Rosetog

Nå tusler vi ned til Nationaltheatret for å møte et knippe venner. Vi skal gå i rosetoget i dag. Synes det er en fin markering.

Merkelig å se at Oslo er på vei tilbake til hverdagen igjen i dag, men vi må bare gå videre. Dersom vi velger å stå stille, vil jo ondskapen seire.

20 kommentarer

 1. Helt enig vi må komme hos videre, det har vært noen forferdelige triste dager….
  Elsker bloggen din forresten!

 2. Håper det blir en fin opplevelse å gå i toget, tenner lys her hjemme!

 3. Hei Caroline! Nå har jeg akkurat tittet igjennom alle opprskriftene du har under mat.. Jeg leter nemlig etter lakse-rullene dine.. De du lagde for lenge, lenge siden, i en slags lefse, med laks, avokado, osv i..(hvis jeg ikke husker feil!?) Men jeg finner den ingen steder. Kunne du ha vœrt så snill og lagt ut oppskriften på den??
  Mannen min elsker både laks og avokado, så jeg vil overraske han denne uken med lakseruller når han kommer hjem fra jobb! 😉
  På forhånd takk!!

  <3 Camilla.

 4. Jeanette

  enig med deg der caroline!

 5. Du har så rett i det du sier,dersom vi velger å stå stille vil jo ondskapen seire.

  Sitter og ser på tv,og det er rørende og se på alle menneskene som står sammen med roser.

 6. Sitter her med dårlig samvittighet.. kjørte nemlig hjem etter å ha vært i nabobyen, da vi ser kjempemange biler som har stoppet i grøfta. Etter noen minutter skjønte vi at klokka var 12 da. Altså 1 minutts stillhet. Men vi tok det bare med en gang vi kom hjem istedenfor, og tente ett lys.
  Men er også bra at vi begynner å gå videre. Ikke glemme, men gå videre. Er litt forskjell på de to tingene.

 7. Det var veldig fint å se på TV hvor mange mennesker som er samlet landet rundt. Det gav hvertfall meg mot til å kjempe videre for landet mitt. Pga sykdom kunne jeg ikke komme meg til byen selv her i Bergen men jeg er veldig stolt av å være nordmann i dag.

 8. det er en kjempefin markering! jeg ser det på tv 🙂

 9. Gleder meg til du begynner å blogge som vanlig igjen. Du har den eneste bloggen jeg føler jeg må innom hver dag. Du skriver så utrolig bra og variert. Jeg beundrer deg virkelig etter alt du har vært igjennom i år, så utrolig sterk du er. Har fulgt bloggen din i ett år nå, og kommer fortsatt til å gjøre det så lenge du holder på å blogge, som jeg håper blir utrooolig lenge 😀 Stå på videre Caroline, keep up the good work <3
  PS! Så utrolig fint par du og Lars-Kristian er. Dere er utrolig heldige som har hverandre, både du og han virker helt fantastiske 😀

 10. Michelle

  Veldig sant det du skriver! Må bare si, dere to er virkelig et supersøtt par <3 🙂

 11. Så fine dere er <3

 12. Nydelig bilde av dere!

 13. Silje ¤

  Det er helt uvirkelig det som har skjedd, og det har fortsatt ikke gått helt opp for meg! Når vi får listene med navn over alle de omkomne og savnede, det er da selve omfanget av katastrofen vil trå frem i all sin gru (som Stoltenberg også omtalte det!). Selv har jeg mistet en nær venn i denne katastrofen, en dyktig og trofast AUF representant. Det har fortsatt ikke gått opp for meg at han aldri mer vil eksistere, at han er borte, borte for godt. Han vil aldri mer delta på de lokale samlingene, på møtene for å diskutere, fronte og argumentere for sine verdier!! Det er urettferdig at mennesker skal miste sine liv pga det grunnsynet de har, og de verdiene de representerer! Jeg finner ingen fornuft i det inntrufne!!! Hadde jeg i det minste sett (eller hørt) et snev av anger i gjerningsmannens uttalelser, eller i det minste fått den forståelsen av at han erkjenner de skadene han har gjort, og at han viser en dyp form for anger, så hadde jeg kanskje kunne ha tilgitt med tiden… Men han (ja, han!!) viser ingen tegn på anger eller sorg, det virker ikke engang som han har innsikt i de faktiske forholdene som han har forårsaket! Og for det så stiller jeg meg helt uvitende, maktesløs og utilgivende. Min religion tilsier at man med tid skal kunne tilgi, men jeg vil aldri- ALDRI tilgi dette mennesket som ler og gapskratter, og ønsker å bruke retten som en arena for sin meningsutveksling, for det han har gjort!! HAN fortjener ingen oppmerksomhet! Og når han sier at han ønsker å strupe rekrutteringen til AP og AUF, så har han nettopp nå gjort det motsatte! HAN har ikke lyktes, og ingen bryr seg om de meningene/ forskrudde ideene som denne mannen er i besittelse av! Håper han innser selv at, fra nå av, så er dette en maktkamp som han har tapt. For, på tross av en nasjon med en ulik kulturell, sosiøkonomisk og religiøs bakgrunn, så står NORGE nå sterkere enn aldri før!! Vi er blitt et samlet, integrert, og helhetlig samfunn- en nasjon som ikke vil gå under til tross for denne enkeltmannens fryktelige handlinger!! Jeg er stolt av landet mitt, og den medmenneskeligheten, solidariteten og kjærligheten vi viser til hverandre! Aldri før har jeg vært så glad for at jeg lever i et slikt fantastisk land, hvor følelser, sorg, og minner blir godt ivaretatt og delt blant alle landets innbyggere!

 14. Åh, man kan virkelig se lykkestrålene mellom dere!

 15. For et flott par 🙂 Dere kler hverandre 🙂 Kjempekoselig bilde!

 16. Hadde ikke mulighet til å være med i noen minnemarkering selv. Men tvbildene fra oslo var helt fantastiske å se, og her i stavanger var det litt over 80.000 samlet, og så mange har det ikke vært samlet her siden frigjøringsdagen etter krigen, det sier litt !

 17. Hei! digger bloggen din og alt du blogger om. setter virkelig pris på at du blogger om så tøffe tider som dette som en av norges mest leste blogger. jeg har kun et ønske, og det er at du blogger om tørken i afrika og prøver å få til en innsamling ettersom at det er veldig mange som er i nød pga miljøforurensning vi forårsaker.

  Håper du som en av Norges største blogger tar initiativet slik som Ulrikke Lund har gjort og gjør ditt beste for å få til en innsamling til de stakkars barna i nød.

 18. var der selv i dag, caroline. har aldri følt på maken til stemning. det var fantastisk å være en del av det vakre, rørende og gripende rosetoget. nå håper jeg bare at venninnen min kan komme seg helskinnet fra utøya. vi savner deg masse jenta vår, vi tenker på deg hvert sekund, vi elsker deg. KOM HJEM TIL OSS KJÆRE DEG.

 19. Hei! Føler bare for å gi deg litt ros i denne ellers ganske tunge tiden. Du er først og fremst en utrolig flink blogger, det er nok hardere enn folk flest tror. Du er en av få som tar deg tid til å svare leserne dine, og det vises at du legger tid og arbeid i bloggen, for den er av høy kvalitet! Alle skal synse og mene noe om det du skriver også, og det krever mye styrke og greie og overse alle som alltid prøver og «ta deg» for noe. (Jeg var kanskje en av dem før selv, desverre…)
  Elllers virker du som ei sterk og sprek jente, og jeg ønsker deg all lykke videre i livet! 🙂

  Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *