Ny personlig rekord – LYKKE!

Weeeee! Jeg fikk det til! Og best av alt: Det ble enda bedre enn hva det faktiske målet mitt var, hadde planer om å klare det på 49 minutter.

Jeg er SÅ glad, og SÅ dødsliten at jeg tror jeg skal tilbringe resten av dagen med en ispose på lysken, rett ut på sofaen mens jeg hiver innpå med all mulig mørk sjokolade, rødvin, Atkinsbarer, krem og kaffe. Mmmmm. Vel fortjent!

139 kommentarer

 1. Gratulerer, du er for flink! 🙂

 2. Løpejente

  Hei Caroline!
  Jeg rett og slett elsker bloggen din! Du har inspirert meg masse med både hverdagsliv, trening og diett. Tusen takk. Jeg blir snart 20 og har tidlig i år sprunget mitt første 42 km løp OG 50 km løp (med god hjelp av trener-motivasjon) ..

  (meld deg på maraton, det er såå gøy! 😀 )

  Men er nå overlatt til meg selv, og finner masse motivasjon ved å lese bloggen din. Har i skrivene øyeblikk akkurat, etter å ha lest dette innlegget sprunget 7,75 km ( på 40 min, ny rekord) 😀 Bare pg. av deg!! hehe 🙂
  Tusen tak igjenn, keep it up!!
  Men forresten, springer du bare langkjøringer? jeg gjør desverre det, og vil gjerne høre om programmet til litt intervall, variasjon.. Har du ?

 3. Så flink du er! Er så utrolig deilig føleøse når man nå ett av sine mål! 😀 Hva har du satt som neste mål da? 🙂

 4. Gratulere så mye! du er så flink!

 5. Hvilken kanal sender brullupet til kim?? Elsker henne!

 6. Michelle

  Hei:) Har du noen gang fått beinhinnebetennelse av å løpe? Jeg fikk det nemlig av å løpe på mølle, så nå går det ikke bort:-( Hvor har du kjøpt klokken din? Den var stilig;)

  God helg til deg, og takk for mye inspiriasjon:D

 7. Wææ! skulle ønske det var meg!! Jeg er stolt så lenge jeg klarer å gjennomføre ei mil!;) Må si all respekt til deg som klarer å svare hyggelig på visse kritiske kommentarer:) Hadde klikket fullstendig for meg:p Ser ut som noen tror det er et fasit svar på hva man selv kan være stolte over! jaja DU ER SØREN SÅ FLINK hvertfall!!

  Ha en nydelig lørdags kveld!

 8. Gratulerer!! 😀

 9. Så bra! Gratulerer:D

 10. Hei 🙂

  Kan du være så snill å blogge om middagene du lager i løpet av uken? Gjerne en middagsplan for hele uken. Og kanskje noen tips til en sunn matpakke?

  På forhånd takk!! 🙂

 11. Så flink du er til å løpe!

  Har du forresten hørt om jordskjelvet med en styrke på 7,5 ved Vanuatu? Er det ikke dit dere skal til vinteren? Blir du ikke litt bekymret av sånt? Du kan lese om det her: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4204078.ece

  1. Fotballfrue

   Vi skal til Maldivene, det ligger i Det Indiske Hav, ikke Stillehavet 🙂

   – C

 12. Var det stor forskjell mellom kcal på tredemøllen og klokken din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var mer på møllen 😉

   – C

   1. Ingrid

    Møllen er stilt inn på en person som veier 70 kg automatisk med mindre du slev forandrer det

   2. Fotballfrue

    Jeg vet det, derfor er det jo naturlig at det er mer på møllen 🙂

    – C

 13. Gratulerer:-D

 14. Hei!
  jeg er ei jente på 17 år og sliter litt med dobbel hake har du noen gode råd til og gjøre den mindre?
  Hilsen ei som digger bloggen din!!!!

 15. … 1 mil på 48 minutter? løper ikke du hver dag da?

  1. Fotballfrue

   Haha, snakk om å tråkke på andres lykke? 😀 Jeg løper 5-6 ganger i uken, alt fra 8-13 km., men det betyr ikke at jeg hele tiden forsøker meg på nye rekorder 🙂

   – C

 16. Hei Caroline! Kan du si noe om hvilken atkins barer du bruker? Evt hvor du kjøper de. Hvordan er det å kombinere rødvin med mye fet mat i forhold til lavkarbo? Stopper ikke vinen all forbrenning av fett?
  Hvilken rødvin er evt å foretrekke i forhold til lavkarbo? Grattis med ny personlig rekord!;)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Drikker ofte 1-2- glass rødvin i helgene, uten å tenke noe særlig over det. Dersom det er snakk om å festdrikke roer jeg gjerne litt ned på fettet den dagen 🙂

   Jeg kjøper Atkins på Meny for det meste, der får jeg favorittene mine, som er chocolate decadence og hazelnut something 😉 Liker også shakene og kornblandingen til en forandring innimellom, disse finner jeg bla. på SmartClub 🙂

   – C

 17. Tuusen takk for rask og nyttig informasjon!:):):)

 18. Jeg blir så lykkelig når du svarer positivt til alle de negative kommentarene. Jeg har lyst til å henge de på veggen. Gratulerer så mye med rekord! Vær stolt av deg selv! Det ligger mye trening bak!!

 19. Heisann!

  Takk for en blogg som både er spekket med kunnskap, personlighet og fine bilder. Jeg er mye ute på reiser i Asia og reiser ofte over flere måneder. Til jul reiser jeg for å gjøre et 8 måneders antropologisk feltarbeid i Thailand (mastergrads prosjekt). Erfaring på slike reiser er at trening sklir (kraftig) ut (det samme gjør følgelig magen, hehe). Har du noen treningstips for globetrottere?

  God helg. Lev med flid !

  Frank

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Hyggelig at du følger meg 🙂 Vi var på ferie i Thailand 2008, og synes strendene var flotte å løpe på 🙂 Deretter kan du jo ta noen sit ups på gulvet 😉 ?

   – C

 20. Gratulerer! Flink 🙂

 21. Gratulerer!! 😀 Trener for å oppnå bedre tider på 10-kilometern jeg også!
  Men lurer på hvorfor du løper på tredemølle, hvorfor du ikke løper mer utendørs nå på sommerstid?

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg absolutt, men ikke når jeg skal «løpe om kapp» med meg selv. Foretrekker mølle da 🙂

   – C

 22. ragnhild

  hvilke speeder brukte du?
  utrolig bra jobbet 😀 hadde vært en drøm å slå milrekorden min! 🙂

 23. Gratulerer Caroline! vell fortjent! 😀

 24. Jeg konkurrerer med meg selv på 5 km 🙂 Og DU har vært inspirasjonen min til å konkurrere med MEG SELV, og ingen andre 🙂

  1. Fotballfrue

   Bra gjort 😀

   – C

 25. Pia Aarskog

  hei Caroline:) jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du springer på 3D møllen? Springer du hele tiden, eller er det intervaller der du går innimellom ?

  Veldig spent å høre hvordan du liker best å gjøre det:) Du er uansett veldig flink.

 26. Gratulerer så mye! Det er en tid du skal være stolt over! Du som sliter med skader og all ting! Må si jeg både blir imponert og motivert av deg! 🙂 Kos deg videre med løpingen, snart kommer du deg vel ned på 45-tallet, du som er så flink 😉

 27. hei carloine:-) utrolig imponerende tid, du er spreeek! men hvordan klarer du å løpe så lenge inne på mølla? jeg er selv fan av å løpe, men det må helst være ute.. blir så utrolig fort lei av å løpe inne på mølle. hører du på musikk mens du løper, eller hva er det som driver deg sånn?:)

  1. Fotballfrue

   MUSIKK 😀 Det har MASSE å si 😀

   Klem!

 28. hvor har du kjøpt klokken din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den vant jeg 🙂 men tipper du finner den i sportsbutikker 🙂

   – C

 29. ragnhild

  hvilke redigeringsprogram er dette?? trenger veldig svar!! 😀

 30. Gratulerer med ny rekord!
  Jeg er selv nybegynner på mølla og har startet å følge løplabbets 12 ukers treningsprogram for nybegynnere. Foreløpig er det mest rask gange og noe løping innimellom, men blir mer og mer løping for hver gang. Kjempegøy!

  Det jeg lurer på til dere som løper mye; varmer dere opp før dere setter i gang eller er det rett i løpinga fra start?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *