Oslo igjen

Ah, fantastisk å være hos mannen og vofsene igjen *klemme-i-hjel-alle-tre* Vet ikke helt hvordan det skal bli å være så lenge borte fra den fine familien min neste år, men jeg har heldigvis god tid til å psyke meg opp. .

Har hatt to kjempefine dager i Grimstad, deilig å reise derfra noen bekjentskaper rikere. Under ser du gjengen jeg liker å kalle kjernen, det er planlagt at hele hurven skal sykle alle de 32 dagene i 2012.

Her har vi akkurat trent 90 minutter zuuumba, som forresten var kjempegøy. Spørs om jeg ikke må gjøre det oftere! 

Foran oppslagstavla i lokalene til Stine Sofies Stiftelse, rett før zumbatime 😀 

Nå er jeg VELDIG klar for lavkarbopizza og rødvin i armkroken til Lars-Kristian. Det kribler inni meg! Bilturen med Trine var fantastisk som alltid, hun er et utrolig flott menneske, så lett å prate med.

Haha, forresten! Vi filmet en del fra zumbatimen, legger den ut så fort jeg kan 😀

God lørdag ♥ 

53 kommentarer

 1. Kristina

  Skal du være mye borte fra familien din neste år da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja,i 32 dager når vi sykler Norge på langs for sss :O

   – C

   1. Det er ikke særlig mye i tanke på at dere gjør det èn gang, pappa reiste til Sør Korea på jobb i en måned, og var hjemme i en måned osv. Var borte halve året, fra sin familie.

   2. Men hvis man ikke er vant tildet, skjønner jeg kjempegodt at man gruer seg litt. Min kjæreste er på båt 6 uker på og 6 uker av, så jeg synes heller det ikke er så masse. Men som jeg skriver, skjønner jeg caroline utrolig godt siden hun er vant til å se LK nesten hver dag.

   3. Kristina

    Kult. Lykke til 🙂

 2. Hvor mye spiser du iløpet av en dag? Er det noe forskjell på hvor mye du skal spise siden du har lav-karbo.. Hva spiser du til mellommåltider? 🙂

 3. hei! hvordan lager du din lavkarbopizza?
  takk for svar:)
  maria

  1. https://fotballfrue.no/?p=3844

   Slik lager hun sin lavkarbo-pizza 🙂 Jeg og min samboer lagde den forrige helg , og den var suuuper god 😀

 4. Du er et forbilde for meg og mange andre, Caroline! Jeg har nettopp flyttet til London for studier, og når jeg lengter hjem som mest trøster jeg meg i sofakroken med en kaffekopp og bloggen din 🙂 Jeg syns du er tøff som takket ja til å bli med på dette, det virker veldig spennende, og jeg kan se for meg at det er motiverende å sykle for en så god sak! Jeg er selv vokst opp en time sør for Kristiansand, så Baneheia-saken sitter dypt i meg. Ellers vil jeg ønske deg ei god helg, og si at du er nydelig 🙂

 5. Kjære pene Caroline! Hvis du hadde lagt ut «ny krølltang»-innlegget før torsdag, så hadde jeg vært så fornøyd (NY-tur på meg på fredag :D). Det var så utrolig kledelig!

  Ellers må jeg bare si at jeg har vært så imponert over rekorder på milen at jeg rett og slett har satt i gang selv. Det er jo så gøy 😀 Håper du får en fin søndag!

 6. Du er så pen og så utrolig sporty !! Også vet du hva ? Jeg bare digger deg, du er et av forbildene mine når det gjelder trening, mote og alt 🙂

 7. Ikke så rart at du ikke ser så svett ut med all den sminken på 😛 Zumba er forresten utrolig gøy, trente det 1-2 ganger i uken før sommerferien, og tror jeg skal starte igjen 😀

 8. Serriøst, jeg skjønner ikke hvorfor du putter på deg sminke når du trener? virkelig?? sier litt om deg og trening.

  1. Fotballfrue

   Sier litt om meg og trening? Hmmm. . Tips: Bla deg bakover i arkivet for å se hvordan jeg virkelig trener. Det er min lidenskap. Jeg svetter som en gris 5-6 ganger i uken. I dag hadde jeg sminke fordi det var presse der,og vi skulle filmes. Alle brukte sminke 🙂

   Dette sier vel heller mer om forhåndsdømmere som deg 😉 Sov godt 😀

   Btw: seriøst er med én r 🙂

   – C

   1. Trine Grung

    And zumba is The shit, med en T

   2. Hvorfor gidde å komme med slike kommentarer? Hva vil du med dette, Lise?
    Hvis du ikke har noe pent å si, så ikke si noe i det hele tatt! Så kan du ta deg en titt på innlegget Caroline skrev her: https://fotballfrue.no/?p=4526 Les og lær!!

   3. Elisabeth

    Nå har man jo som regel vært en plass før man trener, jeg går for eksempel rett fra jobb til trening og da er jeg sminket. Så hun har jo ikke nødvendigvis sminket seg for å gå på trening 😉 Hva er uansett galt med å se bra ut/føle seg fresh på trening? Folk må få gjøre som de vil, det er ikke noen regel som sier at man skal se ut som om man nettopp har stått opp når man skal trene!!

 9. Haha 🙂 gleder meg til å se den videoen! 😀

 10. Så fin du er, com vanlig! 😉 Og så bra at du koste deg i Grimstad! 😀

 11. Fantastisk bra innsats Caroline!!!

  Foressten; har du noen gang hørt at du ligner på Bree i Frustrerte Fruer?
  Stå på videre – fantastisk flott og inspirerende blogg 🙂 Nyt helgen!

  1. Alså Bree van de Kamp – husker ikke hva hun heter i virkeligheten!

 12. Da jeg var 14 år ble jeg sammen med kjæresten min som jeg nå bor sammen med. Vi fikk en datter veldig tidlig, jeg var bare 16 år og det var
  tungt ettersom vi var så unge – men noe vi klarte. Nå er datteren min 3 år å jeg elsker henne mer enn noe eller noen andre i hele verden! Hun er det beste som har hendt
  meg. For øyeblikket ligger hun på 3. plass til å bli den nye leverposteijenta:D Jeg er utrolig glad og ikke minst stolt! En av grunnene til at jeg vil at
  Hanna skal vinne, er at jeg går skole og ikke er hjemme før klokka 5. Noe som gjør at jeg ikke ser henne så mye som jeg ønsker. Den som vinner leverpostei-tittelen
  vinner også en tur til Disney World som varer i 2 uker! Jeg har så lyst å ta henne med dit, både for opplevelsen å for å være sammen med henne i 2 uker, ville aldri
  hatt råd til å reise så denne muligheten er noe som jeg tar. Man kan stemme en gang i døgnet fra hver bruker på PC’en og jeg er evig
  takknemmelig for hver og en(!) av stemmene:)

 13. Hei Caroline 🙂 Virker som et veldig bra prosjekt? Men lurer veldig på noe 🙂 hvordan bidrar dette til stiftelsen? Gjelder det å få inn penger til stiftelsen (isåfall hvordan gjør man det iforhold til at dere sykler) eller er det for å få publisitet rundt temaet stiftelsen prøver å fremme (som er kjempe viktig og flott) ? Dere som skal bruke fire uker på dette, blir dere lønnet. Forstår jo at det er nødvendig for dere, som da også ska kunne betale huslån, regninger, mat og diverse 🙂

  Håper på svar 🙂
  Du er flott! Stå på Caroline 🙂 Håper du ikke tar spørsmålene som kritikk, da det absolutt ikke er det. Har allitd bare lurt på hvordan slike «prosjekter» til gode formål fungerer 🙂

  Mvh. Lise

  1. Her kan jo jeg svare siden det er jeg som har invitert Caroline med. Vi to er med for å fronte budskapet på våre blogger. Jeg står ansvarlig for prosjektet og skal lage TV-serien online. Caroline, kamera, prosjektleder, regi og jeg vil bli lønnet på en eller annen måte ja. Ikke av stiftelsen. Ada og stiftelsen vil få mye PR underveis, både i tradisjonell presse og sosiale medier og det vil gjøre at budskapet kommer frem. Caroline lever jo av bloggen sin så hennes lønn kommer inn på konto uansett.
   Håper det svarte litt 🙂 Håper du følger med!

 14. Hvordan klarer du å få så hvite tenner? Herregud, de var jo kjempefine jo!! 😉

 15. Leter virkelig etter en god lavkarbopizza! Har prøvd meg litt fram, men blir ikke helt fornøyd….Kan ikke du legge ut oppskriften? -da hadde du vært en engel 🙂

 16. Synes du er utrolig modig som skal delta på dette, gleder meg til å få høre mer om det 🙂

 17. Hei vakre Caroline! Jeg leste en artikkel om lavkarbo i dagbladet her om dagen, og kom til å tenke på deg..hva tenker du om dette skrevet av ernæringsfysiolog Ida Synnøve Grini: «Studier viser at fettrik diett kan gi økt risiko for hjerte-og karsykdommer. For noen kan høyt inntak av proteiner over tid slite på nyrene. Det er ingenting som tilsier at dette er et sund kosthold. Fettinnholdet er for høyt og gir inntrykk av at karbohydrater er farlig.»

  1. Fotballfrue

   Var det jeg tenkte meg, det samme gamle. De plukker ut de studiene som passer de best, og ofte er det studier som ikke holder mål. Det er jo merkelig at de som lever lavkarbo, har bedre kolesterol- og fettverdier enn tidligere. Det økte proteininntaket er minimalt, og i noen tilfeller lik null 🙂 De er kjemperedde for å innrømme at det de har sagt i 40 år er feil, derfor tviholder de på de samme påstandene som har gitt oss en overflod av livsstilssykdommer, skremmende.

   – C

   1. En ting som er interessant er at japerne (og også kineserne) er veldig sunne folkeslag. Japerne er de som lever lengst i hele verden. Og hva spiser de? Jo, mye fersk fisk, MYE karbohydrater og lite fett!

   2. Fotballfrue

    Er det de her du mener? https://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3755564.ece :p

    Japanerne lever etter metthetsprinsippet, de spiser til de begynner å føle seg mett, så stopper de. I motsetning til vesten, hvor det fråtses.

    – C

   3. Ok, de spiser kanskje til de begynner å føle seg mette. Men de har lite livsstilssykdommer og hjerteproblemer, og det til tross for at de spiser mye karbohydrater,

   4. Fotballfrue

    Hvor mye mat som konsumeres har en vesentlig påvirkning i mengden livsstilssykdommer. Fedme blant annet, er jo ganske vanskelig å oppnå ved et moderat inntak. Det er like vel feil at de har lite helseproblemer, myndighetene har siden 70-tallet, satt inn en rekke tilltak for å stoppe økningen de opplever.

    Hvis vi skal se på diverse folkeslag, og se hva som fungerer best, trenger du ikke se lenger enn til Enuitter. De har levd lavkarbo i flere hundre år, og har vært sett på som det folkeslaget med best helse. Det var helt til den vestlige maten nådde de også :/

    Statistikker som viser høy levealder i Japan, ville jeg uansett tatt med en klype salt 😉

    – C

   5. Karianne

    Mener du at det ikke stemmer at Japan har høy levealder?

   6. Fotballfrue

    Ser du ikke linken? 🙂

    – C

   7. De spiser også under 100 gram sjokolade per innbygger da. Så kan hende dette er en del av årsaken;)
    Ingen vet vel per dags dato helt sikkert hva som er sunnest av høyfett eller høykarbo…?

   8. Per innbygger per år, mente jeg;)

   9. Du mener ikke å legge ut denne linken som et svar på at japanerne lever lenge? Dette er jo tatt helt ut av sammenheng fra din side Caroline. Denne artikkelen handler om svindel i Japan, ikke om levealder. Om du leser hele artikkelen kommer det frem at over 40000 i Japan er over 100 år, det er likevel tilfellet om man trekker ifra de som er funnet døde. Useriøst av deg å bruke denne artikkelen som argument!

   10. Fotballfrue

    Er dette tatt helt ut av sammenheng? Det viser jo helt tydelig at Japan har en svært dårlig oversikt over sine eldre, og at det er en tendens blant befolkningen å holde dødsfall skjult for egen økonomisk vinning.

    Det er helt vanlig i Japansk kultur, at de gamle lever hjemme hos sine familier, derfor er det svært vanskelig for myndighetene å føre en god statistikk 🙂

    – C

 18. Jeanette

  du ser strålende ut!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 19. Du er vanvittig pen!

  1. Fotballfrue

   *rødme* og du er vanvittig snill 😀

   Klem!

 20. Hei 🙂
  syns dette med norge på langs hørers utrolig spennende ut. Er selv utdannet barnevernpedagog og brenner virkelig for det som stiftelsen står for og mener det er en av de viktigste stiftelser vi har i Norge.
  Er det mulig for alle å være med å sykle hele strekningen? Jeg ser du skriver at folk kan være med på deler av etappen.

  1. Fotballfrue

   Du er selvsagt mer enn velkommen til å være med på hele turen 😀 Du kan gjerne kontakte Ada i SSS for mer info 🙂

   Klem!

   1. anonym

    Så spennende! 🙂
    Da skal jeg gjøre det. Syns det er så bra du engasjerer deg i en så god sak. Beundringsverdig!

 21. Hva har du i pannen? Føflekk? 🙂

  Klem Stine 😉

  1. Fotballfrue

   Føflekk. Dette er vel den eneste jeg har 🙂

   – C

 22. Marte Ytre-Hauge

  Åjj, mamma er med på bilde jo! ;D ønsker deltakerne mase lykke til!!:)

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀

   – C

 23. flott tiltak! heier på dere 😀

 24. «De populære lavkarbo-diettene er en miljømessig katastrofe»
  «Listen som er utarbeidet på bakgrunn av statistikk fra Livsmedelsvärket i Sverige, viser at lavkarbo-maten gjennomgående er mindre klimavennlig enn den lavkarbo-forbudte maten.»

  https://www.aftenposten.no/helse/article4212761.ece
  https://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3737&grupp=10544&artikel=4670394

  Jeg synes dette er et viktig tema å ta opp med tanke på at du er et forbilde for mange unge jenter som sannsynligvis også adopterer mye av ditt syn på mat. Både den miljømessige siden ved LCHF-dietten, men også med tanke på dyrevern og hvordan produksjonen av kjøtt foregår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *