Snart ny look

Weeee Har endelig bestemt meg for hvilke bilder vi skal bruke på Treasures.no fremover, og har valgt ut 20 stykk som Benny har lagt sin siste hånd på. Her er et utvalg:

Har også lagt ut masse nyheter denne uken, har du fått nyhetsbrevet?  Min favoritt denne gangen er uten tvil 3D-telefonene og chokersmykket:

Kan vel si med åttini prosent sikkerhet at Choker S kommer til å pryde nakken min når vi skal ut på middag om en liten time. Må bare finne ut what to wear. .

Ønsker alle en deilig kveld, nyt den alt du kan 

60 kommentarer

 1. Du er nydelig ! 🙂 viser at dere har jobbet hardt når vi ser resultatet av treasures, utrolig bra 🙂

  og du, det er bra du blogger om hverdagslige ting nå midt i elendigheten.. kjenner selv en jente som fremdeles er savnet, antatt død, og da hjelper det å lese bloggen din 🙂

 2. Nydelige bilder! Er ny kunde på Treasures og er superfornøyd. Oversiktelig utvalg på web-siden, god informasjon om bestillingen, rask levering og kjempefine smykker – dette kan dere 🙂 Er også veldig fornøyd med lavkarboppskriftene dine. Er te lov på lavkarbo? Med en sukett eller to?

 3. Kjempefine bilder! Du ser bra ut i den sommerlooken, naturlig og flott 🙂

 4. Det nederste bildet av deg var veldig fint:)

 5. Karoline

  Herlighet, du er nå bra søt.:) Godt å lese bloggen din igjen, etter ei helg i vakum foran tven. Håper du koser deg i sola i dag!

 6. Nydelig utvalg, ble så inspirert at jeg måtte inn å handle med en gang. Fant ikke den store blomster ringen, er den utsolg eller ikke for salg enda?
  Takk for en inspirerende blogg, følger deg daglig!

 7. så fine bilder 🙂 hvor er den brune toppen/genseren fra (bilde nr. 2 tror jeg) den var fin og jeg vil ha 😉

 8. Jeg bare lurer på om du kunne skrevet ett innlegg en gang om hvordan ting har forandret seg for deg da bloggen din ble kjent? 🙂 Hadde du noen gang forestilt deg de økonomiske fordelene blogging kunne gi deg? Mtp annonseinntekter, «skjult» reklame og alt det medbringer seg? Hadde vært spennende å lese dine tanker rundt det:)

 9. Du stråler virkelig på bildene! 🙂

 10. Flotte bilder av deg, men synes smykkene på noen av dem ikke kom helt tydlig frem ! Vet ikke om dere også skal ha close up bilder, da hjelper det jo litt når man skal kjøpe via nett.

  Ha en fin kveld !

 11. Caroline

  Kjempe fine bilder 🙂 men har et spørsmål, jeg får beskjed at min mail er i bruk men jeg har aldri fått et nyhetsbrev 🙁

 12. Catharina

  Gleder meg til å se de nye bildene på Treasures!

  Men du.. Er det disse Adizero skoene du har? 🙂

  https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/sportskl%C3%A6r/sportsko/adidas-performance-878/adizero-cardio-shoes-878198-54/

  De var så freshe

 13. Søde Caroline…jeg har ikke glemt dig eller hele Norge. Jeg har personligt selv haft det meget hårdt med alle de frygtlige ting der er sket i jeres fantastiske land (Det er jo som en bror eller søster!!) derfor har jeg følelsesmæssigt ikke kunne holde til at kommentere før nu.

  Men nu vil jeg gerne kommentere på hvor fin du er på billederne. Jeg er helt vild med dine «katte øjne» på billede #2. Det må jeg prøve hi hi <3

  <3
  Pia Sabine

 14. Får dere inn den store blomsterringen og det lange nøkkelsmykket? Hvis ikke, er det jo litt dumt å legge ut nye bilder på nettsiden hvor du «reklamerer» for noe dere ikke lenger har inne.

  Hilsen fast leser! 😉

  1. Fotballfrue

   Blomsterringen kommer snart, nøkkelsmykket er utsolgt, men vi vet ikke om det kommer inn igjen 🙂

   – C

 15. På det nederste bildet av deg ser det ut som du har fått verdens beste nyhet 🙂

 16. Nydelige bilder, du er utrolig flott! Hvordan har du sminket øynene her? Hadde satt utrolig stor pris på svar:-)

 17. Var første gang inne og så på treasures.com nå, utrOlig mye fint der inne! Håper det kommer flere ting i hårpynt-kategorien etterhvert 😀

 18. Veldig fine bilder! 🙂

 19. Ragnhild

  Så nydelige bilder og smykker 🙂 Det nederste bilde av deg var vakkert 😀

 20. Så fine bilder av deg! 🙂
  Bestilte nettopp chokeren. Den var så fin! Du har god smak, og vet å ta vare på deg selv 🙂
  Keep up the good work!

 21. Michelle

  Du er bare så utrolig vakker Caroline!! smykkene også 😉

 22. Bestilte meg Choker S smykket med en gang! Det var så stilig!
  Vakre bilder Caroline, du er helt nydelig! 🙂

 23. Hei Caroline,

  For noen flotte bilder!! det bilde når du går i den enga ble jeg direkte glad av å se på!!! Flott er du:) Lurte også på om du fløy med tap airways når dere var i Lisboa? skal dit selv og har så flyskrekk så hater å ta fly som jeg aldri har reist med før!:p

  Ha en flott uke så håper jeg den blir solfylt!!

 24. Du er så flink til å blogge! Men du burde snart få deg en ny header, begynner å bli kjedelig med det samme..

 25. jeg blir bare mer og mer overbevist at du må IALLEFALL være Norges vakreste blogger! 😀

 26. Hei! Lurer på om du har noen tips til flere festfrisyrer, gjerne enkle oppsett? Jeg leste for litt siden posten din om «klumpen» som jeg kaller den, ved bruk av sokker…fikk det ikke helt til…skal håret tvinnes rundt «hårstammen» og så festes hårtuppene under sokkene? eller dytter du hele hårlengden under sokken med en gang…om du skjønner hva jeg mener…hehe 🙂 Dårlig forklart men…skal i bryllup om ikke mange ukene og ønsker å prøve å sette opp håret selv. Synes det er mange vanskelige frisyrer der ute, men «klumpen» er jo alltid klassisk og fin! 🙂

  1. Mitt hår går bare rett under skuldrene, så jeg pleier å lage en hestehale, ta på hairbun’en som et vanlig strikk, bre håret over og ta et strikk over. Lengdene som «spriker» rundt hårknuten, surrer jeg rundt og fester med en spenne 😀 tar max 1 min!

 27. kan jeg spørre fra hvem du har kjøpt ditt domene fra, hva du betaler og hvor mange MB man burde ha til en blogg ? 🙂

 28. Ville bare si at jeg skjønner ‘presset’ du har fra leserene dine, i fht å skulle blogge om noe annet enn katastrofen, og vil si at det er veldig godt gjort! Som du skrev er det mange som trenger noe annet å lese om, og jeg skjønner hvor vanskelig det må være å blogge om triville ting, men det er nok mange som setter pris på det!

  Fikk også skoene dine fra nelly i posten i dag, elsker de! 🙂

 29. Jeg digger choker s smykket, men på nettsiden står det at total kredittkostnad blir 1326,00.. Er ikke det litt vel mye når det bare koster 199?

 30. er du klar over at mini grandpa smykket du har inne på treasures.no er akkurat likt et slik de selger på Glitter? 🙂 just sayi’n 😀

 31. DU ER VAKKER!

 32. Benedicte

  Kjempe fint. gleder meg til å ta en titt! 😀

  Forresten, du som har hatt bryllup og kanskje har litt mer peiling enn meg 😛 Har du noen kles eller hårtips? Jeg skal i et bryllup i helgen, og vurderer kanskje en rolig maxikjole i en baige tone. Invitasjonen sa bare mørk dress, så føler at jeg kan vel velge og vrake. Men litt tips skader ikke. Hadde satt pris på om du har tid til å dele noen 🙂

 33. Kjempe fine bilder:)

  Du,jeg lurte på om jeg skulle begynne å legge om til lavkarbo kosthold. Kunne du skrevet et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag?:) Gleder meg til å prøve oppskriften på hamburgeren du la ut!

 34. Henriette

  Hei! 🙂
  Lurte bare på om dere får inn noen ny dobbelt-ringer på Treasures.no? 🙂
  Er ute etter en dobbel sølvring med sløyfe på 🙂 Syns dere har så mye fint der og har planer om å gå til innkjøp av en slik dobbel -ring, men er litt usikker på hvilken og hvordan…

  Har lett litt på nettet og funnet ut at «The Hills» -stjernen, Lauren Conrad er flittig bruker av dobbelring 🙂 Fikk meg bare til å ville ha en selv enda mer! 😀

 35. hei caroline, fine bilder av dg, mn kunne du vise oss bilder av leppene dine uten lipliner eller noe leppestift.Bare helt normalt bilde.

 36. hvor er den brune frynsetoppen fra?
  fine bilder 🙂

 37. hvordan er str på ringene? jeg sliter såånn med å finne ringer som er små nok.. og er aldri noen som passer på ringefingeren.. og akkurat nå er det der jeg vil ha de… for har tusenvis som passer på alle andre fingre 🙂

 38. Åååh, så fine bilder av deg!! Helt utrolig vakre! 😀 Og så mye fint dere har fått inn ;O Ha en fin kveld videre!

 39. Hei Caroline!
  Jeg har et spørsmål ang bryllupsfotografering. Jeg ser på Benny Ottosen sin hjemmeside og ser at de annbefaler å bruke 4 – 6 timer på fotografering. Hva gjorde dere? Det er jo utroling lang tid å bruke på fotografering på bryllupsdagen. Men samtidig må det jo være denne dagen, det er jo da man har stæsja seg ordentlig. Håper på svar 🙂

 40. Caroline!
  Så akkurat bilen deres(tror jeg) på tv, Nrk nyhetene kl 23. Det var en video fra bomben i Oslo, og på filmen viste de «Jernia» og et bygg der det sto «Huseby» eller noe. Og parkert der sto en svart Toyota Prius.
  Det var vel da dere var å så på kjøkkenmaskin ?

  Er så utrolig glad for at det gikk bra med dere.
  Det er fortsatt ikke ord for hvor trist det er, og alle tanker går fortsatt til pårørende.

 41. Hei! 🙂 Skrev et lite innlegg om hvordan jeg blir provosert over at både meg selv og deg får nærmest hatmeldinger dersom vi (som tynne) legger ut lettkledte bilder av oss selv, mens de som er litt større enn oss selv ikke får noe som helst hets for at de legger ut bilder. Akkurat det provoserte meg litt, så tenkte at siden jeg har nevnt deg i innlegget og lånt et bilde av deg fra google (håper det går i orden!), så legger jeg igjen link til det her 🙂

  https://lizbethosnes.com/sa-lenge-du-er-tynn-skal-kroppen-din-skjules/

  Ha en superfin kveld videre! Nyyyydelige bilder av deg, du er så vakker! 🙂

 42. Sheila Lukman

  Jeg synes at du har en fantastisk inspirerende tøj stil! Jeg er nu i Norge og var i Oslo i dag, håbede på at kunne møde dig, eller finde noget af det flotte tøj du sætter sammen i butikkerne! Du er virkelig smuk 🙂 hilsen sheila lukman

 43. Hei! 🙂 Det siste bildet av deg løpende i engen er uten tvil det fineste bildet jeg har sett av deg! Hadde jeg vært deg, ville jeg brukt det i headeren min i neste omgang 🙂 Kjempefine smykker også! Klem

 44. Kunne du ikke tenkt deg å bruke andre modeller enn deg selv til Treasures?

 45. For noen nydelige bilder av deg, Caroline <3 Herlig å kunne ta et lite avbrekk fra alle tankene rundt det som har hendt i helgen, og å trykke seg inn på bloggen din. Når det i tillegg er så fine og sommerlige bilder å se.. Herlig!

 46. SÅ vakre bilder!
  har du fylt på leppene dine igjen? Ser så fyldige ut 🙂
  Hvordan gikk det med bilen deres, du sa den var ødelagt? Tenk at du var midt oppi det!

 47. For en fantastisk jobb du har gjort med denne bedriften din! Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av å lese om fremgangen. Du fortjener dette 100 %, og jeg tviler ikke på at du jobber hardt for å oppnå den suksessen du har hatt og fremdeles har. Det er nydelige smykker du selger, og bildene er like nydelige! Jeg ønsker deg alt godt i tiden som kommer – jeg kommer som vanlig til å titte innom hver dag 😀

 48. Anne Berit Myrland

  Jeg har ikke vært på treasures og sett ordentlig før nå, og jeg skjønner jo det at jeg må innom en tur på nytt etter å ha mottatt neste lønning! 🙂

 49. HEI! jeg likeer virkelig bloggen din og synes du er helt nydelig. jeg unner deg også alt det gode som har skjedd i livet ditt. det er ikke meningen å kritisere deg, men jeg lurte på om du snrt kunne skifte header? jeg, og sannsyneligvis mange andre begynner å bli ganske lei av headeren og det hadde v’rt fint med en ny en!
  lykke til vidre.

 50. Det siste bilde av deg der var heeeeeeeelt nydelig!

 51. Hvor ofte pleier dere å legge ut nyheter/fylle på med varer? 🙂
  Mye fint og fine bilder!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi fyller på to-tre dager i uken 🙂

   – C

 52. Åh, du er nydelig, Caroline! Utrolig flotte bilder 🙂
  Jeg lurte bare på en ting.. Du har før skrevet at du ikke er særlig glad i å fly, og jeg lurte bare på hvordan det går nå? Selv er jeg utrolig redd for å fly, så jeg lurte bare på om du (eller noen andre lesere) hadde noen tips å komme med, som kanskje kan hjelpe på flyskrekken? <3

 53. Åh, så fine bilder! Nr 2 var jo nesten magisk 😀

 54. Kristine

  Du er utrolig vakker, Caroline! Du stråler når du smiler! 🙂

 55. Kjempe fine bilder!
  Men jeg bare lurte på hvor du hadde kjøpt den brune toppen?
  Den var kjempe fin!!

 56. Elsker ringene! Håper de blir lagt ut på nettbutikken 🙂

 57. Du er nydelig!:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *