Vinn bryllupsfotografering ♥

Nå kjører vi i gang enda en konkurranse i regi av min favorittfotograf: Benny Ottosson. Han tok bildene av oss på vår store dag, og det var på denne måten vi ble kjent med han. En utrolig dyktig fotograf som tar litt annerledes bryllupsbilder enn hva mange er vant med.

Denne gangen kan du stikke avgårde med en helt fantastisk premie: 4 timers bryllupsfotografering, inkludert album og cd med bildene – alt til en verdi av 16.000,-

Klikk på bildet for å komme til konkurransen, og for å se hva du må gjøre for å vinne! 

Masse lykke til, til alle kommende brudepar ♥ 

Vinneren dekker reisen til Benny. 

23 kommentarer

 1. Caroline! Du er helt fantastisk. Elsker bloggen din! Hver gang jeg sjekker om det har kommet noe nytt her, så får jeg den samme følelsen som når man kommer inn i sitt eget hus. Man får den »hjemme» følelsen. Dette er et veldig trygt sted man kan drømme seg litt bort 🙂 Siden jeg følger bloggen din hver dag, og opptil flere ganger daglig, så bare lurer jeg på når neste matinnlegg kommer? 🙂 Elsker de innleggene 🙂

 2. Jeanette

  vinneren betaler benny for reisen? hvordan er det noen premie?!

  1. Fotballfrue

   Dette er bryllupsfotografering, vinneren vil jo spare tusenvis av kroner. Og trekker du i fra reiseutgiftene, har premien fortsatt en verdi på ca 16 000,- 🙂

   – C

   1. Det er en helt SUPER premie! Vi betalte 5000 kroner for vår fotografering, det var en to – timers session etter vielsen. Ablumene til vår fotograf begynte på 3 – 4000 kroner, mener jeg å huske, de dyreste kosta over 10.000 kroner.

    Jeg skulle ønske jeg skulle gifte meg en gang til, da skulle jeg meldt meg på!

  2. utolig teit kommentar, vet du hvor dyrt det er med en profesjonell fotograf? utolig bra konkurranse, caroline 🙂

 3. Herregud, så bra premie! Skal gifte meg 30. juni neste år, men så at det måtte gjøres før den datoen. Nesten så jeg har lyst til å endre datoen for å bli med i konkurransen… Fant fort ut i planleggingen at fotograf ble en stor utgift, så den som vinner er utrolig heldig!

 4. Henriette

  I’m in heaven <3 <3 <3

  Holder på å stresser med å finne bryllupsfotograf men syns det er vanskelig, er jo veldig masse penger og mye kjedelige bilder, men jeg syns jo du har de nydeligste bildene på denne jord =) =) =)

  Da prøver jeg meg på dette, og det er jo ikke akkoratt dyrt med flybilletter i forhold til hva en skikkelig fotograf koster =)

  1. Henriette

   aaah panikk!! klarer ikke å trykke på bilde? Er det noen andre som ikke klarer dette?

 5. Åh, håper du har en lignende konkurranse om noen år 😉

 6. Jeanette

  mari: herregud,jeg bare spurte da!

 7. Hei! Blir litt feil å spørre her, men jaja 🙂
  Du her vel ikke tilfeldigvis en rabattkode hos CoverBrands? I og med at dere samarbeider, mener jeg 🙂
  På forhånd, takk 🙂

 8. hærlig konkuranse! elsker det øverste bildet 🙂

 9. Åh, herregud! Det øverste bildet er helt fantastisk, og skoene dine er dritfine:-)

 10. du er så pen, caroline 🙂 og elsker stilen din!

 11. For en fin konkurranse 😀

 12. Karianne

  Åhhh.. for en flott konkurranse. Skulle SÅ GJERNE vært med, men gifter meg ikke før i juni 2012!

 13. Da har jeg sendt en mail. Dette hadde betydd alt for meg, vet rett og slett ikke hva annet jeg kan si. Kunne selvfølgelig ha tømt hjertet med alle følelsene mine, men det tror jeg hadde blitt særdeles kjedelig å for leserne dine.

 14. skulle du ikke egentlig legge ut en video fra den store dagen? 🙂

 15. Jeg så deg i et svensk fotoblad!

  1. Fotballfrue

   Gjorde du? 😀 Så gøy! Disse bildene?

   – C

 16. […] Og dere, ikke glem bryllupskonkurransen med Benny her. Den utgår 11.09.  […]

  1. men hvorfor ikke nyttårsaften? :((

 17. […] samtidig om bryllupskonkurransen med Benny her. Vinner av Treasureskonkurransen avsløres i […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *