Kitchen Aid

Nå er jeg så glad at jeg faktisk vurderer å dra til bokhandelen for å kjøpe kritt, slik at jeg kan tegne paradis i bakgården her, og hoppe hele dagen. Jeg har fått meg foodprossesor kjøkkenmaskin! Det ble en Kitchen Aid, rett og slett fordi jeg ble forelsket i nettopp denne for flere år siden, og da er det vanskelig å trampe på drømmen av meg selv iført blomstrete forkle, i full sving på kjøkkenet med denne.

Joda, jeg vet det kanskje er latterlig voksent å være glad for noe sånt, men let´s face it. Jeg er jo faktisk voksen, og jeg elsker å lage mat. Nå er blir det bare enda vanskeligere for meg å mislykkes. Hurra! Lover å ikke bli husmor på heltid altså. .

Dagen i dag er stappet med møter, men jeg tenker å avslutte arbeidsdagen allerede klokken halv seks. Vi skal på Aker brygge i dag, for å spise med Stine, Kevin, Kim og Christine. Gleder meg Håper bare sola titter fram, den skulle jo det!

53 kommentarer

 1. Jeanette

  Du er bare så fantastisk overskudds menneske… litt smil i hverdagen! <3

 2. Jeg spørte tidligere på ett innlegg men jeg bare lurte på om du kommer på Norway Cup? Ikke for og spille fotball men og ihvertfall være der og se ellernoe? 🙂
  Klem!

 3. Den Kitchen aid maskinen er superfin. eneste jeg misliker litt er at den ikke alltid klarer å blande helt ned i bunnen på bollen som hører med, så noe sukker og mel kan bli sittende igjen der.

  1. Mona Elisabeth

   Men det skal det gå ann å justere på.
   Les i bruksanvisningen. Det er noe med å senke selve festet for vispen.

 4. Åh! Hærlige kitchen aid! Jeg har også en sånn og kan love at den kommer du til å få mye glede av! 🙂
  Men det er vel strengt tatt en kjøkkenmaskin (eller mixer på engelsk) ikke foodprossesor som du skriver?

 5. Vil bare si at du har kjøpt en kjøkkenmaskin og ikke en foodprocessor. To helt forskjellig ting.

 6. Hege Christin

  Ååå, så fin den er! Du vil kle blomstrete forkle og sleiver bedre enn de fleste jeg vet om 😉 Kos deg masse med den elektriske babyen din, gleder meg til å se resultatene.

 7. Gratulerer med ny kjøkkenmaskin:-) Forresten så har du kjøpt en kjøkkenmaskin og ikke en foodprocessor. En foodprocessor er kun til å hakke og kverne, mens en kjøkkenmaskin bruker du til å blande, vispe og elte.

 8. Huuuuuraaa, gled deg til å bruke den for fullt. Jeg har den samme og er så fornøyd. Lager nå de beste LCHF brødene. bruker den hver eneste dag til å lage forskjellige retter. Bruker den mest til å male opp kjøtt, liker ikke kjøttdeigen som vi får kjøpt i butikken. Smaken blir mye bedre når du bruker rent kjøtt. Ha en strålende dag:)

 9. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.

  Nå er jeg jo liksom voksen jeg også.. Men hva i alle dager bruker man denne til? :p
  Blande ingredienser?

 10. ÅH! sånn vil jeg også ha, holder på å bake noen müsli barer selv 🙂

 11. Kitchn Aid er rett og slett fantastisk. Har den selv, og jeg elsker den. Kommer aldri til å gå over til noen annen kjøkkenmaskin etter denne. Skjønner at du er glad 🙂

 12. Jeg var i akkurat samme ekstase etter at samboern og jeg kjøpte
  akkurat den samme:) Har hatt mye glede av den! Kos deg;)

 13. Kristiane

  Vet ikke om bildet lyver – så hvilken farge har den? 🙂 Utolig flott var den, ja!

 14. Hei, gratulerer med kjøkkenmaskin=)

  Jeg lurer på om du har tatt disse bildene med iphone? Hipstamatic?
  Hvilken effekt eller hvliken film og linse har du brukt? De ble svært stilige 🙂

  Mvh Jenny

 15. Det er bra at du blir glad av små ting som å kjøpe en kjøkkenmaskin:D
  Men de beige skoa fra Aldo som du bruker i innlegget under her, er de kjøpt fra nettet? Og isåfall, kan du legge ut link?:D

 16. Christine

  ÅH jeg kjøpte en sånn igår selv,i sort.Gleder meg til å bruke den.Drømt og siklet på en sånn i mange år! 🙂

 17. Nice 😉 Great photos!

  Kisses

  https://shotmeoutthesky.blogspot.com

 18. En slik en har jeg også, men i sort. Fantastisk kjøkkenmaskin 🙂 Neste innkjøp blir kvern til å sette på. Hjemmelagde fiskekaker, kjøttdeig og pølser yum yum!

  PS: Koselig blogg du har 🙂

 19. Åh! Du valgte samme farge som jeg har lyst på! Den er så fin =)

 20. Gratulerer med kjøpet! Er veldig praktisk med kjøkkenmaskin og følte meg voksen som bare det når jeg kjøpte min 😉

 21. Gratulerer med ny:) Ønsker meg en slik selv, men syntes det er vanselig å bestemme farge… Hvilke farger stod du mellom? Ha en fin dag, du er flott!

 22. Ah, en sånn har jeg også drømt om lenge, den er nydelig 😀

 23. Åh, supersjalu! Ønsker meg den samme selv, men siden kjøkkenet vårt stort sett går i pasteller ønsker jeg meg den i isblå, eller helt lys gul. Føler det fort kan bli mye rosa. Ikke at de er å få tak i noen steder, eller at jeg med assistentlønn har råd til å kjøpe det enda :p står øverst på ønskeliste til jul og bursdager, så får håpe noen forbarmer seg over meg snart!

 24. De har en rosa kitchen-aid i utstillingsvinduet på en butikk her i Trondheim. Jeg sikler hver gang jeg ser den! den er så fiin

 25. ikke noe fotballfrue lenger, men husfrue 😀 alltid gøy å lage masse god mat! L-K er heldig altså! du får kose deg masse i dag 🙂

 26. Åh, gratulerer så mye Caroline:)
  En slik har jeg også ønsket meg i en evighet:)
  Nydelig bilde av deg<3
  god klem:)

 27. Kitchen Aid er helt fantastisk, har en i lilla, men den er mest til pynt…. Ikke veldig fornøyd med den, så har kjøpt en kenwood istede….:) Men den står i kjelleren og Kitchen Aid på kjøkkenet;)
  Men det jeg lurer på, hvor har du kjøpt kokebokstativet?

 28. Michelle

  først og fremst, for noen fantastiske redigerte bilder!!! hvordan fikk du det til?? kantene og fargen altså…
  Jeg er så enig med deg! Ingenting er som nytt kjøkkenutstyr man kan leke seg med! det gir jo oss som elsker å eksperimentere på kjøkkenet ekstra glede 😀 Så nå ser jeg fram til mange nye oppskrifter frøken 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker et program for iphone, camera+ heter det 😀

   – C

 29. Nå ble jeg misunnelig! Ønsker meg den i rød eller sort:)

 30. Sjalu! Er på utkikk etter en slik en selv, bare i mørke brun:) Hvor har du kjøpt din? Hva betalte du?:)
  Klem!

  1. De har de på kundeklubb salg på kitchn nå, «kun» 4999:)

 31. Jeg bare lurer på en ting. Slik du har håret på bildet? Jeg regner med du bruker det der avklipte sokke-trikset? 🙂 Tar du litt og litt hår og surrer rundt? Eller tar du hele håret gjennom?

  – nora

  1. Fotballfrue

   Nei, her har jeg ikke gjort det. Har bare satt det raskt opp, før jeg går i dusjen 🙂

   Men det er riktig som du sier, du tar litt og litt, og surrer det rundt 🙂

   – C

   1. Okei, takk 🙂

 32. Hvordan får du håret sånn?

  1. Fotballfrue

   Her har jeg bare klusset det opp i en strikk etter trening. Du kan se tidligere innlegg / Caroline tipser, for hvordan du får det ordentlig fint 🙂

   – C

 33. Hei Caroline!
  Hvordan får du en litt sånn «vintage feel» på bildene dine? Med det mener jeg litt ujevn kant :b Jeg synes det er kjempefint. Bruker du photoshop?

 34. Så fin kjøkkenmaskin og ikke food processor. Nå er nok Lars Kristian fornøyd også som bare kan vante seg enda mer godt framover 🙂

 35. You got a Kitchen Aid!!! 🙂 Wow!! I want one sooo bad. They’re really great.

 36. Hei
  Hvor mye kosta kjøkkenmaskinen, vurderer kanskje å kjøpe en selv ;D

 37. Liker hvordan du redigerer bildene dine nå! 🙂

  Sitter å leser gamle innlegg på fotballfrue.blogg.no, og koser meg! Det er så gøy å se alle antrekkene og det at du skrev litt annerledes før. Føler kanskje at du er litt mer voksen nå? Det er iallefall så gøy å lese, skulle bare ønske at det var på ark, som en bok/mappe, siden jeg skal ta en 5timers tur fra vakre Møre alene.. hihi
  Men har heldigvis iphone, så skal kose meg med resten av arkivet på søndag! 😀
  Du er helt fantastisk, Caroline! Det er så gøy hver gang når jeg logger på bloglovin og merker at du har ett nytt innlegg.

 38. My sister got that same mixer for a wedding gift!
  Would love to taste the new creations you will make,
  enjoy Caroline!
  <3

 39. Lucky you! Om man er husmor eller ikke, den der er verdt å ha på kjøkkenbenken bare for syns skyld! Er så fin!! 🙂

 40. Heldig som har fått deg en så herlig maskin!

  – Hvordan redigerer du bildene dine? Et spesielt program? 🙂

 41. Caroline

  Hvordan har du satt opp håret ditt på bildet? 🙂

 42. Hei!
  Hvordan får du til slik «look» på bildene dine? 🙂

 43. Marianne

  Gratulerer med Kitchen Aid!!! 😀 Jeg har også akkurat kjøpt meg en slik, i hvit, har ønsket meg i maaange år. Er så glad for at jeg unnet meg den. Nå når ble singel igjen tenkte jeg at jeg gidder bare ikke vente til jeg blir gift 😛 Hihi. Den er superlekker!

 44. Kjempesjalu, har veldig lyst på en slik, men samboeren sier nei fordi den ikke er kraftig nok 🙁 Det bryr jeg meg ikke noe om, jeg elsker designet! Hehe 🙂 Have fun 🙂

 45. Kitchen Aid-kjøkkenmaskinene er utrolig lekre 🙂 Men jeg mener å ha lest en artikkel eller test om Kitchen Aid, og at det er mange som kjøper de fordi de er lekre å se på og at de ikke er en god kjøkkenmaskin i utgangspunktet. Bare utseende som gjør den så populær.
  Men hey, jeg skulle gjerne hatt en slik selv, de er jo så flotte 😀

 46. Er du fornøyd med kitchen aid? Lurer veldig på hvilken kjøkkenmaskin jeg skal kjøpe meg, og vil derfor veldig gjerne høre erfaringene fra en som bruker kitchen aid:)

 47. Hei : ) Jeg lurer på å gå til innkjøp av tilleggsutstyr til kitchenaiden min. Derfor lurte jeg på om du har noe av dette og hvor fornøyd du eventuelt er med det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *