Adizero TR W

Etter gårsdagens 13 kilometer, hadde jeg ikke sjans til å gjennomføre en like hard økt i dag. Det ble en god restitusjonsøkt på 8 kilometer, og en god del styrke på mage, rygg og bein. Gikk fra SATS halvveis i koma, svettere enn en gruvearbeider midt på sommeren, og holdt på å gå i bakken da jeg plutselig ble stoppet av både lesere og ikke-lesere som lurte på hvor joggeskoene mine var fra.

Utrolig hyggelig, disse er jo faktisk de fresheste treningsskoene jeg har for øyeblikket.

Siden det ser ut til at ingen finner dem i butikk, gjorde jeg litt research etter tips fra en leser, og fant dem på nett – hos ingen andre enn Nelly.com, her (annonse)

Skoene er utrolig gode, og faktisk spesialtilpasset for oss kvinner og våre føtter. De veier kun 160 gram, og er derfor markedets letteste treningssko. Selv elsker jeg dem, og synes de passer godt både på mølla og for styrke i sal. Sålen under er ganske tynn, men gir likevel passe med demping. De er en smule store i størrelsen, jeg har gått ned en størrelse, og de sitter veldig bra på foten.

Og, dere! Med disse skoene går jeg virkelig helt ned i spagaten, kan sitte slik i timesvis. Sirkus Arnardo neste? Haha 😀

Etter trening har jeg vært litt rundt i Oslo for å gjøre noen innkjøp. Jeg drar plutselig på en miniferie fra onsdag til fredag, og da er det alltid noe småtteri jeg må ha. Forteller dere hvor jeg skal litt senere 😀

Ha en deilig dag så lenge, kontortid kaller 

60 kommentarer

 1. Kjempe kule sko lyst på sånne selv hehe…

 2. Nathalie

  Kjempe kule 😀 Er det kompitabel med nike +? Innbiller meg å ha hørt at noen adidas sko er det.

 3. Sykt kule sko, ja 😀 Flink du er å trene, blir helt imponert

 4. De er veldig fine! 😀 Har selv noen lignenden Nike sko. Men det er mer gåsko 🙂

 5. Hvor lang tid du har brukt på å komme ned i spagaten? Har spurt før, kan ikke du lage et innlegg om hvilke øvelser du har gjort?:) klem fra fast leser!

  1. Fotballfrue

   Ikke lang tid, jeg har alltid vært veldig myk i hofteleddsbøyerne, så jeg kom naturlig ned i spagaten da jeg var liten. Etter hvert måtte det vedlikeholdes ved tøying 🙂

   – C

 6. Kanonfreshe sko!! 😀

  Selv må jeg ha mye demping når jeg løper, men de må da være helt perfekt i styrke salen 😀

 7. Hi C!
  Når man går på lavkarbo, er det greit og spise grønnsaker med dipp? Eventuelt hvordan dipp?
  Hugs 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig. Mengder med grønnsaker 😀 Lag en dipp av seterrømme og forskjellige krydder 🙂 Selv foretrekker jeg å blande inn litt dijonsennep, timian og litt sitron 🙂

   – C

 8. Så freshe sko! 😀 Kult med farge, og ikke bare de vanlige sorte…. 😉

  Klarer du «dame-spagaten» også ? Den hvor du liksom har den ene foten foran og den andre bak.. 😉 Den er veldig mye enklere enn den du gjør, og ikke så vond 😛

  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Er den? Har ikke sjans til å gå i den tror jeg, har aldri turt å presse meg ordentlig. Er liksom denne som er mest naturlig for meg :p

   – C

   1. Jeg synes ihvertfall det .. 😉 Men jeg har gått på turn i 7 år, og har alltid øvd på den 😉 Den du gjør synes jeg er så vond i hoftene..

    Men men..jeg er liksom «bygd» sånn at beina mine klarer «dame-spagaten» men dine er bygd for «herre-spagaten» :p Hihi, du er myk du!

 9. Sikkert veldig gode å lette på foten, men er vell ikke noe å anbefale som en mengde treningssko? Hvertfall ikke til lengere løpeturer utendørs eller på mølla.

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke til de lange turene, da ville jeg valgt noen med bedre demping 🙂

   – C

 10. utrolig freshe!!

 11. Du sitter ikke i spagaten, du sitter i straddlesit. Stor forskjell. Det skal se slik ut i en skikkelig spagat: http://images.jupiterimages.com/common/detail/21/31/22763121.jpg. Hvis du er usikker er det bedre å tøye fra siden slik at du ser at du går rett ned og ikke skyver rumpa ut bak deg. I en guttespagat skal du ikke sitte nede på rumpa i det hele tatt. Lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg sitter i spagaten, ja. Jeg sitter annerledes fordi jeg må holde balansen for å få tatt bilde 🙂 Akkurat som henne sitter jeg, men jeg kan ikke lene meg fremover, og samtidig ta bilde. Jeg vet hva spagaten er, skulle ønske folk kunne slutte å pirke på meg 😀

   – C

   1. Åhh fy fader, da har man jaggu lite å finne på når man må kverrulerer på om du sitter i spagaten eller ikke. Alle ser vel det. Stå på videre Caroline. Jeg hadde klikket av alle latterlige og kverulerende kommentarer du får. hehe

   2. Du må huske å strekke på rista også 🙂

  2. Hahahah, nå måtte jeg le! Stå på Caroline, skulle virkelig ønsker jeg klarte å gå like langt ned i SPAGATEN som deg 🙂
   Ikke bry deg om sånne tåplige kommentarer, de som bruker tiden sin på sånn er bare sjalu.

 12. Hei! jeg bare lurer på hvordan du kom deg ned i spagaten? Kan du kanskje vise noen av øvelsene? 🙂

  1. Se kommentarene lengre opp!

 13. Nydelige sko! Du er utrolig flink som kommer ned i spagaten:) Hvor lang tid tok det fra du begynte å strekke ut, til du var nede?

 14. BAH!!! Jeg misunner deg miniferien din!!! Håper du fant noe å ha på deg! hehe : ) <3

 15. Takk for shoppinginfo. Da var et par på vei til meg. Gleder meg 🙂

 16. takk for tipset , venter kunn på lønningen . så er det i boks 😉
  Lurer på om du kan ta turen innom bloggen min om du har tid ? trenger virkelig tips og motivasjon fra en som har erfaring 😉

 17. sprekus friskus 😀

 18. oh my God! I cannot do it ( when I was chil I did it but now… I can´t jhahhahaha )

  Check out my blog :

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

 19. Kristina

  Hej Caroline

  Tak for en veldig fin blog…

  Ser at du har en virkelig fin brunfarge på dine ben. Bruker du selvbruning? Og i tilfelle hvilken type?

  Takker

  Kristina

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Ja, i det siste har jeg testet ut en ny selvbruner som jeg er superfornøyd med 😀 Den heter xen-tan 🙂

   – C

   1. Hei Caroline

    Elsker denne bloggen..

    Jeg har også testet en ny selvbruner – SunSpa. Den beste jeg har prøvd noen gang. Best i test i juli utgaven av Woman også…. 🙂

    Ga meg et veldig fint resultat som jeg har fått mange komplimenter for. Jeg bruker riktignok hendene selv om det står at man ikke skal – syns det blir best resultat da….:-)

    Ciao Silje

 20. Digger skoene, kanskje noe å prøve ut selv?!:) Men du vil altså med andre ord anbefale at man kjøper en str mindre enn hva man egentlig bruker?:-)

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 21. Dei var heilt nydelige 😀 Sånne vil eg ha!

 22. Kjempe søte sko:))

 23. Freshe joggesko! 🙂

 24. Michelle

  Så flink du er å trene Caroline 😉 For meg er det ingenting som er tyngre enn lange løpe økter.. satte meg et mål en kveld, om å løpe 20 km den neste morgen på mølla.. kan jo ikke gå av maskinen før, når hodet allerede er innstilt på 20 km… sliten etterpå? Ja.. men samtidig veldig deilig 😀
  Pleier du å løpe intervaller noen ganger? jeg er fan av intervall løping.. kortere tid, mer intensivt, høy puls og man føler virkelig man har tatt seg ut etterpå 🙂

 25. Så myk du er 🙂
  og kule sko !

 26. Hvor lang tid bruker du på 13 km? 🙂 Hvilken «hastighet» på mølla bruker du, hvis du skjønner hva jeg mener?

 27. De skoene var sykt kule 😀 Veldig lyst på de!!
  Blir veldig inspirert til trening når jeg leser bloggen din! Er ikke hver dag det frister like mye til å begi seg ut på en løpetur eller lignende. Da bruker jeg bloggen din som et lite spark bak 😀 Du motiverer meg veldig og det vil jeg takke deg for 🙂 Så elsker jeg oppskriftene dine, har testet ut mange av de! La om til lavkarbo for noen måneder sider fordi jeg har fått en leddsykdom. så for at jeg skal fungere best mulig og drive med den treningen jeg vil er kostholdet mitt veldig viktig. Derfor er jeg så glad for at du deler dine oppskrifter på bloggen. Blir så glad hver gang det kommer noe nytt jeg kan teste ut 😀

  Ha en strålende dag videre 🙂

 28. hvor lang tid brukte du på 13 km og 8 km? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det varierer 🙂 Det viktigste er at jeg sliter meg ut 😉

   – C

   1. Hvpr langt tid brukte du, da? 🙂

 29. Hei 🙂 fine sko! Jeg lurte bare på om vi blir å høre noe mer fra SkyHeels? Digger nemlig sangen som dere kom ut med for en stund siden.

 30. Ooo, de var fiine!:-)

 31. madeleine

  hola caroline 😀 jeg bare lurte på noe ang det med å skrive om noe er annonse. er du pålagt å skrive noe er annonse/reklame uansett hvis du linker til noe. fordi for meg virket det som om du bare var snill med leserne dine og tipset oss om at du fant skoene tilfeldig hos nelly, men så har du jo skrevet at det er en annonse. hvis du skjønner hva jeg mener :P? hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg er tilknyttet noe som heter Tradedoubler, som er et affiliatenettverk. De har kontakter med hundre-, kanskje tusenvis av nettbutikker og andre forhandlere, til og med reiseoperatører, og tilbyr prosenter av hva dere handler for 🙂

   Hvis jeg kjøper meg et plagg fra Nelly, kan jeg linke til det skoparet, og så får jeg 12 % av det dere handler for. Dette er altså ikke noe jeg har blitt kontaktet av Nelly for å skrive, men noe jeg har valgt selv 🙂

   – C

   1. madeleine

    åå men da forstår jeg 🙂 takk for ett utfyldene og oppklarende svar! 😀

   2. Ingunn

    Ah. Er det slik det fungerer? Takk for svar.

 32. Dumt at det kun er størrelse 40 igjen…

  M.

  1. Fotballfrue

   Uæ, da ble de utsolgt fort! Da jeg sjekket tidligere, hadde de alle strl. igjen :/

   – C

 33. Hei Caroline! Jeg ville bare tipse deg om P90X og Insanity fra USA hvis du har lyst til å prøve en helt sinnsyk treningsform! 🙂 Prøv den, du vil bli helt død! :p Klem

 34. Hei Caroline :))

  Du er fantastisk og du er mitt treningsforbilde! 🙂 Du har motivert meg til å synes at trening er gøy, og ikke bare et eneste stort ork. Keep up the good work – u rock!! 🙂

 35. Åh, elsker skoene! Jeg skal kjøpe nye i morgen, sånne lettvektsko 🙂

 36. Solstråle du, og du er utrolig flink 🙂 Sender en hilsen fra Nesbyen og fjellet. Det gjør godt å få litt norsk fjelluft.

 37. Så søte farger på skoene!
  Spreking!

 38. Fine sko å ta seg ut i… men anbefaler INGEN å kjøpe løpesko på nett – hvis du skal løpe med dem 🙂
  Gå til en bra sportsbutikk og få hjelp til å velge sko som passer deg.

 39. Hei Caroline,

  For deg som løper så mye vil jeg anbefale en tur til Løplabbet, om du ikke allerede har vært der! (ikke annonse 🙂 Der får du sjekket pronasjon, og de finner frem sko som passer til din pronasjon og sjekker ved at du løper om den kompenserer for akkurat din pronasjon. Har løpt mye med sko som føltes gode på bena, men når jeg fikk sko som var korrigert har jeg (bank-bank) ikke hatt vondt i kneet etter løping! Det finnes ikke en sko som er tilpasset kvinnefoten fordi alle kvinneføtter er forskjellige, derfor er det så viktig med invividuelt tilpasset sko! Lykke til med løpingen fremover!

  1. Godt tips. Jeg har gjort det samme i mange år. Lykke til med løpingen og god ferie!!!

 40. Er det skoene adizero du bruker?
  Jeg har nettopp kjøpt dem, og løpte 10 km med det på tredemølle i dag. Klarte å løpe ganske fort, men fikk ganske vondt under foten etterpå. Kjøpte også noen andre joggesko som de sa på løplabbet at jeg burde bruke mest. Hva løper du 13 km på? Prøver du å bli raskere og raskere? Har du tenkt å delta på feks Oslo halvmaraton?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *