Yey or ney?

Selv om jeg nødig vil innrømme det, er det faktisk snart på tide å gå til innkjøp av denne sesongens høst-og vinterjakke. I følge diverse motemagsiner som jeg har trykket til brystet, er det teddyjakken som i år får smykke seg med tittelen: Årets it-jakke.

Acne // Barbara Bui 

Som den fahiongale jenta jeg er, pleier jeg som regel å sluke det meste jeg leser i disse bladene rått, men denne gangen vet jeg ikke. Jeg elsket fjorårets aviatorjakke og fuskepels, men er i tvil om denne kommer til å overta i min garderobe.

Hva tror du?

88 kommentarer

 1. Av og til er det greit å skille mellom mote og trend. Dette er trend. Og jakka er dritstygg. Nei, Caro, NEI! Invester i en vakker kåpe i stedet!

 2. ney 😛

 3. Den første minner om onepiece og den andre om en fleece jakke jeg hadde i russetiden! Altså noe jeg ikke kunne brukt til hverdagen. Da går jeg heller for fjorårets anorakk eller jakke med fuskepels! 🙂

 4. Hei.

  Leste Dagbladet (papirutgaven) idag. De hadde en sak om lavkarbokosthold. Jeg vet du er en «forkjemper» for dette kostholdet. Tenkte jeg skulle tipse deg om saken. De bekrefter iallefall alt jeg lærte i studietiden.

  Lykke til videre med bloggen og Treasures 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, disse artiklene er virkelig morsomme 😀 Den ene er dummere enn den andre. .

   – C

   1. Dumme? Bare fordi de har et annet syn på kosthold enn deg? Det vil alltid være artikler som motsier dine synspunkt på et så omdiskutert tema som lavkarbokosthold, blir for dumt å si at «den ene er dummere enn den andre» av den grunn.

   2. Fotballfrue

    Ja, dumme 🙂

    Det går ikke på hvilket kosthold som er best, for der skjønner jeg at det er uenighet. Det går på at de ikke vet hva LCHF er, gang på gang påstår de at det spises mindre grønnsaker, og at det oppstår vitaminmangler o.l. Dette er jo bare tull, og noe de tar ut av løse luften.

    Jeg kan også legge til at jeg synes de er morsomme. De påstår at økt inntak av fett, vil øke kolesterolet. Da er det jo merkelig at 99% av de som lever LCHF opplever bedre kolesterolverdier 🙂

    Men det er det samme for meg, både jeg og Lars-Kristian føler oss 100 ganger bedre på LCHF, i tillegg til at alle prøver og tester er bedre enn før vi begynte 🙂 Velg det du mener er best, men du ser jo hvor myndighetenes anbefalinger fører oss…..

    – C

   3. Ragnhild

    Nå er du litt dum 🙂 Artikkelen omhandlet ketolyse, den ekstreme varianten av lavkarbo og ganske ulik måten du og mannen spiser. For det andre, dersom folk virkelig fulgte kostholdsrådene til myndighetene hadde det gått ganske bra med de fleste. De anbefaler bla mye grønnsaker, litt frukt, grove kornprodukter, fisk, bruke matoljer istedetfor smør og at man skal spise litt nøtter hver dag. Anbefalingene deres er basert på et stort forskningsmateriale! De anbefaler forresten en relativt høy andel fett (20-30% av energiinntaket) Og at karbohydratene skal være av den langsomme typen som ikke gir rask blodsukkerstigning. Nesten litt samme filosofi som bak lavkarbokonseptet deres? Om du liker det eller ikke finnes det mye forskning som støtter opp under at det er smart å anbefale et slikt kosthold til befolkningen generelt. (og ja, jeg vet at det også finnes forskning som backer opp lavkarbo-kosthold)

   4. Fotballfrue

    Som sagt, så har jeg ikke lest artikkelen 🙂 Omhandler den de ekstreme variantene så forstår jeg skepsisen, men husk at de som spiser LCHF på den måten har hatt behov for ekstreme endringer.

    Anbefalingene til helsemyndighetene er i seg selv ikke så halvgale, bortsett bra at de anbefaler margarin i stedet for smør :O Problemet er bare at det ikke er behov for å innta så mye karbohydrater som de anbefaler. Med all stillesittingen i dagens samfunn, er det dømt til å gå galt :/

    – C

   5. Ragnhild

    Jeg er tilbøyelig til å være enig. Uansett burde folk bevege seg mer! Der er du et godt forbilde 🙂

   6. Fotballfrue

    Tusen takk, Ragnhild 🙂

    – C

 5. Hei, Caroline! 🙂
  Hvis du føler deg vel i sånne jakker, så kan du jo godt gjøre det! De er sikkert gode og varme 😉
  Men personlig så synes jeg ikke at de var noe fine. Jeg foretrekker heller skinnjakker og kåper om høsten, og noen deilige dunjakker om vinteren. Synes forresten at fjorårets jakke var fin, så da kan du jo bruke den og da 😉

  PS: elsker bloggen din! Veldig mye inspirasjon å hente her.

 6. yey yey!! Min favoritt er en hvit teddycoat fra Surface to Air 🙂

 7. Christina

  Alt kler den smukke (altså deg) 🙂

  Men faktisk så liker jeg «Surface To Air teddycoat» og den er jo såå varm og god også!
  Har ikke noe bilde, men du kan sikkert google 😉

 8. Ney. Og fysj. 😉

 9. Syntes de ser fantastisk deilige ut til å gå en søndagstur i!

 10. Jeg synes ikke den er pæn, så for mig er det ney 🙂

 11. Hehe, min spontane reaksjon til bildene var å le høyt..så ett stort ney herifra hvertfall 😉

 12. Åh, verdens beste stoff på en kald høst/vinterkveld! Deilig at den kommer på moten, kanskje jeg for en gangs skyld kan følge moten 😀

 13. Tja… Kanskje den hvite til høyre? Den kunne funket om den hadde blitt pairet med noe litt rocka kanskje, tror nå jeg! 🙂 Sorte pumps og mørke jeans…

 14. Åh nei hversåsnill, den var grusom. Og ikke følg alt av trender a, det blir så kjedelig :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *