Gårsdagens antrekk

Nå står jeg på farten ut døren for å trimme skrotten, så skal jeg rett til Kate for en etterlengtet negltime, før jeg må forte meg hjem i dusjen, og deretter gjøre meg klar til dagens to møter. Senere i dag skal vi noe veldig spennende, forteller dere etterpå 😀

Rakk aldri å blogge antrekket mitt i går, her er noen bilder:

Jeans fra Zara // Wedges fra Nelly (annonselink) // Tee fra H&M // Smykker fra Treasures.no 


Nå må jeg fyke!

Ha en deilig torsdag, skjønne mennesker!

118 kommentarer

 1. Du er så utrolig flott, Caroline! Følger bloggen hver dag. Synes du er et bra forbilde, keep up the good work:D
  Lurte foresten på om du hadde hatt mulighet til å fortelle litt om hva du gjør for å holde treningsmotivasjonen oppe, sliter litt med det selv ser du:)

 2. hvordan får du de flotte krøllene?:) Vær så snill lag et innlegg om det?

 3. åååå så utrolig fin du var på håret der Caroline! nydelig 🙂 jeg synes du kledde det mye bedre enn når du lager sånne store bølger/krøller nederst i håret =)

 4. Merethe

  You’re amazing just the way you are <3

 5. Kristina

  Hot antrekk! LIKER ! de skoene skal jeg ha og:D

 6. Du ligner på Anine Stang på det første bildet!

 7. Så innmari fin du var på håret her ! Fyflate, vil du dele oppskriften med oss ?

 8. Hei Caroline.
  Kommer med et lite ønske om innlegg på hvordan du har ordnet håret ditt i dag. Utrolig søte krøller! 😉

  Hilsen Katrine.

 9. Jeg tror at du inspirerer og gleder så mange flere enn å påvirke de som blir sykelig misunnelig og diskriminerende. Såklart kan man la seg inspirere av andre, men å like seg selv som man er, det er nok viktigst av alt. Jeg vil også påstå at det har lite å si hvor tynn, barsk eller formfull man er, å godta seg selv er ikke nødvendigvis så enkelt noen tror det er, dersom man er slank. Man har kommet svært langt i å utvikle seg selv når en tror at man ikke blir lykkeligere av å se annerledes ut. I tillegg tror jeg at en sunn livsstil med både trening og sunn mat, og samtidig plass til utskeielser, noe som du er et flott eksempel på, er viktigst i veien mot aksept.

  Håper du aldri lar deg knekke av unødvendige og negative kommentarer, du fortjener de absolutt ikke. Drittslenging burde alle holdt seg for god for, uansett hvem det er til. Husk at vi alle har svake øyeblikk, der vi kan vere likegyldig nok til å mislike verden og glemme det som er vakkert.

  PS: jeg vil ha håret ditt.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for forståelsen, og fine ord <3 Jeg setter veldig stor pris på det.!

   Klem!

 10. tahreem

  du så sinnsykt vakker ut med krøllete hår, du burde krølle det oftere<3

 11. Hva med en video om hvordan du fikser håret? 🙂

 12. Ida Marie

  Du burde absolutt ha håret slik oftere!:) Kjempefint!

 13. Så utrolig fin du var på håret der!!
  Fast leser av bloggen! 😉

 14. hehe altså mente at du kan booste deg med at da 95% synes du er drit digg.

  1. Fotballfrue

   Klarte å slette den første kommentaren 🙁 Jeg skjønner hva du mener, blir bare så frustrert av og til. Jeg bryr meg ikke om hva folk mener, er bare det at noen tydeligvis synes det er greit å si hva som helst til meg, bare fordi jeg har en blogg :/

   – C

 15. herlige sko:)

 16. Hva er å trimme skrotten?

  1. Kristin

   Trene da.. Med skrotten mener hun kroppen 🙂

 17. Kristin

  Misunner deg garderoben din!

 18. Ah!
  Takk for svar.
  Elsker bloggen din. Du burde bare drite i de stygge kommentarene, alle er forskjellige og GUD hvor kjedelig det hadde vært om alle var like tynn/smålubben osvosv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *