Get Inspired / Rönisch Antishake!

Jeg skal ikke skryte på meg noen treningsøkt i dag. I dag har jeg hatt fullt opp med jobb fra klokken halv åtte, og siden dette er Lars-Kristian sin fridag, kan dere vel gjette hvem sin feil det er at jeg ikke har vært på SATS? Ikke at jeg er den vanskeligste personen å overtale heller, når de nydeligste, grønnbrune øynene i verden vil at jeg skal la være. .

Men tilsammen både mandag og tirsdag har jeg faktisk tilbakelagt 24 km. på mølla, så jeg har fri med god samvittighet i dag. Kroppen trenger å hente seg inn igjen. Restitusjon er bra. Dessuten, i morgen er jeg tilbake for fullt!

Det jeg egentlig skulle fortelle dere om, er det nye treningstøyet mitt fra Rönisch / Getinspired. Er det ikke fresht? Har fått tilsendt en antishake treningsbukse, sitter som lim på kroppen under treningskten, helt himmelsk!

Litt info. om treningstøyet:

annonse 

Link til antishaken som holder rumpa på plass // treningsbh // treningstopp // vannflaske 

Og siden vi er inne på dette med trening, her er min topp 5 musikkliste denne uken:

Ps. Mange spør om størrelser. Jeg har strl. XS i både bukse og topp, dersom det ikke står annet enn S akkurat nå, er det sikkert fordi det er utsolgt. I treningsbh´en har jeg 70B.

73 kommentarer

 1. Jeg måtte herme og kjøpe denne treningsbuksen, og den er rett og slett fantastisk.

 2. Ikkesåmini

  Hei:)

  Flott blogg!
  Må le litt.. Var innom siden med treningsklær og syntes en ting var litt ironisk..Oppdager jeg at Antishake buksene kun kommer i småe størrelse, og ikke til de som kanskje virkelig trenger det og har noe som shaker :p eller er det kanskje ikke meningen at vi skal åle oss inn i slike :p men hadde vært kjekt å hatt noe som holde honkytonky-enden på plass :p

  1. Fotballfrue

   Haha, hvor langt opp går de da? De er ment for alle, vil jeg tro. Lønner seg å kjøpe så liten som mulig, den er veldig stretchy 🙂

   – C

 3. Antrekket der var utrolig fint på deg (selv om du kanskje er den siste i verden som trenger antishakebukse..:P)!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *