En ære :D

Å, dere! Holdt på å sette morgenkaffen i halsen tidligere. På vei gjennom min daglige mailrunde, leste jeg plutselig at jeg er nominert i svenske blogawards 2011 – kategorien Årets Internationella Blogg!

Å, som jeg liker søta bror! Jeg vet at jeg har noen svenske lesere, men jeg visste ikke at jeg hadde såpass mange. Utrolig morsomt! I´m honored ♥ 

Du kan stemme på meg ved å klikke her.

Nå må jeg komme med videre nedover maillisten, skal bare danse lykkedansen først 😀

118 kommentarer

 1. Stine :)

  Du får min stemme! Elsker bloggen din 🙂
  Men jeg lurte bare på hvor mange lesere du har daglig?

 2. Da har jeg stemt =D Syns du fortjener den plassen, er så mange topp bloggere som bare blogger fordi de «må», mens hos deg skinner det så godt igjennom at du liker å skrive. Samt at du er veldig flink til å oppdatere- og det liker vi ! =D

 3. Vel fortjent! Du er en inspirasjon for jenter på alle aldre til å opprette et sunt kosthold og sunt treningsregime, uten at det går over styr! Ved hjelp av det du skriver har jeg komt i så mye bedre form, og ser bedre ut enn på lenge! Tuuuusen takk, føler meg mye bedre med meg selv og er kjempefornøyd med resultatene B-) Var ikke usikker på hva jeg skulle stemme iallefall! 🙂

 4. Ingeborg

  Jeg har stemt på deg, fordi du er den eneste bloggeren jeg konstant følger med på!
  Og fordi du alltid har noe nytt og spennende å lese om!

  Btw. Jeg syns du skulle ha vunnet årets blogg året før!

  Mvh. fast leser som elsker bloggen din 🙂

 5. du får helt klart min stemme, null tvil! Du har den mest inspirerende og fantastiske bloggen jeg har lest, og du fortjener virkelig og vinne denne konkuransen!
  -Hilsen fast leser

 6. Jag röstade på dig! 😀 <3

 7. Gratulerer, så spennende! Morsomt at tre av fire internasjonale er norske!

 8. Nog för att jag skrivit om dig på blogg, Twitter, Facebook coh YouTube. Men att det kunde ha så stor betydelse 🙂 Du förtjänar det! Vet du förresten att det finns en svensk bloggerska som kallar sig fotbollsfrun 🙂

 9. Da har jeg stemt på deg!!! :o)
  Leser bloggen din hver dag, og syns det er veldig inspirerende!!!
  Du fortjener alle priser du kan få, Caroline!!

 10. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.

  Jeg har selvfølgelig stemt, det er ingen tvil om at du fortjener dette! =)

 11. Du får min stemme! 🙂 Din blogg er min favoritt!

 12. Karoline

  Man høster som man sår. Vi vet at du jobber knallhardt med denne bloggen, og da fortjener også belønning!:)

 13. Hei Caroline! Leser bloggen din hver dag!:-)
  Har stemt på deg!
  Dette fortjener du virkelig, du er en fantastisk blogger!!
  Digger deg<3

 14. Cecilie!

  Ikke noe å bli sjokkert over iallefall, dette fortjener du! 🙂
  Var selvsagt inne å stemte på deg.

  Klem fra meg.

 15. det er en utrolig sjarmerende side ved deg, at du er så takknemlig for alt! og setter så stor pris på leserene dine, mer enn noen annen blogger jeg vet om. Du har fått den lateste sofagrisen til å bli inspirert til å trene (meg), og det er jammen godt gjort! Takk for mange gode lesestunder, Caroline 🙂

 16. Caroline B

  Nå har jeg stemt på deg! Elsker bloggen din og leser den flere ganger om dagen. Keep up the good work 🙂 Caroline Berg

 17. Jättekul Caroline! Kommer du på festen den 17e?
  Jag är också nominerad, fast till Årets Kulturblogg 🙂

 18. Du fikk min stemme også! Det finnes mange fine blogger, men synes din er i en klasse for seg selv og utrolig inspirerende på alle måter! 🙂

 19. Åh, dette er så velfortjent Caroline! 🙂
  Min stemme gikk selvfølgelig til deg! <3

 20. Elisabeth

  Selvfølgelig skal jeg stemme på deg Caroline, du fortjener det mer enn noen andre:D

 21. Stemte fordi du fortjener det så innmari.Bloggen din er fantastisk inspirerende på flere områder.Måtte stemme helt tilfeldig i alle andre kategorier ettersom det var et must for å kunne stemme.Men gjorde det uansett og håper du vinner årets internasjonale blogg!!:))

 22. You deserve this, Caroline! Your blog definitely deserves to be nationally acclaimed. You go, girl!

 23. Har stemt på deg, du fortjener å vinne! Heia Fotballfrue!!;)

 24. Du har også danske læsere :b Og vil helt sikkert stemme på dig!

 25. Stemt:) Håper du vinner!

 26. Har stemt på deg 🙂
  Du er såååå inspirerende!
  Dette fortjener du! =)

 27. Mariell :)

  Har stemt på deg fordi du er så fantastisk flink!
  Leser bloggen din hver dag, og må si jeg beundrer deg 🙂

  – Mariell, 17 år

 28. Gratulerer med nominasjonen! Vel fortjent 😀 Stemmer selvsagt på deg, yndlingsbloggeren min:)
  De to siste sko parene du har designet, er forresten utrolig stilig!! 😀
  Også veldig fint gjort at deg å starte innsamlingfond til Afrika. Flott tiltak!!!

 29. Har stemt 😀 dette fortjener du virkelig, fortsett å stå på! 😀

 30. Done 😉

 31. Chatrine

  Hei Caroline! 😀
  Jeg så dette jeg også via Ulrikke Lund sin blogg og der hun ba sine lesere stemme på henne, men jeg så deg så klikket jeg med en gang på navnet ditt! er virkelig en super stor fan av bloggen din! STÅ PÅ <3

 32. Du får selvfølgelig min stemme. Du skriver en fantastisk blogg. Lykke til!

 33. Ann Helen

  Da har jeg stemt på deg 🙂

  Synes det er fortjent at du ligger på listen der! Synes du skriver mye bra, og gir mye inspirasjon 🙂 Og ikke nok med det, så oppdaterer du med flere innlegg daglig. Tommel opp 😀

  Ha en fin kveld videre 😀

 34. gratulerer, selvfølgelig har du min stemme

 35. Digger bloggen din. Skal stemme på deg!

 36. Hei Caroline
  Min stemme gikk selfølgelig til deg.
  Du er en fantastisk blogger og gir meg mye
  Inspirasjon.
  Er det noen som fortjener dette er det deg.:)
  Stolt av deg og ønsker deg tusen ganger
  Lykke til.:)
  Klem Stine

 37. Stemt :)!

 38. Gratulerer med nominasjon 🙂

  Stemte på deg med en gang! Det har du så absolutt fortjent.

 39. Gratulerer! Stemte på deg i dette øyeblikk 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 40. Har stemt på deg, vakre Caroline! Lykke til!

 41. Marianne R

  Stemt på deg, vet du! :-))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *