Mannfolk er skjønne

Haha, må fortelle dere dette her! Da jeg kom hjem i går, var det en overraskende ryddig atmosfære som ventet meg. Likevel ante jeg at noe ikke stemte, da en ganske fremmed, men likevel kjent lukt, fant veien til neseborene mine. Jeg skjønte fort hva det var da jeg kastet et blikk på stuebordet, og fikk se mine memory lanes i ikke fullt så fin blomst som da jeg tok farvel til dem. Joda, jeg jeg ba Lars-Kristian om å vanne de fine rosene, men også om å hive dem i søppelbøtta dersom de startet å se slappe ut. Det siste hadde imidlertid gått inn det ene øret og ut det andre hos min bedre halvdel, for ikke hadde han bare vannet, men han hadde druknet rosene i vann, i håp om at de skulle blomstre opp igjen. Haha 😀 Jeg holdt på å daue av latter.

Får du liv i stilkblomster etter at de har visnet, skal du jammen få skryte på deg grønne fingre. Men tanken var jo helskjønn da.

Ellers har jeg pakket ut i dag, og vært på SATS og lagt igjen en mil på mølla. Utrolig godt å svette litt igjen, på en annen måte enn jeg-stryker-med-fordi-det-er-så-varmt-svette. Litt sånn var det jo i Nice. Det er forresten mange som lurer på hvilket hotell vi bodde på, det het Elysée Palace. Kjempeflott hotell, det eneste jeg kan komme på å opplyse om, er at frokosten ikke var inkludert, og det fikk vi ikke beskjed om, i tillegg synes jeg det manglet treningssenter. Derfor lot jeg treningstøyet bli i kofferten disse 3 dagene. Da er det jo ekstra godt å komme i gang igjen også 😀

Nå må jeg hive meg i dusjen, senere har jeg en date med klesskapet. Har fine planer for kvelden! Ha en deilig lørdag  ♥  

44 kommentarer

 1. Jeanette

  haha,sånn kan det gå:P

 2. Haha, nei herregud noe så morsomt. Skjønn er han 😀

 3. silje brekke

  åå, så utrolig herlig 😀

 4. Michelle

  Hahahaha, Gutter ER gutter!!! men ja, tanken er søt 😛 Ha en strålende lørdag videre 🙂

 5. Og det lukter ille og! Særlig vannet… Forrige gang jeg kjøpte roser tiltrakk de seg ekstremt mye bananfluer så jeg måtte kaste dem lenge før de var ferdigblomstret, var veldig trist. Har du opplevd det og har du eventuelt noen tips?
  Jeg bor i Tyskland så litt mer insekter og fuktighet her enn i Oslo, men har ikke opplevd det med andre blomster så lurte litt om det var noe mer rosene…

 6. haha. the story about the flowers sounds cute! 😀
  ℓa ℓa ℓa ♥

 7. Haha! Bra gjort! 😉

 8. tone lerbakken

  hahaha, lars-kristian er søt :’)

 9. Grete:-)

  Koselig å lese bloggen din:-)

 10. haha herlig :))

 11. Hehe. Mannfolk er skjønne ja. Skrev akkurat et innlegg selv om dagens påfunn fra samboerens side 😉 Ønsker deg en fin kveld!

 12. Anne Line

  Hvis de begynner å henge med hodet så trenger de ofte bare et nytt snitt;)
  Mange roser som reiser seg like fint igjen da:)

  Ha en fin kveld:)

 13. Hvis du legger en litt vissen rose i kaldt vann i et par timer kan den hende den kommer seg.

 14. Haha, så utrolig søtt da 🙂

 15. Victoria

  Haha, åå, så utrolig skjønt! Man blir bare sjarmert i senk fordi tanken var så god. Det er noe av det jeg elsker med mannfolk; at de ikke klarer seg uten oss 😀 Hihi! Ha en fantastisk lørdagskveld. Den er hvertfall rolig hos meg 😀 Herlig!

 16. Henriette

  Hahhaha! så morro 🙂
  Prøvde forresten den oppskriften din med frosne jordbær, bringebær med fløte i dag, og den var heeeerlig! 😀 Esket den! Tusen takk 🙂

 17. Åh, det er litt sjarmerende 🙂

 18. Et lite tips til neste gang rosene begynner å henge med hodet, er å skråskjære dem rett under blomsten(altså fjerne mesteparten av stilken) og så sette de i vann, feks i små lave vaser eller glassboller. Så kan du glede deg over dem enda lenger:)

 19. Kjenner til det der ja, min bedre halvdel har heller ikke helt grønne fingre, men søte er de nå uansett! 😉

 20. han glemte å vanne de og så overvannet han de, haha, typisk menn… du er flink som husker slikt caro 🙂

 21. Hei,hei.

  Takker for en fin, fin blogg. Vil bare gi deg et tips ift roser. Når de begynner å henge litt, snitt dem på nytt, rett under blomsten. Med en stilk på ca. en cm. legge dem i en bolle eller et litt dypt fat med vann og du har friske fine roser i en uke til =) Veldig dekorativt.

 22. Leste ikke kommentarene, men ser nå du har fått samme tips før. Enda en god grunn til å prøve det!!!! =)

 23. Så nydelig han er! Tanken som teller , hehe:P
  Lurte på en ting caroline, jeg vet du blir spurt om dette tusen ganger med: Kan du lage et godt innlegg om hvordan du trener magen? Bor nå et år i Australia, hvor hjemmetrening er det som blir viktig. Sliter med å finne et hardt og godt treningsprogram for magen. Har spurt alle treningsbloggene jeg kommer over, men ingen som vil gi deg et skikkelig godt svar.
  Elsker magen din,så hadde blitt kjempeglad hvis du kunne gjort det! Takk:)

 24. kjære kjære caroline!!! jeg trenger så hjelp.. jeg fant den kjolen du har fra HM som du hadde i konfirmasjon mener jeg å huske.. den pudder rosa lange kjolen fra HM.. jeg holdt på å kjøpe meg den i butikken men de hadde bare str 38 og den var aaltfor stor.. så jeg lurte på om du vet om noen HM som fortsatt har denne kjolen da jeg skal i bryllup allerede den 27aug. og det begynner å haste litt.. finner ingen ander fine kjoler, og jeg vil så gjerne ha denne kjolen på meg.. 🙁 vet du om noen HM som fortsatt selger denne?? finner den ikke på nettsiden lenger heller.. så er vel redd den allerede er helt tom overalt 🙁

  Veeldig glad om du vil svare meg og hjelpe meg 🙂

  Hilsen en fast leser fra sarpsborg :-))

  1. Fotballfrue

   Hei Kine! Beklager, jeg har ikke sett den på H&M på lenge :/ Hvilken strl. trenger du?

   – C

 25. Kristine

  Åh, virkelig elsker bloggen din! Deb har faktisk blitt en slags erstatning for blader for meg. Har ikke like god råd lenger så får ikke kjøpt like mange blader og magasiner som jeg gjorde tidligere. Men bloggen din er blitt en stor inspirsjonskilde samtidig som det er lett underholdning. Faktisk syns jeg siden din er mer interessant enn flere andre mote/jenteblader. Du skriver personlig og om hverdagslige ting som man kjenner seg igjen i. Leser alltid bloggen din før lunsj og før jeg legger meg. Du fortjener skikkelig ros for alle de gode og inspirerende innleggene. Tusen takk for supre treningstips, fantastiske matoppskrifter, gode motetips og alle de hverdagslige innleggene dine. Du må vite at vi lesere setter stor pris på de timene du bruker på bloggen og den kvaliteten du alltid leverer. Klem <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk <3

   Stor klem til deg!

 26. Camilla L

  Hei Caroline! 🙂
  Jeg vet at du har flyskrekk, jeg sliter med det samme selv.. Jeg leste at du pleier å ta tabletter mot det, og jeg har lyst til å prøve dette for å se om dette kan hjelpe meg. Får du tak i disse hos legen eller er det noe man kjøper reseptfritt på apoteket? Jeg gruer meg nemlig helt forferdelig mye når jeg skal ut å fly, og sitter anspent under hele flyturen og leter etter tegn til at noe er galt med flyet. For hver minste lille endring hopper jeg i setet og er sikker på at det kommer til å styrte.. Utrolig slitsomt og utmattende i lengden..

  Håper du hadde det fint i Nice, det ser i hvertfall ut som at du hadde en knalltur! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er reseptbelagte tabletter. Du får det ved å prate med legen din om hvordan du føler deg 🙂

   Klem 🙂

 27. Så utrolig søtt 🙂 du, jeg tror jeg så deg på sats spektrum i dag! Jeg hadde ikke på meg linser, så jeg er ikke helt sikker. Der var såfall en sprek jente som lignet på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig om hun så sprek ut, og det var meg 😀 Hihi, håper nesten det var meg 😀

   Klem 🙂

 28. Hahaha så utrolig søtt. Selv klarte jeg å få liv i visne roser en gang. Min kjøre kom hjem med roser til meg etter jobb en dag, jeg snittet dem og satte de i vasen. Morgenen etter var de alle hengende og slappe, jeg skjønte ingenting. Det tok ikke mange minuttene før jeg kom på at der manglet vann i vasen. Jeg kuttet rosestilkene på nytt og satte dem i riktig vann tempratur, og etter litt så var de oppreiste og fine igjen. Reddet dem vell i tide, vil jeg tro!!

 29. hahaha…helt herlig! Mannfolk er og blir…gutter 😛

 30. Caroline

  Heisann 🙂

  Hvor lang tid bruker du på 1 mil når du løper på mølle?:) Løper du hele tiden eller spurter du også?=)

 31. Høres kjent ut! Han skal ha for innsatsen 😉

 32. HeiHei:)
  Jeg bare lurte på hvordan du er sikker på at det er en mil du har løpt når du løper på mølla ?
  Siden jeg merker at jeg løper forskjellig på forskjellige møller :S altså at det står anderledes selvom jeg har løpt det samme ..
  Noe tips til hvordan du kan være sikker på både km og kcal ?:) Håper på svar !

 33. Du har en flott mann, og en flott blogg:)

 34. hahaha 🙂 Dersom du skjærer nederst på stilken lenger oppe veldig på skrått etter noen dagen varer blomsten lenger fordi da har den mere og ny plass å ta inn næring på 🙂 Håper du skjønte hva jeg mente! Du har verdens beste blogg Caroline!

  1. Fotballfrue

   Jaaa, takk for tips 😀

   Klem fra C 🙂

 35. Hehe, så bra! Tanken var god! 😉

 36. Hei=) hvor har du kjøpt rosene , de var helt nydelige 🙂 lenge lett etter sånne roser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *