Ole Henriksen is my man

//meg avbildet én av tusen ganger iført min Ole Henriksen-favoritt: Blackberry Enzyme Mask// 

De fleste av dere vet hvor forelsket jeg er i produktene til Ole Henriksen, mannen fra lille Nibe i Danmark, som virkelig har slått gjennom i Hollywood. Jeg sitter her i skrivende stund og forbereder meg til morgendagen, for da skal jeg nemlig intervjue denne solstrålen av en mann. Jeg gruer meg litt, men gleder meg også. Har en god del spørsmål, men så kom jeg til å tenke på at dere også bør få slippe til. Så, hva vil du vite? Er det noe spesielt du synes jeg skal spørre han om?

Forresten, Ole vil bli å treffe på Steen&Strøm den 01.september fra klokken 14.00-15.00. Der skal han innvie sin nye stand, og kommer til å være tilgjengelig for en mini-konsultasjon for dere som møter opp 😀

101 kommentarer

 1. Hei.

  Hvor kan jeg få kjøpt slik orange kimono du har? Skulle gjerne ha kjøpt en:-)) Flott var den iallefall:-))

  1. Fotballfrue

   Asos 🙂

   – C

 2. Jeg lurer på hvilket produkt han vil anbefale for uren- men tørr hud! Har du endret overskrift på innlegget forresten?

  1. Fotballfrue

   Nei? 🙂

   – C

 3. Så spennande 😀

 4. Hei!

  Hva slags bilderedigeringsprogram bruker du? Jeg ser du har brukt en god del fine redigerte bilder den siste tiden 🙂

 5. åå, vil ha!

 6. Caroline

  Hei alle sammen 🙂 Hjelp oss å stemme frem Norges vakreste sted: Haukland i Lofoten! Trykk på linken, og stem i vei:
  http://www.norgesvakrestested.no/#/bidrag/?id=606

  Da blir vi kjempeglade! Tusen takk på forhånd 😀

 7. Åååå din heldige,heldige jente!!
  Du må jo først og fremst skryte hemningsløst ( fra meg også), han er virkelig en Gud.
  Også gjerne spørre om skjønnhetstips og favorittprodukter. For selvom man bruker de mest fantastiske produkter, hjelper det jo ikke hvis du bare tilfører kroppen søppel :O
  Hørt han er motstander av sukker (fiende nr 1 for huden) , så der har dere sikkert mye å prate om 😉
  Mange klemmer<3

 8. PS, du må like han på Facebook! Der er han aktiv + kommer med en del tips!
  Lurte også på om han kunne tilsette SPF til flere produkter? Da det er litt dumt å bruke egen solkrem til ansiktet under hans kremer!
  God beskyttelse mot solen er superviktig!!

 9. Hei Caroline,

  hva synes du om denne artikkelen? Er dette noe du vil ta til etterretning? http://www.aftenposten.no/helse/article4212761.ece

  Hilsen Stine

  1. Fotballfrue

   Jeg er igrunn svært skeptisk til alt som har med forskning å gjøre, føler hele systemet er korrupt, det gjelder jo de vanlige norske kostholdsrådene også :/ Stoler heller på egen sunn fornuft, og ser på hva som virker logisk 🙂

   – C

   1. Men det er jo hevet over enhver tvil at industriell produksjon av animalske produkter (kjøtt, fett, melk, ost osv.) krever langt mer energi og forårsaker større klimautslipp en dyrking av korn og grønnsaker. Dette er rett og slett svært logisk. LCHF er en langt mer ressurskrevende livsstil enn en høykarbolivsstil der mesteparten av karbohydratene kommer fra korn, frukt og grønt. Man spiser svært mye grønt på LCHF også, men det veier nok ikke opp i energiregnskapet for alle de animalske produktene (først og fremst fett) man øker inntaket av.

    Det finnes ikke mye uavhengig forskning, så man må selvsagt bruke fornuften sin. Jeg spiser selv ganske lite karbohydrater (dog mer enn hva f.eks Hexeberg anbefaler), så jeg sitter ikke på min høye hest og dømmer. Hadde jeg fungert på et høykarbokosthold hadde jeg valgt det, men jeg fungerer rett og slett ikke hverken fysisk eller psykisk. Imidlertid synes jeg det er greit å ha reflektert over dette, og heller forsøke å kompensere ved å leve mindre ressurskrevende på andre fronter i livet, f.eks utstrakt benyttelse av gjenbruk, og ikke kjøpe mye klær, sko og møbler etc., være nøye med energisparetiltak i hus/leilighet og benytte mest mulig kollektivstrafikk.

   2. Fillefrans

    Meiner du at du er svært skeptisk til all type forsikng? Eller kun forsking rundt dette temaet?

   3. Fotballfrue

    Jeg mener man alltid bør lese diverse forskning med en viss skepsis 🙂

    At kjøttindustrien står bak LCHF forskning, og jordbruksindustrien står bak de «normale» kostrådene, er jo en utfordring.

    En annen milliardindustri, legemiddelindustrien, har jo alt å tjene på at vi må ta diverse medisiner over lengre tid. Det er jo en ganske stor grunn til å være i hvert fall litt skeptisk 😉

    – C

 10. silje brekke

  du skriver at du ikke har endret overskrfit, men du tror jeg det er noen galt med siden? Er endret til «normalt» nå, men sto bare ole henriksen i stad :p

  1. Fotballfrue

   Whaaat? :O Merkelig :/ Jeg har ikke endret noe i hvert fall.

   – C

 11. hvilke av hans produkter er å anbefale for oss som sliter med kviser og uren hud?

 12. Hvilke anbefalinger har han for uren, men tørr hud.. Ikke kviser, men sorte prikker/tilstoppede porer!

 13. Ingeborg

  «Jeg er igrunn svært skeptisk til alt som har med forskning å gjøre, føler hele systemet er korrupt»…

  Er du virkelig generelt skeptisk til alt som har med forskning å gjøre??? Merkelig uttalelse, synes jeg… Det er mye her i verden som er kjøpt og betalt for; alt i fra forskning til OH-firmaet sin henvendelse til deg om å intervjue han for å sikre seg god omtale på en blogg (jeg aner ikke om du får betalt for dette intervjuet, men på ett eller annet nivå får du sikkert noe igjen for å reklamere for han… ).

  Enten du liker det eller ei, så er forskerne en av yrkesgruppene som sikrer fremgang på de fleste felt. Alt i fra sminken vi bruker, maten vi spiser til legemidlene som hjelper syke folk. Legene du så ofte referer til ifm. LCHF er også forskere you know…

  1. Fotballfrue

   Kanskje kritisk er et bedre ord, og det er jo bare sunt 🙂

   – C

 14. Jeg tenker så det knaker, men kan faktisk ikke komme på et eneste spørsmål til denne mannen. Har jo baderomshyllene fulle av tingene hans, men ingenting jeg lurer på gitt!

  1. Samme med meg..De er bare bra liksom. Ferdig med det!

 15. Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål mht. redigeringen av bildene du har brukt i Ole Henriksen-innlegget. Hvordan har du fått den effekten med «flares» e.l. på bildene? Det er vel strengt tatt ikke flares, men vet ikke helt hva den effekten du har brukt heter…

  Ha en fin onsdag!

  : )

 16. Hei !

  Jeg skullle GJERNE fått svar på om hvorfor produktene hans ikke virker på meg! 😛 hehe.. jeg har fet og kvisete hud..sykt irriterende.. og jeg bruker OH produkter for akkurat den hudtypen, rens, tonic, dagkrem, nattkrem, leiremaske og egen stift for kvisene… alikevel popper dem ut hver eneste dag 🙁

  noen som har prøvd en av kremene hans som er veldig lette og ikke feite i det hele tatt?

  1. Jeg har alltid vært plaget av uren hud og acne- jeg måtte til hudlege for å få Moe mot dette da igenting hjalp… Jeg har begynt og bruke Dermologica, men sist jeg skulle Kjøpe ny Krem, tenkte jeg og prøve OH, men hun i butikken anbefalte faktisk Dermologica fra for OH til fet/ uren og acne utsatt hud… Pga av alle oljene i hans produkter.. Men når jeg blir eldrevne og kvitt problemet vil jeg helt sikkert prøve OH..

 17. Skal/kan man ikke bruke African Red Tea produktene før man er 40? Jeg som nettopp har bestilt starter-kittet… Er 31, så litt lenge å spare det til jeg er 40! Hva sier OH om disse produktene?

  1. Fotballfrue

   Dette ante ikke jeg heller. Har jeg aldri hørt noe om. Skal høre med han i dag jeg, bruker de faktisk selv :O

   – C

 18. Charlèn

  Hei Caroline.
  Lurte på om du kunne lage et innlegg en gang om
  alle disse Ole Henriksen produktene. Hvilket man skal
  bruke til forskjellige hudtyper osv.
  Har lenge vurdert å kjøpe disse produktene, men er usikker på hvilke
  jeg skal kjøpe 🙂

  1. Har akkurat det samme problemet.

 19. Jeg ville spurt Ole Henriksen om hvilke type produkter det er best å rense ansiktet med. Noen hudpleiere har sagt til meg at det holder med et renseprodukt morgen og kveld, + peeling en gang i uka. De sier at hvis jeg bruker mer enn det, vil jeg få uren hud. Andre hudpleiere har sagt at om jeg har litt tørr hud (noe jeg har), bør jeg også bruke serumer og annet for å unngå tørrhet, som igjen kan føre til uren hud. Med andre ord: Kanskje less is more, men hvilke type produkter bør en bruke i ansiktet dersom man har blandingshud?

  Vet ikke hvor mye OH er inne på akkurat dette, men jeg gjør et forsøk likevel. Hilsen Tonje:)

 20. Fotballfrue

  De spurte meg, og jeg sa ja uten å nøle. Han er jo superstjerne i Hollywood, kjempestas å få være en del av dette! Det er klart det er masse reklame i at jeg stiller opp, men jeg synes han fortjener det, fordi jeg elsker produktene hans og hele han. Han er et fantastisk menneske! Dersom jeg ikke hadde vært ivrig bruker, hadde jeg heller ikke sagt ja. Jeg lever tross alt for troverdighet 🙂

 21. Hei!
  Spør om kost tilskudd produkter! Bruker han det? isåfall hvilke bruker han`?

  1. Fotballfrue

   Nå er det litt sent da 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *