skolen. Er der jeg ikke er, ser ikke på meg, sier ikke hei eller noe. Og det gjorde han alltid før. Selvom jeg ikke såg han, så sa han hei. Og jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre. Har du noen ideer ? Vet det ble litt feil å plutselig komme med det her. Men håper du kan gi meg et godt tips eller svar.
  Klem !

  1. hei, så tøff du var som turte å si det til han! det gjorde ikke jeg da jeg gikk på skolen 😛 gutter er rare, det kan hende han liker deg og da du sa det til han ble han litt paff. kansje han er sjenert? selv om han sa til kompisene sine at han ikke likte noen betyr det ikke at han ikke liker deg! gutter er flinke til å erte hverandre hvis kompisen blir forelska i noen. når du spurte og han sa «kanskje» er det bra. hvis gutter ikke liker noen sier de det rett ut, «nei». jeg ville tolket det som at han er gira på deg, men kansje ikke tør vise det på skolen. snakk med han, spør om telefon nummeret og ring! når du tør si det face 2 face at du har følelser for han, tør du ringe 😉 spør om han vil finne å noe etter skolen 🙂

 48. Jeg har alltid hatt lyst til og prøve ut noen av produktene hans! Hadde vært utrolig gøy om du kunne hatt en konkurranse på bloggen i samarbeid med han 😀

 49. Hei!

  Jeg lurer på kommer til å få dagkremer på tuber eller pumpeflasker?
  Jeg elsker kremene hans, men er ikke stor fan av krem på krukke med tanke på bakterier 😉

 50. 1. Jeg lurer på hvordan han går frem når han skal skape nye produkter
  2. hans topp 5. produkter
  3. Hans beste skjønnhetstips/treningstips/mattips?
  😀 selv elsker jeg Ole Henriksen sine produker over alt på jord selv og han har så fantastisk utstråling!

 51. Hei.

  Hvor kan jeg få kjøpt slik orange kimono du har? Skulle gjerne ha kjøpt en:-)) Flott var den iallefall:-))

  1. Fotballfrue

   Asos 🙂

   – C

 52. Jeg lurer på hvilket produkt han vil anbefale for uren- men tørr hud! Har du endret overskrift på innlegget forresten?

  1. Fotballfrue

   Nei? 🙂

   – C

 53. Så spennande 😀

 54. Hei!

  Hva slags bilderedigeringsprogram bruker du? Jeg ser du har brukt en god del fine redigerte bilder den siste tiden 🙂

 55. åå, vil ha!

 56. Caroline

  Hei alle sammen 🙂 Hjelp oss å stemme frem Norges vakreste sted: Haukland i Lofoten! Trykk på linken, og stem i vei:
  https://www.norgesvakrestested.no/#/bidrag/?id=606

  Da blir vi kjempeglade! Tusen takk på forhånd 😀

 57. Åååå din heldige,heldige jente!!
  Du må jo først og fremst skryte hemningsløst ( fra meg også), han er virkelig en Gud.
  Også gjerne spørre om skjønnhetstips og favorittprodukter. For selvom man bruker de mest fantastiske produkter, hjelper det jo ikke hvis du bare tilfører kroppen søppel :O
  Hørt han er motstander av sukker (fiende nr 1 for huden) , så der har dere sikkert mye å prate om 😉
  Mange klemmer<3

 58. PS, du må like han på Facebook! Der er han aktiv + kommer med en del tips!
  Lurte også på om han kunne tilsette SPF til flere produkter? Da det er litt dumt å bruke egen solkrem til ansiktet under hans kremer!
  God beskyttelse mot solen er superviktig!!

 59. Hei Caroline,

  hva synes du om denne artikkelen? Er dette noe du vil ta til etterretning? https://www.aftenposten.no/helse/article4212761.ece

  Hilsen Stine

  1. Fotballfrue

   Jeg er igrunn svært skeptisk til alt som har med forskning å gjøre, føler hele systemet er korrupt, det gjelder jo de vanlige norske kostholdsrådene også :/ Stoler heller på egen sunn fornuft, og ser på hva som virker logisk 🙂

   – C

   1. Men det er jo hevet over enhver tvil at industriell produksjon av animalske produkter (kjøtt, fett, melk, ost osv.) krever langt mer energi og forårsaker større klimautslipp en dyrking av korn og grønnsaker. Dette er rett og slett svært logisk. LCHF er en langt mer ressurskrevende livsstil enn en høykarbolivsstil der mesteparten av karbohydratene kommer fra korn, frukt og grønt. Man spiser svært mye grønt på LCHF også, men det veier nok ikke opp i energiregnskapet for alle de animalske produktene (først og fremst fett) man øker inntaket av.

    Det finnes ikke mye uavhengig forskning, så man må selvsagt bruke fornuften sin. Jeg spiser selv ganske lite karbohydrater (dog mer enn hva f.eks Hexeberg anbefaler), så jeg sitter ikke på min høye hest og dømmer. Hadde jeg fungert på et høykarbokosthold hadde jeg valgt det, men jeg fungerer rett og slett ikke hverken fysisk eller psykisk. Imidlertid synes jeg det er greit å ha reflektert over dette, og heller forsøke å kompensere ved å leve mindre ressurskrevende på andre fronter i livet, f.eks utstrakt benyttelse av gjenbruk, og ikke kjøpe mye klær, sko og møbler etc., være nøye med energisparetiltak i hus/leilighet og benytte mest mulig kollektivstrafikk.

   2. Fillefrans

    Meiner du at du er svært skeptisk til all type forsikng? Eller kun forsking rundt dette temaet?

   3. Fotballfrue

    Jeg mener man alltid bør lese diverse forskning med en viss skepsis 🙂

    At kjøttindustrien står bak LCHF forskning, og jordbruksindustrien står bak de «normale» kostrådene, er jo en utfordring.

    En annen milliardindustri, legemiddelindustrien, har jo alt å tjene på at vi må ta diverse medisiner over lengre tid. Det er jo en ganske stor grunn til å være i hvert fall litt skeptisk 😉

    – C

 60. silje brekke

  du skriver at du ikke har endret overskrfit, men du tror jeg det er noen galt med siden? Er endret til «normalt» nå, men sto bare ole henriksen i stad :p

  1. Fotballfrue

   Whaaat? :O Merkelig :/ Jeg har ikke endret noe i hvert fall.

   – C

 61. hvilke av hans produkter er å anbefale for oss som sliter med kviser og uren hud?

 62. Hvilke anbefalinger har han for uren, men tørr hud.. Ikke kviser, men sorte prikker/tilstoppede porer!

 63. Ingeborg

  «Jeg er igrunn svært skeptisk til alt som har med forskning å gjøre, føler hele systemet er korrupt»…

  Er du virkelig generelt skeptisk til alt som har med forskning å gjøre??? Merkelig uttalelse, synes jeg… Det er mye her i verden som er kjøpt og betalt for; alt i fra forskning til OH-firmaet sin henvendelse til deg om å intervjue han for å sikre seg god omtale på en blogg (jeg aner ikke om du får betalt for dette intervjuet, men på ett eller annet nivå får du sikkert noe igjen for å reklamere for han… ).

  Enten du liker det eller ei, så er forskerne en av yrkesgruppene som sikrer fremgang på de fleste felt. Alt i fra sminken vi bruker, maten vi spiser til legemidlene som hjelper syke folk. Legene du så ofte referer til ifm. LCHF er også forskere you know…

  1. Fotballfrue

   Kanskje kritisk er et bedre ord, og det er jo bare sunt 🙂

   – C

 64. Jeg tenker så det knaker, men kan faktisk ikke komme på et eneste spørsmål til denne mannen. Har jo baderomshyllene fulle av tingene hans, men ingenting jeg lurer på gitt!

  1. Samme med meg..De er bare bra liksom. Ferdig med det!

 65. Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål mht. redigeringen av bildene du har brukt i Ole Henriksen-innlegget. Hvordan har du fått den effekten med «flares» e.l. på bildene? Det er vel strengt tatt ikke flares, men vet ikke helt hva den effekten du har brukt heter…

  Ha en fin onsdag!

  : )

 66. Hei !

  Jeg skullle GJERNE fått svar på om hvorfor produktene hans ikke virker på meg! 😛 hehe.. jeg har fet og kvisete hud..sykt irriterende.. og jeg bruker OH produkter for akkurat den hudtypen, rens, tonic, dagkrem, nattkrem, leiremaske og egen stift for kvisene… alikevel popper dem ut hver eneste dag 🙁

  noen som har prøvd en av kremene hans som er veldig lette og ikke feite i det hele tatt?

  1. Jeg har alltid vært plaget av uren hud og acne- jeg måtte til hudlege for å få Moe mot dette da igenting hjalp… Jeg har begynt og bruke Dermologica, men sist jeg skulle Kjøpe ny Krem, tenkte jeg og prøve OH, men hun i butikken anbefalte faktisk Dermologica fra for OH til fet/ uren og acne utsatt hud… Pga av alle oljene i hans produkter.. Men når jeg blir eldrevne og kvitt problemet vil jeg helt sikkert prøve OH..

 67. Skal/kan man ikke bruke African Red Tea produktene før man er 40? Jeg som nettopp har bestilt starter-kittet… Er 31, så litt lenge å spare det til jeg er 40! Hva sier OH om disse produktene?

  1. Fotballfrue

   Dette ante ikke jeg heller. Har jeg aldri hørt noe om. Skal høre med han i dag jeg, bruker de faktisk selv :O

   – C

 68. Charlèn

  Hei Caroline.
  Lurte på om du kunne lage et innlegg en gang om
  alle disse Ole Henriksen produktene. Hvilket man skal
  bruke til forskjellige hudtyper osv.
  Har lenge vurdert å kjøpe disse produktene, men er usikker på hvilke
  jeg skal kjøpe 🙂

  1. Har akkurat det samme problemet.

 69. Jeg ville spurt Ole Henriksen om hvilke type produkter det er best å rense ansiktet med. Noen hudpleiere har sagt til meg at det holder med et renseprodukt morgen og kveld, + peeling en gang i uka. De sier at hvis jeg bruker mer enn det, vil jeg få uren hud. Andre hudpleiere har sagt at om jeg har litt tørr hud (noe jeg har), bør jeg også bruke serumer og annet for å unngå tørrhet, som igjen kan føre til uren hud. Med andre ord: Kanskje less is more, men hvilke type produkter bør en bruke i ansiktet dersom man har blandingshud?

  Vet ikke hvor mye OH er inne på akkurat dette, men jeg gjør et forsøk likevel. Hilsen Tonje:)

 70. Fotballfrue

  De spurte meg, og jeg sa ja uten å nøle. Han er jo superstjerne i Hollywood, kjempestas å få være en del av dette! Det er klart det er masse reklame i at jeg stiller opp, men jeg synes han fortjener det, fordi jeg elsker produktene hans og hele han. Han er et fantastisk menneske! Dersom jeg ikke hadde vært ivrig bruker, hadde jeg heller ikke sagt ja. Jeg lever tross alt for troverdighet 🙂

 71. Hei!
  Spør om kost tilskudd produkter! Bruker han det? isåfall hvilke bruker han`?

  1. Fotballfrue

   Nå er det litt sent da 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *