Burt´s Bees – naturlig kropsshimmer

Radiance Body Lotion er et helt fantastisk produkt! Min nye favoritt en kveld jeg skal pynte meg litt ekstra. Dufter deilig, gir en utrolig flott shimmereffekt, er 99.2 prosent naturlig, og det beste av alt: Hele flasken er resirkulerbar!

Burt´s Bees fører kun naturlige produkter, er ikke testet på dyr og er i tillegg fri for parabener, sulfater, mineraloljer og andre ulumskheter. På toppen av det hele er produktene sertifisert med merket Earth Friendly Natural Personal Care.

Bra, sant?

Gleder meg til å teste flere produkter fra dette merket ♥ 

Denne koster kun 179,- og er vel verdt hver eneste krone. Dersom du bestemmer deg for å klikke den hjem fra Coverbrands, kan du faktisk få lipbalm fra samme merke med på kjøpet, enten beeswax granateple eller beeswax lipbalm. For å få med disse må du skrive enten granat eller beeswax i kommentarfeltet ved bestilling.

Reklame 

52 kommentarer

 1. Therese

  jeg vil anbefale deg dette produktet : http://coverbrands.no/no/shop/burt-s-bees/burt-s-bees-miracle-salve/

  «Burt´s Bees Miracle Salve» som du kan bruker overalt. jeg selv bruker den på tørre steder som albuen, hel og føtter. Denne er også helt fantastisk i håret (ikke i hodebunn)! Jeg trenger ikke kure håret mitt like ofte, heller ikke klippe det, takket være denne flotte mirakel salven! virkelig verdt å prøve!!

  1. Fotballfrue

   Jeg har faktisk denne også 😀

   – C

 2. Jeg er veldig glad i produktene fra Burt’s bees 🙂 Tror jammen jeg skal prøve shimmerlotionen. Men hvordan får vi med lipbalmen på kjøpet? Kommer opp med fullpris i «kassen» for meg.

  1. Fotballfrue

   Du trenger ikke legge den i kassen 🙂 Bare skriv som kommentar hvem av de to du vil ha 🙂

   – C

 3. Så herlig da! Den så veldig fin ut!

  Alltid greit å få litt glød på kroppen om man skal ut og er nydusjet og ren 😀 Så deilig å føle seg vel og fin! Har brukt dove sin med shimmer hittil, den er helt grei igrunn.. Ikke noe wow- faktor.

 4. Så utrolig fine bilder i headeren! 😀

 5. ooooh ja takk! 😀 elsker shimmer!

 6. Fås kjøpt på alle boots apotek 🙂
  https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=4325081&c=&g=false&ref=search (mange geniale produkt der!).

  keep up the good work!

 7. Nydelig header 🙂

 8. Yaya nova

  så fin headeren ble! helt nydelig!

  må bare si at jeg er så glad i bloggen din, er innom flere ganger om dagen:) du er kjempe flink!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å lese 😀 Tusen takk!

   – C <3

 9. jeg liker de nye headerene dine kjempegodt! spesielt den hvor du smiler stort og ser til venstre (bra forklart…)! 🙂

 10. Nydelig header! godt med litt oppfriskning i og med at jeg går innom denne siden hver dag.
  men jeg lurer svært på hvilke bilderedigeringprogram du bruker? synes bildene i dette innlegget var nydelig!

 11. Michelle

  Bruker selv håndkremen og fotkremen deres. Utrolig deilig. men siden det er noen veldig fete produkter så er de (fot og håndkremen) perfekt for å smøre seg inn med over natten. om dagen kan det for kanskje bli litt for mye.. men gode produkter er det + naturlige som er et stort pluss 🙂

 12. Åååh, så fin header du har fått! 😀
  Jeg tror jeg har det merket i leppepomade, den er superbra!

 13. Takk for tipset, kanskje jeg skal prøve den 🙂

 14. Oi, visste ikke at de hadde lotion med shimmer, så fint!
  Dusjsåpen «Milk and shea butter body wash» fra samme merke er en av de få dusjsåpene jeg har vært borti som virkelig ikke tørker ut huden. Helt herlig! Den lukter riktignok ganske mye av sheasmør, noe jeg har skjønt at mange ikke liker, men mtp hvor herlig myk huden blir synes jeg ikke det gjør noe. Bør prøves ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips! Da skal jeg teste ut denne 🙂 Sikkert fin for Lars-Kristian også, jeg vet nemlig at til og med Lano tørker ut huden hans :O

   – C

   1. Lano er dessverre alt annet enn mild :/ (skummelt at de får lov å kalle den det…)
    Ellers er jo dusjoljer veldig fine mtp tørr hud, men mange av de lukter rimelig kvalmende, synes jeg, så det blir litt drøyt i lengden.. L’occitane sin er riktignok den eneste jeg ikke er lei av enda 😛

   2. Fotballfrue

    Uff, merkelig at det er lov, ja. Tenk på de små barna :O

    – C

 15. så moro 🙂 Jeg har den lipbalmen med granateple fra Burt´s bees, er sååå stor fornøyd med den. Får ikke tørre lepper av den, helt herlig 😀 må prøves

 16. Marianne

  Wow – Ser at du har en kjempe fin brunfarge på dine arme.. «Gyllent «og naturlig:-)
  Takk for tipset, kanskje jeg skal prøve den 🙂

 17. Live G.

  Jeg bruker Burt`s Bees Facial Cleanser.
  Den har en krem/salve aktig konsistens og er het super for fjerning av make up og rengjøring av ansikt og hals.
  (Unngå øyeområdet, bruk et annet produkt der)

  Huden blir ren, myk og føles refuktet.

  Dette produktet har desverre nylig gått ut hos Boots Apotekene.

 18. Nydelig header bilder. Spesielt det med fjærøredobber 🙂
  Burt Bees er et bra merke. Har bytta ut alt som tester på dyr.
  Et lite tips er å sjekke ut bla. Ecover når det gjelder oppvaskmiddel/tabletter, gulvvask osv.
  Både dyr -og miljøvenlig!

 19. Jeg lurte på om du har noen tips til rød hud under nesen? har spurt over alt, men ingenting funker omtrent. Pluss; har du noen tips mot kviser også? 🙂

 20. Så fin den nye headeren var! Likte den kjempegodt 🙂

 21. Nyyydelig header! Forfriskende med litt nye farger! Du lignet faktisk på en lys verson av Mira Craig på det bilde?! Ha en fin dag! 🙂

  1. På nærbildet, med den rosa ørepynten:)

 22. nyyydelig header!
  hvem har laget den?

 23. Jeg skjønner ikke hvordan du kan la deg kjøpe, gang på gang på gang Caroline.
  Du påstår at dette er produkter du går god for, og at du aldri ville lurt oss til å kjøpe ting som ikke fungerer. Og det tviler jeg ikke på, men bloggen din har i det siste blitt en eneste stor reklameblogg, hadde jeg vært interessert i å lese om div. produkter hadde jeg søkt på google, funnet nettbutikker eller produktets egen side og lest om det der. Grunnen til at jeg leser DIN blogg er at jeg vil lese om DEG og din hverdag. Jeg gir rett og slett faen i slike innlegg….

  Håper bloggen din blir «renere» i framtida, for jeg liker den i utgangspunktet veldig godt:-)

  1. Fotballfrue

   Hmm.. Dersom jeg ikke skulle hatt noen reklameinnlegg, ville jeg dessverre ikke kunnet levert en såpass profesjonell blogg som det jeg gjør. Jeg har 1-2 relameinnlegg i uken, det er dette jeg lever av. Så beklager, men disse 1-2 innleggene er noe jeg både skal og vil fortsette med.

   Jeg blogger 3 ganger om dagen, det vil si at jeg poster 21 innlegg i uken, av disse er 1-2 reklame, og du står da igjen med 19-20 reklameFRIE innlegg. Er det ille? Er dette da en ren reklameblogg? Beklager, men jeg ser virkelig ikke problemet du prøver å presentere her.

   Videre har det seg slik at mange er interessert i hva slags produkter jeg bruker. Jeg anbefaler kun produkter jeg selv benytter meg av, og som jeg går 100 prosent god for. Det ville derfor blitt det samme om jeg fikk betalt for reklame eller skrev uten å få betalt. Tipsene ville vært der uansett. Dersom du blar deg helt tilbake til 2009, vil du se at jeg også postet ukestips den gangen, noe du garantert ville sett på som reklame da også. Forskjellen nå er at jeg noen ganger får betalt, mens den gangen fikk jeg ikke betalt.

   Ellers er jeg glad for at du liker bloggen min, og som du helt sikkert forstår, har du ingen grunn over hodet til å kalle dette en ren reklameblogg.

   1. Emilie

    Bra svart Caroline! Jeg synes overhodet ikke dette er en ren reklameblogg. Og dessuten, så vakker som du er så vil jeg jo gjerne vite hva slaks produkter du bruker. Og i det siste har du jo anbefalt veldig mye av disse naturlige produktene, bedre blir det jo ikke 🙂 og den headeren din Caroline, jeg har rett og slett ikke ord lengre!

   2. Fotballfrue

    Tusen takk, for både forståelsen og for så vakre ord! Du er god <3

    - C

   3. Hva med å anbefale noen produkter som du ikke får sponset av og til?
    Mulig jeg tar feil, men kan ikke huske at du har gjort det i det hele tatt på veldig lenge.

    Jeg klarer ikke helt å ta anbefalingene dine seriøst, når det kun er produkter som du får betalt for å anbefale.

   4. Fotballfrue

    Dersom jeg anbefalte produkter kun for å anbefale for penger, ville det ha vært mye mer reklame på bloggen. I tillegg ville jeg totalt ha mistet troverdigheten dersom jeg skulle anbefalt noe jeg selv ikke syntes var bra. Så jeg gjør jo nettopp det du sier. Jeg velger selv ut produkter jeg liker og bruker, for deretter å anbefale dem. Jeg anbefaler alltid etter eget initativ, det er ingen som bestemmer hva jeg skal anbefale. Jeg har anbefalt både selvbruning, kremer, vipper, negler etc. uten å få en eneste krone, så jo. . jeg omtaler også uten å nødvendigvis få betalt.

    – C

   5. OK, så synes ikke du at jeg har noen grunn til å si at bloggen din er preget av reklame. Greit nok, jeg kan ikke noe for hvilken oppfatning jeg får av ting. Ironisk nok kom et nytt reklameinnlegg i dag:p Synes derimot det er bra at du endelig svarer ryddig, saklig og greit når noen har et innspill!

    Så da er vi enige om å være uenige;-)

   6. Fotballfrue

    Og det er en uke siden sist 🙂

    Men ja, vi får være enige om å være uenig 🙂

    – C

 24. Liker virkelig bloggen din Caroline. Gir meg motivasjon etc!

  I dag deler jeg mine sommer bilder på bloggen min, da det er så grusomt vær i oslo i dag. Se inlegget på bloggen min, http://businessispleasure.wordpress.com/

  Kos dere alle sammen , klem fra Sofia.

 25. Utrolig fin header du har fått deg, Caroline! Du er vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

   – C

 26. Ingrid:)

  Hva slags bilderedigeringsprogram bruker du??:) du er så flink!
  forresten digger jeg bloggen din!<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Her har jeg bare funnet et bilde på google og lagt det over mitt opprinnelige bilde i photoshop 🙂 Deretter trykker jeg på screen, slik at det blir gjennomsiktig 🙂

   – C

 27. Jeg lurer på om du kan lage et eget innlegg om bilderedigering? Der er du god!

  1. Fotballfrue

   Det eneste jeg kan er å legge over et texturebilde og sette innstillingen på screen :p

   – C

 28. Den leppomaden har jeg, utrolig god!

 29. Ulrikke

  Har akkurat gått til innkjøp av Burt’s Bees Beeswax lip balm, og jeg elsker den kjølende, fuktende og friske effekten den gir! Perfekt for en lip balm addict som meg. 🙂 Skal definitivt prøve body lotion’en! Takk for tipset, elsker når du har slike innlegg (men så elsker jeg jo egentlig alle innleggene dine, enten det er om trening, LCHF, mat generellt, hus, hunder, ektemann, fotball, dagens outfit, bursdager, fester, egen designede sko, etc. Du er kanon, Caroline!)! 😉

 30. Jeanette

  ANITA: Det er ikke mye reklame på denne bloggen i det hele tatt.Klart det er noe,men det er jo dette Caroline lever av (sånn bloggmessig altså) så jeg skjønner ikke hva du mener egentlig.

 31. Denne ser kjempe fin ut 🙂 må prøves! Elsker at du tipser oss om naturlige produkter 🙂

 32. Kristina

  Elsker at du er så flink til å finne gode produkter som ikke er testet på dyr. Fortsett med det <3

 33. Kan også fåes kjøpt hos Majorstuen Helsekost;) knall bra produkter!

 34. Camilla

  Vi bruker kun Burts Bees produkter på barnet vårt. Kjempegode produkter, og så lukter de kjempegodt! Bare synd de er så dyre, da vi bruker noen flasker olje i løpet av en mnd 🙂

 35. […] passet på å skaffe meg miracle salve, som en leser faktisk anbefalte meg via kommentarfeltet på dette innlegget. I følge henne kan den brukes overalt, tørre føtter, albuer, heler, til og med i håret. Gleder […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *