Boho Chic

Hei superstars!


Har tatt meg en pause fra arbeidsdagen min på terrassen, for å få med meg kampen på TV, og for å vise dere hva jeg fikk i posten fra Coverbrands på lørdag.

Er den ikke fin? Dette er det nyeste stylingjernet i limited edition fra GHD, designet av Katy Perry. Finnes her. Synes vesken den ligger i er så lekker! Blir det feil å faktisk bruke den som veske, tro?

You & me baby!


Anbefaler GHD til alle jenter som ønsker å investere i et stylingjern. Finnes ikke bedre glattetang! Denne blir varm på 30 sekunder, har avrundede kanter som gjør det enklere å blant annet skrå håret innover, i hvert fall for meg, som har skråklipt hår.


I tillegg er varmeplatene forgyllet, noe som betyr et enda mer skinnende resultat enn tidligere.

Anbefaler også dette produktet fra samme merke. En varmebeskyttende spray som bør sprayes over hele håret før du bruker glattetang, krølltang, hårføner eller andre varmeprodukter som håret ditt kan ta skade av. Gjør håret mykt og etterlater det med en veldig deilig duft.

Og dere, klikk her for å lese mitt siste innlegg på blogit.no!

Reklame

108 kommentarer

 1. Strømsgodset leder, og det er mitt favorittlag 🙂 Du skulle tatt turen til Drammen vet du, selv om jeg ikke bor her lenger. Blitt fint her, men det vet du jo.

  Jeg lurer på om de skoene du designa er gode å gå i, eller får du gnagsår/vondt i benene etter noen timer?

  Håper du har en fin dag.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er veldig fint i Drammen 🙂 Dritt at godset vinner :/

   Jeg får verken gnagsår eller vondt i beina 🙂 Men nå er jeg ganske dreven. De er veldig gode å gå i, men de fleste får sikkert vondt i beina etter en hel bytur på 12-14 cm. heels :p

   – C

 2. Jeanette

  to tusen kroner for dette?! Nei,vet du hva! Det er rett og slett helt sykt!

  1. Fotballfrue

   GHD er kvalitet, og god kvalitet koster dessverre mye. Du har to års garanti, og det er jo veldig bra 🙂

   – C

   1. enig, ghd er absolutt verdt pengene! selv om jeg ikke helt mestrer å lage krøller da… god damn it…

   2. Sjekke eBay. Jeg kjøpte min der for 2 uker siden for 95 pund, inkl frakt. Under 1000 spenn det 😉 Litt usikker på moms og toll og etc, men det blir uansett rimeligere enn du må betale for den i Norge 😉

   3. dset er jo 950 kroner og med moms og slik blir det ikke så mye billigere 🙂

   4. Caroline

    Blir jo kun 1250 så det er jo en god del billigere. 25% i moms 🙂

  2. Henriette

   Kjøp på feelunique. Mye billigere og de tilbakebetaler toll og moms. Jeg har gitt litt over 700 for min.. Og de er ekte 🙂

   1. Henriette

    Som frisør må jeg inrømme at GHD var best, men markedet har kommet seg. Nå leverer Tigi Georgeus, en like bra rettetang, eller stylingjern som det nå heter. Chi har også mange supre!. Disse finner du til halve prisen, blir varme på under 30 sek, og laget av akkurat samme materialet som GHD. Med andre ord,. du må ikke ut med 2000-,.

  3. Hehe, da har du ikke prøvd GHD – alle andre rettetanger er bare juks i forhold!! 😉

   1. henriette

    Der må jeg si meg uenig…

  4. For et stylingjern du kan bruke til både glatting, krølling og bølging, så e dette overhodet ikke dyrt! Jeg har hatt mitt i ett år nå og det funker fortsatt like bra og er fortsatt like fornøyd med det som den dagen jeg fikk det i posten. Dessuten sliter det veldig lite på håret, og du har d et i flere år. Med billige stylingjern for rundt 500,- får du mye dårligere kvalitet og må mest sannsynlig kjøpe nytt etter kort tid. Pluss ikke minst å bruke mye penger på frisør for å klippe vekk alt håret som blir slitt pga for dårlig kvalitet.

   Thumbs up for GHD

   M.

 3. hvor er shortsen du brukte på frognmarie innlegget fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   BikBok, fjorårets 🙂

   – C

 4. Hmm, de siste meldingene mine har ikke kommet gjennom, når jeg kommenterer bloggen din 🙁 Muligens fordi jeg mistet pc’en i gulvet..? hehe, den er litt herpet… Jaja, prøver igjen.. Ser virkelig ut som du har hatt en fin søndag 😀 Og så bra at kneet holdt ut 13 km i dag, uten å gjøre vondt 🙂 !!!
  Forresten, På NRK 3 er det et program om Maldivene, kl. 20.00 🙂 Tenkte bare å tipse deg om det, hihi. Så kan du trigge sommerfuglene i magen, siden dere skal reise dit igjen:) En fortsatt nydelig søndag til deg! <3

  1. Fotballfrue

   Det var rart :/ Hvilke innlegg har du kommentert på? Mulig de har gått i spamfilteret :/ Tusen takk for tips, titter på det nå 😀

   Klem 🙂

   1. Det forige, og det før der igjen:) Hehe, men nå gikk det 😀 Tjohei!!!
    Klem!

 5. Holder du inn magen på bildet, eller er du virkelig så mager? 🙂 *misunnelig* hehe. Du har den enste bloggen jeg er innom hver dag. Stå på!

  1. Fotballfrue

   Jeg er ikke mager, men har alltid hatt en mage med tydelige ribbein. Det samme gjelder for både moren min og søsteren min, det har noe med kroppsbygning å gjøre 🙂 Selv synes jeg det hadde vært penere uten, men jeg kan faktisk ikke gjøre noe med det. En må elske den kroppen en har 😀

   – C

   1. jeg har også tydelige ribbebein, selv om jeg ikke er spessielt tynn.
    Har slanka meg en del , man kunne ikke se ribbebeina mine før. Har det da med kroppsbygning og gjøre?

 6. Auch :/ Har GHD rettetang, men etter å ha brukt den 1 gang er den allerede dårlig 🙁 «håndtakene» ( de to som man holder i) er helt skjeve. Når jeg skal rette håret og klemmer til er den helt skrå. Og så klarer den faktisk ikke å rette håret helt rett. Noe den burde til den prisen..

  1. Fotballfrue

   Hva? Hvor har du kjøpt den? Håper du sjekket at det var en autorisert forhandler. Det er veldig viktig, finnes MANGE som selger fake slike, dessverre. Dersom den er ødelagt og original, er det ikke noe problem å få en ny 🙂

   – C

   1. Hmm..er veldig usikker på hvor. Fikk den i julegave. Men kan prøve å få sjekket hvor den er kjøpt. Men er nokså sikker på at den er ekte pga. ett merke på rettetanga eller noe sånt som kun de ekte har. var noe sånt, men husker ikke helt sikkert….

    Men tror nok det kan være vanskelig å få ny, da den er kjøpt via nettbutikk.

   2. Det skal henge en lapp på strømledningen som viser at den er ekte – du får kun gjennom garantien på rettetangen hvis den lappen er på. Ellers er den fake!

   3. Det henger en lapp på ledningen til rettetangen. Men kan jo være en » fake lapp» da…er det noen kjennetegn som viser at den er ekte?

    Prøvde å gjøre det som «E» sa..men har ikke all informasjon jeg trenger ang. rettetangen, for å fullføre det søket.

   4. Fotballfrue

    Det er mye mulig den bare henger der for at den skal se så ekte ut som mulig. Hvor har du kjøpt den da?

    – C

   5. ghd dama ;)

    Det är i stort sett omöjligt att se om en styler är fake eller inte, om du inte har ett gott ghd öga 😉 Det du kan göra är att ringa till vårat kontor på Tlf.nr: +47 22448900 och där kan hon finne ut om stylern är äkta eller inte.

    Det låter i alla fall inte som att din styler är som den ska så som sagt ring till kontoret så hjälper dem dig 🙂

  2. ghdhair.com – her er det en funksjon hvor du kan sjekke om du har kjøpt glattetangen hos en autorisert forhandler.

 7. Har veldig lyst på en sånn, men har ikke råd for øyeblikket 🙁 Får klare meg med en minirettetang 🙂

 8. Hei!
  Jeg lurer på om du fortsatt(Om jeg ikke husker feil?) har kampanjekode til blivakker.no? 🙂

  Også må jeg bare si at du er favorittbloggeren da og at ingenting slår GHD, hihi!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Nei, jeg har dessverre ikke kampanjekode der lenger :/

   – C

  2. lk: Skriv LYKKE så får du 10% rabatt 😉

 9. Ida Caroline

  Investerte i GHD rettetang i fjor, og har ikke angret et sekund! Jeg har veldig tykt, krøllete hår, men tar meg bare et kvarter å slette alt, og det blir så fint! Problemet mitt er eneste at jeg bor i Stavanger hvor det er veeeldig høy luftfuktighet. Så håret mitt blir ganske frizzlet hvis jeg er mye ute med slett hår, det er IKKE særlig fint, men det er jo ikke GHD sin feil 😉
  Helt super er den likevel, jeg elsker den.

  1. Prøv brazilian blowout!! 😀

   1. Camilla Pedersen

    Brazillian Blowout hjelper mot frizz eller? Jeg sliter med akkurat det samme! Evt hvor får man kjøpt det?

   2. Fotballfrue

    Det er en behandling du får hos frisøren, skal visstnok gjøre underverker 😀

    – C

   3. Det gjør virkelig underverker!! 🙂 superstjernehår 🙂

   4. Ida Caroline

    Takk for tips 🙂 Håret mitt kan holde krøllene greit, men det er når jeg sletter det at det tar helt av. Ser ut som en hulder hvis jeg er mye ute x) Skal forsøke Brazilian blowout (for et navn, hehe) 😉

  2. Bor i Stavanger selv og har akkuratt samme problemet som deg Ida! Det suger…

 10. Åh, ghd <3 Skal skaffe meg en når min hh simonsen tar kvelden 🙂

 11. Elsker GHD, har mange produkter selv!

  Fint innlegg på blogit også. Men er ikke du journalist? Da vet du vel at det skrives «fullt» og ikke «fult», hehe. Regner med du vet det igrunn, var vel bare en slurvefeil. 🙂

  Håper du får en kjempefin søndag videre, søta <3

  1. Fotballfrue

   Hehe, var nok en glipp om jeg har skrevet det, ja 😉 Finner det forresten ikke, jeg?

   – C

   1. Hei hei : ) Tenkte bare jeg skulle vise hvor det var;
    Håper sommeren snart kommer for fult!
    Nest siste setning i første avsnitt ; )
    Elsker forresten bloggen din, Caroline, er innpå flere ganger daglig : D Skulle også gjerne hatt en ghd-tang selv, men har dessverre ikke penger til slikt.. er snart fattig student på hybel, så kan ikke koste på meg slike frynsegoder.. Hehe
    Ha en fin kveld!

 12. Elisabet

  Har denne i glamor edition:) Fantastisk bra design på vesken og utrolig bra kvalitet på GHD rettetangen! Verdt hver en krone:)

 13. Har hatt GHD i snart 2 år, og den er fortsatt like bra. Til alle som ikke har GHD annbefales den virkelig. Går ikke ann å bli mer fornøyd!

  Bare elsker bloggen din. Titter innom bloggen din vært 15 minutt vær gang jeg er på nett, for å se om du har skrevet noe nytt. Digger deg!

  Ha en fortsatt fin søndag. Stor klem.
  -Eline

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det var veldig hyggelig sagt av deg <3

   1. <3

 14. ragnhild

  ååh, jeg har så lyst på GHD .. men har nok ikke råd til det desverre 🙁

 15. Du må da holde inn magen? Går ikke an å ha sånn mage når man sitter vel?
  Tynn mage eller ei, du er og ser fantastisk ut!

 16. Hei 🙂
  Du er veldig flink til og blogge og jeg følger deg hver dag!
  Jeg bare lurte på en ting ang GHD rettetangen. Mange rettetenger får et sånt belegg fra hårspray og andre styling produkter etter en stund. har du noen erfaringer med at det kommer på GHD sine? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke foreløpig i hvert fall 🙂 Og jeg ahr hatt den første tangen min i over to år 🙂 Men jeg bruker den nesten kun på nyvasket hår, men igjen, jeg bruker jo både varmebeskyttende spray i tillegg til moroccan oil før jeg retter det. Så nei, jeg har ikke merket det 🙂 Noen andre?

   – C

   1. jeg har hatt min ghd i flere år, og bruker alltid varmebeskyttende spray/krem. Kommer belegg på etterhvert ja, men er da ikke verre enn å vaske det eller skrpe de bort. Tangen er iallfall like god år etter år 😀 verdens beste!

   2. GHD er helt fantastisk, er helt avhengig av min 😀 men etter en stund ble det et belegg på den fra hårspray og forskjellig. Det førte til at den ikke ble så god lengre, lugga litt når jeg dro håret igjennom. Spurte min frisør om dette og hun sa at det var bare å bruke salo på den. Ha litt på et papir og gni det utover varmeplatene. etterpå er det bare å tørke det av, pass på så alt blir borte 🙂 Det funket veldig bra, min ble god som ny 😀

    Digger bloggen din, leser den hver eneste dag! Du er en fantastisk person Caroline!
    Håper du får en fin kveld videre 🙂

 17. Godset fra Drammen ! Det er ekte kjærlighet 🙂 det beste laget vant

 18. Hei 🙂 Jeg tenkte jeg skulle gi deg oppskriften på »sunnere» sjokolademuffins.
  Man trenger 100 g smør, 1 dl sukker(eller sukkeret man får kjøpt på helsekost), 2 egg, 2,5 dl havregryn, 1 ts bakepulver, 1 dl vann (istedet for melk) og 3 ts mørkt kakaopulver. Sett dem i små muffinsformer midt i ovnen på 200 grader i ca 15 min 🙂

 19. Har veldig lyst på =)

 20. Gratulerer med GHD tang! Selv fikk jeg en GHD Glamour slettetang i fødselsdagsgave i juni fra samboern min <3 Beste gaven noensinne,har hatt lyst på den sååå lenge. Den er helt fantastisk å verd hver en krone! 🙂 Vesken jeg fikk til min var også helt digg! 😀

  https://www.ghdrettetang.biz/2011-ghd-iconic-eras-glamour-limited-edition-gold-styler-hair-straighteners-p-221.html?zenid=e0d0069f5f41d3c9c26927dca52f8ec9

  1. ghd dama ;)

   Jag hoppas inte att du har köpt stylern ifrån denna hemsidan, dem selger nemlig fake stylers!!

 21. Cathrine

  Jeg likte egentlig denne (https://coverbrands.no/no/shop/ghd/new-ghd-iv-styler-gold-classic-glamour-limited-edition/) litt bedre jeg 😀 I hvert fall «stilen», men det er bare min mening.. Og man kan jo helt sikkert bruke den som en vanlig veske også. Det skulle i hvert fall jeg ha gjort!

  1. Fotballfrue

   Den er også veldig lekker, ja 🙂

   – C

 22. Hei Fine Caroline 🙂

  Så nydelig du er, alltid! Hvor er den røde jakken du har på deg ifra?
  Du ser bra ut, virkelig!

  Klem fra Ida 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er orange 🙂 Fra Asos 🙂

   – C

 23. Hei Søtnos! Stilig du er 🙂 Håper du har det bra! Jeg lager lavkarbo mat hver dag som jeg publiserer på bloggen, sjekk det ut hvis du trenger litt inspirasjon! Ha en fin kveld! Klem Kaja

 24. E-Helene

  Hei du!

  Vet du hvordan man kan få vekk cellulitter? Bak lårene. ^^

  1. Cellulitter er underhudsfett. Altså forsvinner det ved å få ned fettprosenten.

   Styrke og kondisjonstrening, kombinert med et sunt kosthold er oppskriften!

   1. E-Helene

    tusen takk! 😀

 25. Anniken :)

  Leste på blogit at du elsker kokoslukten, så tenkte jeg skulle tipse deg om et solkremmerke som heter Le Tan som har solkrem og -olje med deilig kokoslukt:) Selges på Nelly blant annet. Kos dere i sommer!

 26. Vesken til den var faktisk supersøt 😀

 27. Jeg virkelig elsker bloggen din, Caroline! Foruten om facebook er bloggen din det første jeg sjekker når jeg er på nettet 😀
  – Noe jeg ikke liker så godt er den kremen du anbefalte som skulle få bort blank hud..den funket dessverre ikke på meg 🙁

 28. karoline

  Kan du være så snill å skrive om LCHF´s effekt på huden? Jeg har spurt mange ganger – du har vakker hud og jeg har lest at LCHF hjelper på urenheter 🙂

 29. Er veldig fornøyd med den 🙂

 30. Hei! jeg er en jente på 16 år, og tenker mye på trening og kosthold (har ikke vært så flink i sommer da men..) Jeg er 161 høy og veier 45 kilo.Jeg kunne gjerne tenkt meg å fått en mer markert og strammere mage, har du noen tips?? 🙂

  1. I følge bmi kalkulatoren har du da en bmi på 17, dvs undervektig..

 31. karoline

  Hei! Vil bare si jeg elsker bloggen din. Går jevnlig innom for å sjekke nye oppdateringer 🙂 Du gir så utrolig mye inspirasjon!! Noe av dagens høydepunkt er og gå inn her og lese litt! Elsker det 😀
  Men lurer på en ting.. Du drikker opptil flere kopper kaffe om morningen?! Hvordan kaffe er det du drikker? Drikker du trakte kaffe eller espresso kaffe? Og hvilken type? 🙂
  Stor klem til forbildet mitt :)<3

 32. Åhhhh, nu craver jeg endnu mere efter det GHD jeg har bestilt fra UK (har bestilt Midnight Collectionen med føntørrer, klemmer, spejl og taske)!!! 😀

 33. Herregud, du fikk deg jo GHD rettetang for et år siden (?), og nå en ny?
  Skjerpings, Caroline! Det hadde jeg ikke trodd om deg :/ Du snakker om at GHD
  er kvalitet, og de skal derfor vare leeeenge, så hvorfor skaffe deg en ny!?

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg ga den andre til bestevenninnen min 🙂 Men takk for at du trekker slike konklusjoner. .

   – C

   1. Karoline

    Tihi…Burn elise 😛
    Jeg digger svarene dine Caroline! Ikke la deg «pelle på nesa» 😉

   2. Å, det visste jeg jo ikke. . Så utrolig snillt gjort av deg <3
    Heh, det forandrer jo hele saken, Caroline. Håper du skjønner
    at jeg tenkte som jeg gjorde, do you blame me? 🙂

   3. Yvonne

    Sukk..hvorfor må folk legge seg så mye i slike ting? Ditt og datt..jeg blir sprø!:P

 34. Victoria

  Jeg har selv svært tydelige ribben, og har i mange år fått høre at jeg er for tynn og at jeg må legge på meg. Jeg er dessverre født med den kroppsbygningen, og har hatt komplekset for dette. Ribbenene mine er tydelige selv om jeg går opp 5-10 kg. Vi mennesker er forskjellig skapt. Slik jeg ser det virker ikke Caroline som sykelig tynn, men derimot som en frisk og godt trent jente!

 35. Angrer på at jeg ikke investerte i en bedre rettetang enn min… Du får faktisk hva du betaler for, så kanskje jeg kunne lagt i litt mer enn en 500-lapp 😉 oh well!

 36. I LOVE
  You and GHD<3

 37. Hei Caroline! Så fin den nye rettetangen din var! Liker best GHD også 🙂 Ville også si at jeg leser bloggen din mye, og syns du er et flott og sunt forbilde for alle! 🙂 Og ikkje minst, er du er kjempe flott jente! STÅ PÅ! 😀

  Klem Oda 🙂

 38. En som digger deg

  Ah, du er heldig:) må bare tipse deg om verdens beste masasje sted! Den heter daikai og ligger i Oslo nært det derre vm-huset<3 har vært der kun engang men skal absolutt dra dit flere ganger! Ps: digger bloggen din så sinnsykt mye<3

 39. Så utrolig fresh edition av GHD! jeg vurderer å investere i en slik tang, har prøvd den mange ganger. blir så fornøyd hver gang. et must vil jeg si 🙂

  tror du kan bruke veska ja 😉 superstilig!

 40. Synes absolutt du kan bruke den som veske 🙂 forresten, hvordan lager du slik komentarfelt, at svarene dine kommer under kommentaren? hadde vært supert med svar 😀

 41. Brazilian Blowout bli advart mot av Mattilsynet fordi den inneholder for store mengder formaldehyd

 42. SV: Da skal jeg passe på å designe sånn til deg en gang! hehe.
  Jaaa, hmm.. Skal du på KMS-lanseringen 5. august tror jeg det er..? : ) Uansett så må vi sees snart!!

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer jo hjem den dagen, på natta :O

   BIG HUG <3

 43. Så utrolig lekker! Ja den mappen må jo definitivt kunne brukes som en boho chic veske! Skal unne meg GHD neste gang jeg kjøper rettetang..

 44. Ragnhild

  Har veldig lyst på sånn selv:) Hørt av flere at den er kjempebra!!
  Hvilken skrifttype bruker du i innleggene dine forresten? Driver selv med en nyoppstartet blogg, og prøver å finne den perfekte skrifttypen, og den typen du har er veldig fin og leselig:)

 45. Å herlighet eg blir so glad og i strålande godt humør kvar gong eg leser bloggen din Caroline, du er heilt fantastisk. Du utgjer glede av småting, som berre å sei hei superstars! Får ein fantastisk følelse av å vere på bloggen din. Og det hjelpe utruleg mykje ikvardagen viss eg har det tungt. Du er berre eit herligt menneske 🙂
  Og ja den veska som GHD ligg i kan du godt bruke som vekse, ikkje bra og legge ei så fin veske i eit skap, eg og sjølv digga GHD produkt 🙂 ha ein strålandefindag 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Catrine <3 Så utrolig koselig av deg 🙂 Nå ble jeg glad 😀

   Klem til deg på en solskinnsdag 🙂

 46. Anja Kristine

  Kjøpte meg samme for noen uker siden etter at jeg anskaffet meg lang bob og har naturlige bølger bestemte plasser i håret! Eneste jeg sliter med er at det holder seg glatt i tuppene, siden bob’en min er blitt såpass lang at den hviler på skuldrene og kragebenet! Noen tips til hvordan jeg kan slippe dette? 🙂

 47. hvordan kan man velge hvilken farge man vil ha på «vesken»? du har bilde av deg selv med en svart vekse men når du har bilde av den på bordet er den rosa. hvilken av de har du? og kan man velge farge? så lang vet jeg at det finnes rosa, brun og svart. kan man ikke velge?

  1. Fotballfrue

   Nei, den er kun i brun? Det er nok lyset som avgjør hvordan den er på bildene 🙂

   – C

 48. Du er herlig du!! 🙂

 49. Hei,

  Jeg bruker GHD, og anbefaler den på det sterkeste! Det finnes ingen bedre rettetang.

 50. Silje ¤

  GHD, som faktisk står for noe så enkelt som GoodHairDay er bare det beste verktøyet en hårmanke kan ha!! 😀 jeg kan ikke reise noen steder uten min GHD, den er virkelig min beste venn! Jeg har fra før av naturlige krøller, men liker å forsterke krøllene med GHD’en. Krøllene blir da mer definert og samlet:) GHD har mange muligheter, og selv om det koster FLESK, så har man ei rettetang av ypperste kvalitet, og jeg vil si at du får mye for pengene. Dessuten er det et produkt med 3 funksjoner, for her kan man både rette, bølge og krølle:)

 51. Den glattetanga skal jeg kjøpe neste uke for da kommer lønna på kontoen, har hatt planer om og kjøpe den lenge 🙂

 52. er jo enda bedre at det nå 1. august ble lansert en ny – Pink Orchid, den er lik den du har, bare med fuchisa farge istede for gull 🙂 Gleder meg til vi får den inn i salongen 😀

 53. Glemte å si at du ellers har en fin blogg:)

 54. Jeg jobber som frisør og vil anbefale gorgeous sin slette tang, den er like god som GHD og har samme egenskapene som GHD og myyyye billigere ;)) dere kan spare iværtfall en 1000 lapp 😉

 55. Er de nye rettetangene (det nye designet/modellen) fra GHD av samme kvalitet som de gamle? Skal bestille meg ny rettetang, men vet ikke om jeg skal gå for den gamle eller den nye modellen..
  Ha en fin daag 🙂

 56. Klikket en slik en hjem til meg, fra nelly, ista 😀
  Etter å ha lest alle kommentarene, gleder jeg meg veldig mye til å prøve den! Synes det er en innvistering, jeg. Folk må slutte å mase så om pengene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *