Folkehav

200.000 mennesker var samlet for rosetog i hovedstaden i går. Men jeg kan sverge for at det var flere. Helt overveldende å se ung som gammel stille opp for hverandre på denne måten. Vi er et fint land

Veldig rart å gå ned denne gaten igjen. Det var jo her vi løp for det som kjentes som livet, for bare fire dager siden.

Hadde planer om å legge ned rosene våre foran Domkirken, men det var håpløst å så mye som bevege seg i den retningen, så det ble til at vi heller festet dem i nærheten av der vi var den dagen alt hendte. Vakkert å se at det dukker opp små minnesteder overalt.

Og, så lenge vi var inne i den følsomme modusen, fikk vi endelig samlet alle søpelsekkene med klær vi vil gi bort. Inn i bilen med dem, og avgårde til Fretex!

*gooood karma for herr & fru Eriksen*

Håper de kommer til sin rett!

Nå skal jeg snekre frokost til meg og mannen. Hva går det av Tippeligaen om dagen? De har faktisk fri i dag.  Det passer jo egentlig som hånd i hanske, jeg føler nemlig at jeg går i søvne om dagen. Helt utrolig hvor dårlig jeg sover. Først sliter jeg med å sovne, og når jeg først sovner, har jeg mareritt. I natt ble jeg jaget. I går natt også. Jeg er sikker på at vi er flere med slike mareritt for tiden. .  I tillegg har jeg klart å bli dobbelt så tett i nesen som jeg var før toget i går, siden jeg faktisk gikk med knelangt skjørt i julimåned. Hadde helt glemt at det ikke går i sommer-Norge. Vel, så lærer jeg noe nytt for hver dag. I kveld får jeg altså kle på meg, selv om jeg for det meste skal holde meg innendørs. Skal faktisk på kino med en kompis som garantert har blitt NewYorkifisert etter å ha vært i the big apple altfor lenge. Det blir hyggelig å skravle igjen.

Ha en så fin som dag mulig Nå må jeg sette i gang med dagens mange gjøremål.

41 kommentarer

 1. så fin du var, og jeg kan tenke meg det var en fin minneseremoni:) De siste dagene har vært ganske ubeskrivelige, og ikke minst triste. Har blitt mange tårer.. Du og mannen får ha en fin dag sammen:)

 2. Gikk selv i tog i går og hadde faktisk på meg nesten akkurat det samme som deg! Samme HM skjørt med hvit singlett og bluse over! hehehe!
  Tar det som et tegn på at jeg kledde meg riktig! 😉
  Klem til deg!

 3. Flott å se så mange som deltar i sorgen og smerten, delt smerte er halv smerte sies det.
  Synes du balanserer temaet for hva som har skjedd på en fin og personlig, men ikke privat måte i bloggen din, det skal du ha respekt for!

  Håper søndagen var god, det er viktig å sette pris på våre kjære i disse dager!

 4. This is so sad, Poland is with your nation

 5. ish! Jeg hater mareritt. OG når man ikke klarer og sovne om kvelden, og alt man ligger å tenker på er at man vil sove :S.. Innmari fint skjørt forrtesten 🙂 Ha en vidunderlig dag!

 6. hvor leverer man klarne til fretex?

 7. Satt å så rosetoget på tven igår. Var jo helt uafttelig mange folk! Og skal selv i rosetog i min by i dag 🙂

 8. Vilde :)

  Var ikke på utøya eller i oslo, men har også hatt noen mareritt. men vil tro det blir bedre etterhvert, vi må bare alle holde sammen, og hjelpe hverandre.

 9. Jeg har også helt forferdelig med mareritt om nettene etter det som skjedde. Drømte faktisk om deg og Lars-Kristian en natt.. Alle gråt og gikk i svarte klær. Det hjelper å se at så mange er glad i hverandre og går i tog for å styrke den framtiden vi tror på sammen! Jeg er så glad i alle sammen 🙂 deilig å kjenne at det begynner å bli hverdag igjen. Tanker går til alle som ble berørt av denne hendelsen på en eller annen måte! <3

 10. Elsker antrekket ditt! 🙂 håper du får en fin dag 🙂

 11. Bra at så mange stillte opp etter alt dette forferdelige som har skjedd! Kondolerer til alle forene og deres pårørende.

  Hvilken film skal du se, forresten?

  1. Fotballfrue

   Bambieffekten 🙂

   – C

 12. Så fint det var i Oslo i går! Herlig med så mange mennesker som bryr seg. <3

  Du er ikke alene om marerittene! Har drømt tre netter på rad nå at jeg har blitt forfulgt, og i natt var ABB sint på meg fordi jeg brukte SOKKER! Så jeg måtte ut i skauen og gjemme dem, da. Eller brenne dem. Det var en ekstremt frustrerende drøm, siden Mormor var med og hun var også truet av ham, og vi vet begge hvor sårt det er å ikke ha våre respektive bestemødre i live? <3

  1. Fotballfrue

   Uff, ja. . Så altfor sårt :/

   <3

 13. Når jeg sovner er det siste jeg ser ansiktet til morderen. Så ja, vi er nok flere som sliter med mareritt!

 14. Jeg gikk i tog i Bergen i går, veldig fin markering. Ha en fin dag!

 15. Så fantastisk at så mange stilte opp 🙂

 16. Hjerte Oslo
  Bruk gjerne som bakgrunn 🙂
  https://i.imgur.com/AXpsm.png

 17. Michelle

  Kose deg på kino 🙂 Ja, er vel ikke så mye mer sommer der hjemme i Norge! snart kommer mørketiden, GRØSS!!!

 18. Cathrine

  https://sofieec.blogg.no/ <– Ei jente som var med på Utøy. Helt forferdelig

 19. Sender en klem <3

 20. Kjenner til marerittet om å bli jaget.. Disse tider er så rare. Triste, men sterke.
  Håper du og Lars-Kristian har en flott dag sammen 🙂 Klem

 21. Jeanette

  jeg er stolt over å være norsk! for et samhold vi har her i landet. det må ha vært skummelt å ha vært midt oppi det hele

 22. It’s great how everyone is there for each other. That’s very impressive. <3

 23. Nydelige Norge <3

 24. Hvor er den jakken som Lars Kristian har på seg fra? 😀

  1. Fotballfrue

   Zara 😀

   – C

 25. Jeg har også had mareritt og ekkelt for å sovne nå for tiden, men jeg har aldri hat dett fr. En gang må jo væøre den første. Kondulerer for de døde<3<3

 26. josefine

  tips til såve problemet : deep sleep serien fra body shop er veldig god 🙂
  når eg bruker den, drømme eg ingen ting, og såve utrulig godt 🙂
  anbefales 🙂

 27. Morderen fra Utøya har uttalt i sitt «manifest» at han heller vil hates enn glemmes. Ja, da glemmer vi han, dere.
  Vi avtaler med hverandre at vi ikke skal si navnet hans, ikke skrive det, ikke google det. Kommer vi over navnet hans på trykk, så hopper vi over det. Så husker vi heller dem som fortjener å bli husket!

  <3
  Glem aldri hvor mye lys du sprer.
  Hvor mye omsorg og støtte du gir.
  Hvor mange smil du henter fram
  og hvor mange hjerter du varmer.
  Ved å være akkurat som du er..! ♥

 28. Så fint var i byen i dag og det var utrolig fint og se hvor mye folk bryr seg! 🙂 var du på sten og strøm i dag? trooor jeg så deg! 😀

  1. Fotballfrue

   Hmm. Neeei, det var jeg ikke 🙂

   – C

 29. Det er så hærlig å se at så mange mennesker stiller opp for hverandre. Kan tenke meg at det var rart å gå der igjen etter katastrofen. Bare i lille Ålesund var det rundt 10.000 som møtte opp til minnestuden. Fantastiske Norge <3

  1. Fotballfrue

   Kjempebra!

   <3

 30. Jeg håper du har det bra, tross i omstendighetene. Jeg har det også vanskelig, både med søvn og mat mangel. En uke før alt dette skjedde tok nemmelig en gutt, som har vert som en bror for meg de tre siste årene, livet av seg. Huset mitt var hans andre hjem, og jeg kan ikke huske hvordan det var i huset før han kom inn i livene våre. Dette er helt forferdelig, og da oppå alt dette, kommer både bombingen av Oslo og skyte episoden på Utøya. Jeg vet om flere som var der. Jeg håper alt er bra med deg og familien din. Det er viktig å støtte hverandre når noe sånt som dette skjer. Sender gode tanker til deg og alle rundt deg. Mange klemmer fra en stor beundrer og en fast leser.

 31. Mathilde

  Hvor er skoene dine fra? De var veldig fine:)

 32. Så på tv fra oslo, det var så fiint! Det var omtrent 100.000 samlet i stavanger også, helt sykt !

 33. Hvor har du kjøpt klærne du har på deg her?:o
  De var utrolig fine!

  Har du tid en dag, så kan du gjerne skrive om klær som passer til ulike fassonger (pære, eple, timeglassfiguren osv.) 🙂
  Takk!
  Du har en helt fantastisk bra smak.

 34. Nydelige bilder : D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *