Bildedryss nr. II

Tror dette blir tidenes bildedryss, dere! Har gått gjennom bildene fra Niceturen vår i dag, og jeg har så lyst til å dele absolutt alle sammen! Men det kan jeg jo ikke gjøre, da tror jeg kanskje det hele ville blitt litt småkjedelig, så jeg nøyer meg med «noen få».

Trodde først jeg hadde glemt å ta bilder av det fine rommet vårt, junior suiten, men fant faktisk to bilder (wow), til min store glede. Er ikke denne veggen helt nydelig?

Fresh seng!

Haha, her står jeg og ordner meg for kvelden.

1 time senere. .

Drinks on the roof Pinacolada!

Den siste kvelden, torsdagen, tok vi igjen turen til gamledelen av Nice, ettersom vi forelsket oss totalt i de trange, smale bakgatene kvelden før. Fant et kjempevakkert sted, og spiste camenbert gratinert i ovnen til det tøt ut av ørene på oss. Sammen med deilig rødvin, selvsagt.

Søstre på tur!

Verdens fineste ♥  

På vei hjem fant vi et vakkert tivoli, med en utrolig søt karusell.

Hello??? Jeg har alltid likt å ta bilder i telefonkiosker. .

Anette ville gjerne ta med seg alle palmene hjem. Det vil jeg også! Det burde være palmer i Norge. .

Dagen etter hadde vi mange timer på oss før flyet gikk, så vi fikk slikket litt sol, før vi la i vei gjennom sentrum for å finne sykkelutleie. Det var litt mer komplisert enn vi hadde sett for oss, så det ble heller til at vi trasket rundt i flere timer (igjen), på jakt etter en fransk butikk med franske oster og fransk vin. Fant altfor mye godt, og satte oss til rette i en park for å ha piknikk. Hygge ♥  

Mmmmmm. .

Gnagsår? Check! ALLTID etter en ferie med mye trasking.

Tuslet hjem etter noen deilige timer, og fant til begges STORE glede ut at i Frankrike får vi kjøpt drinks to go 😀 På Pinoccio lager de verdens deiligste desserter og drinker, så vi endte opp med en pinacolada og en waikiki TO GOOOO. Himmel!

Slurp. .

Så var ferien over, og vi satte oss godt tilrette i flysetene våre, stapfulle av ost, vin, drinker og gode minner. Følte meg ganske beglodd av sidemannen da jeg trakk flysokkene mine oppover leggene. Sorte shorts og sorte knestrømper er (ikke) lekkert! Men hva kan jeg si? Det hindrer i hvert fall føttene mine i å hovne opp.

En utrolig koselig tur, både jobbmessig og søstermessig. Anette, jeg vil ha flere slike turer!

Kjolen fra torsdagskvelden er Jones + Jones, er den ikke søt? Skoene er fra NLY by Caroline Berg (annonse). 

Nå skal jeg lage laksesalat til meg og mannen, så blir det litt ivrig Treasuresjobbing før vi skal se på love and other drugs. I LOVE THAT MOVIE!!!

84 kommentarer

 1. hvilken størrelse har du ? mener ikke å snoke altså, men tror vi er gaanske så like, og denne kjolen måå jeg såklart ha meg!!!

  1. Fotballfrue

   Jeg har den minste, men de er store i strl. etter min mening, så belag deg på å sy den inn 🙂

   – C

   1. tusen takk!

 2. Kjempe fin kjole!
  En ting jeg lurer på, er håret ditt naturlig blondt?

 3. Hej!
  Undrar det vad du jobbar med? Eller pluggar du? Bara nyfiken 🙂
  Jättebra blogg måste jag säga!

  Kramar Melinda

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg er ferdig å studere, jeg er utdannet journalist 🙂 Per i dag driver jeg firma med mannen min, og jobber med både nettbutikk, bloggen og andre spennende prosjekter som tar masse tid, men som er utrolig gøy 😀

   Klem!

 4. Kan du skrive et innlegg om styrketreningen din? 😀 Ben, armer, mage.. ?
  Og kanskje ta noen nye bilder når du gjør øvelsene? 🙂

 5. Wow amazing pictures, amazing holiday 🙂

 6. Det så veldig fantastisk ut 🙂

 7. tusen takk for at du har blogget mye i dag! dette gjorde dagen min!!! <3

 8. Flysokker, er det støttestrømper? I så fall, hvor har du kjøpt de? Jeg får alltid så vanvittig hovne bein/ankler når jeg flyr til og fra USA (studerer der), så har lekt litt med tanken på å rett og slett gjøre som de eldre jeg jobber med på sykehjemmet og kjøpe støttestrømper! Siste flighten hjem/over dammen har jeg alltid så hovne ankler at jeg må slite veldig med å få på meg skoene. Så denne gangen blir det nok åpne sandaler med justerbare stropper gitt! Er forresten innom bloggen din hver dag, synes den er så koselig og interessant 🙂 Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   flysokker heter det faktisk, flight socks fra scholl 🙂 kjøpte dem i sri lanka, på flyplassen der i desember 😉 Men de finnes sikkert her. Støttestrømper er samme greia 😀

   – C

   1. Hybelkaninen

    Apoteket selger støttestrømper 😉

    Hilsen tidligere gravid med elefantføtter…

   2. Godt tips!
    Pura vida :-)!

 9. Så herlige og fine bilder! Dere var på mange av de samme plassene som vi var ser jeg! Hvis du kjøpte noe, så vet du at du har nysgjerrige blogglesere som gjerne vil se! Anette har forresten lik kjole som meg, den første med påfuglmønster. Veldig tilfeldig, siden jeg brukte min første gang i Nice! 🙂

 10. Nice ser flott ut! Morsomt med bildedryss 😀 Må legge til at du var utrolig skjønn i kjolen fra Jones+Jones 🙂 Utrolig søt kjole!

 11. Jeg får så lyst til å reise! 🙂

 12. Jeg må le, kjenner meg sååå igjen med de strømpene. Ingen ting er bedre på en lengre flytur, bare at ikke alle har skjønt det ennå 😛 herlige bilder. Nice er et herlig sted.

 13. Nathalie

  oh, jeg kan da aldri bruke den kjolen igjen!! 😛 SÅ fin du var i den :):)

 14. Så mange fine bilder! Ser ut som dere har hatt det fantastisk 🙂

 15. Så nydelig søstra di er 🙂 Skikkelig skjønnhet:) Har ikke fått med meg bilder av henne før nå.

 16. Herlige bilder.:) Kan se at dere har hatt en finfin tur! Love the Coladas to go! Og kjolen din var kjempe fin.:)

 17. vokser du leggene eller barberer du? i såfall, hva slags produkter bruker du? 🙂

 18. får dere inn det uglesmykke på treasures igjen?

 19. karolinesnuppo

  Hhahah, nå fikk jeg piñacolada sangen på hjernen. Goddamnit OG, fine bilder forresten 🙂

 20. liker fotografposisjonen til søsteren din i speilet der du står og fikser deg 😀

 21. Herlige bilder, ser ut som en flott tur! Har du noen tips til hva slags bh man kan bruke under kjoler med åpen rygg slik som Jones and Jones din, eller er det best å bare la være å bruke det?

 22. Emilie J

  Du var megafin på det første vinbildet (:

 23. Masse fine bilder 😀 Du er flink med kamera.. Du og søsteren din er så ulike – men begge to veldig vakre 😀

 24. Fine bilder, virket som et koselig sted! Lurer bare på hvor man får kjøpt fiberhusk, som var en ingrediens i forrige innleggs oppskrift? Og om man evt kan erstatte det med noe annet?

  1. Fotballfrue

   Du får kjøpt det på helsekosten, om det kan erstattes med noe annet er jeg litt usikker på 🙂

   – C

  2. Du får kjøpt det i vanlige dagligvarebutikker også. Jeg har sett det flere plasser. De har det i den hylla med glutenfri varer 🙂

 25. Å for noen herlige bilder! Jeg ser at dere har kost dere masse 🙂
  Søsteren din er forresten helt nydelig <3

 26. Jeg trodde slike strømper skulle tas på i det man går ut av sengen om morgenen. Gjør du det? Hvis ikke er det jo allerede mye blod i beina? Eller?

  1. Fotballfrue

   Det holder fint å ta de på når flyet tar av 😉

   – C

  2. Strømpene skal kun hindre blod i å samle seg i beina slik at de ikke hovner opp, noe som har lett for å skje når man sitter lenge i samme stilling (feks i et halvtrangt flysete). Strømpene sørger for at kun normal mengde blod «får plass» i beina 🙂

 27. Utrolig flotte og bra bilder. Får så lyst til å reise dit med engang:-)

 28. Jeg kommenterer ikke så ofte på bloggen din, men jeg ville bare si at du er en utrolig flott jente, og bloggen din er den beste av de jeg leser. Du skriver så gode blogginnlegg, med fine bilder, god tekst osv. Jeg synes du fortjener masse skryt for den jobben du gjør 🙂 Selv om noen kanskje vil si at det bare skulle mangle siden det på et vis er «levebrødet» ditt, men det er mange bloggere som lever av det de skriver, og ingen er i nærheten av å lever en slik kvalitet som du gjør.

 29. Flott kjole, men jeg er også litt nyskjerrig på hvor dun søster har kjøpt kjolen sin?? Den var rålekker….og hun kledde den utrolig godt!

 30. Agus/Anne

  Wow, du blir bare vakrere og vakrere! Du er skjønn på alle bildene (Anette også!), men det store bildet i sorthvitt tok nesten pusten fra meg. Nydelig smil og de store, vakre øynene! Ja, måtte bare «inn» å si det 🙂

 31. Åh, Nice er nydelig! Må nok reise dit igjen snart!

  Forresten.. jeg er veldig nysgjerrig på lavkarbo, det eneste problemet er at jeg er pastafrelst. Om jeg hadde fått det som jeg ville hver dag, hadde jeg levd på pasta, gjerne til alle måltider. Er det en slags pasta som funker på lavkarbo? Klarer ikke leve uten, hihi:)

 32. haha! elsket bildet av deg i telefonboksen! det så så jordnært ut =)
  søsteren din virker skikkelig laydback og kul. synes vi kan få se mer av henne her jeg=)

 33. nice photos! you look beautiful!

 34. Aminda R.

  Helt ærlig syns jeg ikke den kjolen var noe fin!
  Den satt så rart på og jeg syns ikke den passet til deg :/
  Merkelig passform og fasong. . men du er nydelig da!

 35. Wow! Flotte bilder. Søsteren din er utrolig vakker! (du og selvsagt:)) ha en fin kveld

 36. Ser ut som dere har hatt en veldig koselig søstertur! Går søsteren din også på LCHF? Dere ser hvertfall veldig søte ut, ser ut som dere trives veldig i hverandres selskap. 🙂 Blir jo gjerne sånn etter man blir voksen. Hehe, jeg og mine søsken kranglet hvertfall mye som unge, men er verdens beste venner nå som vi er voksne.

  Må forresten bare si til deg at du inspirerer meg veldig! Har endelig klart å trene jevnlig, og gått ned sju kilo. Nå har jeg bare tre igjen. Jeg er så fornøyd, og det er nok mye på grunn av deg. Vurderer også å gå over til LCHF, men må lese litt mer om det først. Følte hvertfall du fortjener å høre litt skryt, du er herlig. 🙂

 37. To flotte jenter på tur!:) Så koselige bilder, ser ut som dere koste dere masse. Du og søsteren din er veldig ulike, har dere så ulik hårfarge, eller er det du som bleker det eller hun som farger det mørkere?:);) Nydelig kjole forresten- og liker SÅ godt det bildet foran karusellen. Herlig stemning, jeg elsker tivoli!:)

 38. Så ut som en herlig tur 😀 Fine bilder! Fikk inspirasjon til å dra dit selv 🙂

 39. Kunne du lage et innlegg om høstmoten? Noen nøkkelplagg jeg kan kjøpe for å være moteriktig? Gjerne til en overkommelig pris 😉 Hadde vært supert 😀

 40. Michelle

  Nydelige bilder

 41. Victoria

  Kan du legge ut noen gooode middagsretter som passer til helg og ukedager ? (elsker bloggen din og du er super pen!) :-))

 42. I really like your blog. Could you tell me what size is your Asos top (the nude one with ruffles / «ASOS Layered Trapeze Camisole»)? Thanks!

  https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2011/07/onsdag3.jpg

 43. Flotte søstre!!! Det er så utrolig godt å ha skikkelig søstertid. Hvite kjolen = nydelig!
  Klemmer til min yndlingsblogger <3

 44. Hørtes fantastisk ut! Jeg har hvert i Paris noen ganger, forelsket meg i byen. Har ikke hvert i Nice da, men vil veldig gjerne dit ;D

 45. Er det du som har laget skoa ? 😀

  1. Fotballfrue

   De er designet / stylet av meg, ja 🙂

   – C

 46. Hei.
  Har selv vært i Nice, og er enig med deg i at det er en kjempe fin plass! herlige bilder!!

  Synes forresten at håret ditt er helt nyyydelig nå! Hvor langt er hair extensionet du bruker nå?

 47. Du er nydelig Caroline, og like god forran kamera som bak! 😀

 48. bare lurer på en ting, siden jeg ELSKA kjolen du hadde på deg på bildene: Bruker du bh under? siden jeg vurderer å kjøpe en slik kjole – men syns det er så stygt om bhn viser. Derfor lurer jeg på: har du noen hemmelige triks?? 😀 trenger virkelig hjelp!

 49. Hei du inspirerende Caroline 🙂

  Nå har jeg også begynt på lavkarbo, og har et spørsmål til deg. Hva gjør du når du er ute å reiser? Er du litt mer slurven med kostholdet da? Eller er det lavkarbo for fult på reise også?

  Følte du deg slapp og vond i hode i begynnelsen? Har gått på lavkarbo i en uke nå, men føler meg ganske slapp. Trening er også tyngre nå på lavkarbo synes jeg, enn hva det var før. Jeg ligger for det meste rundt ca 15 g per dag.

  Ellers en fantastisk blogg som inspirerer mange. Du er et stort forbilde!

  1. Fotballfrue

   😀

   Alle skeier vel ut innimellom, og slik er det på LCHF også. Denne turen ble det jo litt (en del) alkohol, og da roer jeg litt ned på fettinntaket. Unnet meg også ting som is og makaroner, det er jo null stress å skeie ut en gang i mnd. for en som ikke skal ned i vekt. Spiste likevel ikke rakse karber i form av ris, pasta, brød etc. Dersom alkoholnivået var lavere, ville det vært lavkarbo for fullt 🙂 Jeg var ikke slapp i starten, men heller tung i kroppen da jeg løp for eks. Slet også mye med kvalme og ekstrem tørste, men dette skjer ofte fordi glykogelagrene tømmes. Dessuten tar det tid før kroppen vender seg til et nytt kosthold. Hos meg var alt topp (bedre enn før) etter 3-4 uker 😀

   Klem 😀

   1. Ja, jeg er kanskje mer tung i beina når jeg løper, men vil også dette gå over? Jeg er vandt med å løpe mellom 30 og 60 minutter på 10km/h, men nå klarer jeg så vidt 15 minutter. Beina klarer ikke bevege seg fremover, og trening gir meg plutselig mindre energi, ikke mer.

    elsker å trene, så håper dette går over, har et stort ønske om å kunne leve på lavkarbo, samtidig trene minimum fire dager i uken. (da hovedsakelig 30-40min jogging på tredemølle og 30 min styrke) Blir ganske deprimert når jeg kommer til treningsstudioet og må gi meg med kondisjonstreningen etter så kort tid. Eventuelt klarer jeg å sykle litt med lav motstand, men det er virkelig ikke like gøy som å løpe, ikke blir jeg svett av det heller. Jeg tar også mulivitaminer, så tror ikke det er mangel på vitaminer og mineraler som er problemet.

    Jeg får gi det noen uker, og satse på at kondisjonen ikke blir så dårlig at jeg ikke klarer løpe på grunn av kondisjonen heller 🙂

    Takk for svar og all inspirasjon!

   2. Fotballfrue

    Jeg følte det akkurat som deg de første ukene / den første mnd., men hos meg gikk det over, og jeg kom tilbake freshere enn noen gang 😉 Give it a try 🙂

    Klem C 🙂

 50. Flysokker?

  1. Fotballfrue

   Ja, flysokker. Kjøpte dem i Sri Lanka da vi mellomlandet der i desember. Det heter faktisk flight socks, de er fra Scholl. Se her: https://www.scholl.com/en-GB/3/Footcare-Products-Hosiery-and-Supports-Flight-Socks/c02c03c02.r10.1

   – C

 51. Haha, fineste linselusa på sminkebildet ditt 😀
  Det beste med flysokker/støttestrømper er når man tar de av og har stripemønster på leggene i to timer etterpå, spesielt når man ikke har på lange bukser 😛 Fantastisk gode er de uansett, jeg ble frelst etter en jobbdag med slike strømper. Blir mye mindre sliten også med de på.
  Turen ser forresten fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Haha, veldig lekkert 😉

   Vi hadde det helt topp, vil tilbake! Eller, egentlig vil jeg bare reise generelt, men jeg får smøre meg med tålmodighet til desember 🙂

   – C

 52. Det så utrolig koselig ut! Elsker klærne dine.. hele tiden! 😀

 53. Tusen takk for alle de gode oppskriftene du legger ut!
  Nå har jeg fått med meg hele familien på lavkarbo, og vi har prøvd både salater, fiskegrateng, hamburgere, ostekake osv fra bloggen din 🙂
  Takk for all inspirasjon. Maten er kjempegod!
  Klem 😀

 54. ah, så koselig <3 kjempefine bilder 😀
  syykt fin kjole!!<3

 55. Charlotte

  Hehe, godt å se at du ikke er flau over å bruke flysokker! Tror nesten jeg må begynne med det selv. Vanligvis så hovner ikke bena mine så mye opp når jeg bare flyr korte turer i europa ,men du skulle ha sett leggene og føttene mine etter jeg fløy fra London til Delhi!! 8 timer med flying, og jeg mistenker at vi fløy veldig høyt. Leggene mine var dobbelt så tykke som ellers, og jeg fikk ikke på meg ballerinaskoene mine, haha.

  Kos deg videre i sommersola 🙂

 56. Satt og tenkte at eg syns du hadde sykt pene bein!!!, så siden eg tenkte det, kan eg jo like godt skrive det og, hihi
  Kor høy er du?

 57. Hei Caroline! 🙂
  Hvis du skal lage camenbert selv en gang, så anbefaler jeg grillet camenbert med honning, som serveres med jordbær! Det smaker helt nydelig:-) (Smør honningen på toppen av osten, før den legges i folie på grillen – kun noen få minutter til osten begynner å smelte) Bon appétit! 😀

 58. Hei Caroline!

  Vi er en jentegjeng som reiser til sydligere strøk en ukes tid fra lørdag, og to av oss spiser for tiden lavkarbo. I Syden er det ofte lett å havne på typisk baguetter o.l til frokost/lunsj, men har du noen tips til enkle lavkarbo-måltider som er lette å lage i stand i utlandet? Vi har leid en leilighet og tilbereder dermed minimum frokosten selv, middag blir kjøpt ute.
  🙂

  1. Fotballfrue

   Nøtter har masse energi, cashew for eksempel, med sjøsalt ristet i rapsolje. Ellers er en deilig salat med rømmedressing gull 😀 Det samme gjelder fete oster, det er jo kjempegodt, med oliven 😀

   GOD TUR <3

 59. Hei:)
  Nice frister veldig, hva heter hotellet dere bodde på?:) har lyst til å sjekke det ut.:)

  1. Fotballfrue

   elysee palace 🙂

   – C

 60. har du silikon? 😮

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg tar det som et kompliment 😉

   – C

 61. Hei!

  Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt den underkjole/shorts-tingen? Den er jo genial! 🙂

 62. Hei! Ny på denne siden! lurte bare på i forhold til det nederste bildet her hvordan det går med deg? Min mann amputerte også foten, men heldigvis bare ene. Begge føttene må være grusomt! Googlet blogger om aputasjon og fant din, gleder meg masse til å lese den videre!

  kiss kiss!

  N

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Det er en støttestrømpe, du ser vel at jeg har ben på de andre bildene? 😀

   – C

 63. Hei! Jeg er en ung jente som leser bloggen din! Og da jeg titta litt gjennom antrekken på bloggen ble jeg helt forelsket da jeg så den fantastiske kjolen du hadde på fra Jones and Jones. Nå har jeg bestemt meg for å kjøpe den, og jeg så en lignende kjole fra Nelly.no, men vil helst ha den du har fra hjemmesiden til Jones and Jones (den du har, med blomstrende overdel)! Poenget er egentlig hvor du fikk kjolen fra (Nelly, eller den offesielle hjemmesiden), og om Jones and Jones leverer pakker til Norge?

  Vil også bare si at du har en utrolig bra blogg, og en veldig inspirerende klesstil!:)

 64. […] out Caroline’s blog post here  Ivelina in the Candy Skirt in […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *