Mobilblogg: hos Hendrix

Dette har vært den deiligste og korteste arbeidsdagen på så lenge jeg kan huske! Jobbet fra syv til ni, også fra tolv til halv tre,før jeg dro en etterlengtet tur til frisøren.

20110809-051321.jpg Og her sitter jeg fortsatt! Egentlig veldig greit, siden dagens antrekk består av blant annet disse:

20110809-051510.jpg Har tatt glansvask, og nå holder vi på å flytte opp extensionshåret. Det blir så fint 😀

Tipper arbeidsdagen kommer til å vare til langt på natt på grunn av mine forfengeligheter.. Men, men. En gang i blant er det verdt det!

77 kommentarer

 1. Helt enig! Forfengeligheten lenge leve! 🙂

 2. Thi hi – kjenner meg veldig godt igjen. Men man skal unne seg noe godt hver eneste dag – være seg en god kopp kaffe eller et aldri så lite besøk hos frisøren e.l.
  Håper resultatet ble bra og at du får en fin og effektiv dag videre.

  Klem fra Berlin,
  M.

 3. Hei hei.

  Hvilken app bruker du så du får sånne bilder? 🙂

  Herlig blogg du har! Er innom flere ganger om dagen:)

  Kram

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 camera+ 🙂

   – C

   1. Karoline

    hei! jeg lastet ned den appen etter du sa du hadde camera +. men jeg finner ikke de effektene du bruker?! kunne du ha sagt hvilke du bruker? 🙂

   2. Emilie

    last ned hipstamatic! masse kule effekter, som gir flotte bilder 🙂

   3. Takk fotballfrue:)

    Karoline: den ligger under Borders og Styled:)

 4. Pen du er !

 5. Og hva består jobben din egentlig av??? Untatt nettbutikken og bloggen da, ikke at jeg ser på det som noe jobb, selvom det for deg bringer inn penger, så du kan fortsette og leve i din lille boble

  1. Fotballfrue

   Du er voksen,eller? Mener du virkelig at alle som jobber med detaljhandel eller markedsføring, ikke har jobb?

   Sjalu, eller? 😀

   – C

   1. karoline

    hvorfor skal du slenge ut en sånn drittkommentar? du er bare sjalu for at karoline driver med noe hun elsker å gjøre. det er en grunn til at du er innom bloggen hennes 😉

   2. I en alder av 23år kan man både være voksen og barn.. Nå gikk ikke jeg til angrep på nettbutikken din.. Den delen av markedsføring som du driver med kalles markedspåvirkning, du mottar diverse produkter ogs skriver litt om dem. Merker det som reklame. Og sender en faktura.. I korte trekk.. Det å dra konklusjoner i retning av at jeg er sjalu, ja du skulle visst.. Det å hele tiden legge ut innlegg på nett, alltid holde leserne oppdatert, jeg er fan av privat livet.. Ja klart du har et privat liv du også. Men »bloggjobben» din handler jo om å dele livet ditt.. I håp om at alle leserne dine, nei jeg vet ikke hvor mange, skal like det. Til karoline som kommenterte under her, ja var en grunn til at jeg var innom her.. Jeg søkte på en LFC oppskrift på google, og endte opp her..

   3. Fotballfrue

    Det er jo det samme om det heter markedsføring eller markedspåvirkning. Så vidt jeg vet handler vel markedsføring om å påvirke markedet, gjør det ikke? Hvis «markedspåvirkning», som du så pent kaller det, ikke kvalifiserer til uttrykket «jobb», hva da med alle reklamebyråene? Jeg gjør jo en ganske lik jobb som de, utarbeider annonser.

    Jobben min består av, for det første å skrive blogginnlegg. Deretter svarer jeg på et titalls mail fra lesere, som lurer på alt mellom himmel og jord. Etter det drar jeg i eventuelle møter med samarbeidspartnere, før jeg jobber 2.4 timer med nettbutikken. Til slutt avsluttes dagen med to blogginnlegg i løpet av ettermiddag/kveld 🙂

    Kan ikke du definere hva ordet jobb betyr for deg? På den måten blir det kanskje lettere å for meg å forstå hva du mener 🙂

    – C

   4. Sukk og stønn !
    Ikke bry deg med å svare, noen har ikke skjønt noen ting. Men hvis de aldri har lest loggen før så kan de vel til en viss grad unskydes, ellr hva?

   5. Fotballfrue

    Da kan de også holde seg for gode til å kommentere 🙂

    – C

   6. Lars-Kristian

    Jeg har vel ikke en jobb jeg heller, Andre? Springer rundt etter en ball i maks 2 timer om dagen, 6 dager i uken og hever millionlønn.

    Carolines markedsføring via bloggen, handler om å skape verdier for andre mennesker. Verdier som er med å skape arbeidsplasser og bedre levekår for andre mennesker. Det samme gjelder nettbutikken, hvor viktig er det ikke for industrien i Asia, at deres varer blir importert til Europa?

    Vi har alle vår rolle å spille, Andre. At du ikke klarer å se verdien av andres innsats, er ikke Carolines problem 🙂

   7. Nei, LK, du får betalt for å trene.. Millionløn kan du ikke akkurat skryte på deg i LSK, noe som er midt favoritt lag i Tippeligaen.. Gratulerer med sier over Sarsporg 08:)

    Ser ikke helt den at Caroline skaper verdier for andre mennesker, jo klart for de hun markedsfører for som kan glise av høyre omsetning som også gjenspeiles i dems leverandører. Men reklamen er ment mot leserne, og aldersspranget regner jeg med er vidt. Unge jenter som føler dem trenger det beste av det dyreste for å leve opp i mot sitt ideal, i dette tilfelle Caroline. Ja nettbutikken er realt arbeid i mine øyne..

    Innleggene du legger ut som inneholder reklame, ja det går vel under jobb, også i mine øyne:)

    Når jeg nå ser dette helt uten i fra, du drar i møter med samarbeidspartnere, de vil sponse deg, evt reklame på bloggen, på samme måte som reklame på andre nettsider, klart du får en forpliktelse over for dem om å holde på leserne dine, derfor innlegg om hverdagslige ting.. Ser at jeg har vært litt trangsynt, mulig provosernde også. Beklager, vi kan ikke alle drive med det samme her i verden, og at de som kan, inkludert deg, LK og meg, kan drive med det vi brenner for, er jo fantastisk.. Jobber nok selv, like mye for deg, forskjellen er vel at vis jeg har en dårlig dag på jobben, så får det litt mere katastofale konsekvenser (jobber som ingeniør i eget firma=) enn en bad hair day:)

    God kveld videre, overlater blogg lesing til samboern i fremtiden?

    Andre

   8. Lars-Kristian

    Jeg ville vel heller understreke at jobb eller ikke jobb, måles ikke i penger og timer. Om jeg har millionlønn eller ikke, får du vel først svar på i november, når skattelistene legges ut 😉

    Jeg synes det er provoserende at noen setter seg over andre. Selv om Caroline deler mye av hverdagen sin her på bloggen, betyr ikke det at alt kommer frem. Det er ikke like interessant å lese om hvor mange mail, eller hvor mange timer hun har brukt på et innlegg for at det skal se best mulig ut 🙂 Ja, Caroline har sikkert en utrolig deilig jobb i manges øyne, men det betyr like vel ikke at hun ikke gjør noe.

    LK

   9. Bare en siste kommentar, den med millionlønn og skattelistene:) Tok ut i fjor, 1,25mill i lønn, ja penger på konto, som er skattet av, står oppført med 40 000kr i inntekt på skattelistene:) Skatte listene juger

    Andre

   10. Fotballfrue

    Du tok ut 1,25 mill i lønn i fjor, ikke for to år siden? Skattelistene for 2010 har ikke kommet ennå.

    – C

   11. Din besserwisser, hehe:) For to år siden ja, beklager. inntekståret 2009

    Andre

   12. Fotballfrue

    Det var jo en merkelig stor forskjell :/

    Uansett viser skattelistene for lite, da den trekker i fra utgifter i forhold til lån. Kanskje du har et enormt lån du ikke vet om 😉

    – C

   13. Ingvild

    I alle dager.. det er vell ikke nødvendig å komme inn her å spre spydigheter. De aller fleste jobber for å tjene penger, det ligger nok mange mange timer bak arbeidet bak denne bloggen og nettbutiikken deres, til lik som det ligger mange timer bak fotballhistorien til LK og alle timene du har brukt på lesesalen,Andre. Vi jobber alle frem mot målene vi har her i livet for å jobbe med det vi liker og har lidenskap for. Jeg er selv ingeniør,så jeg vet hva som må til,men det betyr ikke at hverken Caroline eller LK bruker noe mindre tid på å nå de målene de har.. De jobber for å kunne leve det livet de ønsker,og hva er vell bedre da enn å drive med noe en elsker, akkurat som deg Andre.
    Jeg er imponert over Caroline at hun har så mye energi som hun har, at hun gir oss lesere så mye inspirasjon, og det gleder meg at hun utstråler så mye god energi over til oss. Stå på Caroline, du er beundringsverdig <3

   14. Hvem svarer på dette Caroline eller Lars-Kristian? Eller har Caroline begynt å snakke om seg selv i 3. person? Eller skriver du innlegg for Lars-Kristian?

   15. Fotballfrue

    Det er LK som skriver om han skriver Caroline 😉 Hehe. Aner ikke hvorfor han ikke endret på brukernavnet.

    – C

   16. Åh,så enig jeg er med deg,Andre!!! Har også en jobb,hvor en dårlig dag kan få fatale følger kontra en bad hair day,eller muskelstrekk(for ballgutten)

   17. Fotballfrue

    Ja, er det ikke bra at vi har mennesker som deg 😀 Du gjør virkelig verden til et bedre sted.

    – C

   18. mange som er veldig glad for den jobben eg gjør,ja:) Når deler av jobben er å redde liv.

   19. Fotballfrue

    Men gir det deg rett til å sette deg over andre mennesker? Føler du deg bedre enn andre? Det virker nemlig sånn, og da er du dessverre et dårlig menneske.

    – C

   20. Overhode ikke. Det har jeg heller ikke skrevet,for det har jeg ingen grunn til å gjøre. Det handler vel mer om hvordan ting legges frem og prioriteringer. Men alle er heldigvis forskjellige,og har forskjellige meninger. Og jeg sa meg enig i det Andre skrev. Og det er lov;)

   21. Fotballfrue

    Du skriver jo at din jobb, er bedre enn min, gjør du ikke?

    – C

   22. Christine

    I og med at Caroline har norges mest leste blogg, tror jeg veldig mange vil si seg enig i at vi er glad hun gjør den jobben hun gjør. Jeg har selv brukt motetips, matoppskrifter og lest om hennes liv her på bloggen, og for meg har det blitt en befriende del av hverdagen. Hvis du virkelig endte opp her for å finne en lavkarbooppskrift vil jeg anbefale deg å fortsette å lese bloggen et par ganger i uka, kan bare klikke deg inn under kategorien mat på høyre side. Hvis du er på LCHF-kosthold må jo det være gull for deg?

    Og bare sånn..fordi det irriterte meg.. Alle kan jo ikke ha jobber hvor eventuelle feil man gjør får katastrofale konsekvenser? Hvordan i alle dager skulle samfunnet fungert uten lærere, søppeltømmere, kassaarbeidere, politikere, økonomer, og selvfølgelig mange, mange flere. Akkurat som dagens samfunn krever underholdning, som i filmer, bøker, blader, og blogger.

    Kan godt hende at din jobb er «viktigere» enn Carolines med tanke på direkte nyttighet, men at du på en måte setter deg selv høyere sier så mye som deg som person, at jeg blir litt småkvalm. Hva er poenget?

   23. La oss nå for all del ikke gå inn på lønnsnivået i norsk fotball for det er en helt annen diskusjon enn den som foregår på bloggen her….. siden du selv spiller så greier du ikke å se at lønnsnivået er latterlig høyt noen steder….. for mye vil ha mer som dem sier….

   24. Ærlig talt, LK, du skriver her på bloggen at du hever millionlønn?

   25. Lars-Kristian

    Har jeg ikke lov å skrive hva jeg tjener? Det står jo uansett i skattelistene, tilnærmet i hvert fall 😛

    LK

 6. hei vurderer å ta extensions alla dine 🙂 hvor ofte må du flytte håret opp?

 7. Yaya nova

  Ingenting er som en frisørtime for å føle seg fin:) elsker det! føler meg som en prinsesse etter å ha vært hos DaDa hårstudio i Bergen:)
  Forresten idag kom jeg meg på trening og har ikke følt meg så bra på lenge, du inspirerer!

 8. enig med Andre! Virker liksom ikke som du gjør så mye,du har hverfall mer fri enn folk flest,da!

  1. Fotballfrue

   Som tidligere sagt, så jobber jeg alt fra 6 – 10 timer hver dag 🙂 Hva det virker som er vel en annen sak, du sitter ikke på skulderen min hele dagen, gjør du? Om du/dere syns det er mye eller lite med 6-10 timer arbeid hver dag, spiller liten rolle for meg.

   – C

   1. Jeg lurer på om du ser på godkjenning av kommentarer som en jobb ? Jeg tror denne bloggen hadde vært utrolig mer interessant om alle kommentarene kom gjennom.

   2. Fotballfrue

    99% av alle kommentarer kommen gjennom.

    Det kanskje noen ikke forstår, er dette ikke er et sted hvor jeg skal sitte å diskutere med kritikerene. Selv om jeg har en offentlig blogg, betyr ikke det at folk kan komme med hvilken som helst kritikk, å regne med at jeg skal gidde å diskutere med de. Mange kommentarer som ikke går gjennom, er også kommentarer angående temaer som er diskutert tusenvis av ganger før.

    – C

 9. Herregud, du er så overfladisk at jeg blir helt matt. Det går nesten ikke an. Skulle ønske du kunne skrive noe med glimt i øye, vise at du har en sprekk ett eller annet sted. Jeg skulle ønske at toppbloggen handlet om noe mer samfunnsnytting enn frisør, koppshysteri og barbieliv. Håper det er en tendens at leserne går ned siden kommentarene blir færre.

  1. Fotballfrue

   Jeg vil vel heller påstå at det er du som er den overfladiske her, Iris. Har du hørt uttrykket, «ikke skue hunden på hårene?» At du ikke klarer å se forbi en bloggfasade, og forstå at det jeg er mer enn det som kommer frem på bloggen, viser bare hvor naiv og nettopp overfladisk, du er.

   Hvis det irriterer deg at alle toppbloggene er overfladiske, må du nesten skylde på samfunnet, og ikke bloggerne 🙂

   Jeg regner også med at du tar deg en tur til frisøren i ny og ne. Forskjellen er vel at jeg blogger det. .

   – C

   1. Et spørsmål til Iris: Hvorfor leser du dnne bloggen ? Jeg er ganske kjent i bloggverdenen og hvis du ønsker andre typer blogger finne du det, men mest sannslynlig vil du også vite hvor du kan kjøpe de beste produktene, trningsglede for folk flest, mange gode oppskrifter, og en hverdagsglede som disse to unge mennesker har. Jeg koser meg hver dag med Carolines blogg.
    Forøvrig kn jeg nevne at jeg er 2 år eldre enn Carolines mor.

 10. Pernille

  jeg syntes du er helt fantastisk slik du er,jeg! 🙂

 11. Det er deg vel undt å ta deg en tur til frisøren 🙂

 12. Jeg synes du er utrolig flink!
  Du jobber mye med noe du liker, og noe du virkelig duger til 🙂 Ikke minst kokkelerer du som en helt, trener og har et sosialt liv. Du fortjener et besøk hos frisøren da 😉 Nyt det! Det skal hvertfall jeg gjøre når stipendet kommer.

 13. Hei.

  Jeg synes du har en kjempefin og inspirerende blogg.
  Stå på masse klemmer.

 14. Oh, love the shoes! 🙂

  Hvor lang tid tar det egentlig å fikse extensions hos frisøren?

  1. Fotballfrue

   Vanligvis tar det bare 30 -60 min., men jeg skulle jo ha glansvask, og måtte derfor føne, i tillegg til at jeg fjernet alle for å flytte dem opp 🙂 Så jeg satt der i tre timer i dag :O

   – C

 15. Plutselig med negative kommentarer her da..

  Caroline, jeg DIGGER bloggen din! Har fulgt med i over 1 år, og sjekker den når jeg har muligheten! Du skriver utrolig bra! Selv om jeg ikke er noe jente som liker å pynte meg ( kan kanskje ha noe med vekta å gjøre og men:p), så finner jeg likevel inspirasjon i blogginnleggene dine, og elsker stilen din!

  Frisørtimer er noe av det beste jeg vet, ingenting er som å gå ut av salongen å føle seg fresh, vel og vakker 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre 🙂

   Klem C <3

 16. Forresten så synes ikke jeg at du skal bruke tida på slike som Andre som er bare innom her for å lage bråk.

  Forsett heller slik som du gjør og spre positiv energi og inspirasjon til mange som trenger det. Det er mange som har stilt spørsmål som du ikke har svart på med mer.

  Fokuser og velg dine kamper.

  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg føler virkelig at jeg svarer alle som lurer på noe. Hva har jeg oversett? Takk for fine ord, forresten 🙂

   Klem!

 17. Jeg lurer på hva slags produkter du bruker i håret? Du trener jo mye og dermed masse vask av håret. Jeg trener mye og jeg finner virkelig ikke ett produkt som funker, jeg har slitt hår til de grader og bruker mange timer hos frisøren og håret blir kortere for hver gang + pluss at det er helt dødt, jeg har ikke glans eller volum og jeg liker ikke å putte masse ting i håret 🙁 Jeg har spurt mange frisører om hva de anbefaler for at håret ikke skal bli slitt. Mange hår kurer etc.
  HJELP :O

 18. Du får altså så mye kritikk, og det skjønner jeg virkelig ikke. Du må være den mest dedikerte bloggeren jeg vet om, og du fortjener bare ros og skryt for den jobben du gjør. Du er kjempeflink og gjør en særdeles bra jobb! 😀

 19. Hei, vakre deg!

  Så deg på Meny, Oslo City idag:D Og da må jeg bare si at du er enda vakrere i virkeligheten, selv om du er nydelig på bilder også:) Stå på!

  Stor klem<3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du synes det 😀 Trooor jeg så deg / dere også, vakre jenter 🙂

   Stor klem tilbake 🙂

 20. Til dere som absolutt mååå slenge ut spydige kommentarer: Ta dere en bolle!
  Til Caroline: Stå på 🙂

  Liker dere ikke det hun blogger om, så ikke les bloggen! Det finnes nok av andre blogger å lese.

 21. Shit! Hva skjer med mange negative kommentarer idag? Merker jeg blir helt satt ut på dine vegne Caroline! Andre kom nå i det minste med en beklagelse… Jeg vil ihvertfall ikke påstå at du ikke jobber! Ja, jeg var kanskje innom tanken med en gang jeg fant bloggen din, men da visste jeg ikke om nettbutikken din ennå. Meningen min forandret seg raskt da 🙂 jeg tror problemet er at folk blir sjalu fordi du har en mer «behagelig» jobb enn det mange har (vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det) og folk kommer nok heller aldri til å innse at en jobb med mulighet for å jobbe hjemme og kontrollere arbeidstiden sin selv, uten og måtte sitte låst bak en pult fra 8-16, faktisk også er en jobb! Jeg tror kanskje ikke akkurat at en negldesigner må «slite» like mye i løpet av arbeidsdagen sin som andre jobber muligens innebærer (bare ett eksempel, ikke meningen å hakke ned på negldesignere), men de sitter på en annen arbeidsplass og dermed har de i manges øyne en «ordentlig» jobb i forhold til deg… Nei, stå på Caroline! LK også! Dere er et superpar! 😀

  Hilsen en som studerer for å få en «normal» jobb hvor man må ta i et tak, men som ikke er sjalu på deg av den grunn! Jeg elsker nemlig det jeg skal utdanne meg som og det er jo det viktigste, er det ikke? 😀 blir man sjalu på andre bør man kanskje vurdere å bytte jobb…

 22. Haha, jeg blir stadig vekk sjokkert over alle disse negative kommentarene! Ikke les bloggen da, hvis det er så «overfladisk osv osv..». Når man er toppblogger i Norge, som i andre land, og gjør penger ut av den vil jo dette være en heltidsjobb! Caroline har nok oss lesere og bloggen i bakhodet døgnet rundt, mtp hva vi vil lese, hva vi vil se bilder av og det at vi forventer oppdateringer flere ganger daglig. Dette er ikke en 08-16 jobb, men en 24/7 jobb, men også en jobb hvor man setter seg ned og oppdaterer når man vil – og dermed kan Caroline dra til frisøren midt på dagen og slappe av (unner deg også dette), meen, hun tar også med seg oss i frisørstolen. Personlig synes jeg denne bloggen er kjempebra, regelmessige oppdateringer og mange interessante tips om trening, kosthold, mote og ellers dagligdagse ting – det vi vil lese på en blogg.

  Stå på Caroline! Klem.

 23. Du ble kjempefin på håret 🙂 Fin som alltid!

  Ser Lars-Kristian kommenterer på enkelte blogger rundt omkring, og engasjerer seg. Synes det er så søtt at han støtter deg hele tiden. Han virker mer enn forelsket i deg, og det er så koselig å se.

  Må dere begge ha en fin kveld 🙂

 24. Hei

  Kan jeg spørre om hvilken type extensions det er du bruker? Skjønner ikke helt hvordan de bare kan flyttes opp. Trodde extensions måtte «brekkes» opp, og at det så måtte settes på helt nye… Og hvor lenge varer de du bruker?

 25. Anne Grete

  «We all have two choices: We can make a living, or we can design a life.»
  Det sier Jim Rohn. Og det er så sant, så sant!

  Det er akkurat det Caroline har gjort, og alle dere andre der ute som er sjulu på Carolines liv kan gjøre.
  Vi har alle et valg!

  Du er fantastisk flott, Caroline!
  Keep up the good work!

 26. Søte Caroline – jeg synes du har fått unødvendig masse pes for at du er overfladisk og lignende i det siste, noe jeg synes er helt urettferdig !! Klart man deler de beste sidene ved seg selv på bloggen, og de hyggeligste stundene <3 alle som forstår vet jo at du er et menneske tross alt, og mennesker deler hyggelige ting med hverandre.. Jeg ville aldri funnet på å skrike ut til alle viss jeg hadde hatt problemer med kjæresten, eller en drittdag med vonde tanker og shabby klær.. Osv.. Du er flott Caroline – del akkuratt det du føler for å dele , det holder i massevis <3

 27. Kule bilder!

 28. Hei Caroline.

  Hvor ofte må du løfte opp håret og hvor mye koster det? Vurderer å gå til Hendrix. Hvor lenge kan samme håret brukes før det må byttes ut?

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør det etter 2-3 mnd,og bruker det samme håret ca. 6 mnd. 🙂 Det er mulig man kan ha det lenger,men jeg ordner jo mye med det,og da blir det selvsagt fortere slitt 🙂

   – C

 29. Hvordan redigerer du bildene på Iphone? Er der et eget program eller laster du bildene opp til en internett side? 🙂

 30. Er en sånn merkelig tendens til at når først en person skriver et kritisk innlegg så er det akkurat som det er «fritt frem» for andre til å skrive negativt også.. folk er vel tøffest når de går i flokk..

 31. Synes du får vel mye negative komentarer som du absolutt ikke fortjener! Jeg er ikke et sekund i tvil om at det er mye jobb med bloggen din og alt det andre du driver med utenom. Innleggene dine har kvalitet, det gjelder innhold, språk og bilder! Jeg beundrer deg veldig 🙂 I tillegg er jo jobben som blogger veldig relevant i forhold til utdannelsen din! Skjønner ikke at noen ikke kan se det?

  Ble litt provosert av noen kommentarer her, så måtte lette litt på hjertet 🙂

  Klem til deg

 32. heei! hvordan får du til effekten på de bildene? så utrolig pent ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en app på iPhone, camera+ 🙂

   – C

 33. Michelle

  Caroline, de produktene du har foran deg på bildet.. Du har vel ikke tilfeldigvis prøvd ut de? Det er jo fra samme serien som ha den marokkanske oljen som har vunnet flere priser for beste produkt for håret.. har selv lyst å prøve de produktene, men har dessverre ikke funnet dem i denne byen enda… om du har prøvd de, var de gode produkter???

 34. hei , kor mangen exstations fester har du på og kor lenge har du brukt exstations?

  1. Fotballfrue

   Du kan ha de inntil 6 mnd. eller mer 🙂 Må flyttes opp etter 3 mnd. ca. Har i 3 pakker 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *