Vårt eget dukkehjem

Jeg er så hussyk om dagen, det er ikke er gøy engang! Jeg bare kjenner at denne leiligheten har blitt for liten for oss, med både hjemmekontor, nettbutikklager, to hunder og altfor mye ting, trenger vi plass. Masse plass. Jeg drømmer, lengter og ønsker meg et hus mer enn noe annet. Tenk så herlig spennende å krype til sengs den første natten, i et helt hus som kun er vårt ♥ 


Vi har kikket utrolig mye på både nett og i kataloger den siste tiden, og heldigvis er vi enige om det meste. Om noen år vil vi bygge vårt eget, men før vi vet hvor vi kommer til å slå oss ned, får vi nøye oss med et hus noen andre har bygd før oss. Det er jo masse lekkert der ute, jeg kan nesten ikke vente!

115 kommentarer

 1. Jeg drømmer også om eget hus, men det blir nok en stund til enda! Gleder meg til å se hva dere kommer frem til

 2. Kjempe fine hus Caroline. Likte det nest siste best. Gleder meg til det er min tur 🙂

 3. Spennende med hus! 🙂 Jeg og samboeren kjøpte hus for litt over et år siden, og det er lite som slår følelsen av å sitte i din egen stue, i ditt helt egne hus.
  Go for it!

 4. Ragnhild T

  Hvis fotballen fører dere til Skien, så sjekk ut huset i rienveien 7. Er sykt opptatt av å sjekke hus på finn.no, er så gøy:))) Akkurat nå bygger vi vårt eget hus, ikke spes stort, ca 200 kvm, men nok avgjørelser å ta uansett. Moro er det da, ikke tvil om det.

 5. Flytt til Asker! Det er verdens fineste sted, med Oslo 30 min unna, fjell, skog, sjø, og alt annet man kan ønske seg! Har bodd her siden jeg var 3 år, og kommer neppe til å flytte med det første. Anbefaler det for absolutt alle!:D

 6. fine caroline, så fine drømmehus 🙂

  lurer på hvilket servise dere ønsket dere i bryllupet? skal bestemme meg for hvilket servise jeg vil samle på og lurer på hvilket dere har 😀

  du er fresh!

 7. vi skal bygge hus nå 😀 gleder meg! skal bli herlig å endelig få huset vi har drømt om lenge nå, i produksjon 😉

 8. Regner med Sats innen rekkevidde er et krav? 😛

  1. Fotballfrue

   Yes 😀 eller treningsrom i huset 😉

   – C

   1. Har faktisk fundert litt på det der med treningsrom i huset. Jeg tenker, det er jo sosialt og motiverende med treningsenter, hvor man møter andre mennesker å får motivasjon, et smil i resepsojonen osv 😉 men kanskje greit å ha, de dagene du har lite med tid..!?

 9. Hei! Hvilket firma har hus nr. 4?

 10. Spennede med hus:) drømmer om hus selv, men blir leilighet på meg og samboeren til vi er ferdige emd studiene og sikekrt litt til (1 og 2 år igjen av studier), håper jeg kan følge deg og LK med drømmehuset før den tid. Jeg syntes det siste huset var veldig fint jeg:)

 11. Hege :)

  Jeg er lik deg, eeeelsker å se på hus og drømme meg frem i tid! Derfor lurer jeg veldig på hvor du har fått de bildene du har lagt ut i dette innlegget fra? Kunne godt tenke meg å se en nettside med slike hus 🙂

  Er selv helt forelsket i dette huset: http://www.norhusnorge.no/hus/huskatalog/villa-welhaven/#serie=continental&soverom=0&areal=0&tomt=0&utleie=undefined, men det blir nok kanskje liiiittegrann stort med det første 🙂

 12. Så utrolig spennende 😀 Sitter nå selv i nyinnflyttet leilighet med sambo, oppgradert med 50 kvadratmeter, kan tro det er deilig! Men som jeg gleder meg til å kunne kjøpe noe som er bare vårt <3

 13. Det er rart hvordan man vokser ut av den plassen man har tilgjengelig, litt ekstra plass kommer alltid godt med. Større kjøkken, større stue, flere bad, eget vaskerom..*drømme*

 14. Hei hei:)
  Jeg tror du er gravid?! hehe

 15. Så spennende 🙂 Men hva tenker dere om å kjøpe hus når Lars Kristian er i en jobb der man så og si er nødt til å bytte by for å bytte jobb? Slik som Per Ciljan Skjelbred, han startet å bygge et gigantisk dyrt hus i fjor, og nå har han flyttet til Tyskland eller hvor-det-enn-er. Tenker det er litt kjipt :/ Lykke til, iallefall 🙂

 16. Hei, ville bare si i fra at det absolutt er å anbefale å kjøpe hus! Vi flyttet fra leilighet i Oslo til hus (litt ute på landet) i fjor sommer, og angrer ikke et sekund! Til tross for at vi fortsatt begge jobber i Oslo og pendler.
  Det er det verdt, ingen tvil! Og det er fantastisk når man har hund, å la de løpe løse i hagen.

  Send meg gjerne noen ønsker om område/prisklasse etc på mail så kan jeg holde utkikk for dere; andrea.westengen@dnbnoreiendom.no
  http://www.dnbnoreiendom.no/Templates/Bobutik____1804.aspx

  Lykke til!

 17. Nydelige hustyper. Artig å se at vi har lik stil 🙂

 18. Hvor tenker dere på å bo? Beligenheten for huset har også mye å si 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjemper for å finne et hus ved vannet, og senere en tomt ved vannet 😀

   – C

 19. those houses looks so cossy!
  xxxo

  http://angelieeee.blogspot.com/
  you can also follow me on Twitter! 🙂 @angelieeee

 20. Hei, de er allle nydelige hus, husker at jeg satt i sykehussengen å så på akkurat de husene og ett til sammen med mamma, å når jeg endelig kom meg hjem og kunne begynne å være ute så jeg at noen oppi veien bygde hus nr 1 og nå i vår var det noen som bygde hus nr 2 i det byggefelte vi tengte vi skulle bygge i, men vi har veldig fin tomt og kjempesnille naboer som vi ikke vil flytte fra, så da ble det totalrenovering av hele huset og vi er kjempefornøyde, uten om at vi hadde en vannlekasje som ødela hele kjelleren så vi måtte rive nesten hvert eneste rom, og to av rommene var vi ferdig med,

 21. mange fine hus dere/ du har finni.. sitter å titter masse på hus selv om dagen. og syntes de fra blå bolig har mange fine.
  http://www.blabolig.xr.no/vitoria
  der er link om du ikke har sett på de alt 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, de har vi ikke hørt om. Tusen takk 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *