Bombe i Oslo sentrum

Herregud. Jeg er helt skjelven. Vi var på Jernia for å kjøpe foodprosessor i Torggata da bomben gikk av. Alt eksploderte rundt oss. Folk lå i gatene da vi kom ut. Absolutt alle rutene over hele var eksplodert, bilen vår er ødelagt. Jeg er bare så glad for at ingenting hendte med oss. Håper alt er bra med dere, og at det ikke skjer noe mer nå. Vi blir hentet av et vennepar hvert øyeblikk, her tør vi ikke være. Vi bor jo ikke så langt unna. .

179 kommentarer

  1. Herregud, Caroline! Jeg får helt vondt i hjertet av å se den videoen. Det er godt du har det bra, og at det ikke hendte dere noe. Selv var jeg på Oslo S, og kjente det så altfor godt. Jeg var sjelven resten av dagen, kan bare tenke meg hvordan dere hadde det, som bare var et kvartal unna!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *