Hertuginnen resirkulerer

Jeg synes Kate blir vakrere og vakrere for hver gang jeg ser et nytt bilde av henne. Hun har virkelig blomstret de siste årene, og personlig synes jeg også at stilen hennes har blitt mye bedre etter at hun ble forlovet med prins William. Tror faktisk ikke jeg har sett henne i ett eneste ukledelig antrekk på evigheter. Jeg elsker looken hennes, den er så ladylike og flott: Virkelig en hertuginne verdig. Kom over noen bilder for ikke lenge siden, som viser at i tillegg til å ha en god smak, kan også Kate kunsten å bruke klærne sine mer enn én gang. Ble så positivt overrasket over dette, at jeg har nødt til å vise dere.

August / juli 

2011 / 2006 / 2006 

August / juli 

2009 / 2011 

2007  / juni 2011 

Sant vi heier på Kate, og resirkulering generelt? Jeg leste forresten om H&Ms høstkolleksjon for 2011, og ble så positivt overrasket da pr-koordinatoren hos H&M kunne fortelle at de ikke er for å skifte trender like hyppig lenger, men at det heller skal være mulig å bygge videre på det du allerede har. Slik som for eksempel colorblocking, det er en trend som faktisk kommer til å fortsette utover høsten. Er det ikke flott? Da slipper i hvert fall jeg å måtte bytte nesten hele sommergarderoben min med nytt høsttøy 😀

78 kommentarer

 1. Vi heier veldig på Kate, hun er helt fantastisk! 🙂 Stilen hennes er så sofistikert, samtidig som den er avslappet. Og den er tilnærmelig for oss vanlige folk også 😉 I tillegg er hun utrolig vakker!

 2. Ja! Vi liker Kate! Vi liker Kate veldig veldig godt!

 3. I like her style she is so simple ,classic and elegant.
  I like your blog.

 4. Flott at du trekker fram Kate. Hun er et stort forbilde! Ikke minst synes jeg det er flott at hun kler seg tekkelig og ikke viser for mye hud, samtidig som hun er moteriktig. 🙂

 5. Flott dame!

  Jeg lurer på en ting og jeg har spurt før men ikke fått noe svar.
  Barberer du lårene dine? De ser alltid så fine ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig barberer jeg lårene 😉

   – C

   1. er det en selvfølge? hehe 😉 føler meg ganske jentete, men har aldri tenkt på det. men nå har jeg nesten ikke hår på lårene heller. blir hårene stusser slik som på leggene når det vokser ut?

   2. Fotballfrue

    Aner ikke, jeg føler meg bare finere når jeg gjør det :p Har alltid gjort det. Jeg går over annen hver dag, så jeg vet egentlig ikke hvordan det blir når det vokser helt ut :/

    – C

   3. Er det en selvfølge å barbere lårene? 😛

   4. Fotballfrue

    Jeg synes det er penest, så for meg, ja 🙂

    – C

   5. Andrea

    For meg også 🙂 For meg blir hårete legger og hårete lår det samme. I alle fall dersom man, som meg, har svarte hår!

   6. HeleneHarefrøken

    Go Kate!!!
    http://whatkatewore.com/ denne siden er gøy hvis du liker Kate– skriver de om alt hun går med og hvor det er fra. (til minste detalj)

    Og drit i de dustene som alltid skal pirke på alt du sier (skriver) om kropp ovs… jeg syns du ser flott og sunn ut!!! Greit nok at du er tynn, men jeg ser godt at dette er naturig tynn og ikke anoreksi tynn!!
    STÅ PÅ!!

 6. Liten Ida

  må du bytte ut bare for at det ikke er trendy?? Kan du virkelig ikke bruke ting du kjøpte i våres, og var fornøyd med bare fordi det ikke er in? Blir mållæs, mener ikke å være frekk-selv om jeg forstår at det kan fremstå slik.. Synes du er ei fantastisk flott jente, og ser jo uten problemer at du er jævlig flink til å kle deg.Men likevel, å alltid følge hva andre mener er trendy-det må vel være slitsomt??? For du er klar over at du kunne tatt på deg en striesekk og likevel sett hot ut? Ikke alle forunt det, skal jeg si deg:-)
  Synes forøvrig typen din er veldig god til å kle seg. Kler du han opp, eller er han flink selv?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Nei,absolutt ikke. Jeg setter det på kanten for å få et moteperspektiv på det hele 🙂

   – C

   1. Liten Ida

    Føler meg dum, ser jo nå at dette faktisk er et innlegg om gjenbruk:-) Gjelder å tenke litt lenger enn ensa rekekr noen gang. hehe…
    Kos deg i Nice. Gleder meg til å se noe av det du handler inn:-) Du er heldig, det virker som om du har så utrolig godt forhold til de rundt deg:-)

 7. Marthe Liaklev

  Hei Caroline!! Jeg lurte på om du kunne ha en spørsmålsrunde snart? 🙂
  Bloggen din er virkelig inspirerende!

  Klem fra Marthe

 8. Jeanette

  hun er vakker,men blir bare tynnere og tynnere

  1. Fotballfrue

   Tipper media er rimelig påpasselig med å trykke bilder hvor hun ser tynnest mulig ut 😉

   – C

   1. Enig i det, og hun er ei kjempeflott jente uasnett, men det er ikke spesielt vanskelig å se at hun har blitt svært skrinn det siste året.

   2. Det er jo snakk om en spiseforstyrrelse inni bildet…hun ser ikke særlig friskt og fresh ut lenger nei…:(

 9. Ta deg en sommer på landet, i siloen..

 10. Hun er virkelig altfor tynn blitt…. Ser sykelig ut.

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er enig i at hun har blitt for tynn. Det er nok denne prinsessesykdommen, som mange dessverre får i starten. Jeg kan tenke meg hun er utsatt for mye stress, og mange nye oppgaver. Men nå er det ikke kroppen hennes jeg sikter til, heller ansiktet hennes, håret og stilen 🙂 Jeg synes hun har fått flottere trekk, og det kommer jo blant annet av ny styling og makeup 🙂

   – C

   1. Sunniva

    Jeg tror jeg også hadde blit tynn om ca. hele verden fulgte med på om jeg var for tjukk eller tynn. Må være et enormt press å ha over seg. 🙁

   2. Ja, helt enig med deg Sunniva! Men fortsatt synd, håper hun får det bedre snart 🙂

 11. Jeanette

  ja,men har du sett før og etter bilder? hun er sikkert syk

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er enig i at hun har blitt for tynn. Det er nok denne prinsessesykdommen, som mange dessverre får i starten. Jeg kan tenke meg hun er utsatt for mye stress, og mange nye oppgaver. Men nå er det ikke kroppen hennes jeg sikter til, heller ansiktet hennes, håret og stilen 🙂 Jeg synes hun har fått flottere trekk, og det kommer jo blant annet av ny styling og makeup 🙂

   – C

 12. Åh, hun er så pen altså! 🙂

 13. Jo, det er flott! Jeg liker tanken.

 14. Synes absolutt ikke kate ser vakrere ut for vært nye bilde som dukker opp. Hun har blitt tynnere og tynnere for vært nye bilde, ikke vakkert etter min smak.
  Men synes absoutt det er bra at hun bruker klærne sine flere ganger, leste samme sak på minmote forrige uke og ble positivt overasket. 🙂

 15. Silje ¤

  Jeg elsker fargevalget hennes, veldig fresht og delikat! 😀 Jeg er forøvrig enig med de over meg her, hun er blitt altfor tynn i de senere tider. Håper hun finner tilbake til sin naturlige figur, for hun var mye flottere som slank og ikke supertynn.

  🙂

  Liker at du fronter resirkuleringen i dette innlegget Caroline, for ikke alle har råd til å handle nytt hele tiden. Og det er mye man kan gjøre bare ved å endre på et par detaljer, som det å bruke et belte eller et smykke:) Bra vi har treasures i slike stunder! ;o)

 16. Åh, herlig! Men hun er alt for tynn.. Men èn ting: er det skadelig for oss som ikke spiser LCHF dietten å spise noen måltider som er egnet seg for LCHF? Altså for vekten, spiser sunt hver dag (utenom lørdag. haha)

  1. Fotballfrue

   Neida, det er helt trygt. Det er verre å spise godteri i helgene 🙂

   – C

   1. Synes man skal kose seg på lørdager i helgene, er kun 14 i november. Blir litt dumt at ungdommer slutter å spiser godteri 🙂

   2. Fotballfrue

    Hva mener du nå? Jeg har aldri sagt at man ikke skal kose seg i helgene :p Sa bare at for en person som ikke har et LCHF kosthold, er det uansett sunnere å spise et LCHF måltid, enn å spise masse godteri i helgen.

    – C

   3. Selvsagt 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de spådde jo at det kom til å skje. Stakar. Hun har et bra støtteapparat rundt seg, så hun er sikkert på bedringens vei allerede. Får vi håpe 🙂

   – C

   1. Krysser fingrene for det.

 17. Cecilie Maria

  Kjempebra! 😀 Er så flott med slike gode forbilder. 😀

 18. Kate er nydelig. Hun har utrolig fine kjoler og jakker. Nydelig utstråling.Hun ser snill ut!.Vet du om hun trener for å holde seg slank?

  Et spørsmål. Kan man spise gulrot og nepe på lavkarbo? Syns det er så godt!!Har veninner som er blitt helt hysteriske de spiser nesten bare grønsaker og kylling. Prøver å følge lavkarbo,men syns det er så vanskelig. Er så glad i apelsin,mango,drue og kornblandinger. Får ikke til å spise fete ting. Det kommer opp igjen. Trenger å gå ned i vekt. veier 90 kg!noe av det på grund av sykdom!skal ned til 70 neste år! Du har inspirert meg til å begynne å trene igjen. Syklet 1 mil i dag + styrke!!

 19. Hun får nå sikkert en god del hjelp med valg av hva hun skal ha på deg også da:)

 20. Leser i kommentarfeltet at fleste tar opp at hun har gått ned masse i vekt, men jeg for min del ser ikke så stor forskjell på hun i kjolen fra 2007, og nå. Kanskje bare meg, men er nok media som overdriver dette litt også..

  Er vanlig for mange jenter at de ønsker å «stramme opp» litt i månedene før bryllupet.. Du er mitt forbilde, Caroline.. Leser bloggen din hver dag, men er slapp på å kommentere.. Men vil bare nevne det nå!

  Fortsett alt det gode arbeidet, og stå på dine meninger .. Bra at du ikke lar andre dra deg ned (tenker mest på de bikinibildene du la ut) .. At andre lar seg påvirke av de kan ikke være ditt problem. Du viser hvordan du har en sunn livsstil, spiser masse god mat og trener og holder deg godt, for å nå dit du er i dag.. Det er iallefall mitt syn, og kommer fra jenta som har et par kilo ekstra på kroppen.. Og du får meg bare til å ønske å spise sunt, ikke slutte å spise..

  <3 Lena

 21. Etter nok en lang dag på jobb var det godt å slenge seg på verandaen med en god kopp kaffe. Først da går jeg inn på bloggen din, og koser meg med dine siste innlegg! Dette får meg i godt humør, og gir meg inspiradjon både når det gjelder oppskrifter og antrekk:) klem til deg!

 22. Jeg forstår ikke helt teksten over bildene. F.eks. på første bilde står det august/juli, men på det bildet som er ment som august har jo kate på seg forlovelsesringen, og de ble jo ikke forlovet før i november eller noe. Det samme gjelder bildene med den grønne kjolen 😉 hehe. Jepp jeg er nerd 😉

 23. Kate er så utrolig nydelig og alltid velkledd.
  Leste samme artikkelen som deg i Se og Hør. 🙂

 24. Syntes desverre denne flotte damen har blitt for tynn. Flott stil og nydelige klær men synd å se hvordan denne engelske rosen har visnet. Håper ikke hun blir som den spanske prinsessen og bukker under for presset. Blir bare trist av disse bildene

 25. Blitt altfor tynn nå! Leste at hun er for tynn til å få barn og at hun siden bryllupet hat gått ned 5kg.

 26. Kate er kjempepen, og ett veldig bra forbilde..men enig med andre her, hun er nokså tynn..men hun er nok på beringens vei! 😉 Var nok bare alt før bryllupet..

 27. Merker meg at du kommenterer Kates kropp, og uttaler at du er enig i at «hun er blitt for tynn nå» og blabla (antar du ikke kjenner Kate utover det TABLOID-mediene forer oss med). Ganske overraskende at en slik kommentar kommer fra nettopp deg. Er det passende og mene noe om andres vekt nå? Mener å huske at du tidligere mente slikt var upassende, frekt, sårende, og i aller høyeste grad en privatsak…

  1. Fotballfrue

   Dette er en person som har gått fra å være normal til å bli undervektig. I tillegg sier jeg det jo ikke direkte til denne personen, tviler på at Kate leser min blogg 🙂 Jeg er VELDIG for at man skal elske den kroppen man har, men jeg synes ikke en som er syk, skal elske kroppen sin. Da er det heller på sin plass å fokusere på å bli frisk. Kate er jo ikke så tynn som hun er nå fra naturen av, det kommer tydelig fram av eldre bilder. Fatter ikke at du engang diskuterer dette. Snakk om å kverulere. Jeg har for så vidt sagt at hun er vakker nå, og for min del trenger hun ikke gå opp i vekt om hun trives med seg selv per i dag, men dersom hun er syk, blir saken en helt annen. Men det er ikke opp til meg å bedømme om hun er syk eller ikke, så dette burde egentlig ingen av oss diskutere.

   – C

   1. Yvonne

    Jeg synes det er merkelig at du skal mene at hun er for tynn, men selv være mye tynnere å påstå at du selv ikke er det..

   2. Fotballfrue

    Jeg har ingenting med henne å gjøre. Vi har helt forskjellige kroppsbygninger, og jeg har alltid vært som jeg er nå. Derav: Jeg er normal, fordi jeg er født slik som dette.

    – C

   3. Enig med Yvonne og Stine! Du har brukt mye tid på å formidle at slikt er en privatsak og kan virke sårende, samme om Kate leser bloggen din eller ikke 🙂
    Men selv syns jeg både Kate og du, Caroline, ser utrolig flotte ut 😀 God treningsinspirasjon!

   4. Her er jeg enig med Caroline, de har jo vidt forskjellige kroppsbygninger, se bare på Kate før. Hun er jo ikke naturlig syltynn som hun er nå… Det er kanskje denne prinsessesyken. Ikke vet jeg.

   5. Dette med «naturlig tynn» er jo bare tull. Hvordan vet dere at hun er unaturlig tynn nå, at det var kroppsformen hun hadde før som var den såkalte naturlige? Kanskje det er denne fasongen som er hennes naturlige, og slik hun var før var hun unaturlig formfull til henne å være?

    Ikke misfortså, jeg synes hun er blitt svært tynn, men jeg skjønner ikke hvordan noen kan sette seg til doms over hva som er den «naturlige» kroppssammensetningen til noen i det hele tatt.

 28. Kate er virkelig flott, men litt for tynn.. Håper hun legger på seg litt trivselsvekt snart! Søsteren hennes, Pippa er også nydelig! Elsker stilen deres!

 29. Kate liker vi! Vanlige mennesker bruker jo klærne sine flere enn èn gang, så synes det er flott at hun viser et slikt eksempel også. Go Kate!

 30. Charlotte

  Hei !
  Jeg bare lurte på om du kunne laget et innlegg om høst moten ?

 31. Sigrid S

  kalles det resirkulering å bruke et plagg to ganger…?

  1. Skremmer meg litt at det tydeligvis er blitt slik .. Resirkulering er å lage noe nytt av noe gammelt, ikke bruke en ting om igjen! Og ikke kan det kalles gjenbruk heller, det er når man arver noe eller kjøper noe brukt. Å bruke samme klesplagg mer enn en gang bør unnskyld uttrykket, faen meg være en selvfølge uansett hvilken fancy tittel du har.

 32. Jah, har man funnet noe man klèr må man jo bruke det flere ganger. Har jo selv ikke akkurat verdens største garderobe, så ‘resirkulering’ er ganske naturlig : P

 33. For å være helt ærlig, så synes jeg faktisk at det skulle bare mangle. Alle i offentlige posisjoner har en ansvar i kraft av den rollen de besitter. Jeg skjønner at det er vanskelig å bremse forbrukskultur når du til enhver tid skal representere kongehuset, men jeg vet ikke om dette er det beste gjenbrukseksempelet jeg har sett.

 34. Hei Caroline!

  Jeg har fulgt bloggen din en stund, først og fremst fordi du skriver utrolig godt! Både Kate og du har veldig fin og klassisk stil! Synes også du gir veldig fine middagstips som jeg får inspirasjon fra, selv om jeg er vegetarianer og ikke har et lavkarbo-kosthold. Liker også veldig godt at du skriver om produkter og deler dine erfaringer.

  Og, etter å ha lest kommentarer under mange innlegg, så synes jeg det er beundringsverdig at du fortsetter å skrive og svare folk i samme positive stil. For det er så utrolig mange som kverulerer, klager, lager propaganda og analyserer det du legger ut for å «ta deg» på noe. Greit at de har en trang til å måtte skrive hva de mener, men for all del, hva med å kose seg med litt med en sjelden vare, nemlig en skikkelig FEEL-GOOD blogg?

 35. nu er ikke jeg helt ekspert, men ville tro at å resirkulere var å gjøre det gamle om til noe nytt, og gjenbruk var å bruke ting igjen og igjen 🙂

 36. «Fashion fades, style is etarnal». Det er mitt standpunkt. Har aldri forstått folk som løper til butikken med en gang noe er trendy, de ender gjerne opp med å se ut som fashion victims. Jeg ser etter hva JEG liker, hva som kler meg og selvfølgelig snitt/kvalitet. Og jeg synes også det er positivt at Hertuginnen bruker klær om igjen, det gjør henne faktisk til et mer miljøvennlig forbilde. 🙂

 37. Jeg elsker Kate! Stilen hennes er så sofistikert og fin 🙂

 38. Hun er nydelig! Bra stil har hun også. Godt at hun bruker klær om igjen. Hva er poenget med å konstant bytte ut? (skjer sikkert ikke på de private, hverdagslige klærne riktignok)

 39. Kate går jammen foran med et godt eksempel der ja! Og hurra for H&M! Hurra for nye tanker!

 40. det er tragisk å IKKE bruke ting flere ganger når man har så dyre klær. til og med en gang i halvåret er drøyt…

 41. Kate er virkelig vakker, men synes det er veldig trist at hun måtte gi etter for et kroppspress uten like.Hun var fin slik som hun var, gjerne finere da….

  Men over til en annen ting Caroline , den blonde shortsen din fra HM,blek rosa. Kunne du lagt ut den med et bildet av deg i den der du forklarer at den er på mote og at den er superfin.;) Hehe.

  Jeg har den shortsen og elsker den, Men samboeren min er IKKE like enig.. Han hater shortsen og mener det er en nattbukse/shorts. Og at jeg kjører bestemor stil. Han blir så flau når eg tar den på, noe som ender med at eg skifter antrekk.. Han mener eg har diktet at den er mote

  No høres eg sikkert usikker ut, og det er jeg aldeles ikke. Og denne argumenteringen hans er gjort med glimt i øyet, og vi ler godt av det.
  Men hadde vert morsomt med et eget oinnlegg av shortsen eg kunne vist han. Såg du skulle ha den som reiseantrekk.

  Gode klemmer fra Bergen

 42. Jeg syntes det skulle bare mangle å bruke klær mer enn en gang, 99.9999 % av oss gjø jo det 😛

 43. Resirkulering? hmm. Skulle bare mangle at hun brukte klær flere en én gang! Åssen verden lever vi i? Utrolig bra at Kate går frem som en normal person, og bruker klærne flere ganger. Skjønner meg ikke på ledere og kjendiser som ikke gjør det. Tenk konsekvensene for jordkloden.

 44. Bra noen gjør det 🙂

 45. Jeg har ikke engang telling på hvor mange ganger jeg har brukt klærne mine. Bruker jo mange av de samme klærne flere ganger i uka. Ikke alle har råd til en garderobe hvor det går måneder mellom hver gang man bruker ett plagg 🙂
  Syns det er en veldig god trend at de kongelige bruker ting flere ganger, selv om å bruke ett plagg to ganger over tre-fire år i bunn og grunn ikke er utrolig imponerende, hehe 🙂

 46. Liker henne veldig godt jeg også! Litt dumt hun har tatt opperasjoner for å bli finere. Spesielt at hun har fikset nesen.

 47. Ja, dette liker vi veldig! Både Kate og H&M sin tankegang 🙂

 48. huff, synd at jenter føler de må bli SYLSLANK bare fordi media har et øye på dem. HEIA gamle vakre Kate:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *