St.Thomas minnefond

Negledesigneren min, Kate, som jeg har gått til i over ett år nå, hadde et ønske om at jeg skulle spre ordet angående St.Thomas minnefond. Det gjør jeg selvsagt med den største glede. Kate brenner veldig for denne saken, spesielt fordi St. Thomas var hennes bror.


St. Thomas døde i 2007, bare 31 år gammel, men rakk likevel å bli en kjent artist over store deler av verden. Thomas, som var hans virkelig navn, la aldri skjul på problemene sine. Han var alltid dønn ærlig, og tekstene hans handlet mye om det å føle seg utenfor, utenfor samfunnet, utenfor vennegjengen og om mobbing. På grunn av sin ustabile, mentale helse gikk Thomas på diverse medisiner, og det var dessverre en blanding av mange reseptbelagte tabletter som skulle bli hans skjebne. 

Etter hans død startet både familien, venner, plateselskapet hans og rådet for psykisk helse et minnefond i hans navn, hvor pengene de samler inn går til å hjelpe barn og unge som er psykisk syke. Du kan lese mer om deres målsetting her. 

Dersom du vil bidra, kan du for eksempel kjøpe cd-boksen til St. Thomas, med dvd, biografi og masse musikk. Alle pengene går til direkte til fondet ♥ 

27 kommentarer

 1. Det var veldig snilt gjort av deg 🙂

 2. Hadde allerede denne boksen fra før av, men kult å se andre skrive om den 🙂
  Han var en flink fyr, St. Thomas

 3. Åå, så snilt å skrive om det!

 4. Victoria

  Veldig bra tiltak, Caroline. Du er så god.

 5. kjempebra at du setter fokus på dette.Har selv hatt det vanskelig i oppveksten,jeg så at politiet kom for å tvangsinnlegge min far når jeg var 12 år.Han var såpass syk at han bare måtte innlegges,men han nektet så klart.

  Det har ikke vært lett å vokse opp med en far som har vært inn og ut av sykehuset,så det er kjempebra at du setter fokus på dette.

  1. Ånei! Huffda, det hørtes ikke koselig ut :/
   Håper ting er bedre nå, klem til deg <3

 6. Psykisk helse i Norge er utbredt,men dessverre veldig tabulagt.
  Har selv flere i familien som sliter. Jeg skal støtte dette med glede! Utrolig viktig tema,syns det er så bra du skriver dette for søsterens skyld.

 7. Cecilie Maria

  Så flott av deg! Viktig tema, som krever åpenhet. Desverre er det lang vei å gå…

 8. Flott at du skriver om dette! Jeg var faktisk på konsert med St.Thomas i Oslo sommeren 2004. Hørte mye på låtene hans en periode.

  M 😉

 9. Veldig bra at du skriver om slikt! Er kjempeviktig å ta opp slike ting og dette er absolutt en god sak!

 10. må bare si at du er en fantastisk blogger caroline:) bryr deg virkelig om medmennesker og har beina godt plantet på jorda! .. du er virkelig en fasit på hvordan et godt menneske skal være.. 🙂

 11. Så godt det er og se at kjente bloggere også kan reklamere for ting dem ikke får betalt for, men fordi det kommer rett fra hjertet. Du er så god, Caroline!

 12. God sak. Bra initiativ. Pura vida 🙂

 13. Flott blogg av deg om et viktig tema!

 14. Bra at du tok opp dette med psykisk helse også 🙂 Mange sliter rundt omkring.

 15. Hver gang jeg er nedfor eller sliter litt hører jeg på sangen «Walk with me». For en sjel!

 16. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din lenge, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Veldig bra initiativ du tar i innlegget her 🙂 Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig for å se oppdateringene dine! Jeg blir alltid i så godt humør av å gå inn her. I tillegg er du jo så flink til å svare i kommentarfeltet, at det nesten er en egen blogg i seg selv!

  Jeg husker å ha lest en plass at du tok realfag på vgs for å kunne gå medisin. Kan jeg få spørre hvorfor du ombestemte deg, eller er det bare satt på vent? 🙂

  Klem

 17. Jeg forstår ikke hvordan enkelte mennesker gang på gang kan beskylde deg for kun å blogge om overfladiske ting. De kan umulig ha lest bloggen din. Kjempeflott at du setter fokus på dette Caroline:) Det virker som om du har et stort hjerte:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre <3

 18. mer aapenhet rundt, og fokus paa, psykisk helse er en flott ting!

 19. mer aapenhet rundt, og mer fokus paa, psykisk helse, er en flott ting!

 20. Har ønsket meg den boksen lenge 😀

  1. Du kan bestille den her: http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/St_Thomas/?id=00003638

   Steinar, Rådet for psykisk helse

 21. Så rørende.. Og fint 🙂

 22. Ingrid Svendsen

  Du rører meg så ofte Caroline…..sånn som her. Er SÅ glad du er Norges største blogger, for du er virkelig fantastisk, med et hjerte av gull <3

  Takk for dette innlegget!!! Klemmer til deg <3

 23. St.Thomas var fantastisk! Jeg kjøpte cd-boksen rett etter at den kom ut.. Bra at du sprer ordet!

 24. Den boksen har jeg faktisk! Har kjøpt en cd de siste 10åra, og ja, det er den. En fantastisk musiker, samt at pengene går til et godt formål.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *