Hovedstaden er fotballgal

Ble sterkt minnet på at det er Norway Cup i disse dager, da jeg var en tur innom postkontoret for en drøy time siden. Det kryr av mennesker her, og selv om byen har vært ganske overbefolket siden 22. juli, er det merkbart flere som er med på å fargelegge byen nå, spesielt de litt yngre. Er utrolig glad for at arrangørene av Norway Cup bestemte seg for å gjennomføre likevel. Det er så viktig med samhold i disse dager, samtidig som det er viktig å få fokuset over på noe positivt. Det er vel lite som får oss mennesker til å smile mer enn fotball? Det er i hvert fall min erfaring, livet er som kjent morsommere for de som liker fotball!

I fjor dro jeg opp for å se på Lars-Kristian spille kjendiskampen, her er vi i anno august 2010:

Møtte så mange søte lesere også 😀

Fikk faktisk tilsendt noen billetter til cupfinalene for en tid tilbake, og lurer på om jeg skal ta med meg Lars-Kristian en tur dit. Om jeg skal rekke det, må det bli en tur på lørdag, siden jeg plutselig reiser på en miniferie fra onsdag til fredag kveld.

Om jeg ikke rekker, håper jeg alle som deltar får en kjempefin uke, med mange gode minner og opplevelser 

25 kommentarer

 1. Kan du ikke vær så snill å si hvor lang tid du brukte på 8 km og 13 km? du er et stort forbilde

 2. ELSKER bloggen din Caroline! du er syykt pen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Det var veldig hyggelig av deg 🙂

   – C

 3. Norwaycup var sommerens høydepunkt! Minner for livet 😀
  Men jeg bare lurte på; når du kjører bil, kjører du barfot da? Eller kjører du med high-heels?:)
  Kos deg videre i sommer, så håper vi alle på litt mer sol.

  1. Fotballfrue

   Hehe, kjører med high heels 😉

   – C

   1. Ser ut som det anbefales å bytte når man kjører. Har selv kjørt med hæler, og merker at jeg har mindre kontroll.

    https://www.klikk.no/mote/arkiv/detnye/article279844.ece

 4. Fått sett de skoene du designet for nelly, fy altså! de var mye penere i virkeligheten. I følge eieren så var de veldig gode, tillegg en rimelig pris 🙂

 5. Norway cup er et ordentlig bra tiltak! Husker jeg slutta på fotballen et halvt år før vi skulle dra dit. Det var trist, trist, trist. Kos deg på finalene!

 6. Er det du som er modell på bildene med skoene du har designet på nelly.com?
  Lurer på hvorfor skoene er for store? Veldig merkelig passform, og litt vanskelig
  å se om de ser greie ut på 🙂

 7. Hei 🙂 jeg skal en tur på shoppingtur med noen venner av meg til London! Så jeg lurte på om ikke du kunne legge ut et must have innlegg! Det hadde jeg satt stor pris på, du er nemlig et stort forbilde! Stor klem 🙂

  1. Fotballfrue

   must haves til høsten?

   – C

   1. Jaa, gjerne!!

   2. Fotballfrue

    – skinnbukser
    – metalliske bukser
    – semskede plagg
    – strikk
    – parkas
    – fargesterke plagg vil fortsette utover høsten, så her kan du fortsatt skaffe deg noe i farger
    – svarte, smale jeans
    – gjerne noe med etnisk inspirert print
    – dersom du ikke gikk til innkjøp av en poncho i vinter, kan du fint kjøpe det nå 🙂

    Hmm, ja. Dette var i hvert fall noe 😀

    Kjempegod tur!!

    Klem fra C

   3. Susanne

    Jeg hadde elsket det om du hadde laget slike innlegg! Must haves for hver sesong, liksom. Hadde vært superkult 🙂

 8. Helt enig med deg at det er greit å få fokuset over på noe positivt i disse dager :)) Jeg bor rett ved Ullevål Stadion og merker godt til at det brygger til kamp i dag! Ha en fantastisk dag videre vakre du <3

 9. Høres kjempegøy ut!

 10. Isabella

  CAROLINE – var nettopp innom Meny på Grønland.
  Der har de over 100 bokser med Red Bull uten sukker !
  La spesielt merke til det – siden du her om dagen , sa de var så vanskelige å få tak i for tiden …..
  Sto et fult brett over hylla med te – og flere fulle brett med brusen, med engang du kommer inn.
  19, 90 kr ! Så litt billigere enn 7 eleven
  😀

  1. Fotballfrue

   ååå, takk for tips 😀

   Klem C 🙂

 11. Åååh, du oog L-K er verdens søteste par!! 😀 Dere kler hverandre kjempegodt! 😉 Kan jeg spørre om du likte fotball før du ble sammen med han? :p

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Haha, nei 😉 Var ikke så mye som LITT interessert engang :O

   – C

 12. du og lars-kristian er så søte sammen. han er kjekk og du er pen.
  elsker foresten håret ditt, stilen din, bloggen din og alt ved deg. digger deg caroline <3 <3

 13. VIl først og fremst si at jeg er STOR tillhenger av bloggen din, og at jeg er innom flere ganger om dagen for siste oppdatering enten det gjelder tips til middag, mote eller trening. Jeg virkelig elsker bloggen din, fantastisk. Da jeg klikket meg inn her i dag, la jeg merke til headeren din, som vel og merke kanskje begynner å bli litt gammel? Du har jo tatt så utrolig mange flotte bilder i det siste; hvorfor ikke bruke noen av disse i en ny, frisk header? 🙂 bare et lite tips!

 14. et nydelig par 🙂

 15. jeg var faktisk på den kampen, jeg så han, men ikke deg… 🙁

 16. Var på Norway cup i fjor for å spille! Laget så også kjendiskampen, deg og Lars-Kristian : – D hihi, husker det nåå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *