De to siste

Endelig dumpet Adora ned i postkassen min! Det var sannelig på tide.

Lurer på å velge de grå senere i dag, jeg har nemlig blitt invitert til Thomas Sabo middag av fine Christoffer. Så i den anledning både startet og avsluttet jeg arbeidsdagen tidlig. Faktisk ble det ca. 8-16, akkurat passe! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og føler bokstavelig talt at jeg er hudløs. Så meg nødt til en omgang med rub´n buff og frottévott, i og med at treningstoppen min har etterlatt et fiiint, ganske hvitt skille rett under brystene. Not nice. Nå ser det egentlig ut som jeg har brannkopper all over, men satser på at det forsvinner før kvelden starter.

Tusen takk for fine ord i den forrige posten, det er så spennende! Samtidig vil jeg minne dere på å støtte innsamlingen min for Afrikas Horn, her. Vi har snart nådd målet, som jeg oppjusterte til 35.000,- i går, fordi dere er så godhjertet!

Ha en fin kveld! Vi skrives snart ♥ 

100 kommentarer

 1. Har du designet skoene selv? =)

  1. Fotballfrue

   Ja,det har jeg 🙂 Tilsammen 6 par 😀

   – C

   1. Utrolig kult!

 2. Fotballfrue

  Nå jobber jo jeg på en måte i butikk da 😉

  Jeg skjønner hva du mener, men slik går det ikke an å sammenligne, da vi stort sett har markedsøkonomi i store deler av verden 😉

  – C

 3. Naturperlen

  Veldig fine=) ta en titt på bloggen min også. http://naturperlen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *