Tjuvholmen

Å, hadde den beste kvelden på evigheter i går!

*sola-i-øya*

Fiiine jentene ♥

Dessert kun for oss tre:

Reker, sol, gode venner og vin, kan du ønske mer? Et perfekt bilde av det jeg liker å kalle sommer. Et sommerminne jeg vil gjemme for alltid. Det eneste skåret i gleden, er at magen til Lars-Kristian begynte å slå seg vrang ikke lenge etter maten, så vi hadde nødt til å dra hjem. Men vi fikk noen uforglemmelige timer likevel 

Kveldens antrekk:


Skjørt fra H&M // NLY Anabel by Caroline Berg (annonse)

Topp fra Asos (annonse) // Clutch fra Asos // Chokersmykke fra Treasures.no

Nå skal jeg tilbake til jobben som sykepleier, regner med de fleste kjenner til dette med syke mannfolk?

64 kommentarer

 1. Fin du var:)
  Hehe, kjenner godt til syk kjæreste:P De tåler ikke mye gitt. Enda et bevis på at vi kvinner har styrke til å ikke gi opp. Vi står på selv når vi egentlig burde legge oss litt nedpå.

 2. IngvildLA

  Caroline, det jeg liker så godt med deg, er at du alltid pynter når du skal ut 🙂 Det er ikke så mange som pynter seg når de skal ut og spise lunsj eller middag, men du er alltid så fin fra topp til tå!
  Fortsett sånn, du er en inspirasjon for alle <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg elsker å pynte meg, spesielt om sommeren. Må passe på mens vi kan 😉

   Klem til deg!

 3. Hej, vil bare høre om du bruger andre produkter end de der er tilpasset hairtalk/peaks hair?

  Lurer på om jeg kan bruge anden shampoo end den der heder «hair talk»…

  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt produkter fra Alexander Sprekenhus eller Gun-Britt, og det fungerer veldig bra 🙂 Har også brukt produkter fra John Frieda, som også er veldig gode, det eneste du må passe på da, er å ikke ta produktene for nærme hårfestet. Så ja, jeg tror absolutt du kan bruke noe annet enn den som «hører til». Det kan i hvert fall jeg med peaks hair 🙂 Bruker forresten moroccan oil på håret også, det er et helt himmelsk produkt!

   – C

 4. Du er så pen! <3

 5. Jeanette

  så sykt fint med de skoene til! du kler deg alltid bra;)

 6. Ingeborg

  Elsker klesstilen din Caroline. :-)) Å håre ditt ikke minst 😀

  Stå på du er en av mine »bloggsider» jeg må innpå mange ganger om dagen ;-D !

 7. Ååh, ble så imponert over hvor mye fint du har i nettbutikken din nå 😀 Spesielt choker smykket, elsket jeg! Håper du får dem inn på lager igjen, snart 🙂 Også tror jeg noen herreklokker (til oss jenter) hadde vært helt ypperlig på nettbutikken! Virkelig fantastisk arbeid, Caroline. Du er kjempeflink! 😀

 8. Elsker antrekket! 🙂 Du er så flink til å kombinere med sko, tilbehør osv. 😀

 9. Så koselig ! 🙂

  Hadde blitt UTROLIG glad om noen hadde giddet å stemme 😀
  https://nelly.com/no/designyourdress/?obj=3wveqtuM5UVGSGarDl8CcHkaN1C1BwG3hzWNjGabatftx6a2eV26#Gallery

  Takk <3

 10. så koselig 🙂
  du er utrolig pen!

 11. du som har greie på lav-karbo, har man svitsjet til fett-forbrenning selv om man ikke er i ketose… Trodde man måtte være det for å «forandre» forbrenningen..

 12. Birgitte

  Utrolig fint antrekk og elsker håret! 😀

 13. får du trent noe om dagen da Caroline?? løping? du har kanskje en økt hver morgen som ikke vi alltid hører om;) Hvordan er det med fjærøredobbene?? kommer de igjen?
  Klem i

  1. Fotballfrue

   Trener som før 🙂 5-6 ganger i uken. Trente utrolig heavy styrke i går, klarer faktisk ikke sitte på rumpa i dag 😉 så i dag er det fri. Prøver å få inn fjærøredobbene igjen 🙂

   – C

 14. FOR et fint antrekk 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 15. Charlotte

  Caroline! 🙂 Hvor støper du på negler? Klem

  1. Fotballfrue

   Strøget negldesign 🙂

   – C

 16. Michelle

  Deilig!!! Bra dere hadde en fin dag, det fortjener dere etter alt dramaet som skjedde i Oslo

 17. Så helt herlig ut. Skikkelig sommer. Du er nydelig!

 18. Hei. Som ivrig leser syns eg du tek fantastiske bilde. Eg har nesten samme kamera som deg, men får ikke like bra bilde. Ka slags linse har du og kalla redigeringsporgram brukar du? Håper du kan svare. 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 bildene i dette innlegget er for det meste tatt med iPhone 🙂 Bortsett fra outfitbildene 😉 Bruker Sony alpha 380,med linsen som følger med 🙂 lys stiller jeg på i picasa, ellers ingenting 🙂

   – C

 19. ååå, sommer!!! <3Vi har også spist reker i dag 🙂 Herlig <3

 20. Du har bare fantastiske ben. Du har inspirert meg til å trene, så nå trener jeg 3 ganger i i uka. Du er en fantastisk inspisasjon.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 og veldig godt gjort av deg! Du bør være stolt 🙂

   Klem

 21. Marianne

  Du var nydelig på håret her 🙂
  Jeg lurer på noe.. du er jo en ivrig fan av Ole Henriksen. Så mener jeg å ha lest at du bruker «nurture me» som dagkrem, men er det egentlig nattkremen? Jeg synes at dagkremen er så dårlig til å trekke inn i huden, så jeg lurer egentlig bare på om du bruker nattkrem på dagtid, og i så fall om det går greit.

  Håper du får en fin kveld videre 🙂

 22. Karoline

  Iiiik!! FOR noen bein 😀

 23. Du har så utrolig fine antrekk! 🙂 Liker stilen din utrolig godt! 🙂

  Synd Lars Kristian ble dårlig, god bedring til han 🙂

 24. Å, der var du fin! Kjempe fint antrekk 😀 Har sagt det før, men sier det igjen, du er virkelig en motivasjon for meg! Jeg trener oftere enn før, og jeg må takke deg litt for det! Og jeg elsker det 😀

 25. nydelig outfit! 😀 hvordan lager du de krøllene som du har her? 🙂

 26. Etter alt som har skjedd i Norge i det siste har jeg ikke følt for så mye, og blogger har blitt nedprioritert. Har lest alle innleggene dine, og de har vært supebra. Beklager at jeg ikke har kommentert før nå. Du ser strålende ut som vanlig. 🙂

 27. FIne Stine og Kevin!! Så koselig det så ut 🙂 Kevin og mannen min spilte I lag i TIL, så de har vi vært mye sammen med. Du så flott ut som vanlig!!

 28. Noen spm til.. 🙂 ang kostholdet ditt… Du spiser ikke karbs men du spiser godt med kalorier ikke sant? hva med frukt og sukker?? Sjokolade/smågodt/chips? spiser du noengang det? DU må da få cravings som alle oss andre;) du er super:)) Klikker inn x flere daglig:)

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser karbohydrater, men mindre enn det som er vanlig. Hvis du kutter ned på karbohydratene, og øker fettinntaket, vil du ikke få cravings 🙂

   – C

 29. Takk for en deilig dag <3 Men seriøst har jeg virkelig sånne armer ?? :O de ser jo ut som lår :O :O fra og med i morgen skal jeg begynne å ta litt push ups. Glad i deg

 30. Victoria

  For en inspirasjon du er. Jeg har ikke ord 🙂 Du er helt ekstremt nydelig, jeg beundrer deg! Elsker bloggen din, den er et herlig pust fra hverdagen av og til 😀

 31. Cathrine

  Bare lurer på en ting angående Peaks Hair. Har vært inne på tanken med prøve det, men har en del naturlig fall i håret. Vet du om dette vil ha noe å si? Bortsett fra at man kanskje er mer avhengig av rettetang?

 32. Åh, det så koselig ut 🙂 Det var så fantastisk vær i dag! Dessverre tilbragte jeg halve av den på jobb :/

 33. Åh, Caroline! Du er alltid så pen, uansett hva du har på deg. Du ser så fresh ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusentusen takk!!

 34. Heei 😀

  lurte litt på om du kunne lage et innlegg om hvordan du fikser brynene dine, evt om du går til noen profosjonelle som fikser de?

  ellers elsker bloggen din, er innom vær dag 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg har allerede skrevet om det, sjekk her: https://fotballfrue.no/?p=5695 🙂

   – C

 35. Kjempefine bølger i håret! Kanskje du vil legge ut video/bildeklipp om hvordan du gjør det? 🙂
  God helg!

  1. Fotballfrue

   Bare vanlig krølltang, og deretter grer jeg dem ut 🙂

   – C

 36. Hei igjen Caroline,

  jeg maser litt på deg nå, men skal bestille billetter til Lisboa i dag så lurte på om du fløy med tap direkte dra oslo til lisboa? vil bare få bekreftet at det er et greit flyselskap mtp reising alene og veeldig flyskrekk:p

  p.s. armene dine på det bildet når du holder på drinken.. perfeksjon!

  ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Helt i orden, beklager om jeg ikke har svart! Vi fløy direkte, ja 🙂 Opplevde det som et fint selskap, ikke noe utenom det vanlige, men akkurat som å fly med for eks. SAS eller Norwegian 🙂 IKKE vær redd! Når reiser du?

   Klem 🙂

   1. TAKK for betryggende ord!! reiser om to uker så har lest gjennom alle innleggene dine fra du var der:) MYE bra tips!!

    Ha en nydelig dag<3

 37. Ingrid Svendsen

  Å, for noen herlige bilder!!!! Vi trenger sånt etter alt det fæle som har skjedd…. 🙁 Jeg har ikke følt for å kommentere noe særlig den siste uken…..men har selvfølgelig lest alt, og jeg synes du har blogget perfekt med tanke på det som har skjedd. Personlig er jeg ikke rammet, men gråter ofte for de som er det…..senest på nyhetene i går. Det er så sterkt, og grusomt. Også blir jeg rørt av alle blomstene og menneskene som bryr seg <3

  Ble i skikkelig godt humør av å se disse bildene. Dere virker som en herlig gjeng 😀 Du er så inspirerende, vakker, sommerlig og nydelig på disse bildene at jeg bare sitter her og måper. Du ser ut som en vakker blomst!! Og beina dine er selvfølgelig perfeksjon 😀

  I kveld skal jeg og kjæresten grille, og jeg skal lage hamburgere a' la Caroline, med din dressing og dine brød (haha, dine brød…) 😛 Gleder meg!!

  Masse klemmer til deg, og god bedring til Lasse <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Ingrid. Du er alltid så god og snill <3 Glad for å høre at du ikke er direkte rammet av alt dette. Tenk at det alt er en hel uke siden. .

   Jeg har vært veldig usikker på hvordan jeg skulle gå videre, men jeg har tatt det rolig, og i et tempo som jeg føler passer meg.

   Så deilig med griling, perfekt på en dag som denne 🙂 Haha, mine brød 😀 Nå lo jeg faktisk høyt her 😉 Håper du liker dem, ja, hamburgerbrødene altså :p

   God helg, nyt den så godt du kan 🙂

   Sender deg en diger klem <3

   1. Ingrid Svendsen

    Burgerne ble PERFEKTE!!!! Mannen skrøt hemningsløst av dressingen din, jeg satt og spiste restene med skje 😛 Og brøda dine (!) ble også helt perfekte 😀 Men vi orket faktisk bare en burger hver, hehe 😛

    Ble litt for mye vin på terrassen, så i dag har jeg hodepine :-/ Hehe….typisk 😛

    TUUUUUUUUUUSEN takk for alle oppskrifter og mattips du deler med oss. Du er min aller største inspirasjon på de fleste plan. Jeg er faktisk veldig glad i deg 😀

    Masse klemmer

 38. Hei Caroline

  I går brukte jeg flere timer på kjøkkenet mens jeg hørte på musikk og fulgte dine oppskrifter på hamburgere og ostekake. Jeg ville gi kjæresten min en god matopplevelse før vi drar til hvert vårt i tre uker. Jeg skal love deg at både hamburgerne og kaken falt i smak! Jeg håper du vil fortsette å dele oppskrifter med oss. Jeg liker bloggen din fordi du skriver så godt og variert, har en god layout, er oversiktlig og har pene og delikate bilder. Keep up the good work og ha en fin helg:-)

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre 😀 Tusen takk! Stå på med kokkeleringen. Veien til en manns hjerte går via..? 😉

   – C

   1. Takk for det:-) Det er gøy å kokkelere så jeg gleder meg å prøve ut nye spennende LCHF-oppskrifter fremover. Metthetsfølelsen varer lenger og jeg får ikke lyst på sukker mer, godtegrisen som jeg var, hehe!

 39. Så herlig sommerlig stemning, får håpe vi får smake litt av den på Vestlandet i år også. Jeg lurer på to ting jeg: Bruker du fortsatt proteintilskudd etter trening? Og, jeg finner ikke skjørtet på HM sine nettsider, hvor har du fått tak i det? Ligner mistenkelig mye på et Carrie bruker i SATC 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, var det første jeg tenkte på da jeg så det 😀 Jeg kjøpte det på Oslo City.

   Jeg tar en proteinshake noen ganger, men det er ikke alltid jeg har lyst på. Da blir det litt cashew i stedet 🙂

   – C

 40. Åååh, så herlige bilder! Ga skikkelig sommerstemning 😀 Skal på båttur nå snart, jeg 😉 Helt blå himmel, sol og 25 grader i skyggen!!! Endelig sommervær 😀

  Du må kose deg videre, og go bedring til L-K 😉

 41. Du er så nydelig!

 42. Nydelig antrekk, du er så fin!
  bare lurer på om du kan gi et tips på bra klesbutikk i norge?
  Da tenker jeg på sommerkjoler og litt finere 🙂
  – Du er beste bloggeren Caroline, uten tvil!

 43. Sofie Blichfeldt

  Ville bare si at jeg elsker bloggen din! 😀

  Men jeg lurer på noe bare :
  – hvordan klarer du å lage de fine bølgene du pleier å ha i håret?
  – hvordan sminke bruker du? fondation/pudder?

  Setter veldig pris på om du svarer 🙂

 44. Tjuvholmen er kjempekos. Anbefaler Tjuvholmen Sjømagasin neste gang, det er helt topp!

 45. Jasså, så egentlig var det DU som var dritings her, haha 🙂 Lo høyt da jeg hørte historien på p3 morgen i dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *