Midt i livet

Var akkurat nede for å snoke på dagens postkassefangst, og fant denne fargerike invitasjonen blant regninger og reklame:

Verdens sprekeste 50-åring skal endelig feires! Det beste av alt er nesten kleskoden: Sommerglade farger / mørk dress.

Mamma har bestilt invitasjoner fra samme leverandør som vi brukte til takkekortene våre i forbindelse med bryllupet. Jentene hos kortshop.no er utrolig flinke I tillegg har de nylig åpnet en nettbutikk som selger alt annet vi trenger til festen, festpynt.no. Helt perfekt, siden jeg faktisk skal hjelpe til med forberedelsene.

Dere har vel gjettet hvilket fargetema vi har valgt allerede? Turkis og hvitt er nydelig sammen, spesielt nå om sommeren. Det er så viktig å utnytte denne årstiden alt vi kan, den blir jo kortere og kortere for hvert år. Er vi heldige bestemmer solen seg for å skinne tre av tolv uker, før regn og vintergufs overtar. Håpløst.

Holder dere oppdatert angående festplanleggingen, har bestilt masse fine varer som jeg tror kommer på døren hvert øyeblikk. Dette blir jo nesten litt bryllupsplanlegging all over again. I light versjon, vel og merke. Gleder meg 😀

18 kommentarer

 1. Kjempefin invitasjon med nydelige farger! Jeg brukte kortshop til takkekort etter konfirmajonen min og ble kjempefornøgd 🙂

 2. Kjempefin invitasjon! Ser på nettsiden akkurat nå (takkekort for konf) og vurderer sterkt å bestille 🙂

 3. Gleder meg til å se antrekket ditt! 🙂
  Kortet ble kjempefint, får vi kanskje se litt bilder fra festen når den tid kommer?
  Håper du får en kjempefin dag !:D

 4. Michelle

  Festplanlegging, kjemp gøy 😀

 5. Mammaen min fyller 50 år den 01 august, og det skal feires 03 september. Jeg er så heldig at jeg skal få stå for en del av forberedelsene, samt være toastmaster!! Passe skremmende! Men jeg gleder meg jo litt også, da. 🙂

 6. Jeanette

  åh,det er så gøy å planlegge sånne ting 😀

 7. Hei Caroline.

  Lurer bare på noe i forbindelse med LFC kostholdet ditt. Selv har jeg ikke så mye kunnskap om dette, og har heller ikke planer om å begynne på det.

  Men jeg lurer på 3 ting..
  Hva skjer hvis du feks ikke bruker produkter med mye fett i, men heller velger lettprodukter? Hva skjer med kroppen da?

  Jeg lurer også på om du kan fortelle oss litt mer om hva du spiser til frokost og lunch.

  Vil man kunne ha et LFC kosthold hvis man har laktoseintoleranse? Synes det er så mye melk, kesam, cottage cheese osv osv..

  Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Ved å spise magert, vil du holde deg kortere mett, i tillegg til at det kan være vanskelig å få i seg nok mat. Til frokost og lunsj spiser jeg nøtter, egg, fisk, bær, tyrkisk yoghurt o.l 🙂

   – C

 8. Nille har 50 % på alle vårlys nå, og de brenner veldig godt 🙂 Tror de har en nesten lik blåfarge også faktisk!

 9. Kos deg med planlegging, det er noe av det beste som finnes:)

 10. 50 er det nye 30!

  Lykke til med planleggingen og gjennomføringen av bursdagsfeiringen!

 11. Uff håper ikke du har rett ang kortere sommmer caroline!:O
  Jeg tror hvertfall ikke at sommeren kommer til å bli kortere, det varierer for hvert år og vinteren kommer senere vettu(som i år) og slutter tidligere. Husker du ikke finværet i påsakeferien:-)

 12. Så flott invitasjon! 🙂 wow da må hun ha vært ganske ung når hun fikk deg og søsteren din, mente ikke å si at du er gammel:P men du skjønner sikkert hva jeg mener. Uansett hun ser ut til å holde seg godt på de bildene jeg har sett på bloggen din. Gleder meg til å se antrekket ditt 🙂 ha en fortsatt fin sommer, og fortsett med spennende bloggingen. Mvh fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun var 21 da hun fikk søsteren min 🙂 Ganske ung, i hvert fall i forhold til gjennomsnittet på mødre i dag 🙂

   Takk for fine ord <3

   – C

 13. Savner du noen ganger planleggingen av bryllupet? 🙂

 14. Kjempe kul invitasjon! Bruker kortshop stadig vekk jeg, julekort, bordkort, takkekort, invitasjoner osv. Mamma er sånn bestevenn med hun som eier og driver det. 🙂
  -Savner du bryllup planleggingen?
  mvh fastfast leser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *