Snart høst

Blir helt dårlig av å se all reklamen for skolestart rundt omkring, det er så tungt å tenke på at høsten ikke er langt unna. Jeg har mange gode sommerminner for 2011, men jeg VET at dersom været bare hadde vært som det burde, ville minnene blitt så mange flere. Men, det gjelder å ta vare på de vi har. .

Følte for et høstlig antrekk i dag, brukte mine nyeste jeans fra Zara for første gang, metallic:

Smykke fra Treasures // Slingback wedges fra Zara // Genser fra VILA (annonsebasert)  

110 kommentarer

 1. Må bare veie litt opp her, folk skryter jo som om det ikke finnes noen morgendag. spar litt til barna dere en gang kommer til å få – jizes. Caroline: Du hadde vært mye penere om du ikke prøvde så hardt å være perfekt og feilfri hver eneste dag, hele tiden. Synes nå JEG. Jeg synes du er penere i treningsantrekk og lave sko. Da er du litt mer naturlig og jentete. Personlig synes jeg det er litt for voldsomt å pynte seg fra hode til fot i alle situasjoner – helt til de fake neglene og det styla håret. Litt rocka må man være for ikke å bli cheesy. (igjen: synes jeg) Men du har tæl og det er det viktigste – så jeg liker deg. Men jeg leser bloggen din mest fordi du er så annerledes enn meg, det er interessant å se hvordan folk lever et helt annet liv og vil helt andre ting enn det jeg gjør. Og (hvis jeg nå først skal være så frekk at jeg ytrer meg) jeg synes du bør roe litt ned på perfeksjonismen din. Det virker slitsomt. Slapp av litt a!

  1. Fotballfrue

   Det faller meg helt naturlig 😉 Men akkurat nå, sitter jeg i morgenkåpe, lett henslengt i sofaen med en film, funker det også 🙂

   – C

   1. man kan aldri gi for mye ros!

  2. Karoline

   frieda: Heldigvis er det ingen som bryr seg om hva du synes.
   Caroline: Jeg synes du er like flott i finstasen, hverdagsklær og treningstøy. Fortsett å være akkurat den du er, det e derfor vi leser bloggen din!

  3. Du liker bloggen til Caroline og sier du liker den spesielt fordi hun er så annerledes enn deg, men likevel så velger du å gi henne retningslinjer på hvordan hun bør kle seg og fremstå? Get real!! «Jizes».

  4. Ninetta Bagarelli

   Eh!
   Hvorfor finner du det naturlig å kritisere utseende til en person du ikke kjenner, annet enn gjennom en blogg ? Snakker du sånn til folk rundt deg også ?
   Jeg lurer veldig, og håper du har et godt svar;-) Personlig syns jeg det er hårreisende frekt å kritisere folk på denne måten! Du kjenner ikke jenta, og attpåtil følger du bloggen hennes! Med det mener jeg at du FÅR noe, noe som tydeligvis gir deg noe, og allikevel MÅ du kritisere. Da syns jeg du bør holde deg for god. Noen meninger holder man for seg selv, rett og slett.
   Og ikke kom med den at «hun er en offentlig person, hun eksponerer seg frivillig, blabla. Folkeskikken gjelder uansett.

   1. Frieda

    Her inne er det tydeligvis viktig at alle er enig! Jeg synes Caroline er litt for jålete. JA, det hadde jeg turt å si til henne om jeg hadde møtt henne. Det er jo ingen kardinalsynd, men det er ikke noe jeg har så sansen for. Jeg synes mange unge jenter rundt meg er så opptatt av kost, trening og utssende at det er stressende å se på. Folk er forskjellig, og jeg har en annen mening enn alle dere. Jeg synes det virker slitsomt å være så opptatt av utseende, og være så styla hver eneste dag. Siden alle dere er så innmari enig, tenkte jeg at det kunne være fresht med et innspill som kommer fra en annen kant.
    Hvis dette er et sted for enighet og digging, så beklager jeg at jeg brøt idyllen.

   2. Fotballfrue

    Du bryter ingen idyll 🙂 Jeg er som jeg er, og har alltid vært slik – akkurat på samme måte som at du er annerledes. Jeg synes det blir feil av deg å si at det virker stress å være som meg, når jeg alltid har vært sånn. Det blir det samme som å si at jeg synes det virker stress å være som deg. Noe jeg ikke ville finne på å si, fordi alle er forskjellige.

    – C

   3. frieda

    Ok. Det virker ikke stress å være deg, men det hadde vært innmari stress for meg å være som deg. Vi er nok veldig forskjellige. Men jeg synes du har tæl, som sagt, og det liker jeg veldig godt. Også er det rett og slett spennende å følge «livet» til noen som lever og tenker annerledes, Internett har andre muligheter enn det virkelige liv, det går an å få bekjente og venner og føre andre ytper samtaler på nett enn på skolen/jobben/kaféen. Jeg kommer aldri aldri til å ta på meg fake negler og kunstig hår, men det er bare fordi jeg er så rocka og kul. Neida;)

    Keep on shining, alle dere her inne. Dere er innmari flinke til å rose!

   4. Fotballfrue

    Haha :p Det er godt ikke alle er like, ting hadde vært innmari kjedelig da. Men det er fint med en diskusjon i ny og ne. Gøy at du følger med likevel 🙂

    – C

   5. Ninetta Bagarelli

    Jeg er også veldig forskjellig fra Caroline, men respekterer forskjellene, da jeg ikke har grunn til noe annet.
    Syns fremdeles ikke du har gitt noe godt grunnlag for kritikken. Syns derimot du er dyktig til å ro.
    🙂

   6. frieda

    Come on! Det er ingen hemmelighet at det er et stoooooooooort fokus på kropp, mat, slanking, utssende overalt. Spesielt i bloggosfæren. Jeg fikk lyst til å være en motvekt til det. Og når jeg ser hvor enig alle her er med hverandre, så får jeg lyst til å være den bitre dråpen i brusen. Jeg synes det er mange jåler der ute, og jeg vil gjerne være en som sier at det ikke er SÅ farlig å se plettfri ut hver dag. Jeg synes det er kulere å gi litt faen. Og om du synes jeg mangler folkeskikk, so be it.

   7. Herlig å lese noen som har verdier som går utover et plettfritt ytre og krampeaktig lykke. Jeg tror også Fotballfrue hadde hatt et kulere liv om hun slapp ut magen i hvertfall en time hver dag. Stå på både Frieda og Fotballfrue.

   8. Fotballfrue

    Synes du ikke det er litt rart, at du tror du vet bedre enn meg selv, hva som passer meg best? Kan du ikke bare godta at alle ikke er som deg?

    – C

 2. Ragnhild

  Nydelig antrekk Caroline 😀

 3. Åååh, du er SÅ vakker Caroline! Jeg er fast leser av bloggen din og på en eller annen måte så inspirerer du meg i hvert innlegg! Det virker som om du kan alt! Hehe, du er en sann inspirasjon og et fantastisk forbilde! Nevnte jeg at du er vakker?? Stor klem <3

 4. wow! det var skikkelig kult! Likte buksene 🙂

 5. Må si at du er en av de få personen som jeg har sett som VIRKELIG kler jeans. Herregud, det sitter rett og slett perfekt på deg, er ikke ofte det sitter perfekt på en person. Men du har jo fantastiske lange ben og de sitter så fint på rumpa også. Digger den metalliske buksa, den kler deg veldig godt. Du kler det meste uansett.

  -Love S 🙂

 6. Du er så utrolig pen Caroline <3
  Elsker stilen din 🙂
  Hvor er skoene fra ?

 7. Wow, bilde nr. 2 var amazing! Buksene var sinnsykt fete, ikke heelt fan av skoene, men alt kler den smukke 😉

 8. Du er virkelig så skjønn!! Du er forbilde, dilux:D

 9. den buksen kan bli helt feil, men på deg er den så sinnsykt riktig!! hva kan man si, alt kler den smukke.. du er flott, caroline 😀

 10. Stilig antrekk og veldig kledelig!

 11. Liker liker !» : D

 12. Nydelig antrekk 🙂

 13. Charlotte

  du har fet og fin klesstil, men det må være det kuleste og fineste antrekket du har gått med syns jeg.

 14. May Therese

  takk gud for at du la ut det outfit’en der! skolen starter i dag og jeg skal ha på metallic jeans, men kunne ikke finne noe som passet til det. heldigvis klikket jeg meg innpå her 🙂 *Inspirert*

  1. Fotballfrue

   Å, så godt 😀 Lykke til i dag 🙂

   – C

 15. Ninetta Bagarelli

  I går formiddag – tross pent vær – satt jeg og sutret over høsten som trenger seg på. Høsten sliter på meg, det samme gjør vintermørket. Allerede i juni, etter å ha ventet som en tulling på sommer i nesten et år, kommer desperasjonen og angsten for det dårlige været.
  Sjekket så mailen, og der lå en artikkel som omhandlet en ung kvinne fra Sør-Afrika. http://mg.co.za/article/2011-08-14-how-sa-fails-its-poor-mothers

  Rå lesning, og den snudde det navlebeskuende livsperspektivet mitt for en liten stund.
  Ikke la høsten tynge deg! 🙂 Hver eneste dag skal du skrive ned minst 5 ting du setter pris på i livet ditt, og skyv de negative tankene unna. Patetisk og klisjeaktiv ? Kanskje, men det er viktig, og det virker. (kortvarig, dog…;-)

  Jeg liker bloggen din kjempegodt! Du gir meg inspirasjon til å spise sunnere, og til å fremheve mine feminine sider. Takk:-)

 16. Stine G.

  Utrolig fin bukse!! Må ha!:)

 17. Margrethe

  Skikkelig lekkert antrekk 🙂

 18. Hihi, sitter i skrivende stund med denne genseren på 😉 Den er så myk og god, og egentlig ganske… Varm! Haha.
  Du er flott!

 19. Lurer bare på en ting: Når det står «annonsebasert» bak linken til genseren, betyr det at du får betalt for å ha den på deg og vise den på bloggen?

  1. Fotballfrue

   Nei, det betyr at jeg kan få 10 prosent om noen kjøper den via lenken. Jeg har kjøpt den selv 🙂

   – C

   1. Takk for svar:) Det går ikke ann å åpne linken til genseren…Fint antrekk forresten 😀

 20. Ida Marie

  Norsk vær har alltid vært sånn her; opp og ned 🙂 Gjelder å utnytte soldagene til det fulle<3 Ønsker deg en fin uke:D

 21. Du kan virkelig få hva som helst til å se vakkert ut! Misunner deg til de grader!!

 22. Mathilde

  Utrolig kult antrekk!! Har fulgt bloggen din i over ett år, og du er veldig flink 🙂 Leser ikke blogger egentlig, men din må jeg liksom stikke innom i ny og ne 😉 Flott skrevet og mye inspirasjon å hente på motefronten, takk for en bra blogg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *