LCHF-burger: Brød & dressing

Denne oppskriften vet jeg mange som følger meg på Facebook har ventet på! Det er noen uker siden jeg lagde dette, og siden jeg lager så mye mat, er det ofte vanskelig å bestemme hva jeg skal legge ut og ikke. Brukte litt tid på å finne de perfekte oppskriftene til både brød og dressing, men jeg er utrolig fornøyd nå. Smaker himmelsk. Skal love Lars-Kristian smilte fra øre til øre da han kom hjem fra trening, og jeg fortalte at det var burgere på menyen!

Til 4 burgerbrød (8 deler) trenger du:

 • 6 egg
 • 1/2 ts. salt
 • 1 ss. fiberhusk (kjøpes på helsekost eller Meny)
 • 200 gram philadelphiaost
 • 1/2 ts. bakepulver
 • 6 ss. linfrø
 • oregano
 • sesamfrø
 • hvitløkspulver / havsalt

Slik gjør du:

Skill plommen fra hviten, men ta vare på begge deler. Start med å piske eggeplommene.

Pisk helt til de har blitt lyse i farge, og ganske luftige. Dette kan ta litt tid, avhengig av hva slags redskap du bruker.

Bland inn philadelphiaost, fiberhusk og salt i plommene, og bland godt.

Pisk eggehvitene stive.

Tilsett hviten til den andre blandingen (den med plommer, ost, salt og fiberhusk). Dette skal vendes forsiktig inn, siden det er såpass luftig. Bruk en slikkepott og store bevegelser. Ikke bruk kjøkkenmaskin til dette. Her tilsetter du også bakepulver og linfrø.

La røren hvile i noen minutter, slik at fiberhusken får svellet skikkelig. Lag deretter til 8 like store deler på et brett, bruk bakepapir. På 4 av delene strør du sesamfrø, oregano og kanskje litt hvitløkspulver eller havsalt. Det holder å kun bruke sesamfrø, men de andre smakstilsetningene jeg brukte, satte en ekstra god smak på brødene.

Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Følg med underveis, og ta dem ut når du synes fargen er passe.

Under steketiden kan du lage dressingen.

Til hamburgerdressingen trenger du:

 • 1/2 dl. majones
 • 8-10 suragurker
 • 1/2 dl. créme fraîche
 • smak til med chilipulver, jeg brukte ca. 1 ts.
 • 1 ss. chilisaus

Slik gjør du:

Finhakk suragurkene, dersom du ikke kjøper dem ferdig hakket.

Disse blander du sammen med alle de andre ingrediensene. Dette blir den beste hamburgedressingen du har smakt, jeg lover!

Smelt gjerne litt ost over hamburgerne. .

. . og ha på det du vil av tilbehør, som salatblader, løk, tomat og selvsagt, dressing.

FORNØYD!

Håper det smaker

150 kommentarer

 1. Hei! Dette så kjempegodt ut! Synes det er bra at du la ut et innlegg nå, tror det er mange som ønsket at du skulle gjøre det. Og kanskje er det mange, som meg, som har spist «dårlig» de to siste dagene siden andre ting har blitt prioritert og hodet har vært fylt av andre ting enn matlaging. Men nå fikk jeg lyst til å lage noe godt igjen. Kroppen trenger påfyll og energi også når man ikke har det så bra. Klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Følte en oppskrift passet bedre enn noe annet 😀 Håper du finner tilbake til matlysten veldig snart <3

   Klem tilbake 🙂

 2. Ser supersmaskigt ut! Brukar göra mina burgare själv med. Väldigt enkelt, blandar oftast kyllingfärs med salt, peppar och hackad chili. Steker dem i en ugnsform och de blir väldigt saftiga!

 3. Karoline

  Jeg er helt enig med Lotte! En matoppskrift var perfekt nå..
  Selv har matlysten vært helt borte de siste dagene,og det er ikke så rart med alle de inntrykkene som har vært! Men vi må tilbake til det normale før eller siden,selv om det selvfølgelig vil ta tid.

  Det så forøvrig kjempe godt ut 🙂
  Mandagsklem til deg..

 4. Caroline

  NAM! Det såg utrolig godt ut! Da vet jeg hva jeg skal prøve å lage til middag idag 😉 Takk! 😀

 5. Syns det er bra at du valgte å legge ut et innlegg nå, tror de fleste trenger noe annet å tenke på, selv om det bare er for et kort øyeblikk. Men disse så veldig gode ut og skal prøves til middagen i kveld.

 6. Caroline

  Forresten, har du brukt »ferdig» kjøtt til burgerene eller laget du til det også selv? Kan jeg bruke svinekjøttdeig eller karbonadedeig til lchf kostholdet? Eller må det være en kjøtt type med mer fett i? 🙂

  1. Fotballfrue

   Helst kjøtt med mye fett 🙂 Du kan fint lage selv, men vi valgte å kjøpe ferdige, som fungerer like bra 🙂

   – C

 7. Nå ble jeg sulten…Dette så godt ut!

 8. Smaker brødene veldig egg? Syns at alt av «bakevarer» i LCHF smaker eggomelett, og er ikke så glad i den smaken.

  1. Fotballfrue

   Ingen eggesmak,er jo så mange andre gode smaker her 🙂

   – C

   1. Inger Beathe

    Jeg synest de smakte eggeomelet.. Prøvde de i går til burger. Men er mulig eg gjorde noke feil. Hmm.

   2. Fotballfrue

    Hva? Så synd :/ Her smakte vi ikke egg i det hele tatt..

    – C

   3. Jeg syntes også at det var som å spise burger mellom to omeletter. Konsistensen ble i allefall som luftig omelett. Mine ble også veldig mye større enn dine. Kanskje de ikke fikk stå lenge nok i ovnen? Lot de stå nesten 20 minutter.

 9. Det så supergodt ut! Er ikke så fan av suragurk, men det er det jo mulig å bytte ut med noe annet 🙂

 10. Dette så utrolig godt ut, jeg fikk til og med lyst på burger klokka elleve på formiddagen! Kanskje jeg skal spørre mamma om hun vil lage det i dag… Har ikke hatt matlyst på flere dager – en i klassen min er bekreftet omkommet etter terrorangrepet. Han ofret livet sitt for kammeraten sin, uff. Dette er så trist. 🙁

  Klem <3

  1. Kondolerer..

   Klem

 11. Så flink du er 🙂

 12. Jacklinn

  Super oppskrift. Tusen takk .

 13. Har dere alltid spist lavkarbo eller er det noe dere har begynt med i voksen alder?

 14. Ai, det så godt ut!

 15. tusentakk for en kjempeoppskrift! Passer perfekt når sommeren er her og man har lyst til å grille uten å måtte bruke de dårlige kjøpe-hamburgerbrødene som smaker papp. Takk!

 16. Dette så virkelig godt ut! Jeg ser at du bruker Mac-kniver. Det gleder et lite kokkehjerte.:)

  Håper dere har det bra. *klem*

 17. Hei Caroline!

  Super oppskrift! Svogeren min har nettopp fått påvist glutenallergi, så denne oppskriften blir bra:) Blir brødene like gode om du fryser dem og tiner dem igjen?

 18. Takk for at du postet et innlegg om noe annet enn fredagens tragiske hendelser. Det så himmelsk ut 🙂

 19. HEI caroline ;o)
  Fin blogg du har.,.gøy å følge med deg Lurer på om du har tips til noen GODE joggesko til å løpe ute med, i både terreng og på asfalt. ??

  1. Jeg jogger en del selv, og har brukt mange par joggesko! Jeg trivdes absolutt best med fulldempede sko! Adidas ett eller annet…

   1. Åå tusen takk.,.vet du om en spesiell type som du anbefaler 😉 ? Solveig

 20. Denne skal absolutt prøves!!:D

 21. Hilde Kristin

  Skulle ønske jeg hadde energi og økonomi til kunne lage all den gode maten du lager.
  Jeg ble sulten nå jeg. Sukk……………….

 22. Hei! Lurte bare på om du har prøvd å fryse de? Savner noe ordentlig LCHF nistemat! Når man jobber turnus og er mye ute å kjører i bil er det vanskelig å ha med seg niste som krever kniv og gaffel. Så disse så ut som noen man kan smøre nistepakke av. Så da hadde det jo vært greit å kunne lage et lite opplag, å så legge i frysen, og bare ta opp ved behov 🙂

  Så fantastisk ut forresten!

 23. Nam! Tenker det smaker fantastisk med hjemmelaget coleslaw til. Takk for gode lchf-oppskrifter 🙂

 24. Kjære Caroline. Tusen takk for denne oppskriften og de fine bildene du legger ved. Man blir så fristet, så nå har jeg kjøpt alle ingrediensene og dette blir dagens middag til små og store her. Jeg er blitt helt avhengig av bloggen din, du skriver så godt og ..ja, det er en fantastisk blogg…Nå gleder jeg meg til middag!

 25. Henriette

  Hei!
  Hvor mange kalorier er det i en burger her, ca? 🙂

  Skal definitivt prøves! Så herlige ut!

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke. Jeg teller ikke kcal 🙂

   – C

 26. Takk for at du deler, denne må prøvast ut:) Kjenner meg godt igjen i at det er vanskeleg å skriva og konsentrera seg om anna enn det som skjer i Oslo nett no. Eg skriv dikt på bloggen, og har til no skrive tre om det som har hendt. Men trur det er godt å få ut det ein tenkjer på, så ein klarar å konsentrera seg om andre ting etterpå…

 27. Hei! Det så ut som kjempegode hamburgere!

  Jeg har et spørsmål. Hvordan tror du det ville fungert med lchf kosthold for en som har laktoseintoleranse? Vil det ha samme effekt hvis jeg bruker soyamelk, laktosefri melk, smør, ost osv eller vil det ikke bli det samme?

  1. Fotballfrue

   Vet det finnes en lchf kokebok for nettopp deg 😀 det skal ikke være et problem 🙂

   – C

   1. Tusen takk for svar 🙂
    Når jeg alikevel må gjøre en omvending på kostholdet, hvorfor ikke gjøre det 100% sunt 🙂

 28. Nam, de så kjempegode ut 😀 Kan man lage disse uten linfrø?

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

   – C

 29. Jeanette

  Kjempebra at du legger ut vanlige innlegg nå i denne tiden.Det ser jo bare kjempegodt ut!

 30. Nam! De burgerne så i hvert fall MYE bedre ut enn en vanlig McDonalds burder – det er nå helt sikkert!

  Morsomt å se alle de ulike variantene av lavkarbo/LCHF burgerne man kan lage:)

  Jeg har ikke laget burgere enda, men jeg har min egen variant på noen «lefse-loff-brød»-greier. Vet ikke hva jeg skal kalle de engang, men det er ikke det viktigste, så lenge det smaker. Lever heller ikke på lavkarbo, men er opptatt av å få i meg en del proteiner og redusere unødvendig sukker! Hallo, sukker i kokt skinke?! Forbløffer meg hver gang.

  Jeg har egentlig aldri hatt sansen for kaviar, men plutselig så liker jeg en ting. Varer ikke nødvendigvis så lenge, så om en måned så kan jeg hate det igjen. Jeg er en liten særing:)
  Vet ikke hvor mye kaviar det går hos dere, han søte og kjekke typen din spiser jo ganske bra etter som jeg har forstått. Du som er så inne i LCHF, du har ikke peiling på om det finnes en (påleggs) kaviar med lite sukker?
  Jeg har funnet en, mills gjestekaviar, med 5 g karbo, og det virket ikke så ille. Har ikke smakt den, så dersom du har noen flere tips, så tar jeg gjerne imot. Mange kaviarer inneholder opp mot 20 g karbo!

 31. Nam! Det så kjempegodt ut! De må jeg prøve å lage en dag 🙂

 32. Hei, bare lurte på hva det vil si om man spiser «lchf mat» når man har vanlig kosthold? Hvordan det påvirker det, eller om det eventuelt har ingen påvirkninger 🙂
  Vil det si sunn mat i vårt kosthold?
  Takk for svar ;D

 33. dette ser kjempegodt ut! Håper på flere oppskrifter snart (kanskje på brød eller knekkebrød, hvis du pleier å spise det???) Begynner selv nå! Da er det fint med den gode inspirasjonen du gir 😀

 34. Hei! 😀
  Burgerne så kjempegode ut! Kanskje jeg lager det selv en gang 😀

  Men det jeg lurer på er hvor du får tak i matvarer fra Eldorado? Sliter sånn med å finne det :s

  1. Kiwi-butikker fører hvertfall Eldorado 🙂

   1. Kiwi fører disse produktene, samme gjelder Eurospar 🙂

   2. Takker for svar 😀

  2. Joker, meny, ultra, kiwi, spar 🙂 norgesgruppens eget merke

 35. Karoline

  Kan du fortelle litt om næringsverdiene til disse deilige brødene ? 🙂

 36. Oi dette så jo himmelsk ut <3
  Jeg bare lurte på en ting, skal du besøke Norway Cup? Hvis så så håper jeg og møte på deg <3

 37. Kristiane

  Denne oppskriften lagret jeg med det samme på pcen min! Håper det går greit 😀 Takk for en suuuper oppskrift!

 38. Takk, Caroline, for at du ikke kun blogger om det som hendte fredagen! Godt å få tankene over på noe annet..

 39. Så nydelig og fresht ut 🙂
  LCHF kan jo være intresangt det !
  Må kanskje bytte ut sukkeret og prøve meg på denne..

  Sjekk ut matbloggen min 😀

 40. Michelle

  Gud, så deilig ut! skal prøves ut!!! takk for tipset. Godt og nøye forklart, det er bra 😉

 41. Christine

  Så bra at du gjorde denne glutenfri 🙂 har cøliaki og kan ikke spise gluten.så dette var jo midt i blinken 🙂

 42. Er disse god å fryse tror du? Jeg blir mye alene utover høsten mens min bedre halvdel er på befalskurs i 4 mnd *snufs* og da blir det jo litt tungvint å skulle lage bare ett eller 2 brød :s

 43. Guro Helene

  Hei Caroline! Kunne du hjelpe meg litt? Min søster fyller 18 år og jeg er usikker på gave. Har du noen tips? Kontakt meg:-) Mvh Guro

 44. Hei.
  Den oppskriften så uuuutrolig god ut! Jeg har et spørsmål til deg:
  Jeg går ikke på LCHF kosthold, men et helt «vanlig» kosthold, vil dette da bli en kaloribombe for meg?

  1. jeg går på vgs vektklubb, og som jeg har lært, blir nok dette en kaloribombe 🙂

   1. Fotballfrue

    Deilig at du ikke trenger å telle kalorier på LCHF 🙂

    – C

   2. Hvorfor trenger man ikke å telle kalorier på LCHF?? Er det så mettende at man ikke trenger det?Jeg tenker for det meste kalori inn, kalori ut, og da vil det jo faktisk si at man om så kan spise kake uten å legge på seg. Næringsrikt og sunt er det jo ikke, men det er et faktum.

    Burgerne skal absolutt prøves uansett 🙂

   3. Fotballfrue

    Ja, spiser du nok fett, kan det faktisk være så mettende 🙂 Men i utgangspunktet fungerer kroppen på en helt annen måte, enn når den inntar mye karbohydrater.

    – C

 45. Det så VELDIG godt ut! Kommenterer vanligvis ikke, men leser hver dag. Ville bare si at det er kjempeflott at du blogger videre, til tross for grusomhetene som har skjedd. Hverdagen må jo gå videre etter hvert uansett, og det er nok veldig godt for både pårørende og oss som føler med dem å lese noe annet enn de tragiske nyhetene, selv om de er i tankene på alle sammen. Tusen takk <3 🙂

 46. Rebekkah

  den så jo mye bedre ut enn vanlig!

 47. EEEEEEEELSKER oppskriftene dine! Synes selv det kan være litt vanskelig å lage god og variert lavkarbo mat, så tusen takk for at du legger ut litt bilder og oppskrifter 😀

 48. Det så helt sinnsykt godt ut! Det skal jeg lage til gutten min en dag 🙂 Tusen takk for oppskrift, og dressingen tror jeg faller i smak hos meg.

 49. Så kjempegodt ut. Nam nam

 50. Du har masse bra oppskrifter 🙂 Men hva med å skrive «kildene» dine? Hamburgerbrødoppskriften er jo tatt rett fra boken «Matglede med lavkarbo». Har den selv på min blogg 😉 https://lovinlowcarb.wordpress.com/2011/03/27/oppskrift-hamburgerbrød-el-l/

  1. Fotballfrue

   Oppskriften er fra kokeboken til min avdøde bestemor, jeg har kun byttet ut de ingrediensene jeg ikke ville bruke.

   – C

 51. Silje 27

  Dette var en super oppskrift!!;o) Siden jeg har cøliaki,så går jeg fort matlei,men når jeg leste bloggen din i dag,var det å springe på butikken jeg gjorde først!!YUMMI,sier jeg bare,de smakte like godt som de så ut!!!Og jeg ble stapp mett av bare en! Tok en liten vri å brukte kyllingsliders istedet for storfekjøtt! 10 poeng til deg;o)

 52. Åååå, Lars-Kristian er så fin!!!

 53. JEG LAGDE DEN I DAG TIL FAMILIEN, gud som jeg elsket det, se på hjemme siden min, så har jeg skrivd om deg også https://lasarableue.blogg.no/?c=1310917866 Jeg har bgynt med lavkarbo også, klart det i 4 mnd nå! kjempe stolt ! 😀

 54. Jeg elsker at du legger ut oppskrifter, bare å legge ut enda flere:)

 55. Oda Sofie

  Du burde nesten laget en liten mini-på-siden-blogg med alle oppskriftene, a-la-slagsbloggen. Alt er jo så godt, men jeg forstår jo forsåvidt at bloggen ikke kan inneholde matoppskrifter hver eneste dag, selvom jeg selv ikke hadde hatt noe mot det – så gode de ser ut til å være! 😀

 56. Hei 🙂 såg kjempegodt ut, men hvorfor bruker du glutenfrie varer i burgerene ? Har en av dere cøliaki eller er det bedre med glutenfritt med tanke på lavkarbo ? har selv cøliaki og holder på med lavkarbo men har ikke gått så dypt inn i oppskrifter osv enda .. 🙂

 57. Tusen takk for dette innlegget. Det betydde mer enn du aner for meg å kunne lese et hverdagslig innlegg på bloggen din i dag. Skriverier om alt det fæle er å finne overalt, og det er jo selvfølgelig ikke rart, men i dag trengte jeg å lese om noe slikt som dette. <3

 58. Det så utrolig godt ut!

  Fikk veldig lyst til å lage hamburgere nå, men har et lite problem. Finner ikke fiberhusk noen plasser, har lett i matbutikker (vi har desverre ikke meny i nærheten) og sunnkost butikken her men de har det ikke. Lurte på om det er mulig å bruke fiberrk kruskali (50% kostfiber)?

  1. Kruskakli og fiberhusk er ikke det samme. Fiberhusk fungerer litt som et bindemiddel og suger til seg fuktighet, noe som er nødvendig om man ikke bruker mel o.l i baksten 🙂

   Du kan prøve å erstatte fiberhusk med noe som heter johannesbrødkjernemel, som er et annet fortyknings- og bindemiddel mange lchf`ere bruker mye 🙂 Dette skal de ha på helsekost, eller så kan de bestille det inn på apotek, der kalles det nestargel. 🙂

 59. Tusen takk! :DD Akkurat det jeg trang, spiser alt for mye sunn hjemmelaget hamburger med usunt brød og dressing!

 60. Mona Renate

  Du må bare forsette å legge ut oppskrifter Caroline, for dette er toppen 😀
  Gøy at du også eksperimenterer, jeg skal kjøpe meg en stor flott bok som jeg skal skrive alle de deilige oppskriftene du legger ut, slik at jeg har dem for hånden når jeg vil prøve noe nytt..
  Jeg har en nokså tander samboer som ikke liker annet enn junk nesten, så kanskje denne burgeren vil falle ismak, da vil jo både han og jeg være super fornøyd 😀

 61. Mmmh. yummy yummy. 🙂

 62. Marianne

  Disse burgerne så jo helt fantastisk gode ut 🙂 Skal definitivt prøves!

  Har nettopp begynt å lese bloggen din, og jeg syns du er utrolig inspirerende! Jeg begynte på lavkarbo i går. Hehe:-) Merker at jeg sliter litt med kreativiteten, men det kommer vel etterhvert med kunnskapen. Syns det er flott å kunne titte inn her å få inspirasjon. Så fortsett med det gode arbeidet! Vært veldig interessant å se hva du spiser ila en hel dag også! Jeg har et par spørsmål til deg;

  Det er veldig lett å ty til egg både til frokost og til kvelds, er det en grense for hvor mange egg man maximalt bør spise i løpet av en dag?

  Og er «lavkarbo» bare slangordet for LCHF? Eller er det flere varianter av lavkarbokosthold? Tenker på mengde fett man spiser f. eks?

  Ha en fin dag:-) Gleder meg til neste innlegg 😀

 63. Sitter og spiser det nå.. veldig godt 🙂 Liker oppskriftene du kommer med!

 64. I loved this recipe. I’ll make it in the weekend.

  1. Fotballfrue

   Really nice to hear 😀

   Hug!

 65. Du er fantastisk flink på oppskrifter, både denne og laksesalaten var jeg faktisk litt skeptisk til, men alt er FANTASTISK godt!! Prøvde denne i dag, og ble så utrolig glad, for at jeg kan spise burger igjen ( synes til og med den var bedre enn de vanlige jeg har savnet ) . Flere enn meg som ønsker seg flere oppskrifter? jeg håper det :)) klem

 66. Karoline

  Å, nam, disse så fantastisk gode ut! Håperhåperhåper det kommer focacciaoppskrift også…?

 67. Hei! Flott oppskrift!
  Vet du hvor mange karbo. det er i 1 porsjon?

  Marte – 17 år – Trondheim

 68. Jeanet O. Sæhle

  Fantastisk oppskrift!

  Også er den jo glutenfri, jeg har lenge prøvd å finne en oppskrift som er glutenfri og GOD! Det er jo umulig, og de som er ferdige og du får kjøpt i butikken gjør at tanken på hamburger ikke er noe serlig. Men med denne knall oppskriften kan jeg finne frem hamburgerne igjen 🙂

  Tusen takk!

 69. Denne oppskriften skal jeg jammen teste ut snart. Har vært temmelig oppgitt over å ikke kunne spise hamburger med brød. Nå må du bare finne meg en magisk måte å lage potetbåter uten masse karbohydrater i 😉

 70. hei:) tror du man kan bruke kesam istedenfor philadelphia ost? 🙂

 71. Christine

  hei, kan du fryse disse LCHF-burgerbrødene? 🙂 så kjempegode ut og skal prøve med på de i morgen!

 72. Hei 🙂

  Vet du hvor mye karbohydrater det er i ett hamburgerbrød? De ser kjempe gode ut! Liker at du legger ut oppskrifter og bilder underveis i matlagingen! Fint for andre som går på lavkarbo 🙂

 73. Hei Caroline!

  Vi har laget disse hamburgerene dine i dag, og de smakte himmelsk. Vi har linka til deg på bloggen vår 🙂 Men, vi lurte på en ting.. Vet du om det går an å fryse ned brøda, eller er det umulig siden det er egg?

  Mvh B og T.

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke prøvd det, så det vet jeg ikke :/

   – C

 74. Jeg lagde disse i dag, og jeg må bare si.. NAM! 🙂 Og de smakte ikke så eggete som jeg forventet.

  Et godt tips er å lage noen med ost&skinke! Bare dropp oregano, og ha salt, pepper og sesamfrø på i stedet. Stek de i ca. 10 min. Ha på en skive med skinke og en skive med ost, og stek de i ca. 5 min til. Yummy!

 75. […] (Oppskrift på dressing hentet fra fotballfrue.no, her.) […]

 76. Siden du er verdens beste tipser også i matveien, fortjener du å få litt tips tilbake igjen også! :O Lagde verdens beste måltid til middag i dag, og det beste av alt: Jeg er 99% sikker på at dette er lavkarbo- vennlig mat!! 😀 Rettens navn: «Ovnsstekt svinefilet med spinat og fetaost.» Sjekk forsiden på meny.no for den eksakte oppskriften:) Vi hadde blomkålpure som tilbehør, og det smakte himmelsk!! 😀 anbefaler denne på det varmeste!

  Kos og Klems

 77. Denne oppskriften var helt genial! Jeg prøvde nettopp, men klarte å være litt for brutal da jeg skulle vende inn eggeplommene, så jeg endte opp med at røra ble for løs. Det ente opp med at jeg tømte alt på stekebrettet, smurte det utover og stekte det som en pizza i ovnen. Da det ble ferdig kutta jeg det opp i 16 ruter som fungerer kjempebra å spise på samme måte som brødskiver med pålegg på. Supergodt var det også. 😀

 78. Hei! Vet du om det er ok å fryse hamburgerbrødene? Greit å lage litt flere i slengen, og heller ta opp når jeg vil ha. Du har veldig mange spennende oppskrifter her til oss som følger LCHF. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra at du synes det 😀

   Jeg har ikke prøvd å fryse dem før, men det skader ikke å prøve 🙂

   – C

 79. Birgitte

  Hei!
  Tusen takk for mange fine oppskrifter. Disse brødene er sikkert også fine som pizzabunn. Evt med pesto, spekeskinke og masse mozzarella ; )

 80. […] fare for at dette blir et uheldig langt innlegg, legger jeg ved hva de inneholder, så kan dere klikke her, for […]

 81. […] Lavkarbo Hamburgerbrød oppskriften finner du her […]

 82. […] Oppskriften på hamburger brød finner du her  […]

 83. Jeanette

  Hei:)
  Kan man bruke CC i stedet for kremost?

 84. How to make Greek Potatoes…

  […]LCHF-burger: Brød & dressing « Fotballfrue[…]…

 85. […] karri (oppskrift her) Rødvin // Hamburger (oppskrift her) med lavkarbo hamburgerbrød (oppskrift her) […]

 86. dæven så bra oppskrift! takk takk!

  1. Fotballfrue

   Woho, bare hyggelig 🙂

   – C

   1. Du har offisielt enda en fan 🙂 Skal sjekke bloggen din ofte nå! Takk igjen for supre oppskrifter! Du er veldig krestiv og flink til å lage mat! Heldig han karen der haha :)! Han burde ta godt vare på deg :)! ønsker dere begge en riktig god påske også!

   2. Mente kreativ* 😛

 87. Huff jeg ble skikkelig stressa nå. Akkurat nå holdt jeg på å blande ingrediensene til hamburgerbrødet da jeg oppdaget at det ikke sto noe som helst skrevet hvordan de skulle stekes i boken din! Verket hvordan, hvor lenge eller hvor varmt! Heldigvis kom jeg på at du tidligere hadde lagt ut oppskriften på dette på bloggen din så jeg fant heldigvis ut av det 😉 Gleder meg til å prøve de ut!

 88. Hei Caroline:)

  Prøvde nettopp denne oppskriften.. var kjempe god.. og dressingen var faktisk den beste jeg har smakt 🙂 Takk for oppskrift og gode tips eller i bloggen din:)

  Mvh
  Kristin

  1. Fotballfrue

   Så bra å høre 😀

   – C

 89. Hei Caroline! Elsker denne oppskriften, den er så god! Men har et lite problem, får aldri eggehviten til å bli så stiv som din. Hvor lenge mixer du de, og tilsetter du noe? Takk for god oppskrift!

 90. […] ♥ Hamburgerbrød og dressing […]

 91. […] og litt annet enn det som står i oppskriften, så jeg bestemte meg for å blande oppskriften på burgebrødene og pizzabunnen jeg lager på […]

 92. […] Link til denne oppskriften finner dere her: https://fotballfrue.no/?p=7863 […]

 93. Hei!
  har sittet i dag og kikket gjennom oppskriftene dine og fant ut at denne måtte jeg prøve!
  Jeg har glutenallergi og har slitt m å finne gode glutenfrie hamburgerbrød, men nå har jeg endelig funnet en god oppskrift! TUSEN TAKK 🙂

  mvh Charlotte

 94. Det så fantastisk godt ut! Får vann i munnen.. Du er så utrolig dyktig på kjøkkenet Caroline, en sann inspirasjon 🙂
  Men jeg lurer på hvilke burgere du brukte? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Du kan jo fint lage egne burgere, men de du får kjøpt i butikken er helt ok 🙂

   – C

 95. Jeg gledet meg til å spise dette i dag, og jeg ble så skuffet! Det ble jo ikke brød, men faste omeletter. Fulgte oppskriften til punkt og prikke. Kanskje det går an å få det mer «brødete» om jeg tar i bakemiks eller glutenmel eller noe?
  Setter pris på oppskriftene dine selv om dette ikke falt helt i smak, altså. Prøvde buttercookiesene dine eller hva de nå enn het, og de ble veldig gode! Neste gang skal jeg allikevel bruke hermesetas som søtning, greier ikke venne meg til den isingen 🙂

 96. Hei!

  Synes denne hamburgerbrød oppskriften er kjempe god! Har bare et spørsmål, hvor lenge kan røren stå før den må stekes?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, jeg pleier å lage mine med en gang. Du kan jo evnt. tilsette fiberhusken de siste 10 min. røren står? Den sveller jo så fort 🙂

   – C

 97. […] resten av oppskriften her! oktober 5th, 2012 | Tags: hamburger, lavkarbo, lchf, middag, oppkrift | Category: Hamburger, […]

 98. Prøver å lage dissr nå, men steketiden sto ikke i boka di:/
  så måtte lete her, litt tungvindt for en dårlig kokk som meg.

  1. Fotballfrue

   Beklager, det er en trykkfeil (eller en glemsel) 🙁

   1. Gikk bra siden du hadde skrevet innlegget, skal ha vennepar på middag i kveld og vi gleder oss 😀

 99. OMG!!! disse ser virkelig gode ut, kanskje det blir ukens lørdagskos 🙂 synes du har en kjempefin blogg, har lest den daglig omtrent i halvannet år, kjempeartig med oppskrifter. Kanskje du kunne ha forslag til kveldssnacks/mat også? er ganske ny på lavkarbo og trenger inspirasjon 🙂

 100. Hei:-) kan man fryse hamburgerbrødene?

 101. Hei! Vi skal prøve oss på disse hamburgerbrødene i kveld, men her i England finner jeg ikke fiberhusk. Kan jeg bruke hvetemel i stede? Jeg skjønner at de da ikke vil være lavkarbovennlige, men det er ikke et problem for meg. Lurer bare på om mel og fiberhusk vil funke på samme måte i denne oppskriften? 🙂

  1. Fotballfrue

   fiberhusk er ment for å binde deigen, så du kan kanskje prøve? 🙂

 102. Sorry I’m not from europe and I’d love to do this but I don’t know what is fiberhusk and philadelphiaost, could someone please tell me what it is and what could I replace them with?

  1. Fiberhusk is a type of flour with less carbs and philadelphiaost is cremecheese 😉

  2. fiberhusk is not some kind of flour with less carbs. its psyllium seeds, called «psyllium husk powder» in english, with no carbs at all! 🙂

 103. Hei! Jeg sitte her med «kokeboken» din, og skulle til å lage disse hamburgerene. Da jeg var ferdig og blande alt, og skulle lese hva jeg skulle gjøre videre, hvor mye ovnen skulle stå på, hvor lenge de skulle være i osv, så fant jeg ingenting? Du har glemt å skrive det inn i oppskriften på hamburgerbrødene! Så da var det bare å slå opp datan og finne oppskriften på bloggen din!

  Men, det jeg lurte på, har du glemt å skrive det inn, eller er det bare min «kokebok» som er en trykkfeil i?

  1. Det er trykkfeil :/

 104. Trykkfeil, som vil si i alle bøkene?:( Så det hjelper ikke å kjøpe en ny?

  Jaja! Gode var de i allefall 😀

  1. Ja, i alle bøkene :/ Er noen andre småfeil også, men husker ikke helt hvor og hva.

 105. […] Hjemmelaget hamburger av karbonadedeig, med min egen dressing til. Sprøstekte potetbåter, evnt søtpotet. Salat og lavkarbo hamburgerbrød.  […]

 106. Hvordan er disse å fryse ned? Blir de veldig tørre? Tenkte å lage en god del å legge i fryseren, slik at jeg slipper å bake hver gang vi skal ha burgere;)

  Gleder meg til å prøve å lage dem, ser gode ut 🙂

 107. Disse ser ut til å bli veldig gode, men jeg måtte lage flere hamburgerbrød av den oppskriften enn kun 4/8 😉 gleder meg til å smake 🙂

 108. Går det an å bytte ut Philadelphia osten med 200g Norwegia ost?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det ville jeg ikke gjort :/

 109. Burgerbrød oppbevares i kjøleskap eller? Holdbarhet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *