Bildedryss nr. II

Tror dette blir tidenes bildedryss, dere! Har gått gjennom bildene fra Niceturen vår i dag, og jeg har så lyst til å dele absolutt alle sammen! Men det kan jeg jo ikke gjøre, da tror jeg kanskje det hele ville blitt litt småkjedelig, så jeg nøyer meg med «noen få».

Trodde først jeg hadde glemt å ta bilder av det fine rommet vårt, junior suiten, men fant faktisk to bilder (wow), til min store glede. Er ikke denne veggen helt nydelig?

Fresh seng!

Haha, her står jeg og ordner meg for kvelden.

1 time senere. .

Drinks on the roof Pinacolada!

Den siste kvelden, torsdagen, tok vi igjen turen til gamledelen av Nice, ettersom vi forelsket oss totalt i de trange, smale bakgatene kvelden før. Fant et kjempevakkert sted, og spiste camenbert gratinert i ovnen til det tøt ut av ørene på oss. Sammen med deilig rødvin, selvsagt.

Søstre på tur!

Verdens fineste ♥  

På vei hjem fant vi et vakkert tivoli, med en utrolig søt karusell.

Hello??? Jeg har alltid likt å ta bilder i telefonkiosker. .

Anette ville gjerne ta med seg alle palmene hjem. Det vil jeg også! Det burde være palmer i Norge. .

Dagen etter hadde vi mange timer på oss før flyet gikk, så vi fikk slikket litt sol, før vi la i vei gjennom sentrum for å finne sykkelutleie. Det var litt mer komplisert enn vi hadde sett for oss, så det ble heller til at vi trasket rundt i flere timer (igjen), på jakt etter en fransk butikk med franske oster og fransk vin. Fant altfor mye godt, og satte oss til rette i en park for å ha piknikk. Hygge ♥  

Mmmmmm. .

Gnagsår? Check! ALLTID etter en ferie med mye trasking.

Tuslet hjem etter noen deilige timer, og fant til begges STORE glede ut at i Frankrike får vi kjøpt drinks to go 😀 På Pinoccio lager de verdens deiligste desserter og drinker, så vi endte opp med en pinacolada og en waikiki TO GOOOO. Himmel!

Slurp. .

Så var ferien over, og vi satte oss godt tilrette i flysetene våre, stapfulle av ost, vin, drinker og gode minner. Følte meg ganske beglodd av sidemannen da jeg trakk flysokkene mine oppover leggene. Sorte shorts og sorte knestrømper er (ikke) lekkert! Men hva kan jeg si? Det hindrer i hvert fall føttene mine i å hovne opp.

En utrolig koselig tur, både jobbmessig og søstermessig. Anette, jeg vil ha flere slike turer!

Kjolen fra torsdagskvelden er Jones + Jones, er den ikke søt? Skoene er fra NLY by Caroline Berg (annonse). 

Nå skal jeg lage laksesalat til meg og mannen, så blir det litt ivrig Treasuresjobbing før vi skal se på love and other drugs. I LOVE THAT MOVIE!!!

84 kommentarer

 1. Haha, fineste linselusa på sminkebildet ditt 😀
  Det beste med flysokker/støttestrømper er når man tar de av og har stripemønster på leggene i to timer etterpå, spesielt når man ikke har på lange bukser 😛 Fantastisk gode er de uansett, jeg ble frelst etter en jobbdag med slike strømper. Blir mye mindre sliten også med de på.
  Turen ser forresten fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Haha, veldig lekkert 😉

   Vi hadde det helt topp, vil tilbake! Eller, egentlig vil jeg bare reise generelt, men jeg får smøre meg med tålmodighet til desember 🙂

   – C

 2. Det så utrolig koselig ut! Elsker klærne dine.. hele tiden! 😀

 3. Tusen takk for alle de gode oppskriftene du legger ut!
  Nå har jeg fått med meg hele familien på lavkarbo, og vi har prøvd både salater, fiskegrateng, hamburgere, ostekake osv fra bloggen din 🙂
  Takk for all inspirasjon. Maten er kjempegod!
  Klem 😀

 4. ah, så koselig <3 kjempefine bilder 😀
  syykt fin kjole!!<3

 5. Charlotte

  Hehe, godt å se at du ikke er flau over å bruke flysokker! Tror nesten jeg må begynne med det selv. Vanligvis så hovner ikke bena mine så mye opp når jeg bare flyr korte turer i europa ,men du skulle ha sett leggene og føttene mine etter jeg fløy fra London til Delhi!! 8 timer med flying, og jeg mistenker at vi fløy veldig høyt. Leggene mine var dobbelt så tykke som ellers, og jeg fikk ikke på meg ballerinaskoene mine, haha.

  Kos deg videre i sommersola 🙂

 6. Satt og tenkte at eg syns du hadde sykt pene bein!!!, så siden eg tenkte det, kan eg jo like godt skrive det og, hihi
  Kor høy er du?

 7. Hei Caroline! 🙂
  Hvis du skal lage camenbert selv en gang, så anbefaler jeg grillet camenbert med honning, som serveres med jordbær! Det smaker helt nydelig:-) (Smør honningen på toppen av osten, før den legges i folie på grillen – kun noen få minutter til osten begynner å smelte) Bon appétit! 😀

 8. Hei Caroline!

  Vi er en jentegjeng som reiser til sydligere strøk en ukes tid fra lørdag, og to av oss spiser for tiden lavkarbo. I Syden er det ofte lett å havne på typisk baguetter o.l til frokost/lunsj, men har du noen tips til enkle lavkarbo-måltider som er lette å lage i stand i utlandet? Vi har leid en leilighet og tilbereder dermed minimum frokosten selv, middag blir kjøpt ute.
  🙂

  1. Fotballfrue

   Nøtter har masse energi, cashew for eksempel, med sjøsalt ristet i rapsolje. Ellers er en deilig salat med rømmedressing gull 😀 Det samme gjelder fete oster, det er jo kjempegodt, med oliven 😀

   GOD TUR <3

 9. Hei:)
  Nice frister veldig, hva heter hotellet dere bodde på?:) har lyst til å sjekke det ut.:)

  1. Fotballfrue

   elysee palace 🙂

   – C

 10. har du silikon? 😮

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg tar det som et kompliment 😉

   – C

 11. Hei!

  Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt den underkjole/shorts-tingen? Den er jo genial! 🙂

 12. Hei! Ny på denne siden! lurte bare på i forhold til det nederste bildet her hvordan det går med deg? Min mann amputerte også foten, men heldigvis bare ene. Begge føttene må være grusomt! Googlet blogger om aputasjon og fant din, gleder meg masse til å lese den videre!

  kiss kiss!

  N

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Det er en støttestrømpe, du ser vel at jeg har ben på de andre bildene? 😀

   – C

 13. Hei! Jeg er en ung jente som leser bloggen din! Og da jeg titta litt gjennom antrekken på bloggen ble jeg helt forelsket da jeg så den fantastiske kjolen du hadde på fra Jones and Jones. Nå har jeg bestemt meg for å kjøpe den, og jeg så en lignende kjole fra Nelly.no, men vil helst ha den du har fra hjemmesiden til Jones and Jones (den du har, med blomstrende overdel)! Poenget er egentlig hvor du fikk kjolen fra (Nelly, eller den offesielle hjemmesiden), og om Jones and Jones leverer pakker til Norge?

  Vil også bare si at du har en utrolig bra blogg, og en veldig inspirerende klesstil!:)

 14. […] out Caroline’s blog post here  Ivelina in the Candy Skirt in […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *