Avvenning & frustrasjon

Etter en treningsfri dag i går, var det skjønt å være tilbake igjen i dag. Dere vet, hele gårsdagen gikk med til å pleie mannebeinet. I dag er han frisk som en fisk, tar det som et tegn på at jeg burde bli sykepleier i mitt neste liv.

Var nesten Oslo rundt etter endt økt i dag, for å prøve å få tak i sukkerfri red bull. Det er faktisk ganske umulig å oppdrive. Måtte tilslutt punge ut med en hundrings for TRE stykk på 7-Eleven. Føler meg lurt. Men det måtte til. Jeg vender meg nemlig av med kaffekoppen igjen, tenkte det var på tide med en ny runde tannbleking. Får se hvor lenge jeg holder ut.

Vel hjemme veksler jeg over å sitte og å stå, mens jeg skriver en ganske oppgitt mail til facebook. Om det i det hele tatt er riktig mailadresse. Det er jo helt håpløst å komme i direkte kontakt med disse menneskene. WHY? De burde virkelig ha bedre kontaktinformasjon tilgjengelig. NOEN har nemlig vært en smarting å hacket seg inn på fanpagen min. Ikke at jeg fatter hvordan det i det hele tatt skal gå an, da den er registrert på Lars-Kristian sin konto. Den er fortsatt i orden. I tillegg var både han, jeg og Charlotte administratorer der, sånn for sikkerhets skyld. Men nå aner jeg ikke hvem som styrer den.

All hjelp mottas med takk 

Fatter ikke hvordan en eller flere idioter kan synes at dette er gøy? Jeg har bygd opp denne siden i over ett år nå, og nekter å la noen ødelegge. Vi kommer i hvert fall til å politianmelde vedkommende.

Nå må jeg sette i gang med arbeidsdagen. Har en del ekstra å gjøre som jeg ikke fikk gjort i går, skylder på Lars-Kristian. Høhø 😀 Senere tenkte vi å sykle en tur, med ost og kjeks i bagasjen. Jeg skal bake!

Nyyyt sola 

93 kommentarer

 1. Hvilken tannbleking bruker du?

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått støpt skinner hos tannlegen 🙂 Bruker dem noen timer om dagen 🙂

   – C

 2. Michelle T. O

  At det går an å ha så fritidsproblemer…. Jeg forstår meg ikke på folk som gidder å bruke tid på sånt! Dessverre finnes det mennesker som bare er ute etter å lage problemer…. Håper de blir tatt!! Kjenner jeg faktisk blir ganske irritert på dine vegne! At det går ann… Respektløst og komplett meningsløst! Håper jeg kan muntre deg opp med å si at du er en fantastisk blogger! Jeg har aldri hatt noen interesse av å lese blogger før jeg fikk tips om å se på din! En venninne mente nemlig jeg kunne minne om deg – og etter å ha sett litt rundt på bloggen din var det gjort… 🙂 Du er kjempeflink! Ha en fin dag alle 4! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, det gjør meg veldig glad 🙂 <3

   Deilig dag til deg også 🙂

 3. mest sannsynlig er det virus du har fått på siden… (vet om noen som har vært borti det samme) Fin blogg btw:-)

  1. Fotballfrue

   Men vedkommende sletter alt jeg skriver, og har kastet meg ut fra siden, og den er ikke registrert på meg. Det er derfor jeg tenkte at virus er utelukket. Vedkommende sletter ikke det Lars-Kristian skriver, og det er på hans profil vi opprettet siden. Merkelig :O

   – C

   1. Det skjer ikke noe annet enn at saken blir henlagt uansett, men syns du kanskje ikke at politiet har viktigere ting å bruke ressursene sine på nå om dagen?

   2. Fotballfrue

    Det er mulig det, men saken må jo like vel anmeldes 🙂

    – C

   3. Det er klart du skal anmelde. Dette er jo snakk om identitetstyveri og det er en veldig alvorlig sak.

   4. Selv om politiet har mye å gjøre om dagen, så skal jo ikke folk få gjøre slike alvorlige ting uten at det anmeldes! Hvordan blir landet vårt da, om slike ting skal godtas?

    Flott blogg du har Caroline! 🙂 innom minst engang hver dag å leser 🙂 Veldig imponert over alle fine bilder du tar!

 4. Æsj, så kjipt at folk gjør sånn.. Oi, du har en treningsfri dag, mens jeg har hatt nå over en mnd uten.. Gruer meg nå til å dra å trene. Gått altfor lang tid siden sist, jeg prøver og prøver å gjøre det til en vane å dra dit, men klarer det aldri 🙁 Misunner treningsviljen din, og ikke minst at du klarer å dra deg til sats uansett vær og hvor mye du har å gjøre :p

  1. Fotballfrue

   Å, viljen kommer nok. Andre trenger kanskje litt lenger tid på å VIRKELIG elske treningen 🙂 For meg er det et must i hverdagen, jeg føler meg liksom så tom uten en økt.

   Klem 🙂

 5. Helt utrolig teit å hacke seg inn på siden da, skjønner virkelig ikke hva som er så moro med det. Jeg bor et annet sted i landet, men her har vi sukkerfri redbull på rimi – MEN de koster 30kr de også da, eller 20 kanskje?

 6. Åh, sånne ting er så inderlig leit. En av veninnene mine hadde blitt hacket på facebook, og da hadde hackeren sendt masse elke meldinger til forskjellige folk og sånnt. Håper alt blir bra igjen:)

 7. Karoline

  Vet du hva fettprosenten din ligger på?
  Jeg fikk vite at min var ganske lav, og jeg lurer på om det blir påvirket av et lchf kosthold? Merker at jeg er veldig sliten og får cravings om kveldene, vil gjerne forandre på dette! Men blir så kvalm av å spise fet mat som bacon og sauser..

 8. «Politiet»? Jeg skjønner at du tydeligvis føler deg som verdens navle, men politiet har da strengt tatt bedre ting å bruke ressursene på akkurat nå enn å spore opp hvem som har hacket fb-siden til hele Norges Fotballfrue. Blir helt kvalm. .

  1. Fotballfrue

   Jeg er klar over at det finnes viktigere ting, har jeg sagt at det ikke finnes viktigere ting? Det å utgi seg for å være en annen, er veldig alvorlig. Dersom jeg har lyst til å politianmelde vedkommende, har jeg all rett til det.

   Hva skjedde med nestekjærligheten? Du kan spare deg for slike kommentarer, Anja. JEG blir kvalm.

   – C

   1. AnjaK: SKJERPINGS!
    Identitetstyveri o.l. er svært alvorlig og ubehafgelig. Det er helt riktig av Caroline å anmelde dette!
    Stå på Caroline, du er flott! 🙂

   2. Margareta

    Facebooken min ble også hacket for en stund siden…endte opp med at jeg mistet min nærmeste familie fordi de ikke trodde på meg! Så de begynte med stalking opplegg osv, de tilogmed anmeldte MEG fordi denne personen som hadde misbrukt min facebook hadde skrevet stygge mldr ang et «søskenbarn» jeg hadde. Så istede for å tro på meg så har de laget et H**** for meg de siste mnd med hevn osv…Og jeg får ikke engang straffet min fmilie for det…

    Så jeg har gått litt under jorden for tiden…Politiet bruker å henlegge slike saker desvrre om det ikke er gjentagende osv…
    Men men i en slik verden vi lever i så finnes det desvrre folk som bare er ute etter å ødelegge. 🙁
    men uansett viktig å anmelde for å vise at du mener alvor selv om saken med 100% sikkerhet kommer til å bli henlagt.

    Lykke til:)

   3. AnjaK: Den der kunne du virkelig spart deg for!

    Caroline gjør akkurat det hun vil, og liker du det ikke, så synd for deg. Vi alle har rettigheter til og gjøre som vi vil, uten at andre trenger og slenge drit til hverandre.

    Caroline, stå på, du er en flott jente. («,)

  2. elisabeth

   hvorfor blir du kvalm av det, Anja? Du hadde nok ikke likt å bli hacket selv, det er en utrolig ubehagelig situasjon. Og om du blir så kvalm av det, så foreslår jeg at du setter deg foran doskåla, istedenfor å kommentere dritt. Spar meg, og alle andre her , plis.

  3. Snakk om å være hårreisende negativt innstilt til andre mennesker. Siden du er såpass «velinformert» at du vet at politiet har mye å gjøre om dagen, burde du samtidig skjønne at en forbrytelse rettferdiggjør ikke en annen.

   Ja, det er selvsagt en forskjell i alvorlighetsgrad, men det rettferdiggjør ikke en forbrytelse uansett.

   Identitetstyveri kan krenke et annet menneskes sikkerhet og integritet. Og Caroline, som andre i tilsvarende situasjoner har full rett til å både finne det ubehagelig og anmelde saken til politiet.

   Så er det opp til politiet å disponere sine ressurser, og fordele disse. Tror neppe de behøver fordelingshjelp av anonyme kommentatorer i en privat blogg.

   1. Tror ikke virus på facebook regnes som identitetstyveri akkurat…. Bytt passord så er du på plass igjen. Verre med de som faktisk blir utsatt for id-tyveri og får masse gjeld i sitt navn.

   2. Fotballfrue

    Nå var vel ikke dette et virus, men ekte mennesker som hadde hacket seg inn. Jeg har snakket med facebook, og det har løst seg. Men et virus var det så langt fra du kommer.

    – C

   3. Håper du fikk navn på vedkommene 🙂 Btw, Rema har alltid sukkerfri Redbull 😉

   4. Fotballfrue

    Har de? Takk for tips 🙂

    – C

 9. Det var trist å lese, Caroline, kjedelig når sånt skjer. Men politiet? rly? Du er vel klar over at Oslopolitiet er temmelig overarbeidet for tiden? Det høres veldig divaete (om det i det hele tatt er et ord) at du skal få de på saken om FANSIDEN din.. skjønner? Jaja, lykke til med den saken, da:) Ville absolutt ventet på svar fra facebook før politiet innblandes:)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er klar over det. Men en anmeldelse er en anmeldelse. Jeg kan ikke la være å anmelde identitetstyveri fordi politiet har mye å gjøre som følge av fredagen forrige uke. Skal all kriminalitet være ok etter tragedien? Når jeg finner ut hvem som står bak, blir vedkommende anmeldt. Uavhengig om politiet har mye og gjøre eller ikke, en anmeldelse henger på personen i flere år. Jeg forventer ikke at politiet skal gjøre noe, men denne personen fortjener å bli anmeldt.

   – C

 10. Jeanette

  AnjaK: hadde du likt om noen latet som de var deg på FB kanskje? Tror ikke det,nei!

 11. Marita Ø

  Så heldige dere er, som har sol!! Her rett og slett detter det ned med regn i dag 🙁 Trist sommer i Sør Trøndelag… Fint at vi har treningssentre og tilbringe litt tid inne i 😀

  Ha en fin dag, Caroline 🙂

 12. Åh, aner ikke om jeg skal trene idag. viljen er på begge sidene.. Hvordan trente du? (inspirasjon) hehe

  1. Fotballfrue

   60 min. på mølla, de 15 siste min. med intervaller. Styrke på mage, rygg og armer 🙂

   – C

   1. Tusen takk for raskt svar! Vurderer 4×4 intervaller senere, tåken ligger så langt nede 🙂

 13. Så leit å høre om hackingen, håper dere finner ut av det! Syns det er riktig at du politianmelder dette, om det ikke løser seg på andre måter.
  Den siste uken har jeg vært ute å løpt flere morgener før jobb. Har fått inspirasjon av deg til å trene på morgenen! Jeg merker at jeg får overskudd, jeg blir mye blidere 😀
  Har du noen bra øvelser for å trene mage, og man ikke trener på treningsstudio?

 14. Hei Caroline!

  Det samme har nettopp skjedd meg – nemmelig at noen hat tatt over min facebook side.
  Det er rett det du sier om at du ikke får kontakt med facebook, fordi at de er veldig vanskelig å få tak i. Regner med du vil få de til å spore ip adressen, men det er ikke så lett.
  Jeg annmeldte det som skjedde med meg, siden de også hadde tatt over e-post, og der er jo bank info osv. Så måtte stenge av alle mine kontoer, slik at de ikke fikk brukt dette. Politiet kunne faktisk ikke hjelpe, fordi at om facebook skal spore en ip adresse så tar det 6mnd. til hele 2 år! De har utrolig streng sikkerhet på nettopp dette…

  MEN; skift passord på mailen som blir brukt, det er veldig viktig, slik at de ikke tar kontroll over denne også.

  Så helgid som jeg er hat jeg noen venner som er veldig flinke på dette området, så når de slo hodene isammen så klarte de tilslutt å ta kontrollen igjenn.

 15. vg jenta

  hvet du hva caroline? jeg går rundt og har mareritt om dette; missbruk av konto og kort, hacking, missbruk av identitet osv. og så har det skjedd deg! håper dere får ordnet dette. jeg har ikke facebook og har ikke sett det men jeg håper det ordner seg.virkelig et mareritt!

 16. elisabeth

  og hva syns vi om smaken på sukkerfri red bull da, Caroline? hehe 🙂

  Jeg fatter forresten ikke at folk kan synke så lavt å hacke andre mennesker. Det er så utrolig lavmål. Og jeg er helt enig med deg, denne personen fortjener å bli annmeldt. Men det er godt å høre at Lars Kristian er bedre, nyt sola dere også 🙂

 17. Samme skjedde meg for en stund tilbake, men da hadde vedkommende kommet inn på siden min ved å knekke koden på passordet.. Så det første du/dere burde gjøre er å bytte det.

 18. Caroline! 🙂

  De har sukkerfri redbull på Rimi i storgata! 🙂

 19. Facebook er jo håpløst! Jeg prøvde også og komme i kontakt med dem her engang, men det var jo helt umulig og finne en mail som gikk direkte til dem.. Det burde du også nevne i mailen din hvis du fant en adresse. Alt jeg fant var spørsmål som var svart på fra før så måtte jeg bare prøve og se om jeg fant det jeg lurte på. Det gjorde jeg jo ikke!! Håpløst !!

 20. Jeg har en misstanke om at twitter profilen din er hacket også, med mindre det faktisk var du som skrev «hii baby :)»

  1. Fotballfrue

   Det er fordi twitter og Facebook oppdateres på likt :/

   – C

 21. Hei!
  Det er kanskje kjedelig å dra helt opp på Kringsjå, men på Kiwi i studentbyen har jeg kjøpt mange sukkerfrie Red Bull. Du kan jo prøve der neste gang:)

 22. Ang Facebook, ta kontakt med slettmeg.no. De kan hjelpe 🙂

 23. Jepp, som andre har nevnt her. Bytt passord, på både din og din manns fb-konto. It’s the only way.

 24. Hei Caroline!

  Dette har skjedd med meg også, og du bør annmelde det. Det er identitetstyveri og innbrudd på andre sine private eiendelen(noe i den duren)
  Jeg annmeldte det. Politiet snakket med facebook, og finn vite at om facebook skulle utgi ipadresse og navn, ville det ta 6mnd. til 2 år før de kunne gjøre dette. Det er pga den strenge sikkerheten facebook har ovenfor sine «kunder».
  De som gjorde dette mot meg, tok også kontroll over epost. det førte til at jeg måtte stenge av kontoene mine, siden de også hadde tilgang til dette.

  Vil råde dere til å bytte de passordene dere har!

  Ditte her ordna sej sikkert!:) De ordna sej vertfall for mej 🙂
  Saka e henlagt no, men ej he fått tilbake kontrollen 🙂

 25. Flink du er til å pleie din bedre halvdel, Caroline! 😀

  Hva synes du om sommerkroppen 2011 til Kristina Andersen forresten? Er dette en kropp du synes er veltrent og et godt forbilde for andre, og kunne du tenkt deg å sett slik ut selv? 🙂 Personlig elsker jeg formene hennes!

  Ha en fin dag videre, søte deg <3

  1. https://www.kristinaandersen.no/?p=8923

   Her er link til bildet jeg sikter til forresten. Vil gjerne høre din mening 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg synes hun ser flott ut, men jeg er også fornøyd med hvordan jeg ser ut akkurat nå 🙂

    – C

   2. Jeg kjenner ikke denne Kristina,men har sett på bildene. Hun har en veldig pen kropp , men ingen trent kropp. Det er forskjell på det.Caroline har en trent kropp.

   3. Yvonne

    Ja, du er nydelig du også 😀

   4. Kristina står jo bare og holder inn magen på bildet, det ser man tydelig på de øvre magemusklene hennes. Hun ser ikke spesielt trent ut heller. Husker hun drev og sa hun veide 50 kg i fjor, deretter sa hun at hun gikk ned 11 kg – det betyr at hun nå veier 39 kg? Hahaha, I think not!

 26. Christine

  Hei!
  Elsker bloggen din og er en fast leser hver dag!
  Jeg har et spørsmål, men det anngår ikke dette innlegget, men har du en rabattkode som du bruker inne på Coverbrands sine sider? Har nettopp bestilt meg varer hjem, så håper på kode neste gang 🙂

  Mvh. Christine 🙂

 27. Politiet henlegger ofte slike saker etter kort tid, dessverre. Jeg ble utsatt for ID-tyveri for noen år siden, og følgene ble svært omfattende for meg. Flere telefonabonnement ble opprettet i mitt navn, kredittkort – og kontoer ble opprettet, «jeg» ble tatt for sniking på trikken og måtte bevise gjennom en haug med brev til Oslo Sporveier at det ikke var meg osv. osv. Jeg anmeldte flere ganger, men saken ble henlagt hver gang. Det endte med at jeg brukte minst en time hver dag i måndsvis på å tydde opp i rotet som fulgte dette.

  Men det er bra du anmelder, dess flere som gjør det dess større sjanse er det vel for at de ikke henlegger sakene automatisk. Selv om jeg er usikker på om facebookhacking går under ID-tyveri?

 28. Og BTW – jeg tror du ser deg en smule blind på hvor stort behovet ditt er for tannbleking. 😉

 29. Hei. Er det så lurt å dra på sykkeltur hvis Lasse ikke er i form?

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver jo at han er frisk i dag?

   – C

 30. Jeg beundrer deg for at du kan skrive om trivielle ting i disse tider, jeg går inn på bloggen din for å lese om hvordan du ser på det som har hendt i vårt land, også i dag som er dagen da det er en uke siden det verste som har skjedd i norges historie etter kringen, inntraff.
  Men jeg regner med du vil fokusere på det du normalt skriver om, få hverdagen tilbake fort. Men kan jeg få spørre deg om hvorfor du brukte mye tid på å blogge om å miste noen for en tid tilbake, men ikke på det som har skjedd nå, som gjør at et helt land er i sorg og fortvilelse? Jeg hadde håpet på et engasjement fra deg, selv etter 7 dager, men blir noe skuffet over å se innholdet du har valgt å fokusere på de siste dagene. Forøvrig, å anmelding hacking er helt riktig, uavhengig av hva som skjer ellers i landet. Men Red Bull og bleking av tenner???…

  1. Fotballfrue

   Jeg håper ikke du mener dette? Da har du dessverre ikke satt deg inn i bloggen min.. Jeg har skrevet om tragedien. Jeg var der selv da bomben gikk av. Mitt tips er at du blar deg nedover,og leser. Bla deg også noen sider tilbake… Det er tydelig at dette er første gang du besøker min blogg… Veldig skuffet over at du dømmer meg, og at du mener jeg ikke har vært engasjert, da det er NETTOPP det jeg har vært. Selv etter 7 dager? Jeg har skrevet FLERE innlegg om tragedien. Har til og med fått ros av leserne mine og andre medier for hvordan jeg har taklet dette.

   – C

   1. Jeg synes Caroline har forholdt seg veldig bra ang denne tragedien, når det gjelder bloggen! Hun har jo skrevet flere innlegg om det, og også nevnt at leserne ønsket at hun ikke skulle skrive så mye om bare det, da vi leser det OVER ALT ellers. Det er helt forferdelig det som har hendt, og vi går alle å tenker på ofrene og de pårørende hele dagen lang, men det er litt godt å komme inn i hverdagen igjen, og fokusere på andre ting også. Og lese blogger som fokuserer på forskjellige hverdagslige ting, ikke bare tragedien. Man blir bare trist av det… Livet må gå videre, selv om det har skjedd noe fryktelig. Vi vil uansett tenke på alle som er berørt av tragedien, og lese og høre om det i nyhetene i lang,lang tid framover. Men å bare fokusere på det gjør deg bare deprimert.

    Jeg synes blogginga di er helt topp, Caroline. Du viser omsorg over alt som har hendt, og man trenger ikke skrive 100 innlegg om saken, for å bry seg. Klem til deg <3

  2. Caroline er vel en av de bloggerne som faktisk har skrevet mest om det, samtidig som hun spurte leserne om de syns det var greit hun begyne å poste normale innlegg igjen.

 31. Meny selger sukkerfri red bull, iallefall i haugesund 🙂

 32. Hvilken størrelse er det du har på macen? 🙂

 33. Michelle

  MASSE LYKKE TIL CAROLINE!!! idioter finnes det dessverre overalt :/

 34. At noen folk virkelig gidder å hacke seg inn på andre sine private nettsteder synes jeg er helt merkelig :S Bra at du har fått orden på det nå da 🙂 Jeg opplevde også en gang at noen hacket seg inn på mailen min og viste de private meldingene mine til andre..Veldig koselig..

  Utrolig fin og inspirerende blogg du har Caroline! 🙂

 35. Bare et lite tips slik at du slipper avenning fra kaffe. Drikk gjennom sugeror, da faar du ikke kaffeen dirkete paa tennene dine 🙂

  mvh

  1. Fotballfrue

   🙂

   – C

 36. Dra til Sverige og kjøp brett med sukkerfri red bull 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det jeg må :p Er bare så tiltak, og sist jeg var der hadde de ikke 🙁

   – C

 37. Her jeg bor, i en bygd i Nord-Gudbrandsdalen, finnes det bare sukkerfri redbull. da ville jeg ha med sukker 😛

 38. victoria h.

  Så utrolig unødvendig gjort..

  Jeg lurer på hva du synes om Fake Bake, har du sluttet å bruke det?
  Vet du om den ´´stjeler´´pigmentene dine?

 39. Ja, altså, selv om Oslopolitiet er opptatt, så er en anmeldelse, som du sier, en anmeldelse.. Heeeerlighet så mange teite kommentarer ovenfor da! Ha en fin dag videre, nurse Caroline 😛

  Visste du at det forresten er sunnere med sukker enn sukkerfri? For søtningsstoffene er verre for kroppen enn sukker : P Men så var det karbohydratene da 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser kun sukrin, og det er hundre prosent naturlig, og full av antioksidanter 🙂

   klem til deg!

   1. Det er bare tull! Vet du hva sukrin egentlig heter??!

   2. Fotballfrue

    Nå er jeg spent, få høre 🙂

    – C

 40. Tusen takk for inspirasjon !!!!!!

  Jeg har en sønn på 3 mnd, og har nå kommet igang med jogging – inspirasjon fra deg ! har trent mye før graviditet men ikke jogget – men med knapp tid, og treningsfeltet rett utenfor døra er det helt supert !

  til alle som ønsker å begynne med jogging fra helt bunn av kan jeg anbefale løplabbets 12 ukers løpeplan for nybgynnerer – det starter superlett,men det er viktig å ikke hoppe over noen økter da kroppen trenger tilvenning.

  tannbleking: hvor lenge må du unngå kaffe ?? phu, tror ikke jeg klarer å ofre kaffe for hvite tenner…

  god helg !

  1. Fotballfrue

   Jeg unngår bare kaffe under prosessen 🙂 Men helst er det vel en fordel å ligge unna i tiden etterpå også, det klarer jeg ikke 😉

   Så gøy å høre at du er på vei tilbake til formen, masse lykke til videre 🙂

   God helg fra C <3

   1. Ingrid

    Hei Caroline! Et lite tips er å drikke kaffe med sugerør:) Hørest teit ut, men funka fint då eg bleika tenna ei periode forrige sommar:)

 41. Hei C.

  Lurte på om du tilfeldigvis har tips til en fin, fin og forførende kjole jeg kan bruke til ball/ studentergalla om litt? Fra hvor som helst på nett:) For hvem andre er vel bedre å spørre en deg?

  Jeg synes det er så fint med utrigning i ryggen og prøvde å lete litt på nelly, men fant ikke stort…

  Jeg elsker slike anledninger hvor man kan jåle seg litt utenom det vanlige <3

  Lykke til med avvenningen 🙂
  PS: Har jo kommentert hos deg før, men vil bare si at en positiv ting med din blogg (i tillegg til innholdet) er at den er meget oversiktlig og professjonell!

  1. Fotballfrue

   Sjekk ut edressme.com, elsker den siden!

   Tusen takk for fine ord, håper du finner drømmekjolen 😀

   Klem til deg!

 42. Kanskje Facbooken din ble hacket på Tjuvholmen ;P høhø 😉 Neida… det er faktisk veldig ekkelt når sånt skjer,Caroline. Bra det gikk i orden 🙂 God Helg 🙂

  1. Fotballfrue

   haha :p

 43. hvordan bygger man opp en facebook side over et år? 🙂

 44. På XXL Sport&Villmark har de sukkerfri redbull til lavere priser enn i butikk :- )

 45. Wenchiiis

  De selger sukkerfri redbull på XXL ved Oslo City. Kosta rundt 20kr for èn boks. 🙂

 46. Hei 🙂

  Hvordan kom du i kontakt med facebook ? Ha samme problemet selv med at profilen min er hacket!! Har du mail adressa du sendte til ?

  På forhånd takk;-)

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Skulle gjerne ha hjulpet deg, men jeg vet ikke om jeg har lov til å spre denne type informasjon. Jeg er sikker på at det er en grunn til at de ikke har disse mailadressene liggende på facebook sine sider. Kontakt meg gjerne på mail i stedet 🙂

   – C

 47. Vi har sukkerfri redbull på joker geitemyrveien =) En liten sykkeltur unna bare ^^

 48. Jeg mener det er viktig å huske at vi alle reagerer forskjellig i tider som dette. Jeg synes derfor at både de som kommenterer og Caroline, bør forholde seg saklig i svarene som gis. Formuleringer som «jeg blir kvalm» er utrolig unødvendige. Merker at jeg blir litt irritert (og ja, jeg ble dessverre personlig berørt av disse hendelsene).

  Jeg synes for øvrig det er flott at både media og bloggere begynner å skrive om dagliglivet igjen. Man overvinner ikke sorgen ved å stupe ned i den.

 49. umodent gjort..

 50. Hei! Hvordan er det egentlig med tannbleking og kaffe? Jeg startet en runde med tannbleking i går og nå sitter jeg bare å døser foran PCen. Trenger egnetlig bare en eller to kopper kaffe om dagen, men en arbeidsdag uten kaffe føles veldig tung. Kommer det til å få stort utslag om jeg tar meg en kopp tror du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeeeida, en kopp går nok fint 😉 Puss tennene eller ta en Extra rett etterpå 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *