Caroline tipser

Er du som meg, en jåle som liker å investere i gode koster, håper jeg du er klar over at det faktisk kan være så mye som millioner av bakterier i kostene du bruker hver dag. Derfor er det forferdelig viktig å rense disse så ofte som mulig, med noe som virkelig tar knekken på alt sammen.

En enkel regel er rett og slett å vaske kostene dine en gang i uken, som for eksempel på en regntung søndag hvor du ikke har noe å gjøre. Jeg har lest litt på diverse forum, og sett at mange bruker både shampoo og balsam, og det er vel kanskje greit, men fjerner det alle bakteriene? I tillegg må du ha god tid, i og med at kostene da vil ha behov for å tørke. Dersom du generelt er en travel dame, eller bare er utålmodig, vil jeg anbefale deg GloMinerals Brush Cleaner. Denne bør brukes daglig, men en gang i uken er selvsagt bedre enn aldri.

Den dufter himmelsk (litt som bacardi razz – høhø) og skal ganske enkelt sprayes på kosten så mange ganger du føler det er nødvendig, før du tørker av med papir. Etterpå er den god som ny, og trenger knapt å tørke.

Før 

Etter 

Kjekt, eller hva? Denne koster kun 149,- hos Coverbrands. Akkurat nå har de 25 prosent på alle varer fra GloMinerals! Herlig 😀

Reklame 

38 kommentarer

 1. Jeanette

  dette innlegget har du jo hatt før

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg hadde et lignende i desember, men det var også med en shampoo fra Nilens jord 🙂 Denne gangen er det kun et produkt, og det er nå supertilbud på dette produktet. Det skader aldr å minne oss kvinner på dette, dessuten har jeg fått mange nye lesere 🙂

   – C

 2. Karoline

  Heii søte du 🙂

  bestilte di skoene som du har designet, dem som er beige å hvite 🙂 ååå gud og glad jeg har blitt i dem! veldig uvant å gå med så høye hæler, men fy så gøy å 😉 blir nok innkjøp av dem andre modellene å ja 🙂 ha en flott kveld videre 🙂

  Kleem 😀

 3. https://fotballfrue.no/?p=5193

  Bare lurte på hvilket merke og evt hvor den kan kjøpes den lyse rosa genseren? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nike, sportsbutikk? 🙂

   – C

 4. Takk for tipset! 😉

  Kan du anbefale noen gode koster?

  1. Fotballfrue

   Smashbox har gode koster 😀 Men Nilens jord har også noen fantastiske, spesielt kabuki 😀

   – C

 5. hei!

  Mtp min egen situasjon for tiden vil jeg foreslå at du skriver et innlegg litt utenom det vanlige 😉 Du er jo opptatt av kjærlighet, så du synes sikkert det er morsomt å skrive om det.

  Forslaget mitt er at du (helst i samarbeid med LK, som tross alt er mann) skriver et innlegg om hvordan gutter oppfører seg om de liker noen. Hva er det gutter liker, og hva betyr tegnene?

  Hadde vært morsomt å høre hva den romantiske mannen din mener om temaet ;p

 6. oj, da har eg ikkje tenkt på, sjøl om da er veldig logisk 🙂 Bruke ikkje pudder då, så sleppe jo den delen, men litt blush har eg jo 🙂

 7. Henriette

  Den er genial, men jeg syns den lukter så kvalm at jeg knapt klarer å bruke den.. Skikkelig bringebærsprit, ja. Ikke lurt å rense dagen derpå iallefall, da tror jeg jeg hadde kasta opp av lukta :p

  1. Fotballfrue

   Haha, ser den :p Kan bli litt væl dagen derpå, ja 😉

   – C

 8. Har du en egen rabattkode hos CoverBrands?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre, ikke når det alt er 25 prosent på denne 🙂

   – C

 9. Hei.

  Jeg ble rådet på butikken Visage (make up-butikk i Oslo) til å vaske kostene i Zalo. Dette skulle være like bra som å kjøpe dyre renseprodukter.

 10. Jeg bruker Milo på mine koster, funker veldig bra. Men riktig som du sier Caroline, de trenger et døgn på å tørke. Ps: Det må være naturig hår:)

 11. Cecilie Maria

  * løper og vasker kostene med en gang * 😉

 12. Usj, bacardi razz. *Mimre tilbake til fyllekuler fra fjortistida*. Takk for tipset, men akkurat denne rensen kommer ALDRI inn i mitt hus 😉

 13. Skal til usa i neste uke, og skal kjøpe med meg et ole henriksen-produkt da du har skryte fælt av disse:) sliter med uren hud samtidig som huden er ganske tørr, og lurer på hvilken du vil anbefale? Det er så mange å velge mellom 🙂

  1. Jeg bruker OH sine produkter til kombinasjonshud.
   Jeg har fått en fantastisk glød i huden etter at jeg begynte med OH. Brukte Clinique før. Dette er en helt annen verden. Jeg har ingen tro på at produkter som du smører på overflaten av huden fjerner urenheter i evig tid. De produseres på innsiden. Men jeg sliter ikke lenger med tørr hud, og jeg har færre kviser. Det er digg.

   Rens:
   https://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-on-the-go-cleanser-207-ml/
   Tonic:
   https://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-pick-me-up-face-mist-207ml/
   Dagkrem (fukter):
   https://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-herbal-day-creme-spf-15/
   Nattkrem: (Tar urenhetene)
   https://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-vitamin-plus-balancing-creme/

   Har du veldig uren hud, så ville jeg kanskje valgt produktene for uren hud, men jeg sliter fryktelig med at huden blir tørr (særlig på vinteren), så jeg er avhengig av produkter som både fukter og tørker ut.

   I tillegg har jeg denne fuktighetsgivende ansiktsmasken.
   https://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-blueblack-berry-enzyme-mask/

   Så er det lurt å skrubbe huden 1g i uken så huden tar til seg produktene bedre…

   1. Tusen takk! Har ikke veldig uren hud, men har som oftest noe her og der…
    Er en sinnsyk prisforskjell, så da skal jeg få handlet inn litt. Koster eks rundt 200kr for en slik dagkrem i usa… kan spare en del med andre ord:)

   2. ja, helt syk prisforskjell! Derfor priser jeg duty free i OSL som har fått OH-produkter 🙂

 14. Takk for ett flott råd! Skal bestille denne idag. Men jeg har ett spørsmål.. Min datter på snart 14 år ønsker seg ett mineralpudder som hun kan bruke til daglig. Hun har flott hud, uten kviser og urenheter, og er midt imellom blond og mørk blond av natur. Har noen fregner som hun håper ett mineralpudder kan dekke litt over. Har du ett tips om hvilket mineralpudder jeg kan bestille til henne? Bruker ikke dette selv så er veldig usikker. Vil ikke att det skal synes utrolig godt att hun har det på siden hun er så ung, men att det ser mest mulig naturlig ut. Ville satt pris på om du kunne kommet med tips, for etter å ha lest bloggen din så mye, føler jeg du er en » guru» når det kommer til å velge riktige produkter. På forhand takk.

  Setter også veldig pris på att du har reklameinnlegg hvor du er ærlig og oppriktig på hva du mener om produktene. En annen ting er att både jeg og datteren min vokser øyebrynene i salong, men lurer på om du heller anbefaler oss å prøve produktet du har reklamert med, eller om voksing er ok.. Beklager langt innlegg. Stå på du er ett riktig flott menneske og bloggen er inspirerende for både meg om min datter.

  Stå på Caroline, og hev deg over de få som kommer med barnslige tildels frekke kommentarer, du gjør en strålende jobb. Ha en riktig så flott dag.

  Klem Britt 🙂

  1. ID er fantastisk! (Bare Minerals) og brukes av de fleste ungjenter som liker mineralpudder. Dessuten har den en veldig grei pris på Coverbrands. Mitt problem er at jeg har veldig tørr hud og opplevde pudderet som uttrøkende. Min favoritt er Jane Iredale, men det er forferdelig dyrt.

 15. Karoline

  Aner du når dette salget slutter? Venter på lønn:)

 16. Blir ikke dette litt som antibac til hendene, at det dreper det meste av bakterier, uten at de fjernes? Man får jo kanskje tørket vekk det meste av skitt, men en del vil jo uansett ligge igjen om man ikke skyller godt..

 17. Michelle

  veldig sant det su skriver, takk for tipset! Påminning om at jeg MÅ bli flinkere å rense kostene mine 😛

  Jeg har surt før, men jeg prøver igjen. Jeg ser du har den Marocanske oljen til håret (ser på bilde over).. Har hørt så mye bra om den. Er den så bra som media sier? Finnes ikke i butikker her, så tenkte å bestille over nett og lurer derfor på om den er verdt det 🙂

  Veldig inspirerende å lese bloggen din by the way. Du er en jente med super utstråling 🙂

  1. Eg har tørt og krøllete hår, og har tidlegare testa BioSilk. Det vart aldri ein favoritt hos meg fordi håret mitt vart veldig glatt og umogleg å kontrollere. Moroccoan Oil gir håret mitt meir glans (reklame-glinsande blir det aldri sidan eg har feil hårtype) samtidig som eg fortsatt har kontroll over håret mitt. To tomlar opp:)

 18. Karen Marie

  Utrolig bra tips! Vasker sminkeørstene mine i går, og jeg brukte shampo og balsam. Men jeg er helt enig i at det ikke er særlig praktisk. Ligger fortsatt til tørk…

  Forresten, kan ikke du ha et lite innlegg om sminkekostene dine, og til hva slags bruk?
  Du har en utrolig flott blogg 😀

 19. Benedikte

  Hei

  Jeg har pleid å vaske mine koster i shampoo, og de blir virkelig veldig fine. Du kan se «møkka» renner av. Vil nesten tro det funker bedre enn noe man bare sprayer på? Hm…ikke vet jeg, men det føles mer renslig i grunnen.

 20. Er det antibakterielle stoff i denne sprayen? Eg er veldig skeptisk til produkt som lovar å drepe alle bakteriar, slik som t.d. Zalo antibakteriell og Colgate tannkrem med triklosan. Dersom «alle» jenter skal bruke slike antibakterielle sprayar til kostane sine vil det bli store konsentrasjonar i avløpsvatnet som går ut i fjordane, og dette påvirkar livet i sjøen. Bakteriar utviklar resistens mot slike produkt, så eg vil heller råde folk til å bruke shampo på sminkekostane og roe seg ned angsten mot harmlause bakteriar. Eg er langt meir redd for resistente bakteriar.

  1. Skjønner poenget ditt, men om jenter vasker sminkekostene sine er det snakk om minimale mengder bakterier mtp hvor stort havet og resten av verden er. Fins ting i verden som er mye verre enn dette,
   f.eks folk som ikke fullfører antibiotikakurer?

 21. jeg har tatt til meg dette tipset, men sminkebøstene mine blir ødelagte. de klør og blir slitte når jeg har vasket de. har prøvd både med shampoo, balsam og vann…. hva gjør jeg feil?

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd med denne sprayen, eller med en balsam beregnet på børster? 🙂

   – C

 22. Charlotte

  Huden min likte ikke dette produktet i det hele tatt. Virket som om jeg fikk en eller annen allergisk reaksjon (som jeg aldri har fått før), måtte derfor bare slutte å bruke det på kostene mine. Liker heller ikke idéen om å spraye på et produkt som i stor grad blir liggende inne i kostene – sammen med bakteriene..

  1. Fotballfrue

   Merkelig. GloMinerals er uten parabener og andre farlige stoffer, så det er ingen som faktisk skal reagere på dette. . :/

   – C

 23. Lurt! Jeg bruker «såpe» fra id minerals, fungerer kjempe bra den også 🙂

 24. Personlig bruker jeg The Body Shop sin sminkekost rens, og den er også utrolig god! Jeg har ikke verdens beste tolmodighet, og den tørker med en gang!

 25. Hei! takk for tipset! Men…..

  Eg har faktisk eit endå betre tips til deg Michelle Phan: Zalo og olivenolje. Oliven oljen er viktig.. Det er jo hår :)Zaloen dreper bakteriene, noko som ikkje shampo gjer;)

  Ta ein kikk på ein av hennar mange videoar – Tutorial. hER: https://www.youtube.com/watch?v=vVdciJkmb7o

  Dødsenkelt!!! Hugs at det også er viktig korleis ein tørkar dei, ellers kan dei bli fort øydelagde.

  Håper du tek ein kikk på denne:)

  Lykke til – digger deg! Helsing meg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *