Helgens sykkeltur nr. 2

Har akkurat kommet hjem fra en deilig sykkeltur i sola. Rolig vel og merke, Lars-Kristian har jo kamp i morgen, og da er det viktig å ikke slite seg ut. Dere vil ikke tro de merkelige reglene han har for seg selv dagen før dagen. Èn ting er blant annet at han ikke kan dra til frisøren. . Haha! Ikke si at jeg skrev det. .

I dag ble det en tur innom Tim Wendelboe, verdensmester i barista som holder til på løkka. Jooda. . Så lenge varte den kaffepausen. Men, planen er å starte opp igjen i morgen. Var innom en tilfeldig Kiwibutikk, og kjøpte alle de sukkerfrie Red Bullene jeg kom over. Så nå er jeg klar for å holde meg unna kaffe i hvert fall i tre dager.

Jeg har dessverre glemt hjelmen min i Sarpsborg, men jeg pleier å bruke den på lange turer. Det er viktig å beskytte hjernebarken.

Jeg er bare sløv i blikket fordi jeg ikke har inntatt koffein i hele dag. . Neida.

Nå tenkte jeg å lage litt iskrem. Lars-Kristian uttrykte nemlig STOR misnøye da han oppdaget at vi hadde tre fløtekartonger stående i kjøleskapet, som gikk ut på dato for to dager siden. Fløte holder jo ofte langt over tiden, men jeg fant ut at det beste var å gi etter, så kan jeg heller lage nesten en liter fløteis 😀 Jeg bruker denne oppskriften, forresten.

Ha en deilig kveld 

43 kommentarer

 1. Jeanette

  haha,det var nå litt av en regel 😛 isen du la ut oppskrift på er bare kjempegod;)

 2. så fine bilder!

 3. Michelle

  Deilig med sykkeltur i fint vær 🙂 håper isen smaker da… ha en fin lørdagskveld videre

 4. HAHAHA! Nå lo jeg høyt! Hva har håret, med en fotballkamp å gjøre!? 😛 Haha, mannfolk..jaja, nyt dagen videre du 😉 er sikker på t du klarer 3 dager uten kaffe 🙂

 5. Jeg har lest at et eple gir like mye energi som en kaffekopp 🙂 Skjønner man blir avhengig av koffein da, men..

 6. Jeg hater å bli bombadert med bedreviter-råd..meeeen, here it goes. Mat/drikke har forskjellig PH-verdi, og kaffe har flere typer sopp i seg (nesten all mat inneholder soppsporer: helt normalt!). Sopp fra kaffe brytes ned i magesekken, men syren som disse soppene har, slippes ut av tarmbakteriene våre – og sprer seg rundt i kroppen. I det lange løp er ikke kaffe «sunt» på den måten. Til gjengjeld er det veldig moro å kose seg med en dyr, ekte god kaffe iblant 🙂 Du trenger ikke høre på meg, det er KUN hva jeg har lest og lært 🙂

  Nå over til grunnen jeg ville skrive.. jeg blir alltid i godt humør av bloggen din. Du er så sterk og ærlig, det er godt å se! Det er moro når bildene varierer såpass, og du skriver alltid med humor, iblant litt ironisk i tillegg, og det elsker jeg. Og takk for at du prater om døden iblant, også når det skjer dine nærmeste. Det er tøft og sårt å skrive om slikt. Jeg ville igrunn bare si takk!
  Klem!

 7. Går den an å lage den iskremen uten sjokolade, alik at det blir vanlig vaniljeis?:) på vei til butikken nå!:p

  1. Fotballfrue

   Selvsagt!

   – C

 8. Hei, så du hadde skrevet her om dagen at du kjøpe Q-melk fordi du ville støtte de små meieriene.. Jeg lærte idag at Tine meierier er et samvirke som eies av mange melkebønder i Norge, mens Q-meieriene eies av Kavli, som eies av et utenlandsk firma. Så om du vil støtte norsk landbruk er det like bra (om ikke bedre) å kjøpe TINE. 🙂 Ha en fin dag, er innom her ofte og kikker. Blir glad og inspirert av å lese her inne! 🙂

 9. Hei Caroline!
  Jeg er fast leser av en blogg, og det er din! Får så utrolig mye inspirasjon og det er så moro samtidig som du høres ut som en utrolig jordnær og flott jente 🙂

  Spesielt mat-oppskriftene dine blir jeg inspirert av ettersom jeg selv elsker å bake og eksprimentere på kjøkkenet 🙂 Så jeg lurer på om du vet om noen nettsider som har masse oppskrifter og inspo,( ikke lavkarbo) ?Ville blitt utrolig glad for det!

  Ha en vidunderlig kveld<3

  1. Jeg vil anbefale TRINEs MATBLOGG. Hun lager sunn, god og veldig godt beskrevet oppskrifter, og så tar hun kjempefine bilder, og legger ut ukemeny hver søndag. ANBEFALES!!!

 10. Heiia, Caroline;D Jeg er glad du bruker hjelm, og håper for din del at du henter den igjen i Sarpsborg. Jeg har alltid elsket og syklet, og sykler alltid til og fra skolen. Men en dag i vinter når jeg skulle sykle, gled sykelen min på isen, og siden jeg hadde glemt hjelmen min den dagen, endte det ikke så bra. Jeg datt av sykkelen og lå bevisstløs til en mann så meg og kjørte meg hjem, vi dro til legen som sendte meg på sykehuset. Dette husker jeg selv ingenting av men det er sånn jeg har blitt fortalt det, da jeg kom til meg selv, sa legene at de måtte barbere av meg håret siden jeg hadde skrapt opp hele hodebunnen, men jeg nektet, etter en stund gikk de med på å ikke barbere det av. Jeg måtte ligge på sykehuset i 12timer, egentlig skulle jeg være i 24, men etter mas greide jeg å overtale dem, viss jeg lovde å ikke gå på skolen på minst en uke. Etter dette var jeg plaget av svekket syn, sliten kropp, ukonsentrert hjerne, og masse annet. Etter 3månder gikk dette over, men gjett om jeg angrer på at jeg ikke hadde hjelm den dagen!!!

 11. Likte godt den sykkelen, hvor kjøpte du den ?

 12. Is er deilig! Og nå kan du bruke din nye Kitchen Aid til å lage den!! Jeg har også en Kitchen Aid og elsker og eksprimentere med den! God lørdag!

  xoxo
  S.

 13. Om du ikke har funnet kjole til mammabursdagen: https://www.thefind.com/apparel/info-blue-turquoise-dress
  hihi 😀 Men det blir vel den vakre kjolen i lime?

  – E.q

 14. Pernille

  Hei Caroline,

  jeg må innrømme at jeg blir litt bekymret for deg hvis det er sånn at du trenger enten kaffe eller red bull for å komme deg gjennom dagen. Kanskje du burde vurdere en legesjekk, for det er ikke normalt, spesielt når man er ung slik som deg:-)

 15. karoline

  hvor er outfit’en fra?? sykt pen du er <3

 16. God kveld, Caroline! Jeg er bare innom en kjapp tur for å rose Treasures. Jeg satt på andre siden av landet for to dager siden med min morgenkaffe mens jeg bestilte noen nydelige varer og allerede i dag ventet de på meg i postkassen og fikk være med på en herlig jentekveld på kino. Imponerende rask ekspedering. Tusen takk for nydelige smykker – satser på at det blir flere (elsker disse perlesmykkene) Ha en fortsatt fin helg! Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre 😀

   – C

 17. Så fin hestehale! 🙂

 18. Victoria

  Jeg ELSKER måten du skriver på. Må smile litt. Du er dritrå 😀 Og ikke minst ekstremt nydelig. Håper du tar det til deg. Men haha, hvorfor kan han ikke gå til frisøren?? Mannfolk er så søte.

 19. Hvordan lager du slik hestehale? kjempe stilig!!

 20. Gjett om jeg vil høre flere av de reglene a.. 😉

 21. hei Caroline! jeg har lyst til å kjøpe et par høye hæler som jeg kan gå på shopping med uten å bli utslitt i beina. er å gå med høyle hæler noe en må pine seg gjennom å bruke for å være elegant, eller er det virkelig mulig å ha noen konfortable høye hæler? og i så fall, hvor mye må jeg forvente å måtte betale, og hvilket merke/modell?

  takk 🙂

  1. Etter mine erfaringer så er høyhelte sko med enten litt tjukk hæl, eller litt platå det beste for mange timers konstant gåing. Det varier nok fra person til person, men jeg syns helt klart det er best. Da spiller det ingen rolle om skoen er billig eller dyr 🙂 Men det finnes helt sikkert noen designersko som er veldig komfortable uansett fasong 🙂

 22. Haha, lo godt av regelen til Lars-Kristian. Du er så fin 🙂

 23. Hei, lurer på noe ang. kostholdet ditt/deres. Er det et kosthold «normale mennesker» kan ha, eller burde/må det kombineres med trening? Må man trene, kan man trene litt, eller må man trene mye? 🙂

  Liker bloggen din og geder meg til å teste ut oppskriftene dine 🙂
  Ha en fin søndag 😉

  Ps. Hvorfor må man fylle inn e-post? 🙂

 24. Line Hansen

  Ikke gå til frisøren? Merkelig, hvorfor?

  Kan du ikke skrive ned tingene han ikke får gjøre før kamp? Er selv veldig fotballinteressert og jeg vet ikke om disse tingene, hadde vært morsomt og høre 😉

 25. Hei, Caroline! Jeg må først og fremst få rose bloggen din! Jeg er innom hver dag for å lese oppdateringene dine, og du skuffer ikke en eneste gang! Så til spørsmålet mitt; kunne du lagt ut en video eller eventuelt en bildeserie hvor du viser hvordan du lager hestehalen som på bildet, eller hestehale på siden hvor du skjuler strikken under håret? Det ville vært supert, du ser smashing ut!

 26. Når får dere inn de ugleredobbene inn igjen på treasures? Jeg falt pladask for dem! 😀

 27. Ha en flott søndag : D

 28. Matilde Riise

  Haha! Kjæresten min har en merkelig regel han og, to dager før han har eksamen eller en viktig prøve, får jeg ikke lov til å kysse han eller si etternavnet hans. Han mener det jinxer han.. HAHA

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

 29. Fransisca

  HEI NYDLIGE CAROLINE FINE! VIL GI DEG ET TIPS, OG SOM JEG TROR VIL ÖKE NOEN LESERE FORDI DET VIL FRISTE.

  BYTT NY HEADER, TIL NOE MER SOMMERLIG ENN EN TYKK VINTERJAKKE MED PELS PÅ 🙂

  PLUSS AT DU HAR SÅ MYE FINERE ÖYENBRYN DEN DAG I DAG, ENN DET DU HAR PÅ DET BILDE VI SER PÅ HEADEREN NÅ. 🙂

  DET VAR BARE NOEN FINE TIPS 🙂

  KEEP UP THE GOOOOD WORK, LOVE UR FANTASTIC BLOG!
  PEACE 🙂

  1. Fotballfrue

   Holder på å jobbe med en ny 🙂

   – C

 30. Ville bare tipse om en god kaffeerstatning (som er mye sunnere for kroppen enn kaffe), som jeg selv har brukt etter at jeg kuttet ut kaffen:
  https://www.iherb.com/Dandy-Blend-Instant-Herbal-Beverage-with-Dandelion-2-lb-908-g/24299?at=0

  Den er basert på urter og korn, og er koffeinfri, så du vil ikke få samme effekt som koffeinholdig kaffe, men «kaffekosen» kan beholdes, og smaken er god (særlig om du lager latte av den)-og man kan nyyyte den med god samvittighet!:):)

  1. Fotballfrue

   Men jeg liker så altfor godt effekten av koffein :/ Ellers tusen takk for tips, skal testes ut 🙂

   – C

 31. Kan du vise oss hvordan du lager en slik hestehale? :))

 32. God å høre at du bruker hjelm til vanlig Caroline! Da jeg så første bilde tenkte jeg med en gang at her mangler noe, men så skrev du det jo selv at du bruker den til vanlig 🙂 var litt slapp til å bruke min fast før, men så ba kjæresten min meg om å bli flinkere for han ville ikke risikere at det skjedde meg noe 🙂 og etter det er den alltid med meg! 😀 hehe. Litt tåpelig at jeg trengte ham for å beskytte topplokket. Jeg burde jo prioritere det av meg selv. Det har jeg innsett i ettertid… 😉

 33. Hvor er jumpsuiten fra? Den er utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Divided 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *