Babyboom!

Jeg har aldri vært flau over å innrømme at jeg trenger min daglige dose hollywood-sladder, så den første informasjonen jeg fikk inn med morgenkaffen i dag, var selvsagt den, at Beyoncé endelig er gravid. About time!


Da jeg så disse bildene, kom jeg til å tenke på alle mailene jeg har fått fra kommende mødre den siste tiden. Faktisk har jeg fått så mange som et tosifret antall i innboksen, hvor alle lurer på det samme: Om jeg ikke kan skrive litt om klær for gravide.

Nå vil jeg ikke at noen av dere skal tolke dette som at jeg er gravid, for det er jeg ikke. Dere blir selvsagt noen av de første som får vite dette den dagen det eventuelt skjer, så ikke vær redd for å gå glipp av den informasjonen. Jeg tenkte bare at dette var en fin anledning å besvare alle disse mailene på.

Har surfet litt rundt på det store internett, og funnet utrolig mye tøft til deg som er gravid. Ante ikke at det fantes så mye lekkert! Selv om du har en struttende mage, har du ingen grunn til å gjemme deg i mannens skjorter og bukser. Du har helt sikkert ikke lyst til å endre noe særlig på stilen din, i tillegg er jeg sikker på at du gløder som aldri før, og dette må du passe på å få frem når du kler deg! Selvsagt skal det være behagelig, men dersom du kaster opp hver morgen og ikke klarer å reise deg opp, er selvsagt ikke jeg den rette til å fortelle deg hvordan du skal kle deg. Men uansett, her er noen tips!

Eksempel på hverdagsantrekk:

Topp fra H&M // Øredobber fra Nelly // Jeans fra Mama-Licious // Wedges fra Nelly // Veske fra Tiger 

Eksempel på festantrekk når for eksempel jentegjengen skal ha det gøy sammen:

Rosa kjole fra Asos // Blomstrete kjole fra Asos // Blå kjole fra Asos 

Eksempel på antrekk dersom du skal på middag, i bryllup eller ved annen anledning:

Kongeblå kjole fra Asos // Blomstrete kjole fra Asos // Blå kjole fra Asos

Både Nelly.com, Asos.com og H&M har egne avdelinger for mammaer. Sikker på at du finner masse inspirasjon om du surfer deg innom disse sidene. Lykke til ♥ 

Noen av lenkene er annonsebaserte

41 kommentarer

 1. Oi, visste ikke at hun var gravid, men en gang måtte det jo skje.. Det blir nok en tøff unge da! 😀

 2. Ble litt verpeklar nå! hihi!

 3. Haha, trodde seriøst du var gravid når jeg leste overskriften!
  Om du og LK bestemmer der for å få barn en dag kommer det/de til å bli nydelige:-)

 4. Du er veldig flink,likte godt det antrekket du satt sammen.Det er jo så søtt å være gravid når du kan kle deg deretter;-)

 5. Du er veldig flink,likte antrekket du satt sammen.Det er jo så fint å være gravid når man kan kle seg deretter:)

 6. Skal vi finne ett navn til babyen også mens vi er så godt i gang?

 7. jeg syntes at gravidemager er så fint. ingen bør prøve å skjule magene sine. det er vakkert 😀

 8. Den ungen kommer til å bli superbaby! 😀
  Synes det var strålende nyheter 😀 Har ventet på det 😉

 9. Når du vasker håret annen hver dag, hva gjør du etter trening den dagen du ikke vasker det? Skylder du bare håret med kaldt vann? 🙂

 10. Begynte nesten å lure på om du var gravid da jeg så overskriften…;)

 11. Hei 🙂 det er jo enda en stund til juleball på skoler. Men jeg lurte på om du kunne sette sammen antrekk som passer til juleball ?=)

 12. Du har jo glemt det viktigste: sexy mammaundertøy!

 13. Haha, så bra at dette innlegget kom nå som jeg har født! Lag gjerne et om hvordan man skjuler «etter-babymagen» også:p

  Btw: TopShop har også mye fint mammatøy

 14. Den rosa toppen/tunika-en fra H&M har jeg faktisk 😀 det så er litt teit er jo at den går veldig opp bak på meg og er lengre på framsiden..Forstår ikke det helt..ellers er jeg helt forelsket i den 😀

  1. Kanskje fordi det er et MAMMAplagg til GRAVIDE mager..? 😛

   1. Yaya nova

    Janne ..hvis du bare hadde klikket deg inn på bloggen hennes hadde su skjønt at hun er GRAVID!!

 15. Ååååå, Caroline, jeg elsker deg og stilen din! Du virker som et fantastisk menneske med mye godhet for andre 🙂 Jeg synes du er den beste bloggeren i Norge fordi du alltid har innlegg hver dag, og opptil flere pr dag. Innleggene er heller aldri preget av hastverk og stressarbeid! Jeg har fulgt bloggen din leeenge, men er ikke noe flink til å kommentere. Bloggen din og ditt fantastiske vesen er et deilig avbrekk i hverdagen med jobb, mann, en toåring og en på vei 😉 Jeg har verken tid eller råd til alt du driver med, suger på å trene, men prøver ihvertfall å være litt fresh med sminke og klær selv om jeg er litt stor. Men du er et stort forbilde for meg fordi du trener og holder deg i form, og er en ekte husmor i tillegg! Håper du fortsetter leeeenge enda med bloggen, digger deg :))

  1. Fotballfrue

   Å, Lena 😀 Nå ble jeg glad! Tusen takk for strålende ord! Sender deg et helt lass med klemmer <3

   1. Bare hyggelig, mener hvert eneste ord 🙂 Gleder meg til du også blir gravid, det å få barn er virkelig det beste i livet, og du vil bli en fantastisk mamma! Gleder meg til å følge deg i årene som kommer 🙂

 16. Likte de lange festkjolene. Er jo ikke så lett å kle seg fjongt når magen er så stor =)

 17. Asos har sååå mye fint for gravide. Jeg er gravid, men har ikke handlet noe der enda, for jeg aner ikke hva slags størrelse jeg må ha der. Derfor har det foreløbig bare blitt fra HM og Nelly 🙂 Men det blir nok en fin kjole til jul og nyttår derfra tenker jeg 🙂

 18. ELSKER ELSKER ELSKER at du er så fantastisk fleksibel og imøtekommende i forhold til leserne dine. Du er ikke bare en blogger som blogger om hva du gjør eller hvor du har vært eller hva du tenker på (som mange andre bloggere gjør). Du er en blogger som skriver ting som faktisk interesserer leserne dine, og det er kjempekult!
  Til og med et kort innlegg om at du har løpt, er inspirasjon nok for meg til å få på treningsskoene og løpe ut i skogen.

  STÅ PÅ, CAROLINE!!!!!!!!!

  1. Fotballfrue

   Wee, takk 😀 <3

 19. Jeg må ærlig innrømme at, til tross for alle som sier at gravide «bare stråååler» og «er det vakreste som fins».. vel – jeg har a-l-d-r-i i mitt liv følt meg så ulekker som da jeg gikk gravid, begge gangene! 😀 Jeg er ikke spesielt forfengelig av meg, men de 18 månedene jeg totalt har gått med barn i magen – da var glamfaktoren sørgelig lav, altså, haha! 😀 Nå er eldste min drøyt fire år, og jeg begynner endelig å føle meg som meg selv igjen 🙂

  Når det er sagt, det var overraskende koselig å se på mammaklær, kjempefine antrekk du har plukket ut! Jeg vil også tipse vordende mødre om at det er masse flott mammatøy å finne brukt. De fleste bruker det jo bare en svært kort periode, og det er grusomt dyrt, særlig de «pyntete» plaggene. Mammaklærne mine solgte jeg på Finn.no (samme med babytøy – det er jo som nytt, for de vosker så fort!)

  Du må ha Norges mest varierte blogg Caroline! Jeg har ikke lest så lenge, men du imponerer meg mer og mer, og jeg finner meg selv på bloggen din snart ørten ganger for dag for å se om du har skrevet noe nytt! 🙂

 20. så masse fint 😀
  lenge te eg blir gravid heldigvis, men kjekt at du kan kle deg fint då og liksom 😀

 21. Caroline!!! Når skal du og Lars Kristian ha en liten en da? ; ) Du kommer til å bli den vakreste mamma’n en dag, det er jeg helt sikker på. Det er bare å glede seg, det er helt fantastisk!
  Stor klem fra Natalie.

 22. Hei Caroline!

  Hvilke nettsteder oppsøker du for litt juicy kjendisnytt? I likhet med deg pleide jeg og å henge på theskinnywebsite, men den oppdateres så skjelden for tiden.

  Klem fra Anine

 23. Elsker den orange/røde kjolen til Beyonce!!

 24. Elisabeth

  Yeyh,endelig!! 😀
  Har akkuratfunnet ut at det er en liten en på vei, er faktisk to og en halv mnd på vei nå, så dette innlegget var til stor glede for meg! Nå gleder jeg meg faktisk til å kjøpe mammaklær når magen begynner å bli større 😀
  Takk Caroline:) Som flere sier over meg her, du må ha verdens beste blogg! Du er en stor inspirasjon for alle dine lesere. Caroline, we love you <3
  Klem fra vordrende mor, som priser seg lykkelig over at du blogger 🙂

 25. Marianne

  Hei! Hvor leser du ditt hollywood-sladder? Hvilken internett side?

 26. GUUUD Beyonce ser så bra ut <3 Heldige hun som ser sånn ut selv om magen begynner å vise.

 27. Marte Kristine

  Er jo skikkelig babyboom i Hollywood nå. Lindsey Lohan, Beyonce, Hillary Duff, Brenda Song. De jeg har fått med meg til nå i alle fall, hehe :p

  1. Fotballfrue

   Lohan?? I did not knooooow!!! :O :O :O

   – C

 28. Ja det er mye fint til gravide 🙂
  Vet jeg skal ta turen innom Asos neste gang jeg blir gravid, for vanlig tøy til gravid-mage, spesielt for meg, har vært umulig å finne :))

 29. Tusen takk for et etterlengtet innlegg! Tenkte på det her om dagen hvor bra det hadde vært om du var gravid, for da hadde du lagt ut slike innlegg:) det at du gjør det selv om du ikke er gravid er jo bare helt fantastisk av deg:) tusen takk! Sliter virkelig med å finne klær til «min nye fasong..» 🙂

  1. Fotballfrue

   Skulle bare mangle 🙂

   Klem!

 30. Du skriver at hvis du og LK eventuelt får barn?? Er det ikke sikkert at dere kommer til å få det?

  1. Det er ikke alle som kan få barn, det vet man ikke før man har prøvd…

 31. Helga A.

  Hei Caroline 🙂
  Bloggen din må vere den kjekkaste i Norge å lese! Er innom kvar dag, og fleire ganga om dagen til og med 🙂
  Eg lurte på om du visste om vi må betale toll og sånn, dersom enn bestille den kortaste, blomstrete kjolen på det bildet i midten? Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *