Boho Chic

Hei superstars!


Har tatt meg en pause fra arbeidsdagen min på terrassen, for å få med meg kampen på TV, og for å vise dere hva jeg fikk i posten fra Coverbrands på lørdag.

Er den ikke fin? Dette er det nyeste stylingjernet i limited edition fra GHD, designet av Katy Perry. Finnes her. Synes vesken den ligger i er så lekker! Blir det feil å faktisk bruke den som veske, tro?

You & me baby!


Anbefaler GHD til alle jenter som ønsker å investere i et stylingjern. Finnes ikke bedre glattetang! Denne blir varm på 30 sekunder, har avrundede kanter som gjør det enklere å blant annet skrå håret innover, i hvert fall for meg, som har skråklipt hår.


I tillegg er varmeplatene forgyllet, noe som betyr et enda mer skinnende resultat enn tidligere.

Anbefaler også dette produktet fra samme merke. En varmebeskyttende spray som bør sprayes over hele håret før du bruker glattetang, krølltang, hårføner eller andre varmeprodukter som håret ditt kan ta skade av. Gjør håret mykt og etterlater det med en veldig deilig duft.

Og dere, klikk her for å lese mitt siste innlegg på blogit.no!

Reklame

108 kommentarer

 1. Silje ¤

  GHD, som faktisk står for noe så enkelt som GoodHairDay er bare det beste verktøyet en hårmanke kan ha!! 😀 jeg kan ikke reise noen steder uten min GHD, den er virkelig min beste venn! Jeg har fra før av naturlige krøller, men liker å forsterke krøllene med GHD’en. Krøllene blir da mer definert og samlet:) GHD har mange muligheter, og selv om det koster FLESK, så har man ei rettetang av ypperste kvalitet, og jeg vil si at du får mye for pengene. Dessuten er det et produkt med 3 funksjoner, for her kan man både rette, bølge og krølle:)

 2. Den glattetanga skal jeg kjøpe neste uke for da kommer lønna på kontoen, har hatt planer om og kjøpe den lenge 🙂

 3. er jo enda bedre at det nå 1. august ble lansert en ny – Pink Orchid, den er lik den du har, bare med fuchisa farge istede for gull 🙂 Gleder meg til vi får den inn i salongen 😀

 4. Glemte å si at du ellers har en fin blogg:)

 5. Jeg jobber som frisør og vil anbefale gorgeous sin slette tang, den er like god som GHD og har samme egenskapene som GHD og myyyye billigere ;)) dere kan spare iværtfall en 1000 lapp 😉

 6. Er de nye rettetangene (det nye designet/modellen) fra GHD av samme kvalitet som de gamle? Skal bestille meg ny rettetang, men vet ikke om jeg skal gå for den gamle eller den nye modellen..
  Ha en fin daag 🙂

 7. Klikket en slik en hjem til meg, fra nelly, ista 😀
  Etter å ha lest alle kommentarene, gleder jeg meg veldig mye til å prøve den! Synes det er en innvistering, jeg. Folk må slutte å mase så om pengene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *