Mobilblogg: groggy dagen derpå

Nå har vi spist frokostlunsjmiddag på Jacob Aall, rakk akkurat å bli ferdig før himmelen åpnet seg. Jeg savner sola! Er ganske så frynsete i formen i dag, det er ikke morsomt. Merkelig, siden jeg kun drakk de glassene med vin som hørte til maten. Hvorfor kan ikke dagen derpå bare være en dans på roser? Til alle under 18: nyt tiden uten alkohol så lenge den varer! Nå er det lenge til neste gang jeg skal utsette kroppen min for dette her. It´s a promise! Eller, er det faktisk det?

I skrivende stund er vi på vei tilbake til hovedstaden. Skal bli godt å komme tilbake til normalen i morgen, har masse å ta fatt på. Ikke minst skal det bli godt å trene igjen. Kjenner at kneet har hatt godt av 2-dagers hvilen, men aaaah, som jeg gleder meg! Har hamstret noe nytt treningstøy også, så da blir det ekstra stas 😀

99 kommentarer

 1. Gud hva folk kan legge seg opp i, bare ikke bry deg om dem. Den eneste grunnen til at folk sender slemme og usaklige kommentarer er for å gjøre deg usikker og være slem. Aldri om de hadde turt å si det face to face nei. Tøffe er de der de sitter bak en pcskjerm. Stå på, og vær deg selv akkurat slik du er!

  Flott header btw !

  Klem M.

 2. Ann-Harriet

  Hei! Jeg lurer bare på hva som er/har vært problemet med kneet ditt? Siden jeg har jogget en god del denne sommeren, og etter jeg hadde en joggetur på mølla i går merket jeg senere på dagen at jeg fikk veldig vondt på siden av kneet, litt vanskelig å forklare. Har aldri fått dette før, men det var så utrolig vondt å gå i trapper og selv å gå vanlig var ekkelt.. Vet ikke om det kan være noe av det samme eller om jeg bare hadde tråkket feil.. I og med at jeg har inntrykk av at du jogger/løper mye på mølla 🙂

  Ann-Harriet!

  1. Fotballfrue

   Slimposebetennlse og løperkne :O Gikk til fysio i to-tre mnd. to ganger i uken før jeg kjente teg til forbedring, i tillegg til mye egentrening som tøying og styrke på kneet.

   – C

 3. dagen derpå er aldri fantastisk neei…:)hehe

 4. benedicte

  hei søte deg 🙂

  hvor har du kjøpt den røde buksen din hen?

  Benedicte

  1. Fotballfrue

   Den er orange, og er fra H&M 🙂

   – C

 5. benedicte

  takk! lurte egentlig også på skoene:p også vil jeg si at du har en fantastisk blogg, og at du har gitt meg ganske mye inspirasjon og motivasjon etter langtids sykdom. Tusen takk!!

 6. la la la ♥

  Disse skoene jeg bestilte.Is that correct? Google says. Can’t wait until they are here. 😀 <3

 7. Hei 🙂 Kjempe fine nye headere du har nå 🙂 Jeg lurte på hvilket redigeringsprogram du bruker i mobilblogg-innleggene dine (de kantene rundt osv), jeg liker de så godt 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *