Endelig søndag

Dere som har fulgt meg en stund, vet hvor høyt jeg verdsetter en skikkelig søndag. Denne er intet unntak. Men selv om jeg alltid savner mannens nærvær, er han heldigvis med meg på tv-skjermen fra klokken seks.

Lå i sengen og tøyset helt til klokken ti i dag, spiste frokost, gikk tur og leste i hver vår bok. Deretter dro han avgårde til Åråsen, og jeg endte selvsagt opp på SATS. Ble noen runder med rockeringen i bakgården da jeg kom hjem, orket ikke styrke etter løpingen.

Skal nevnes at det ikke ble så lenge. Etter ringens femte runde rundt midjen min, poppet det plutselig tre hoder opp i et vindu. Da de fortsatt var der etter fem minutter, kastet jeg inn håndkleet. Er så vemmelig når noen glor seg ihjel med en gang noe «litt utenom det vanlige» skjer i bakgården.

Fortet meg også litt fordi jeg hadde så lyst til å komme meg inn å bla i disse for inspirasjon. .

Plukket de med med hos Narvesen på vei hjem fra trening. Tenkte å sikle over alle sidene veldig snart, mellom innkast og frispark. Må bare ta meg en rask dusj først.

Finfin søndag til alle ♥ 

68 kommentarer

 1. Jeg har nettopp begynt med LCHF og SLITER med søtsug – er nok litt sjokolade-avhengig. Har du noen tips? og hvordan gjør du det, Caroline, med sjokolade – benytter du deg av Atkins-barer og sånt?

  1. Fotballfrue

   Hvor lenge siden er det du startet? Søtsuget skal ikke være tilstede om du spiser tilstrekkelig med fett. Jeg spiser mørk sjokolade, helst over 70 prosent 🙂 Atkins er også en fin erstatter 😀

   – C

   1. Du kan også lage din egen sjokolade! 🙂 Av nøtter, kakao og dadler f.eks. Jeg har prøvd noen oppskrifter på dette, og de smaker KJEMPEGODT! Også kan du blande avokado, kokosfett og kakao og en søtning som passer kostholdet, jeg bruker yaconsirup – høres fullstendig motbydelig ut, men det smaker godt! 🙂

   2. Fotballfrue

    Takk for tips 😀

    Når vi er inne på dette med mat: Er det noen som har en oppskrift på erstatning for pina colada på lchf? 😀

    Hadde vært topp!

    – C

   3. Hva vil du bytte ut? Ananasen? Kokoskrem må jo være ok, og rom inneholder etter hva jeg forstår ikke karbohydrater. (Tar jeg feil?)

   4. Fotballfrue

    Ja,det er for mye sukker i ananasen :O klar,hvit rom er ok 🙂

    – C

   5. ……………light ananasbrus??! Hehe, nei, der er jeg blank. 🙂

   6. Fotballfrue

    Haha, I know! Vanskelig :/

    – C

   7. Fun tropical? 🙂

   8. Fotballfrue

    Ja, kanskje det?? 😀 Vi skal på hyttetur til helgen, og jeg skal eksperimentere med lchf-drinker 😀

    – C

   9. Vibeke

    Ja, er alltid så vanskelig dette med drinker og lavkarbo, synes jeg. Skal jo helst smake litt godt også 🙂 Lykke til med eksprimenteringen! Håper vi får vite om noe ble vellyket 😀

   10. Har ikke prøvd selv, men Fun kan jo brukes til så mangt 😉

   11. Kristin

    Jeg startet for en uke siden (har prøvd før dette også, men sprakk, må derfor begynne på nytt). I dag har jeg hatt et ILLE søtsug, og nå skal jeg være dønn ærlig: heiv i meg 3 Atkins Milk Crisp-sjokolader, og er ennå fysen… Hjelpes!
    Men nå er jeg litt sjokoholiker fra før av da, så det er sikkert uvant for kroppen å gå en uke uten sukkeret og karbohydratene jeg vanligvis forer den med?

    jeg er også glad i mørk sjokolade, men har litt problemer med å begrense meg 😉

   12. Fotballfrue

    Haha, herregud! Fikk du ikke veldig vondt i magen da? Får vondt i magen av en halv sånn crispy sak jeg :O Men de helt mørke kan jeg spise hele av, uten å få vondt. Tror det er litt mer av den kunstige søtningen i de lyse, og det tåler ikke magen min :O

    Ja, det er nok uvant for kroppen, men dersom du spiser nok fett, skal du som sagt bli kvitt dette ganske fort. Men igjen, du må nok gi det en måned – minst.

    Klem!

   13. De fleste får litt vondt i magen av stort inntak kunstig søtstoff :p Feks, bakpå dropsesker med kunstig søtstoff står det alltid at det kan ha en lakserende effekt i store mengder, noe som er sant … Hvis man hiver innpå en hel dropseske, får man som oftest diarè :/ Sikkert noe lignende / det samme med Atkins-barene .. :p

 2. Skjønner godt at du ikke liker å bli beglodd. Du er jo litt kjendis også, og da blir folk hvertfall nysgjerrige 😉

  Jeg lurte på hva din mening om periodisk faste er? Og spiser du frokost først etter at du har trent de gangene du tripper utenfor Sats allerede ved åpningstiden?

  Klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Alltid frokost først 🙂 Fasting har jeg ikke troa på :O

   Klem tilbake 🙂

 3. Du ser så godt ut, Caroline!

  Savner noen flere middagstips – har du noen å komme med? Og forresten, hvor mye sukrin bruker du når du skal lage krem?

  Ha en fin søndag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Jeg bare smaker til jeg synes den er søt nok 🙂

   Fin søndag til deg også!

   – C

 4. Interiør inspirasjon! Det beste som er!
  Ha en fin søndagskveld!

 5. herlig innlegg!

 6. Hvor har du kjøpt den ringen?

  1. Fotballfrue

   Hvilken ring?

   – C

   1. madeleine

    hun mener sikkert rockeringen :p hehe

 7. rockeringen ^^

  1. Fotballfrue

   aha 😀 den er fra buyhelse 🙂

   – C

 8. Jeg skal også dykke ned i interiørblader til kvelden. Har begynt å lage inspirasjonsbok til vårt fremtidige hus, så nå klippes og limes det for harde livet 😀

 9. Hei Caroline!

  Har du lyst til å skrive en liste over hva du handler inn når du handler inn?
  Har fått diagnosen cøliaki og ønsker å gå over på lavkarbo siden jeg likevel må endre kosten veldig.

 10. Haha, det er så ekkelt når folk ser på mens man trener :p Når jeg rocker på treningssenteret mitt, er det ofte mange som blir stående å se på og skal prate om treningseffekten en rockering har og så videre, haha. Det er morsomt når man er svett og fin… 😉 ha en fin søndagskveld!

  1. Fotballfrue

   Haha, uff :O

   Fiiin søndag til deg også <3

 11. Du er så herlig! Blir i godt humør av å lese bloggen din, den lyser opp de lange skoledagene 🙂
  Drømte forresten om deg i natt, at jeg møtte deg ved en havn i Frankrike. Kanskje ikke så rart, i og med at du var i Nice (og den samme second hand-butikken som jeg var i!) bare et par måneder etter meg. Det er så koselig å se igjen bilder fra steder man savner 🙂
  Lykke til med leting etter hus 😀
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Utrolig hyggelig å høre, og for en drøm 😉

   Klem!

 12. Marianne

  Det blir spennende å se deg innrede et nytt hus!
  Forresten så har jo dere en relativt liten leilighet, mtp at dere har både lager og klær og så mye mer der. Dersom du har tips til hvordan vi med enda(!) mindre leilighet kan innrede og holde orden, så hadde det vært kjempekjekt 🙂

  1. Fotballfrue

   Leiligheten er ca. 67 kvm. tror jeg 🙂 Begynner å bli litt trangt mtp. alt vi har her, ja :O Skal se hva jeg kan finne på i forhold til tips, for vår egen del blir det å tenke større fremover 😉

   – C

 13. Motivasjons kropp! Hehe! 🙂
  Har du oppskrift på lavkarbo pizza? Eller et innlegg hvor jeg kan finne den :)?

  1. Fotballfrue

   Ja, her har du den: https://fotballfrue.no/?p=3844

   🙂

   – C

 14. Annelene

  Synd med total ydmykelse på Åråsen i dag då 😉 Hels mannen og takk for tre poeng! STAO NO PAO <3

 15. Michelle

  Hei å deg! Ville bare tipse deg om at du kan låne slike interiør blader gratis på biblioteket 😉 Gjenbruk er bra! Jeg har også et ønske om du kunne lagt ut mer bilder av leiligheten deres, slik som soverom, bad, gang osv 🙂

  Takk for mye inspirasjon!

 16. Du er virkelig en allsidig blogger 🙂

 17. Hva er rekorden din på rockering?

 18. er ikke så rart at folk ser på når noen står å rocker ute i bakgråden.. 😛 tror nok jeg hadde sett på det selv…

 19. Nyeste utgave av Maison og Elle Decoration er også å anbefale!;);)

 20. Hei Caroline:) Takket være deg og bloggen din, skal jeg og samboer prøve ut LCHF i et halv år (minst) for å se hvordan vi liker det:) Vet kommentarfeltet ditt ikke er et spørsmålfelt for LCHF, men anser deg som den sikreste kilden til svar jeg trenger:D Har lest halve boka «guide til LCHF» og blir mer og mer sikker på at dette er et sunt kosthold å ha. I tillegg sliter jeg med en mage som blir lite fornøyd om jeg spiser for mye mel og slikt. Til og med havregryn reagerer jeg på. Håper selvfølgelig på å gå litt ned i vekt, selv om jeg forsåvidt ikke er overvektig (160 cm og 60 kg). Men den største grunnen er fordi vi sliter med diabetes i familien og skulle gjerne prøvd å unngå det. Det er veldig viktig for meg at kostholdet ikke er farlig for lever, hjerte og nyrer. Så etter et halvår skal vi ta helsesjekker igjen for å se hvordan det påvirker kroppen.

  Lurer forresten på om man kan bruke gulrøtter i matlaging? Jeg hører at man ikke bør spise rotgrønnsaker, men ser du har brukt det i en av oppskriftene dine…

  Lurer også på om man kan bruke balsamico i salater?

  Tusen takk for at du inspirerer meg til å prøve et helt annet kosthold! Har jo som de fleste andre hatt et low-fat kosthold. Noe som virkelig ikke fungerer…..

  1. Fotballfrue

   Så spennende 😀 Litt gulerøtter er ok 🙂 Selv får jeg vondt i magen når jeg spiser det nå, etter så lang tid uten. Balsamico er jeg usikker på, men mener det er ok 🙂 Det er vel soyasaus som ikke er bra :/

   Klem!

   1. Tusen takk for svar! 😀 I kveld blomkålgrateng med bacon! mmm…

   2. Fotballfrue

    Mmmmmm 😀

    – C

 21. Veronica

  Jeg har en liten følelse (og noen ganger er jeg god på å gjette, men ikke alltid:P).. Nå ser du på interiørmagasiner (ikke at det er noe galt med det) og her om dagen var dere mer landlig til. Er dere nær på å kjøpe dere et hus?? Hehe. Men du sier jo at du trives i byen, og at dere kjørte noen timer. Så hmm, jeg har litt motstridende fakta. Men man kan jo undre for det;)

  1. Fotballfrue

   Mihihi 😀

   – C

   1. Veronica

    Nå fikk du meg enda mer sikker 😉

 22. Marita Ø

  5 nye innlegg på meg! 😀 Har ligget rett ut siden lørdagsnatt pga mageinfeksjon! Fæle greier… Men i kveld klarer jeg i alle fall å logge meg inn på pc’n og sjekke ut det viktigste, hihi 🙂 Så mye fine innlegg å lese, og ikke minst en utrolig morsom og søt video fra zumbaen 😀 Stå på Caroline, jeg digger deg!

  – Marita

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Marita! Så utrolig søt du er 🙂

   Masse god bedring til deg!

   Stor klem 🙂

   1. Marita Ø

    Tusen takk for det! Klem tilbake 🙂

 23. Kreativt med trening av rockering:) kunne du skrevet litt om Stine Sofies Stiftelse?

 24. Åh, du er så herlig Caroline 😀 Synest det er så flott at du bidrar til å kaste lys over viktige organisasjoner som Stine Sofie Stiftelsen 🙂 Du er et godt menneske, og jeg håper det kan smitte over til alle leserene dine – man kommer så mye lenger i verden ved å være god mot andre! Synest det er så gøy å klikke seg inn her hver dag <3

 25. Jeg lurer på en ting , jeg har utmattelsesykdom og er overvektig .
  Jeg har startet et nytt og bedre liv , men det er ikke så lett med en syk kropp .
  Håper du kan reklamere , linke eller vurdere bloggen min , siden du har så mange lesere.
  Jeg trenger flere lesere som gir meg tips og råd , det er vanskelig å takle dette på egen hånd .
  Vet du er sprek og har slanket deg mye så håper du kan hjelpe meg også .

  1. Fotballfrue

   Tror du har misforstått, jeg har aldri slanket meg 🙂 Har vel veid ca det jeg veier nå siden jeg var 16 🙂

   – C

  2. Fikk bare lyst til å si masse lykke til til deg! Det er krevende å skal begynne et «nytt og bedre liv», håper du finner gode folk som kan motivere deg!

 26. Michelle

  Spreking! håper du har hatt en strålende helg 🙂

 27. Hei : – )
  kan du blogge om rockeringen og hvilken resultater du har fått av den osv : – )
  og om du vil anbefale den?

 28. Du er sikkert kjempesøt når du står og rocker! Jeg tror dessverre ikke folk klarer å la være å stirre, voksne mennesker med rockering er jo ikke hverdagskost og du er jo blitt en liten kjendis gjennom bloggen din. De to tingene sammen må jo dra litt oppmerksomhet! Jeg bruker bare rockeringen innendørs, men den er jo så stor at man må ha kjempegod klarering for å ikke slå til tv’er og møbler, er så vidt det går!

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet 😀 Og i går var det jo opphold. Vil ikke at sommeren skal reise!

   Klem!

 29. Hei Caroline!

  Jeg lurte på hva du spiser til muselien? Har oppskrift på en museli i LCHF boka, men lurer på hva de har til den under i skålen:) ha ha:) Sikkert et suuuper teit spørsmål,men laget muselien i går og må
  på butikken for å køpe noe jeg kan spise den sammen med.

  Ha en kjempe fin dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser helst tyrkisk yoghurt til, men matyoghurt eller kefir funker også 🙂

   – C

 30. Lise Fekjær Skogly

  Hei!
  Har du og Lars- Kristian tenkt på å flytte hjem, altså til en av byene dere er fra, eller skal dere kjøpe hus i Oslo?

  1. Fotballfrue

   Akkurat nå er det fotballen som bestemmer hvor vi bosetter oss, men i fremtiden vil vi nok bosette oss på østlandet et sted 🙂

   – C

   1. Helene Taaje

    Du trenger ikke svare på dette 🙂 Men har LK noen utdannelse som han kan falle tilbake på når han blir for gammel for fotball? Eller kan det å være fotballtrener osv være et alternativ? ^^ Har sesongkort på åråsen, du får si til han at jeg heier masse på han under hver hjemmekamp!

   2. Fotballfrue

    Nei, han har kun VGS. Vet at han har tatt noen trenerkurs, og litt økonomi på BI, men ikke et helt studie 🙂

    – C

 31. Freshe treningsklær, likte spesielt tightsen! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *