Så kom regnet

Lurer på om dette været har kommet for å bli resten av sommeren? Håper ikke det. . Jeg har nettopp kommet ut av dusjen etter ukens femte treningsøkt. En kortkort økt med løping og tøying av kneet for det meste. Det var alt jeg rakk, har så mye på planen i dag. Nå sitter jeg og nyter restene av gårsdagens hjemmekokkelerte LCHF-focaccia og en kopp espresso, mens jeg skriver til dere.

Slynge ♥

Haha, uten sko er jeg helt nede. Jeg har alltid vært så myk i hofteleddene, ikke spør hvorfor.

Nå skal jeg snart avgårde til et møte, lurer på heels eller gummistøvler? Sistnevnte frister jo absolutt mest. . Vi får se an humøret. Så tenkte jeg å gå til innkjøp av en food processor. Hvilken er best? Lars-Kristian synes jeg fortjener en nå som jeg har blitt så flink til å eksperimentere på kjøkkenet 😀


65 kommentarer

 1. Så lenge du ikke har behov for å lage 4 brød i en deig ville jeg ha valgt kitchen aid. Mamma har Kenwood, og skryter ikke så veldig av den. Hun har hatt forskjellige siden hun selv var på min alder. En grunn til at flere har Kenwood enn Kitchen Aid er vel at Kitchen Aid er nyere i Norge, men mest populær i USA. Jeg fikk min i bryllupsgave og den er så fin 🙂

 2. Ann Kathrine

  Kære Caroline.

  Jeg ved ikke om du kan læse dansk, men jeg håber det.

  Jeg har læst din blog meget længe men aldrig skrevet en kommentar. Men det vil jeg altså gøre nu.

  Jeg håber du, L-K og alle du holder af og kender har det godt.

  Jeg ville altså lige skrive til dig, efter den eksplosion i Oslo.

  Kærlig hilsen Ann Kathrine fra Danmark

 3. Hei Caroline 🙂 Jeg løper en del jeg også, men i det siste har jeg ikke klart det fordi jeg har hatt utrolig vondt i kneet. Har ikke greid å løpe/trene i det hele tatt. Frykter for overbelastning eller jumpers knee. Hvilke øvelser anbefaler du? Håper på svar:)

 4. Få deg noen gummistøvler med heels, så blir det ikke noe problem å velge neste gang.. 😉

 5. Hvis du ser på spesifikasjonene for kjøkkenmaskinene så er det soleklart at Kenwood er kraftigere og mer robust (og dermed bedre?) enn KitchenAid. Kenwood Major: 1200 W, KitchenAid: 300 W. I tillegg har det kommet en mer «stilvennlig» Kenwood som heter kMix Kitchen Machine som kanskje ser litt finere ut(?) 🙂 Den har en effekt på 500 W. Så hvis du vil ha en kjøkkenmaskin som kan brukes til alt mulig burde du iallefall gå for en som har større effekt enn 300 W :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *