Kino og etterlengtet date

Nå slenger jeg fra meg veska for dagen. Er helt gåen i føttene, og faktisk litt småsvimmel etter bare ett eneste glass hvitvin. Hjelpes, hvem BLIR det? Andre som har samme problemet? Det skal ikke være mulig. Må være et tegn på at sen middag ikke er så lurt. Jeg har endelig skravlet med Christoffer igjen i dag! Å, som jeg har savnet de små datene våre! Han er endelig hjemme fra New York, og ble med meg på førpremiere av Bambieffekten, før vi gikk videre til People´s for å ta igjen alt det tapte.

Kjole fra Zara // belte fra Zara // Sko fra Aldo // Smykker fra Treasures.no

Nå venter middag. Må ha på nyhetene i bakgrunnen, er fortsatt veldig avhengig av å få med meg absolutt alt i denne saken. Det blir så mye mer virkelig når de publiserer navn og bilde. Rett og slett altfor virkelig.

48 kommentarer

 1. Du ser helt smashing ut 🙂 Utrolig fint antrekk! Og du er ikke alene om å bli litt svimmel av et glass vin:-) Ha en deilig kveld;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Det samme til deg!

   – C

 2. Var også på førpremieren 🙂

 3. Ja det er helt uvirkelig. Kjente Gunnar Linaker, og en annen god venn er savnet.. Det gjør vondt i hjertet og tårene tar aldri slutt..

  1. Fotballfrue

   Det vil heller aldri gå helt over, men det blir vil bli bedre <3

   Klem <3

  2. En venn av meg var også veldig god venn med Gunnar. Utrolig trist at to stykker fra et så lite sted er borte 🙁 Kondolerer

 4. Jeanette

  min mormor sier alltid etter EN slurk hvitvin: åh,nå kjenner jeg det i hodet! 😛

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

   – C

 5. Ketose gjør at du tåler alkohol dårligere.

  1. nå er jo ikke Caroline i ketose da!

   1. Fotballfrue

    Absolutt ikke!

    -C

 6. Du ser smashing ut som alltid! =)
  Prøver å ikke ha på nyhetene hele tiden jeg, synes det er så sårt.. Men har lest noen blogginnlegg fra noen av de overlevende og det er sterke saker.. Uff.. Gikk i fakkel/rosetog i går også og må innrømme at når menneskene på torget spontant begynte å synge nasjonalsangen etter at arrangementet var «ferdig» så kom tårene sammen med gåsehuden..
  Kos deg med middag og ha en fortsatt fin kveld! =)

 7. Hei 🙂 Jeg er og en av dem som blir litt ør i hodet etter ett glass hvitvin : )
  Bra du har hygget deg. Hverdagen må man bare gripe, selv om det er vanskelig. Har en kompis som er savnet så er ikke det enkleste og sitte og hygge seg 🙁

  1. Fotballfrue

   Uff.. Sender deg gode tanker <3

 8. Så fin du er!! Nydelig kjole 🙂
  Jeg sitter også klistret forran tv’skjermen. Det gjør vondt å se, men likevel føler jeg det er viktig å få alt med seg. Og det er godt å se hvor samlet vi står. Det er viktig at vi viser støtte. Vårt lille, elskede land <3 Fult av kjærlighet. Sammen klarer vi dette.

  "I close my eyes and I can see a better day. I close my eyes and pray"

 9. Så utrolig fin kjole!

 10. Åh, hvordan var filmen?

 11. Så utrolig fin kjole, du ser fantastisk ut! Er det lenge siden du har kjøpt den, eller tror du kanskje at de har den fremdeles? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tre uker kanskje? Men car der igjen på fredag faktisk,de hadde den fortsatt 🙂

   – C

 12. Hei, Caroline.
  Du har alltid så fint hår, det ligger alltid helt perfekt! Jeg lurte på hva du gjør for at det skal ligge så fint? Jeg får veldig «fussy» hår, noe som irriterer meg lett. Men det ser ikke ut som om du får det. Bruker du hårspray for det, eller hva?

  Ha en fin kveld!

 13. Heihei 🙂
  Jeg bare lurte på hvordan fetaost stiller seg i forhold til kostholdet dit, good or bad? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ost er bra 🙂

   – C

   1. Ingvild

    Tusen takk for svar, hadde ikke regnet med å få svar så fort 🙂
    Ha en fin kveld 🙂

 14. Du er så pen, Caroline! Herlig kjole! 🙂

 15. Veldig fin kjole! 🙂

  Jeg er sikkert dobbeltsåtung som deg, uten at jeg vet hvor tung du er 😛 Men jeg blir snurret av ett glass jeg også, men jeg drikker omtrent aldri alkohol, så det er vel litt med deg og 🙂

 16. Nydelig kjole. Et glass hvitvin kan fint gå i hodet på meg, det kommer ann på dagsformen 😉

 17. så fin den kjolen var til deg! 😀

  ja, da er heilt grusomt og uvirkelig :S

 18. Michelle

  Du ser strålende ut Caroline 🙂 Så kjekt å møte venner man ikke har sett på lenge! håper du fikk tankene over på noe litt annet enn den store tragedien. Kos deg i kveld 🙂

 19. Så fin kjole! Vakre du! Var på fakkeltog i byen i dag. Litt over 5000 stilte opp! 😀 ( er en by med i underkant av 10 000…)
  Og fant ut at en jeg vet hvem er, som er fra samme by som meg, var på Utøya. Og klarte å svømme i land. Helt forferdelig, det som har skjedd :/ Men gikk heldighvis bra med henne!

 20. Hvor kan man finne lchf kosthold/diett? Utrolig fin kjole!

 21. herlige sko!

 22. […] nevt, vi var overpyntet så til de grader, men heldigvis var Fotballfrue der også, og hun går aldri noe sted uten hele hæler (hvordan jenter klarer å gå en hel dag på […]

 23. Du er ikke alene om å bli svimmel etter ett glass vin, om ikke annet kan vi trøste oss med at vi er rimelig økonomiske;-)

  Forresten; utrolig vakker kjole!! Virkelig.

 24. Line Henriksen

  Du så fantastisk ut i den kjolen Caroline! Godt å lese om litt annet enn alt dette tragiske.

 25. En ufattelig tragedie som har rammet landet vårt.

  Likte kjolen din veldig godt. Vet du navnet på den?

  🙂

 26. Dette antrekket var veldig kledelig til deg. Kjempefin kjole =)

 27. For en nydelig kjole! Hørtes skikkelig koselig ut! 🙂 Viktig å nyte stundene man har sammen nå, spesielt etter helgen.

 28. Helga Andrine

  Hei! Kjempefint antrekk Caroline 🙂 Eg lurer på kor du har bestilt den personlige dagboka/almanakken din frå?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Den er fra tryckdig.se 🙂

   – C

 29. Vakker du er! Kjempefin outfit, og du er så utrooolig fin med sånn rett hår 😀

 30. Så fin kjole!
  Skulle ønske jeg hadde temperatur til å bruke slikt, hehe, jeg fryser så fort at for meg er kjole et syden plagg 🙂
  Norge er så kaldt!!

  Utrolig flott til de skoene!

 31. Åh! nyydelig kjole, hvor mye kostet den? 🙂
  Og: hvordan trener du om dagene nå?

 32. Må si at jeg synes det er utrolig deilig å lese bloggen din i disse dager. Jeg er helt utkjørt etter å ha grått i flere dager, og leter desperat etter et lyspunkt hvor jeg kan drømme meg bort til en normal hverdag. At du og mange andre fokuserer nå litt på andre ting betyr ikke at man ikke bryr seg. Jeg bare tenker på ting som at jeg elsker og lese Magasinet på lørdag, når kommer det til å være normalt igjen? Når skal jeg kunne føle at det å le høyt i offentligheten igjen er politisk korrekt? Akkurat nå virker det utrolig fjernt. Skulle ikke skrive noen avhandling, men bare at jeg synes du er utrolig dyktig i jobben din! Stå på!

 33. Du er nydelig Caroline!

 34. Fin kjole 🙂

 35. Nydelig kjole! 😀 Hva synes du om filmen da? Har veldig lyst å se den selv..

 36. Jeg var og på førpremieren om det var den på filmens hus, missa deg visst. Hva synes du om filmen?
  Jeg synes den var litt treig i begynnelsen men ble bedre når det var flere skuespillere med særlig fra festen og fremover…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *