Morning glory

Å, for en helt fantastisk dag! Våknet allerede halv syv i dag, og spratt opp av sengen for å eksperimentere litt med frokosten. Merkelig hvor enkelt det er å stå opp bare sola skinner, håper den aldri mer forsvinner!

En blanding av usedvanlig godt humør og rumlende mage, endte med en ny vri på frokosten for to, som ble nytt på terrassen for femte morgenen på rad. Ikke verst for Norge å være.

To trøtte fjes klokken 07.15, begge klare for trening. 

Sommerlig frokost ala Caroline – gjett om dere skal få oppskriften! 

Nå kjenner jeg sulten komme snikende igjen, så tenker det blir litt frokostrester på meg, mens jeg skriver pakkeliste. Har allerede unnagjort litt kontorarbeid, dagens treningsøkt, i tillegg til enda en minishoppingrunde (shame on me) Ble noen søte innkjøp, og et par sko som jeg allerede dagdrømmer om. De skal være mitt reisefølge i morgen. Eller, etterpå. . Reiser til drømmeland allerede klokken ni i kveld, for i natt klokken fire tar jeg med meg storesøster til Gardermoen for å rekke et fly som går halv åtte. Best å ha god tid. Vi skal på en minisøstertur, og blir borte i to netter. Å, jeg gleder meg 😀 Merker bare at det er usedvanlig vanskelig å pakke. Hvorfor er det alltid det? Tenkte jeg skulle slippe unna overvekttusenlappene denne gangen. .

71 kommentarer

 1. Litt merkelig aa si det her som komentar, men i natt saa hadde jeg faktisk en dröm om Lars-Kristian. Jeg gikk inn i en slags cafe som var laget av tre, vi skulle sitte ute, jeg med lärer og mange jentevennêr, saa ser jeg plutselig lars-Kristian med to andre venner rett over smile til meg. Jeg tenkte kanskje han visste hvem jeg var, at jeg var leser av deg, men hvordan i huleste skulle han vite hvem jeg var? Jeg fortalte til en av vennene mine at du var her, og hun sa hun ogsaa hadde sett han. Braatt saa tok drömmen slutt, uten at den hadde noen mening….

  Elsker bloggen din forresten!!

  1. Fotballfrue

   Haha 🙂 Gøy at han besøker deg i drømmene, da :p

   Klem til deg!

 2. Matilde Riise

  Et lite pakketips: skal du på en kort reise, se for deg hvert antrekk hver dag, og hvor mange plagg du kan bruke flere dager på rad 😀 Da slipper man de «Åh, shit jeg skulle pakket med meg den gule toppen»-feriedager. Hvor skal du forresten?????

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir i de banene jeg tenker, tror jeg 😀 Det blir et reiseantrekk, to kjoler for de to kveldene, også et dagantrekk pluss et hjemreisenatrekk. Iii, forteller hvor i morgen 😀 Er mye mer spennende når jeg ikke sier det :p

   – C

   1. Tror jeg har klart å finne ut hvor du skal… I såfall tenker jeg meg at det blir en nice sistertrip ^^,

   2. Matilde Riise

    Yeeey! Bloggen din er som en såpeopera, man bare MÅ vite hva som skjer videre haha 🙂

  2. Sånn bruker jeg også å tenke når jeg pakker til turer og ferier. Eeelsker å skrive pakkelister, det er jo halve gleden 😉

 3. Namm, det så utrolig godt ut 😀 Lykke til med pakkingen! Lurt å bare pakke antrekk istedet for en haug av klær, spesielt når det er korte turer. Hvor skal du hen? London?

 4. Godt å stå opp tidlig, så får man så mye ut av dagen 😀 Våkner du forresten av deg selv så tidlig, eller har du på vekkerklokka? Hvis du våkner av deg selv, er du heldig! Merker selv hvor mye ekstra energi jeg får når jeg rekker på mye før jobb 🙂

 5. Jeg lagde lavkarbo ostebrix med bringebær smoothie! Nam nam :))))

 6. God tur til la France, Caroline. Hihi, jeg er synsk! Kos deg masse på tur med søsteren din. Reiser selv til Kos i kveld:D

 7. OKEI! Det måltidet så HIMMELSK ut! Gleder meg til oppskriften : )

 8. Ironisk at du som har mer ferie enn folk flest, mener at du aldri har ferie.

  God tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri ferie,kjære deg. Det er åpenbart at du ikke forstår hva jobben min går ut på,og det er kanskje like greit 😀 denne turen er i jobbsammenheng …

   – C

  2. Hun blogger jo 365 dager i året, også når hun er i utlandet, og bloggen er jo også en jobb, så nei da har hun vel ikke akkurat ferie heller

 9. Nam! Det så virkelig godt ut 🙂 Så flink du er som kokkelerer, jeg MÅ ha oppskrift ellers mister jeg all tro på meg selv på kjøkkenet!

 10. Er vel litt forskjell på en ren ferie tur å det å ha en jobb som krever at man reiser mye!
  Vil heller si du er heldig som har en jobb der du får reise og oppleve masse!

  Masse god tur til dere! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes selv jeg er veldig heldig som har den jobben jeg har, jeg elsker det jo 😀 Blir bare veldig trist og oppgitt når enkelte mener at jeg alltid har fri, når det er langt fra tilfellet. Jeg jobber jo absolutt hele tiden 🙂 Men igjen, jeg elsker det virkelig 🙂

   – C

   1. Det er tydeligvis ikke så lett for alle å skjønne at ting tar tid. Jeg bruker ekstremt lang tid på de fleste innleggene mine, det tar jo T_I_D å velge, evt. redigere og putte inn bilder, renskrive tekst (som jeg bruker mest tid på) og alt annet som følger med.

    Du sitter jo med laptopen åpen på bordet når du spiser frokost! 🙂 JEg er sikker på du jobber! 🙂

 11. victoria

  Å, Carolinee! Hvorfor må du gjøre alt så spennende? Jeg vil vite hvor du drar :-)))) Haha, håper du får en fin tur, og at du forteller reisemålet til oss med en gang du er fremme <3

  Frokosten så forresten sinnsykt god ut!

  1. Fotballfrue

   Jeg sier det før jeg drar 😀 Synes det er gøy å ha litt hemmeligheter, er jo mye bedre for dere som lesere også 😀

   Klem 🙂

 12. Du er flink til å holde leserne dine nysgjerrige, gjør at vi vil komme hit for å sjekke hvor det er du skal;)
  God dag!

 13. Dere er så utrolig spreke, tenk å stå opp så tidlig for å trene! Et forbilde for oss alle, hehe 🙂

 14. ååh, herlig 😀 kos deg!

 15. Så utrolig deilig ut! 🙂 Men du Caroline! Hvordan får du til de prikkene i bildene dine? Det er så kult! 🙂 Kos deg idag 🙂

  1. Fotballfrue

   Har funnet et bilde jeg vil bruke (det med prikker), og legger det over i photoshop 🙂 Viktig å trykke på screen til høyre, så blir det gjennomsiktig over det andre bilde 😀 Kan vise en gang 🙂

   Klem C 🙂

   1. Ja viiiis 😀

   2. Annette Haga (netteneste.com) har nettopp laget et innlegg der hun viser hvordan man gjør det

   3. jaaaa, vær så snill å vis oss det caroline! 🙂

 16. Det så skikkelig godt ut! 😀

 17. Mm, så deilig ut!:-D
  Kos deg på ferie, Caroline.
  Men når du kjører, kjører du med high-heels da? Eller har du noen lette sko i bilen?:)

 18. Er det og blogge ut noen innlegg pr dag en skikkelig jobb? Du har mer fri enn folk flest

  1. Fotballfrue

   Uff,så pinlig at du kommenterer uten å vite hva du prater om. Du vet tydeligvis ikke at bloggen min ikke er den eneste jobben jeg har.. Jeg driver mitt eget firma vet du,hvor jeg bla. er ansatt hos Treasures.no,og fungerer der med 3 forskjellige arbeidsoppgaver. I tillegg holder jeg på med et meget krevende prosjekt for tiden,som foreløpig er hemmelig.

   Dersom du tror jeg bare slenger ut noen innlegg,tar du feil. Jeg bruker flere timer om dagen på bloggen. Så igjen, anbefaler deg ikke å uttale deg om noe du ikke har peiling på.

   – C

   1. Odette

    Eg kan trøyste deg med at eg har fått høyre at eg «berre sit bak ein pult», og eg jobbar ved ein utdanningsinstitusjon.

   2. Det som er pinlig er hvis det er fakta at du har brukt et par timer på innlegget over her. i så fall så håper jeg for din del at bloggboblen din varer lenge for du vil aldri klare deg ute i arbeidslivet om du bruker så lang tid på en så liten ting.

    Men siden du blogger om shopping, trening og velvære, så mener du også at å trene, gå til frisøren og shoppe er en del av jobben din også?

    Finner det også snodig at du er ansatt i et firma som ikke er registrert i AA registeret….

   3. Fotballfrue

    Når i ALLE dager har jeg sagt at jeg brukte to timer på innlegget over her? HVOR har du det fra? Makan til frekkhet. Innlegget over brukte jeg faktisk 30 minutter på, men ikke noe mer. Innlegget som kommer om en time, brukte jeg litt over en time på, og senere i dag har jeg ikke planlagt noe ennå. Innleggene som tar tid, er antrekksinnleggene, matoppskriftene mine, treningsinnleggene mine og moteinnleggene mine. I tillegg tar reklameinnleggene mine utrolig mye tid, fordi jeg tester ut produkter over en viss periode, før jeg gjør opp en mening om dem. Du er helt latterlig fordomsfull, og jeg blir faktisk helt målløs her jeg sitter. Jeg er utdannet journalist, og hadde en kjip A4 jobb, typisk 8-16 før bloggen min ble et levebrød. Så jeg foreslår at du tar disse ordene du spyr ut, og gjemmer dem langt bort.

    Bloggen min er mer enn bare innlegg, jeg er aktiv i kommentarfeltet, besvarer mails, planlegger alle innlegg ned til minste detalj, går i møter med nye samarbeidspartnere hele tiden, jobber med treasures, tar inn varer, oppdaterer varelager, teller opp varer, registrerer dem, pakker og sender. I tillegg har en jeg et veldig stort prosjekt på gang, som også tar utrolig mye tid. Men jeg elsker jobben min.

    Det som er pinlig, er at du faktisk sjekker opp dette i det hele tatt. Jeg skrev arbeidskontrakt i går, så da vil jeg tipse deg om å sjekke igjen om en stund. Dersom du er så fryktelig interessert, som jeg jo ser at du er.

    – C

   4. Jeg syns det er pinlige kommentarer enkelte kommer med her. Caroline er vel den bloggeren som gjør mest ut av bloggen sin hele tiden. Det er kvalitet hele veien. DET tar tid. Alt er nok veldig planlagt.

    Hvorfor ser dere ikke det??

    Syns hun står på som bare det jeg. I tillegg til at Treasures er utrolig kjappe med å sende ut varer bl.a. Er nok MYE jobb med å ha eget firma.

    Nei, bruk hodet, så ser dere at denne jenta jobber hele tiden for å skrive en best mulig blogg OG drive et firma.

   5. Jeg syntes det er flaut å lese disse frekke kommentarene. Herreland. Caroline gjør en utrolig god jobb! Dere er ikke noe annent enn sjalue. Håper du ikke tar deg nær av det de sier Caroline! 🙂 Stå på videre!

 19. anonymous

  Åh, god tur. Hvordan trente du? 🙂

 20. Karoline

  Hei!
  Lurte på om du har prøvd/skal prøve dette brødet? (lavkarbo) :
  http://www.funksjonellmat.no/lavkarbobrod/om/

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke prøvd 🙂 Driver å eksperimenterer med min egen oppskrift om dagen også 🙂

   – C

  2. Er jo en jobb i seg selv å tåle så mye bedrevitende og drittslenging i kommetarfeltet. Hadde ikke jeg orket! Så syntes Caroline har en tyngre jobb en folk flest + nettbutikken 🙂 du er flink, C! 😉 Skjønner godt du blir frustrert.

 21. Gleder meg på oppskrift, det så veldig godt ut servert på en solfylt veranda en solskinnsmorgen 🙂

  Ha en fin dag, Caroline 🙂

 22. Michelle

  Ja, det er utrolig hvor mye energi man får av å se en sommersol når man våkner, det gir rett og slett glede og overskudd 🙂 Du må ha god trening. Gleder meg til oppskriften på pannekaken!

 23. Så utrolig trivelig å kunne spise frokost på terrasen..jeg ønsker meg veranda!;-)

 24. mmm, det så godt ut! 🙂 Men det er en ting jeg lurer på angående den ghd rettetangen; Kan man bruke den på vått hår, ettersom du sa at du brukte det på nydusjet hår, eller må man føne håret først, og hvis man kan, blir håret frissete?

  Klem <3

 25. NAM! Den ser VELDIG god ut! Beundrer deg for all maten du orker å lage, det er superbra! Du går i aller høyeste grad foran med et godt eksempel 😉

 26. Hei Caroline 🙂 Jeg er en av dine mange faste lesere, men ikke alltid så flink til å kommentere. Du gir meg iallefall masse inspirasjon både når det gjelder oppskrifter og klesstil.

  Du har mest sannsynlig svart på dette mange ganger før. Jeg tenker nemlig å investere litt i sminkekoster, men er veldig usikker på hva som er bra/ikke bra. Hvilken merker er du fornøyd med/anbefaler du?

  Ønsker deg en fantastisk tur. Jeg skal holde ut noen timer på jobb før jeg endelig kan nyte det herlige sommerværet i Oslo.

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Fortsatt god jobbdag, og tusen takk for utrolig fine ord <3

   Jeg er veldig fornøyd med kostene til Smashbox, men de er ganske dyre, men igjen, kvaliteten er det ingenting å si på 🙂 Nilens Jord er også veldig bra, jeg har nesten nettopp oppdaget kostene, og synes de kommer på en god 2. plass 🙂 De er rimeligere også 🙂

   Klem til deg fra C 🙂

   1. Trude A

    Tusen takk for svar:) Ja, det er sant. Når man først skal kjøpe så kan man jo gjøre det skikkelig;)

    Klemmer

 27. Ååå, jeg har gledet meg i hele dag til å titte innom bloggen din, til jeg var hjemme fra jobb 🙂 Hihi. Og for et koselig innlegg:) Så spennende med søstertur da, gleder meg til å høre hvor dere skal! 😀
  Håper dere får en gøy tur sammen, og at pakkingen går som en lek;) (pakkelister er virkelig ikke dumt!!)
  Ønsker dere en gooood tur, begge to 🙂 <3

 28. Jeanette

  linda: det er mye vi som lesere ikke ser når det gjelder jobben til caroline.men det kan virke som det er enkelt med en blogg,men det er mye som man ikke vet/ser. kos deg på tur caroline:D

 29. Hei!

  Jeg er veldig glad i bloggen din, og er innom flere ganger daglig. Syns du er en inspirasjonskilde til så mangt, både når det gjelder mote, kosthold og trening. I en ellers travel hverdag syns jeg det er deilig å lese om hverdagslige ting, som opptar de fleste. Du er en ærllig blogger, men lar likevel det personlige bli personlig. Jeg syns derfor det er synd at lesere faktisk gidder å bruke tid på å kritisere bloggen din, da får de heller la vær å lese den.

  Stå på og vær deg selv, for majoriteten av leserne dine liker bloggen din akkurat som den er, og syns du fortjener to overnattinger på miniferie, uten å bli misunnelige! Kos deg og ha en fin miniferie!

 30. Har et spørsmål angående treasures.no: er det mulig å kanskje ta inn herresmykker? 😀

 31. Ååh, så herlig med frokost på balkongen! 😀 Og den frokosten så farlig god ut…Gleder meg til oppskriften! 😉

  Nyyyyt dagen videre, gleder meg til å høre hvor dere skal!! 😀

  Ha en fin dag videre, og kjempe god tur!! 😀

 32. det så ut som en deilig morgen:)

  Ang pakkingen, tenk som Kate, resirkuler:) hi hi:)Du har jo så masse flott som du helt sikkert kan sette sammen med flere ting slik at du ikke trenger alt for mye med deg:)

  Ha en kjempe fin tur!

 33. Hei Caroline. Jeg er en fast leser men tror dette er første gangen jeg kommenterer, må skjerpe meg! Etter hvert innlegg leser jeg gjennom kommentarene å ser at du hele tiden er veldig aktiv og svarer leserne dine hyggelig. Du er ett utrolig stort forbilde for mange!:) Det er helt fantastisk at du hele tiden greier å holde deg i så god form, og i tillegg spise sunt. Jeg digger oppskriftene du legger ut. At noen her er så opphengt i jobben din og mener at du kun har fri er ingenting å bry seg om. Jeg misunner virkelig jobben din! Det virker som om det er en jobb du kan gjøre akkurat den tiden du vil på døgnet, men likevel står du opp tidig og trener. Du er så utrolig heldig, og i fremtiden er det nok en slik jobb jeg også vil ha, der jeg i tillegg får reist mye.

  Ha en fortsatt fin dag, og god tur!:) klem

 34. Heisann Caroline! 🙂

  Kan du ikke skrive litt om hva du spiser i løpet av dagen? Og tips til mat? Driver og prøver meg litt på lavkarbo, men «sliter» med å variere og litt sånn!

 35. Å blogge tar faktisk tid. Noen av innleggene jeg skriver krever kilder, ulike søk på nettet, redigering, osv. I tillegg skal man finne bilder, og kanskje redigere noe av de. Jeg har brukt to timer på innlegg før jeg, og enkelte ganger orker jeg ikke å skrive innlegg hver dag fordi det er en så stor jobb.

  Stå på med den gode jobben du gjør Caroline! 🙂 Du er flink!

 36. Fint bilde av dere! og maten ser deilig ut : D

 37. Hei Caroline!
  Jeg synes du er utrolig flink til å lage mat, og har ofte prøvd oppskriftene dine. Jeg lurte bare på om du ikke kunne få deg en egen mat-katogori øvers på bloggen. På den måten vil det bli enklere for oss som elsker å prøve ut oppskriftene dine å finne igjen gamle oppskrifter på.
  Eller har du en super blogg og jeg er og har vært en fast leser lenge. Stå på vidre 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en matkategori til høyre jo 🙂

   – C

 38. Maten så himmelsk ut! Trenger oppskrift så fort som mulig! hehe 😛

 39. Å, god tur.

  Håper vi får se mer av søsteren din på bloggen (selv om jeg forstår hun kanskje ikke ønsker det selv). Hun virker så autentisk, jordnær og fin. Vakker å se på er hun også.

 40. Gleder meg til oppskrift! Men hvor mange kilo må man egentlig ha for å betale tusenlappER i overvekt? 😉

 41. Hei, Caroline! 🙂

  Jeg leser bloggen din omtrent hver dag, og synes det er god lesing. Du er kjempeflink til å skrive og uttrykke meninger, noe jeg setter stor pris på. Det merkes at du er utdannet journalist!

  Ha en fin tur! Håper å få se massevis av bilder! 🙂

  Klem.

 42. Hvor mange net karbohydrater skal du ha i deg om dagen..?:) Jeg spiser alltid under 20. Helt fantastisk å gå på dietten, koser meg med all slags mat likevel..:)

 43. Frukost utomhus en härlig sommardag är så mysigt! Morgonen är den bästa tiden på dagen tycker jag! 🙂

 44. Dear Caroline !
  Could u post ur recipes in english pleeeeaaase? :)))

 45. Hei! Hvor har dere kjøpt bordet på balkongen? Leter etter ett i samme størrelse… Koselig blogg:)

  1. Fotballfrue

   Det er fra IKEA 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *