Thomas Sabo Dinner

Hadde en kjempehyggelig kveld med mange fine mennesker i går. Og MASSE mat. Hvem spiser to forretter, to mellomretter, middag og dessert? Vi ble sittende i over fem timer.  Ganske sikker på jeg kunne rullet hele veien hjem igjen, men jeg slapp heldigvis det.

Fin meny? 

Fooooood. . 

Linnea, Mari & Petter. 

Close up! 

Den nye kolleksjonen til Thomas Sabo er utrolig lekker, og var veldig flott representert. Middagen var på Nodee, og temaet for kolleksjonen er Asia – perfekt setting.

Denne er blant mine favoritter  ♥ 

// Kjolen min er fra Elise Ryan (annonsebasert) 

Nå tenkte jeg meg en tur på SATS sammen med den nye klokka miii 😀 Helt sprøtt hvor mye morsommere det er å løpe med en gang jeg har fullstendig oversikten, føler jeg er tre år igjen, og har fått min første Barbie. Lykke! Så blir det hjem og jobbe før det endelig er helg. Har en romantisk date i kveld (les: hjemmelaget lchf-pizza, film og rødvin). Lars-Kristian reiser fra meg tidlig søndag og blir borte til tirsdag kveld. Romantikken lenge leve  ♥ 

107 kommentarer

 1. oi, tror jeg sendte nesten samme kommentaren to ganger..hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Ja, haha 😀 Setter dobbelt så stor pris på det :p Hihi 😀 Bare lar være å godkjenne den andre 🙂

   Klem 🙂

 2. Pene, pene Caroline! Du ser så smashing ut, uansett hva du 🙂 Alle andre blogger bare leser jeg, gidder ikke ta meg tid til å kommentere, men du skriver så bra og gir meg så mye inspirasjon i hverdagen, at jeg nesten ikke klarer å klikke meg ut her i fra om jeg ikke har lagt igjen en kommentar eller to. Du er en så utrolig stor inspirasjonskilde, keep up the good work!

  Ha en fantastisk kveld med Lars Kristian, det fortjener du virkelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fine ord du tar deg tid til å skrive, det setter jeg utrolig stor pris på! Tusen takk 🙂

   Ha en fantastisk kveld du også <3

   Klemmer fra C 🙂

 3. Du er en herlig person, det lyser av deg! 😀 Du ser rett og slett god og snill ut! Gleder meg alltid til å sjekke innom bloggen din:) Håper du og din kjære får en fin kveld, vi skal også ha lavkarbopizza ikveld, mm!

 4. hahaha, kaller du det der closeup?

  1. Fotballfrue

   HÆ? JA? Er det ikke close up av ansiktene våre, da eller? Hahaha 😀

 5. Hei caroline! Bruker du kontaktlinser? Hvis ja, synes du det er en utfordring med sminke eller er ikke sminke noe problem?

 6. Ninetta Bagarelli

  Rå kjole på ei rå jente. Den kjolen kledde du fantastisk godt:-)

 7. Hei, vet ikke om dette spørsmålet står i noen av de andre kommentarene, siden jeg ikke rakk å lese alle 100 (!). Jeg lurer på om du kan legge ut oppskriften på LCHF-pizzaen du laget?

 8. LisbethS.

  Kan du ikke skrive et innlegg om den nye klokka di ? Har selv vurdert denne, og lurer på hva du synes om den. Bruker selv en 2-3 år gammel Polarklokka nå, og synes den mangler noen funksjoner, som lengde man løper f.eks. Så hvordan opplever du Nike-klokka? 🙂

  Ellers, synes der er veldig bra at du merker innleggene dine med annonse og reklame. Blir så oversiktlig for oss lesere, om vi skulle finne noe av interesse. Stå på, og ikke bry deg om denne dumme kritikken.

 9. Hei vakre deg 😀
  Bare en liten kommentar fra meg for å fortelle deg hvilken fantastisk jobb du gjør…. Flinke flinke jenta… Skjønner ikke hvordan noen kan henge seg opp i hvor mye du jobber, hva du gjør osv… Er vel helt ubetydelig, resultatet av jobben din er jo helt fantastisk… Er ikke vanskelig å forstå at du virkelig tar jobben din alvorlig… At man heller ikke kan være takknemlig for å ha en herlig blogg å følge, tenk så trist hvis du hadde lagt den ned. Uff nei, at folk ikke forstår at å være hyggelig og positiv vil gi dem så mye mer, enn å rakke ned på andre og spre kvalme… Enkelte av dere, PRØV, lover dere at det kommer til å føles godt…
  Ønsker deg og dine en fantastisk helg, gleder meg til mange fine innlegg i helga…. Klem Beate <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for hyggelige ord! Dette varmet virkelig <3

   Klemmer fra C 🙂

 10. Hei 🙂

  Er kun sporadisk leser, men synes du skriver godt og synes innsamlingsinitiativet ditt er kjempefint! Må bare samtidig få si at du ser utrolig flott ut, liker stilen din og måten du opplyser om hva du har på deg/hvilke produkter du bruker. Fortsett som du gjør, håper du greier å stenge ute de negative kommentarene – synes virkelig de fleste ikke har noe å komme med, og de som har et poeng greier du å besvare på en skikkelig måte, det står det respekt av 🙂

  Varme hilsener fra Vestlandet

 11. Pulsklokka gjør treningen mye gøyere, og det er så mye lettere å kome i bedre form 🙂 nydelig kjole, forresten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *