Nå legger jeg meg

Da er jeg pakket og klar. Har klart meg med akkurat nok bagasje; to hverdagsantrekk, to kjoler og ellers tøy til stranden. Så har jeg med skopar til alt, og en hel haug med toalettsaker. Jeg har altfor mye toalettsaker, vedder på at det alene veier altfor mye. .

Nå gjelder det bare å komme seg i seng. Det eneste problemet, er at jeg utsetter sovetidspunktet med én time hver gang timen da jeg egentlig skal legge meg kommer. Klønete forklart, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Ah. Hater å legge meg så tidlig. Tror jeg satser på å stå opp to i stedet for ett.

Det ble disse kjolene som får være med på tur ♥ 

Og her ligger reiseantrekket klart:

Skrives i fire-tiden! Sov godt ♥ 

39 kommentarer

 1. Mrs Evans

  God tur 🙂
  Håper du har tid til å svare meg i kommentarfeltet (eller kanskje tilogmed med et innlegg) i innlegget under når du kommer hjem!
  klem

 2. andreapuus

  Kor du ska?? Kan ikje huska du ha sakt nåka om at du sku bort:P

 3. Gleder meg til å høre hvor du skal 🙂

 4. shit, du har så utrolig mange fine klær!:)

 5. Kan du lage et innlegg om hva du pleier å ta med deg i toalettmappen når du reiser? 🙂 Og sånn generelt om hvilke produkter du bruker?

 6. Ååå turer er så gøy! Hvor skal du? 🙂

 7. Ååh, masse god tur 🙂 (hvor enn du skal..) Kos dere!! Kan neste ikke vente selv til jeg skal reise bort igjen om 10 dager, ååh!

 8. Good tur! 🙂
  oj, den første kjolen var skikkelig søt! Gleder meg til å se hva du skal style den med.
  Kos dere masse, det er viktig å være bare søstre også.

 9. God tur 😀

  http://leyla-dahl.com/?p=558 Her er forslag til lys du kan lage, siden du er så kreativ 😉

 10. God tur. Mange fine reiseantrekk der:-)

 11. God tur og kos deg sammen med søstra di!

  Jeg og mannen spiste lakse- og kaperssalaten din i kveld. Den falt virkelig i smak! 🙂
  Sommerlig og frisk med gode smaker!

 12. God tur og god natt ja! 🙂

 13. Hvor er den kjolen til venstre fra?

 14. Må du stå opp kl 2 (egentlig 1) når du skal dra kl 4? Hva er det du bruker så mange timer på om morgenen/natta?:p Får håpe du finner ut at du ikke trenger såå god tid og heller får deg noen timers søvn;) God tur! 🙂

 15. Ragnhild

  Hvor er kjolen til venstre kjøpt? Aldeles nydelig!! 🙂

 16. Tipper du skal til Barcelona 🙂 God tur!

 17. Gooood tur vennen! : )

 18. Jeg tipper Nice;)
  God tuuur!!! 😀

 19. Ragnhild

  God tur 😀

 20. God tur 🙂

 21. Hadde det ikke vært for at det er for få dager så hadde jeg gjetta BlogHer conferanse i san diego!!!

 22. God natt 🙂
  Du har forresten blitt månedens blogg hos oss; http://ozy1.blogg.no/1312113935_oppsumering__juli.html ;))

 23. Michelle

  Nydelige kjoler! God tur Caroline

 24. Nå er klokken fem.

 25. Så fine kjoler! Håper dere får en strålende tur!

 26. Hei!! Hvor er den sorte kjolen fra????

 27. skjønner ikke at du klarer å reise i høye sko..

 28. God tur! 😀 Kos deg!

  Gledelig jul! 😀

 29. Åhh gjett om jeg kunne tenkt meg din koffert med ditt innhold når jeg skal ut på ferie! Du har så mye fine klær og accessories!

 30. God tur, kos deg masse – det fortjener du! 🙂

  Sendte deg en mail i går, men usikker på om du har lest den… du har jo sikkert hundre andre!

  Kan du gi meg litt inspirasjon til hva jeg kan bruke i en begravelse? bilder?
  Håper du kan rekke dette :)))

  Ha en fin dag ♥

 31. lovely dresses!
  black&white dress is so chic!

 32. Bra valg av kjoler 🙂

 33. Victoria

  Hvor er den rosa underdelen og veska i reiseantrekket fra? Ønsker deg en super ferie i Nice sammen med søsteren din, håper dere får noen flotte dager sammen med mye sol og annen kos 🙂 Takk for en super blogg som jeg må innom hver dag!

 34. Victoria

  Hvor er sen rosa underdelen og veska i reiseantrekket ditt fra? Pnsker deg og søsteren din en super tur til Nice, satser på mye sol og noen herlige dager for dere begge:9 Sist men ikke minst, tusen takk for en super blogg, må innom en gang hver eneste dag! hihi

 35. God tur! 🙂

 36. Mathilde

  Heisann 🙂

  dette er første gang jeg har vært inne her på din blogg.Fant akurat ut at du har en kjempebra blogg! Heheh. Jeg har to spørsmål jeg lurte på om du kunne svare på. Enten på blogg eller mail.

  Jeg er ganske interresert i mote og intereør. Jeg ser at du har ganske god smak når det gjelder disse to tingene. Så jeg lurte på om du kunne annbefale noen blogger som handlet om dette, eller at du kanskje kunne vise oss litt av hjemmet ditt, eller mer klær og mote.

  Det andre spørsmålet. Hvor er den herlige, brune frynsevesken din ifra? Den som ligger i kofferten?

  Takk på forhånd 🙂
  Mathilde

 37. Kos deg masse, fina! Hvor er kjolen til venstre på bildet ifra forresten? Utrolig søt!!

 38. Fine kjoler! 😀
  -Malin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *