Like father like son

Haha! Måtte bare forevige dette øyeblikket! Satt i sofaen og jobbet i går, da jeg plutselig oppdaget at Lars-Kristian var uvanlig stille. Skjønte fort at han hadde sovnet, men la ikke merke til at Hugo også hadde funnet veien opp i sofaen. Også ved siden av pappa´n sin da ♥ 

Er de ikke helt skjønne?

Lille myggen min ♥ 

Nå tipper jeg mannen er i full sving på Åråsenfeltet. Han dro avgårde allerede klokken åtte i dag tidlig. Synes det er litt væl på en lørdag. De pleier i det minste å ha trening en time senere i helgene, men tydeligvis ikke i dag. Utrolig kjedelig at jeg ikke har sjans i havet til å sovne igjen når han har stått opp, så jeg har bare slengt rundt i morgenkåpen fra klokken syv, og ristet oppgitt på hodet fordi jeg er oppe så altfor tidlig på en GRÅ lørdag.

Tenkte å dra meg selv til SATS snart, selv om det føles som det er i ferd med å skje noe med lysken min. It hurts! Vi får se hvordan det utvikler seg, kan umulig være en strekk når alt jeg gjør er å løpe og trene styrke. Merkelige greier. .

Håper dere har en fin lørdag, og om du ligger og drar deg ennå – KOM DEG OPP!

77 kommentarer

 1. Upsiii !! Hånda i buksaa!!!!

 2. Sykt sote de var ^^
  La merke til haanden til LK, hehe

  Ha fortsatt en fin helg 😀

 3. Hva sier mannen til at du har lagt ut bilde av han hvr han har hånda godt planta neddi buksa? :p

 4. haha hva ER det med gutter og slappe av meg hånden i buksa?:p

 5. du har utrolig fin og inspirerende blogg, er ofte inne her,!
  fint bilde av far og sønn:P,,men se hvor «faren» har hånden sin,,:P nyter den hihihi

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *