Time for something really good

Nå er det snart helg! Har jobbet en hel masse med Treasures i dag, og ellers på spreng for å finne ut hvorfor vi ikke har hatt varmtvann siden i går kveld. Har fortsatt ikke fått dusjet etter trening på grunn av mysteriet (ja, æsj), og nå som naboer endelig har kommet hjem fra jobb, har jeg vært rundt og forhørt meg hos forskjellige. Merkelig nok hadde ingen samme problem som oss. Har også prøvd å få tak i styrelederen, men uten hell. Da jeg begynte å glemme hvordan en kvinne egentlig skal og bør lukte, så jeg ingen annen utvei enn å koke opp en diger kjele vann. Så kom jeg plutselig, helt ut av ingenting, til å tenke på det overfylte lageret vårt, og den blå spaken jeg hadde sett på veggen der tidligere. Husker jeg la merke til at det var noe annerledes. Vips, mysterium løst. Det var visst bare å vri på den. Akk. .

Nå skal jeg snart dusje i en hel halvtime, også skal jeg lese litt i boken min med føttene pakket inn i fotmaske, mens jeg slurper i meg denne deilige energishaken:

Vil du også lage? Alt du trenger er: 

 • 2 glass isbiter
 • 2 dl. melk
 • 2 dl. fløte
 • 2 ss. kanel
 • 2 ss. sukrin
 • 2 doble espresso
 • 1 dl. kokosmelk
 • 2 ss. kokosmasse

Kjør alt i en blender til det er godt blandet. Hell i fine glass, og nyt den sammen med fredagsfølelsen. Aaaah.

Deilig kveld til alle fine lesere . . og, ikke glem å sjekke ut bloggen til Christoffer! 

68 kommentarer

 1. Oi, det så kjempedeilig ut! Skal prøve det ut snart:) Du er så flink til å lage mat, både sunt og godt !
  Takk for tipset 🙂

 2. Lenge siden jeg har kommentert nå, men er fortsatt en ivrig leser:) Hver dag! Lurte bare på et par ting. Er det umulig å legge på seg på LCHF? Det virker jo nesten sånn, hehe. Og hva var yndlingsretten din før du minsket karboene? Liksom, av «normal» mat?:)

 3. Tror ikke jeg hadde klart å gått på en sånn lavkarbodiett, blir kvalm av tanken å pakke i seg masse fett 😛 Men det ser jo ut til å virke, selv om du så like fin ut før (:

  1. Fotballfrue

   Da tror jeg du har misforstått LCHF 😉 Handler overhodet ikke om overspising av fett.

   – C

 4. Nam for en kaffeelsker som meg!

  I morgen skal jeg prøve meg på LCHF-pizzaen din, gleder meg skikkelig. Men jeg fant ikke jbkm eller fiberfin (men masse soyamel, mandelmel og fiberhusk, derimot) – tror du det går fint om jeg tweaker oppskriften din litt og bruker det jeg har? Er litt engstelig for at det bare blir en klissete røre som ikke vil henge sammen…

 5. Den så kjempegod ut!!! Nam. Må skaffe meg blender, fort!

 6. Åh, det så deilig ut! Ha en herlig kveld søte deg:-)

 7. Når skal du kåre vinneren av nelly-konkuransen?

  1. Fotballfrue

   Venter på klarering fra Nelly 🙂

   – C

 8. Marita Ø

  Mmm, det så helt herlig ut! 😀 Sikkert en fin kick-start på dagen også det der?! Kanskje den prøves ut i morgen, før dagens økt 🙂

  God fredagskveld <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det vil jeg tro 😀 Prøv and let me know 🙂

   Klem!

 9. ah, jeg har prøvd noe lignende før, smaker helt herlig!
  forresten veldig fine bilder i headeren:)

 10. Åååh, tipsene dine er bare helt fantastiske! 😀 Ser jo ut som om en mesterkokk eller noe sånt har laget den 😛
  Ha en fantastisk dag videre! Du er virkelig nydelig!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

 11. kunne du ikke dusjet på sats hehe?

  1. Fotballfrue

   Hater å dusje i de ekle dusjene på SATS :O Dusjer ikke der når jeg bor ti minutter unna 😉

   – C

   1. Kunne ikke vært mer enig hehe.. Tar dusjen når jeg kommer hjem selv 😉

 12. Så deilig! Men en ting jeg lurte på. Hvor mange løpesko har du og hvor ofte bytter du på å bruke dem, kjøper nye osv? Sånn for å unngå skader. Det sies jo at man skal bytte etter så så mange mil, og du som løper så mye må vel bytte OFTE?

  Blir utrolig inspirert av bloggen din, og sparer den til slutt så det er den siste bloggen jeg leser 🙂 God fredag!

  1. Fotballfrue

   6 forskjellige 🙂 Bytter hver dag, faktisk 🙂

   Tusen takk 😀

   God fredag til deg også 🙂

   1. Ingrid

    Haha, jeg har ETT som jeg kjøpte i mars og jeg løper omtrent 5-6 ganger i uka. Synes fortsatt de jeg har er veldig gode, men jeg får kanskje prøve å sette av råd ti et par til… Synd de er de med best kvalitet som koster!
    Men har du noen økter der du f.eks trener kun styrke? Gjør du pilates eller lignende? Liker det som restitusjonstrening hvis jeg er litt sliten, jeg 🙂

   2. Bør skifte ut skoene etter 100 mil ihvertfall, kanskje før hvis man er tung eller overpronerer. Så kommer det også an på underlag, om de blir våte etc. Med flere par sko å variere mellom vil hvert par vare lenger da de får tørke skikkelig mellom hver økt. Og så er det deilig å ha lette sko til intervallene feks, i tillegg til de fulldempede… 🙂

   3. Ingrid

    Okey 😀 Takk for svar!
    Da får jeg ønske meg et par til.

 13. Nam, det så godt ut! Skal absolutt prøve den en gang 🙂 Elsker mattipsene dine, mest for å sikle da jeg ofte er litt for lat til å lage selv 🙂 God helg!!

 14. Å denne så knallgod ut, skal prøves 🙂 Husker ikke om jeg har nevnt det, men headeren din er kjempenydelig. Vakre bilder av deg på den Caroline. Har forresten et spørsmål ang sukrin, jeg leste et sted at selv om det er 100 gram karbohydrater per 100 gram i sukrin, så skal disse trekkes fra når man beregner karboinnhold i feks et bakverk man lager fordi dette er sukkeralkoholer. Stemmer dette? Hadde satt stor pris på svar fordi lchf kostholdet betyr veldig mye for meg.

  1. Tillater meg å svare, det er 0 gram karb i sukrin 🙂

   1. Tusen takk =)

 15. Så deilig det så ut 🙂
  Åssen fotpridukter bruker du til føttene dine?

  Ha en fantastisk kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå bruker jeg en maske fra burts bees 😀

   – C

   1. Prøvd babyfoot? Bare et tips!

   2. Martine

    Tusen takk for svar <3

   3. Babyfoot er fantastisk. Døds ekkelt når den døde huden begynner å falle av, men den fungerer utmerket!! 😀

 16. Yummie! Elsker kaffe og elsker kokkos, denne må jeg prøve en gang.. 🙂 Gratulerer foressten med egen sko kolleksjon hos Nelly, de er super cute alle sammen! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, denne må du prøve. Kjempemektig, men veldig god!

   – C

 17. Hehe, artig.. Bra du fikk dusje til slutt 😉 Ville bare ønske deg en riktig god helg – og kos deg masse med kjærestekveld i kveld 🙂 Her står også pizza og kjærestekos på menyen 🙂 Klem <3

 18. Hei!
  Jeg spiser lchf og det er for meg en livsstil som jeg følger fordi jeg får mer energi og kroppen/magen fungrer bedre. Jeg er ikke overvektig(ca som deg) og spiser ikke dette for vekten sin skyld. I dag fant jeg meg i en situasjon hvor jeg «måtte» spsie vaffel(høykarb) med både sukker ,melk og hvetemel. Spsite vel bare to hjerter men har likevel vondt i magen nå. Hvor ødeleggende tror du dette er? Har det mye å si for fettforbrenningen osv?

  Er ikke gøy å føle seg «presset» til å spise noe man hverken har lyst på eller trenger…

  1. Dårlig samvittighet er mer ødleggende enn et vaffelhjerte!

 19. Laget hundekaken som Hugo og Ronaldo fikk til frøkna mi som fylte 1 år igår:D
  Hun rett og slett elsket den;) tror hun syns det var ekstra digg etter 3 timer lang fjelltur:)

 20. skjer med å ikkkje blogge 3 innlegg om dagen då?

  1. Fotballfrue

   Hva mener du? Kvelden er ung, slapp av 🙂

   – C

   1. Ann Kathrine

    Ej Bettina det synes jeg faktisk ikke er helt fair.

    Caroline arbejder på tider af døgnet hvor mange ville have holdt fri.

    Jeg synes hun gør utrolig meget for os læsere. Hun opdaterer sin blog væsentligt oftere end så mange andre gør.

    Hun bevarer altid sit gode humør, også når folk skriver sure kommentarer.

    Det synes jeg er beundringsværdigt.

 21. Takk for alt siden sist! Hadde jeg ikke vært gift med min elskede Per-Christian, skulle jeg gjerne ha giftet meg med deg! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Du er så skjønn!! Takk for at du er du <3

   Ha en deilig kveld 🙂

   Mange klemmer!

 22. mm 🙂 det så godt ut :))
  ønsker deg en god helg <3

 23. Ha en herlig helg!:D

 24. Åh så deilig Caroline! Dette så godt ut, er heldigvis stappmett hvis ikke hadde jeg jaget sambo ut for å kjøpe is og ødelagt fredagskosen på et blunk. Hihi. Håper dere får en fin helg:)

 25. Hvilken str har du i kjolene dine fra Elise Ryan?:)

 26. heia! æ vil først bare si at æ digger bloggen din, men æ savner videoblogg! hadde vært kjempe artig om du kunne ha dt! 🙂

 27. Hei
  Hva mener du med 2 doble espresso?
  Drikker til vanlig lite kaffe, men denne så så utrolig god ut, så må bare prøve.
  Kan man bruke de ferdig posene man får i butikkene?

  Mvh Cecilie

 28. Michelle

  Så & hørtes kjemp deilig ut!!! kokos <3 nam
  God helg klem til deg! blir alltid inspirert eller glad når jeg titter på bloggen din! du er flink til å spre positiv energi og det er bra! Du er flink 🙂

 29. Hei søte deg. 🙂

  Jeg bare lurte på når du ser for deg å få barn? Altså, sånn ca alder. Det er jo slik at man er i sin beste alder fra 17-25 med tanke på graviditet,fødsel, og å komme seg tilbake igjen til normalen igjen etterpå, for å ikke snakke om sjansen for å få friske barn. Hva er dine tanker rundt dette? Gleder meg sånn til å se en liten fotballfrue eller en liten Lasse, hehe.

  Klem <3

 30. Hei! Så nam den ser ut! Bare lurer på, hva mener du med espresso.. er det pulver?

 31. Hei Caroline.
  Hvilken fotmaske bruker du? Hilsen Nina

 32. Jeg er superfan av oppskriftene dine! Du må virkelig ikke slutte med å legge dem ut, jeg skal snart prøve ut mange av dem 🙂 Det hadde forresten vært fint om du kunne skrevet hvor du kjøper ingrediensene dine, sukrin feks finner jeg ingen steder.

  1. Fotballfrue

   Sukrin er å få kjøpt på helsekost 😉

   – C

   1. Mona Elisabeth

    Nå har de begynt å solgt d på Meny også 😀

 33. Marianne

  Hei! den oppskriften var KANONgod!!! 🙂 liker egentlig egentlig ikke kaffe overhode, men dette var supergodt! 🙂 (valgte riktignok en dobbel espresso i steden for to) Ett lite spørsmål bare… på dine bilder her, så ser den så fast ut i konsistensen?! Var den det? Min var relativt flytende 🙂 kanskje jeg kjørte den litt for kort tid i blenderen…. 🙂

  1. Fotballfrue

   Den var flytende 🙂 Det var bare skummet som ble fast 😀

   – C

 34. i need one of those asap!!!!♥
  xxxo

  http://angelieeee.blogspot.com/
  you can also follow me on Twitter! 🙂 @angelieeee

 35. Hei Caroline!

  Først vil jeg bare si at jeg ELSKER bloggen din 🙂 Har prøvd mange av oppskriftene og de er kjempeenkle å følge. Du er så flink!

  Jeg har et spørsmål angående denne oppskriften (og den «hverdagsluksus på 1-2-3) Bruker du kun massen i kokosmelkboksene, eller hele melka liksom? Jeg har prøvd kokosmelk fra Santa Maria og Eldorado, og av og til er massen skilt fra vannet om du skjønner. (Selvom jeg ikke har boksene i kjøleskapet)

 36. Hei Caroline.

  Jeg har et spørsmål ang LCHF-dietten. Hva er mengen per måltid, dersom man ønsker vektnedgang? Hvor ofte bør man spise? =)

  Du er en superduper inspirasjonkilde, stå på =)

  En spory klem fra meg =)

  1. Fotballfrue

   Det må du nesten prøve deg litt frem på. Jeg tror det er mengden karbohydrater som styrer vektnedgangen 🙂 Pass på å kun innta karbohydrater i form av grønnsaker, i tillegg til at du spiser deg passe mett 3 ganger om dagen. Jeg tror det er beste tilnærmelsen 🙂

   – C

 37. Marianne

  Hei Caroline 🙂 Det er så mange gode oppskrifter her, har nettopp spist osteflarn:) Lurte på hvodan man kan lage taco i et slikt kosthold. Vurderer bruke osteflarn i stedet for lefser eller shell, men kanskje du hadde et bedre forslag? =)

 38. Sikkert et utrolig teit spørsmål. Men for oss som ikke har kaffemaskin, hvordan lager man doble espresso ?

 39. Uff, så mye fett. Kokos, fløte, melk.. Ikke bra for hjerte og blodårer.

  1. Fotballfrue

   Det stemmer ikke 🙂 Et høyt fettinntak, og et lavt karboinntak, gir mindre fett i blodet. Risikoen for hjerte- og karsykdommer minsker også 🙂

   – C

 40. Denne oppskriften er fantastisk! Både jeg og kjæresten min (som ikke er glad i sånne kaffeting i utgangspunktet) synes den er kjempegod 🙂 Bare at vi bruker mer sukrin, og jeg liker den med mindre kaffe. Holder lenge med en vanlig espresso for meg.

  1. Fotballfrue

   😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *