Glitz and glamour

Woho! Føler meg som en eneste stor fest når jeg har på meg dette skjørtet.

Gleder meg til neste festlige anledning, tror vi snakker paljettskjørt på meg da. Dette er mitt andre glitrende kjøp for sesongen. Mistenker allerede at det blir flere. .

Fra Rare Fashion 

76 kommentarer

 1. Kjempe fint! 🙂

 2. Nydelig skjørt! Hva slags topp ville du ha valgt inntil? 🙂

  1. Fotballfrue

   Noe helt enkelt og sort 🙂

   – C

 3. renathekristoffersen

  hei caroline! ville bare si at du har gitt meg en veldig stor treningsmotivasjon! tenker mer på det nå som gøy og ikke slitsomt. Liker å ha god musikk på ørene hvis jeg går en tur eller jogger:) ville bare si TUSENTAKK! uten deg hadde aldri dette gått!

 4. Utrolig kult skjørt:) Hvor har du fått tak i det?

  1. Fotballfrue

   Kjøpte det på asos, men ser ut til at det er utsolgt :O

   – C

 5. Kjempestilig skjørt ja! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 😀

   – C

 6. Meg og typen har laget bountyene dine idag 😀 gleder meg å smake, de står i kjøleskapet ennå 🙂 20 min to go 😉

 7. Love it!

 8. Synnøve

  Flotte deg! Ikke rart du føler deg som en fest i det 😉
  Jeg har et lite spørsmål til deg, som du helt sikkert har fått tusen ganger før 🙂 Spiser du av og til proteinbarer fra Atkins, eller lager du dine selv? Jeg kjøper av og til med meg en Atkins Advantage, men den smaker jo så utrolig godt at jeg får litt dårlig samvittighet av å spise den 😉 😉

  Men ved et lavkarbo kosthold, er en slik bar litt ok, eller er den for god til å være sann? 🙂

  Ettersom jeg først er her og maser 🙂 Jeg har selfølgelig fått med meg at du går for et LCHF kosthold. Noe jeg syns høres veldig spennende ut. Men hvordan er det med frukt ved denne livsstilen? Jeg har ikke lyst å kutte ut en så viktig og god matvaregruppe, og lurer derfor på om det er «godtatt»?

  Ønsker deg en fiin kveld!!

  1. Fotballfrue

   Elsker den selv, virkelig 😀 Ingenting å få dårlig samvittighet for, her fortæres i hvert fall én daglig 😉

   Men rart du spør, har funnet oppskrift på en energibar og tenkte å teste ut oppskriften i morgen eller onsdag. Deler selvsagt!

   Du kan fint spise 5 om dagen, dvs, 2 frukt og 3 grønnsaker 😀 Helst litt mer grønnsaker da, om du klarer 😉

   Klem!

   1. Synnøve

    Du er gull Caroline!! Tusen takk for rask tilbakemelding!! 🙂 Gleder meg til å sjekk ut oppskriften din!!

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle!

    Klem 🙂

 9. Hei 😀
  Jeg lurer på sånn fashion tape, som holder skulderløse kjoler og topper bedre oppe.. Finnes det på nelly.com eller bare på coverbrands.no? Fungerer den som den skal eller hva gjør den? Eventuelt en link på nelly? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpes rimelig og trygt hos coverbrands 🙂 Jeg kjøper mine der 🙂

   – C

   1. De har på Lindex også!

 10. Christina

  Ååå… Du er så fiiiiin…!! 🙂

 11. Michelle

  elsker høstens trend i år 🙂

 12. Herlig skjørt! Elsker paljetter og glitter !

 13. Satt som et skudd 🙂

 14. Utfordring!!
  Jeg skal på IKEA til helgen å kjøpe 4 meter med garderobeskap. Nå skal det sies at jeg er helt håpløs på alt som har med praktisk organisering å gjøre. Jeg og min mann slal ha et skap a 2 meter hver og jeg har ikke den fjerneste ide om hvordan å innrede dem.. Også ser jeg at du har veldig organiserte skap i bakgrunnen! Hurra!
  Kan ikke du legge ut et forslag på hvordan å løse det perfekte garderobeskap for dama som har mye sko, dill, klær og kjoler og liker at ting er i vater?
  Pliiiiiiis…. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ta en titt her: https://fotballfrue.no/?p=7362 🙂

   – C

 15. Hei du:)
  Helt nydelig skjørt! Gleder meg til dagen jeg å kan gå i sånn:-D
  Har gått ned 10 kg med vektklubben på vg. Syns dette er helt fantastiskt! Etter å ha lest bloggen din fra starten bestemte jeg å min samboer å slutte med kaloriregning og heller kjøre lchf. Dette fungerte veldig fint og vi fortsatte med vektnedgang:-)
  Eneste problemet jeg fikk av lavkarbo var utrolig uren hud! Jeg har aldri hatt uren hud noen gang tidligere, men nå bare eksploderte huden min helt. Kjørte på med lavkarbo i ca 2 mnd, men huden ble dessverre ikke noe bedre, heller værre. Bestemte oss for å fortsette med vektklubben, etter 2 uker var huden helt fin igjen! Ikke en kvise eller sort prikk.
  Tror du all fettet i kosten kan ha slått ut på huden min? Har liksom ikke lest om dette tidligere.

 16. Glitrende klær-trenden jeg liker jeg veldig godt;)

 17. Hei Caroline!
  Liker godt vesken i bakgrunnen på bildet. Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt den? Vil samtidig takke deg for en flott og inspirerende blogg ! Jeg har fått mange gode ideer innen interiør og mote:-) TAKK Caroline
  🙂

 18. Det var utrolig lekkert og kult! Minner meg om Deborah Lippmans neglelakk «Happy Birthday» 🙂

 19. Marianne

  Hei Caroline:) Dette har ingenting med innlegget å gjøre. Men jeg lurte på hvilken olje bruker nå når du steker, for eksempel kjøttdeig?

  Takk=)

  1. Fotballfrue

   Kaldpresset olje er det eneste vi bruker her 🙂 Så ved steking går det i ekte smør 😀

   – C

   1. Kristin

    Slenger meg med, med ett tips her 😉
    «Cocosa» (kokkosolje) uten smak/neutral (den brune) er også super å steke i. Er kaldpresset jomfruolje, men tåler høye tempraturer uten å bli ødelagt som andre kaldpressede oljer.
    God til all matlagning =)
    Genial hHvis man vil unngå smør/ikke tåler melk feks.

   2. Marianne

    Så enkelt som ekte smør, LCHF-kostholdet er genialt 🙂 Cocosa skal jeg også prøve meg på. Takk for gode tips:)

 20. Takk for super blogg Caroline, elsker den =)
  Dødsfint skjørt!!!! Deilig med litt glam altså.
  …og så er jeg imponert over den utrolig flate magen og smale midjen din – jeeesus woman 😉

  Keep up the good work!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem 🙂

 21. Er det bachelor du har journalistikk ,180 studiepoeng? Jeg skal søke på universitet her jeg bor neste år.hva synes du om fagene, hvilket likte du best ? Hvorfor gikk du privat ? Er det bedre? 🙂 håper du vil svare er litt usikker på hva som er best. Jeg har studert økonomi,Mn har faktisk ombestemt meg. Lurer du noen gang på hvem leserne dine er . Alder,bosted osv ? 🙂 fint skjørt ,er det ubehagelig å ha på? Hadde en palgjett kjole for 2 årsiden, den var fin men gnissa sånn . Hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk privat fordi jeg ikke kom inn på HiO. Jeg kom på venteliste (hurra) men det var dessverre ikke nok til å komme inn. Forstår godt at ingen vil gi fra seg plassen der. Jeg hadde ikke lyst til å flytte fra Lars-Kristian, og synes derfor at privat var en god løsning. Jeg snakket med diverse rådgivere, og de kunne forsikre meg om at det var lite som skilte de to studiene 🙂

   Jeg har en ok oversikt over hvem leserne mine er, de fleste er i alderen 20-40 🙂

   Klem!

   1. Hei! Gikk du på NKF? må man ikke til utlandet det tredje året for å få bachelor der? 🙂

   2. Det må man.

   3. Kuuult reiste du?!..:)Heldig du som er ferdig utdannet<3

 22. Nyyydelig skjørt! *love*

  Men, er det ensfarget eller har det mange ulike farger på paljettene?

  1. Fotballfrue

   Det er flerfarget 🙂

   – C

 23. Hvorfor viste du ikke til sminkekost-linken istedet for å lage et nytt betalt innlegg om det? Står jo det samme, bare nye produkt. Har skrevet denne kommentaren mange ganger nå, på tide å godkjenne?

  1. Fotballfrue

   Fordi det var salg hos Coverbrands 🙂

   – C

 24. Hei!

  du? jeg lurer på noe. Jeg får alltid gnagsår av nye løpesko. Dette fordi jeg løper uten sokker, men synes å se at du også alltid løper uten sokker? har du noen tips til dette?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg løper aldri uten sokker, bruker halvsokker 🙂

   – C

 25. Katrine S

  You look like a million dollars baby :-D! fy flanken så magisk å kult skjørt :-D! Du er råflott Caroline!
  HAr vært en fast leser i veldig lang tid nå! din blogg er det første jeg åpner når jeg trykker innpå internett.. må liksom alltid se: hva gjør caroline idag feks .. du skriver mer en et innlegg til dagen, så det er alltid noe å se fram til 😀 creeds til deg Caroline, du gjør en fantastisk jobb! aldri slutt å blogg! hehe
  Du er en fantastisk person
  ha en flott dag
  – K

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Katrine 😀 Du er skjønn!

   Mange klemmer!

 26. Heisann! Vil egentlig bare informere om en knall bra treningssang: david guetta feat sia- titanium! Den er magisk! Jeg hørte på den i dag mens jeg var på trening. Har aldri løpt så bra i mitt liv og svettet for den saks skyld! Du får et utrolig kick og føler du kan løpe i all evighet og raskere enn alle andre. Når hun synger: shoot me down, but I won´t fall. I am titanium, da går bena av seg selv 🙂 ha ein fortreffelig dag!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Skal sjekke ut om jeg rekker en løpetur senere i dag 🙂

   Klem!

 27. Du har en så fantastisk bra blogg, Caroline. Du gir virkelig 100% av deg selv, og jeg digger det!
  Har et spørsmål som angår noe helt annet enn det dødskule skjørtet ditt; kunne du fortalt litt om hvordan dine første uker på LCHF var? Tar det litt tid før kroppen venner seg til det? Jeg sliter litt med at jeg blir fort sulten igjen, men jeg klarer samtidig ikke å proppe i meg mer fett enn det jeg gjør. (kanskje jeg ikke velger nok fettrike kilder?) Og tenker du i det hele tatt noe over fettinnholdet i en matvare, så lenge det inneholder lite karbs?

  Tusen takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Ja, det tar tid for kroppen å gjennomgå en såpass stor forandring. Den første måneden var jeg mye kvalm (ble helt ødelagt mtp. alt fettet), utrolig tørst, og ble ganske fort sliten i forhold til trening etc. Etter 1-2 mnd. følte jeg meg bedre enn noen gang, og det skjedde også noe med kondisen 😀 Ikke at den var dårlig fra før, men hele meg var fornyet 🙂 I tillegg ble jeg kvitt mageproblemer som jeg ofte hadde før.

   Jeg tenker ikke på fettinnholdet i en matvare, annet enn at det skal være så høyt som mulig 😉 Det er riktig som du sier, fokus på karbohydratinnholdet 🙂 Prøver å holde det relativt lavt 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk 🙂

    Ett siste spm: er faren for å legge på seg stor? (hvis en passer på karbohydrater og spiser rikelig med fett). Jeg vil så gjerne ha et kosthold hvor jeg har et stabilt blodsukker og masse energi – men vil for all del ikke legge på meg.

   2. Fotballfrue

    Du legger ikke på deg, det har ikke jeg gjort 😀 Bare pass på karboinntaket, ikke spise de raske karbohydratene, men spis karber i form av grønnsaker og nøtter – og spis tilstrekkelig med fett 🙂

    Klem!

   3. Tusen takk for raskt svar.

    Ha en fantastisk dag!

   4. Kan du lage et innlegg om hvordan du var de første ukene med diette`n? og hva slags kosthold hadde du fra før?

    Jeg vil så gjerne bli enda inspirert av deg og begynne på den, men er livredd å legge på meg!No kalori mengde jeg skal starte med?!Håper virkelig på svar:))

   5. Det ønsker jeg meg også:) og gjerne at du viser hva du spiser i løpet av en uke feks. Har lyst å prøve lavkarbo, for sliter med energi og magen, men tørr liksom ikke begynne uten at jeg vet at jeg vil klare å holde det over lengre tid:)

   6. For min egen del gikk jeg opp knapt 3 kg før jeg begynte å gå langsomt ned i vekt, etter å lagt om til LCHF. Det kan ha med at jeg måtte lære meg nye porsjoneringer siden en blir fortere mett av fett istedetfor karbohydratmat, og derfor ikke trenger så mye mat pr. måltid som tidligere. For mye mat ifht behovet gir logisk nok vektøkning om det er lavkarbo eller ikke :o) Jeg går ikke på diett så derfor har jeg ikke veid maten eller regnet veldig mye på ant. karbohydrater pr dag, men har fokusert på minst mulig karbo i alle matvarer. Etterhvert har som sagt vekta beveget seg sakte nedover..

   7. Fotballfrue

    Merkelig. Jeg gikk faktisk ned 1-2 kilo, som kom fort på igjen, fordi kroppen kvittet seg med alt vannet / glykogenlagrene tømtes 🙂

    – C

   8. Ja det er underlig hvor forskjellig en kan reagere, men heldigvis har det hjulpet på langvarige mageproblemer så da fikk det være med litt vektjustering både ene og andre veien, for min egen del :o)

 28. Åååh, dette skjørtet kler deg!! 🙂 Utrolig lekkert! Får håpe du får bruke det i nærmeste framtid 🙂

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

   Klem!

 29. Legg på deg!

  1. Fotballfrue

   Lær deg folkeskikk!

  2. Ragnhild

   Akkurat som Caroline sier, «Lær deg folkeskikk!» Sånn sier man faktisk ikke.. Jeg var forresten på treningssenteret i dag, og ved siden av meg på ei matte var det ei nydelig og perfekt jente som trente. Da tenkte faktisk jeg at hun hadde ganske så lik kropp som Caroline. Det var mange fellestrekk. Og da kunne jeg ikke skjønner hva mange av dere leserne mener om Caroline? Hun har jo bare en sunn og sterk kropp! Blir oppgitt hver eneste gang jeg leser en nagativ kommentar her… Du er nydelig Caroline!

 30. Hanne Mette

  Hei, noen ganger når jeg ser gjennom kommentarfeltet ditt så står det at kommentaren min venter på godkjenning på en random kommentar som jeg aldri har skrevet, så jeg håper ikke det oppstår en feil så det ser ut på i.p-adresen at det er noen andre feks. Kommentaren var jo så ufin, derfor jeg bare måtte si i fra:)

  1. Fotballfrue

   Det var rart. Er bare fine fra deg 🙂

   – C

  2. Det samme skjer hos meg,, Heldigvis ikke ufine da, men det kommer at kommentaren venter på godkjenning, og ikke mitt navn engang 😉

   Du er lekker Caroline!!

 31. Hei 🙂
  Takk for tips, skjørtet er nå bestilt – whohooo! 😀

  Men du, lite spm igjen (hvis du ikke er lei alle spm om LCHF dietten). Jeg som fler over her, sliter litt med å komme i gang, og det jeg spesielt sliter med er at jeg synes det blir mye av det samme hver dag. Har du noen tips til hvordan en dag på denne dietten kan se ut? Dvs. antall måltider, hva lage/spise til de forskjellige måltidene osv 🙂
  Hvordan ser f.eks en dag med din diett ut? Mulig du har lagt ut dette før da, så link tas imot med takk :))

  Thanks, babe 😉

  1. Husk at Caroline ikke lever på diett, men har valgt LCHF som et kosthold. (Målet er altså ikke å være i ketose eller gå ned i vekt.) Det er stor forskjell på å gå på en diett, og på å velge et kosthold. 🙂

   1. Du skjønte sikkert hva jeg mente 🙂

 32. Nydelig skjørt!:) Ha en fin dag:)

 33. Dette var bare heelt fantastisk!! vet du om en plass men kan få ta i sammen?

 34. Ooh smashing skjørt! 🙂 Må gå til innkjøp at noe slikt selv 🙂

 35. Hva savner du mest etter at du begynte på LCHF?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *