Bombe i Oslo sentrum

Herregud. Jeg er helt skjelven. Vi var på Jernia for å kjøpe foodprosessor i Torggata da bomben gikk av. Alt eksploderte rundt oss. Folk lå i gatene da vi kom ut. Absolutt alle rutene over hele var eksplodert, bilen vår er ødelagt. Jeg er bare så glad for at ingenting hendte med oss. Håper alt er bra med dere, og at det ikke skjer noe mer nå. Vi blir hentet av et vennepar hvert øyeblikk, her tør vi ikke være. Vi bor jo ikke så langt unna. .

179 kommentarer

 1. Skummelt !! :O

 2. Sitter og ser på sendingen nå, helt SYKT å tenke på at dette er Norge og at noe sånt har skjedd her..! BRA at alt står bra til med dere!! 🙂

 3. Å herregud!!! Håper alt går bra med dere

 4. Helt forferdelig. Satt på t-banen og hørte smellet. Har ikke ord. Godt det gikk bra med dere.

 5. Så bra at alt er bra med dere!

 6. Ja herregud! Dette er ikke koselig i det hele tatt! Håper det går bra med alle sammen..er en opplevelse man kan klare seg uten!
  🙂

 7. Det er helt vannvittig. Skremmende. Kom dere et sikkert sted!
  Dette skal ikke skje i lille, trygge Norge..

 8. Håper det går bra med dere!

 9. Uff, er litt skummelt dette! Utrolig bra at alt er bra med dere(bortsett fra bilen da).

 10. Off, sitter å ser på det på tv nå..Politiet tror det er ett terror angrep! Kom dere vekk fra Oslo sier jeg bare..hadde aldri trodd det skulle skje i Norge..ihvertfall ikke nå! Så bra at det gikk fint med dere!! Og gikk det fint med hundene nå? Skjønner virkelig at du er skjelven..helt forferdelig, det som har skjedd 🙁

 11. Grusomt!

 12. Helt sykt! Ser på tv og er helt skjelven! Håper alt går bra med dere i Oslo!!

 13. Huff forferdelig. Godt at d går bra me dere:)

 14. Kom dere i sikkerhet!<3 dette er sykt…

 15. Helt forferdelig! Dere var ikke i bilen da det skjedde?
  Vi skulle også til Torggata 🙁 Hadde vi kommet 20min før hadde vi også opplevd det. Heldigvis kom vi etter eksplosjonen, og pga alt kaoset kjørte vi rett hjemover, utenfor byen.
  Tragedie 🙁 Bra dere er i god behold! Stakkars de som ikke er det 🙁

 16. - Amalie

  Det er jo sykt, trodde aldri det skulle skjedd i Norge!

 17. Forferdelig- rett og slett. 🙁

 18. Så bra at det gikk bra med dere!!
  Dette er sykt skummelt!
  Kom til Gudbrandsdalen, tror det er trygt her =)

 19. herreguud så skummelt :s bra DERE er i god behold da, bil kan erstattes, men huff så skummelt.

 20. Michelle1986

  Dette er helt uvirkelig skremmende!!! Begynte å gråte da jeg så nyhetene,., «Kan dette ha skjedd i norge», var min første tanke.. Kjempe godt det gikk bra med dere!!!

 21. Jeanette

  så bra at dere har det bra.dette er jo bare helt grusomt! er helt i sjokk

 22. Det er helt sykt. Får håpe dette er det siste terrorangrepet på lenge. Min mormor jobber i regjeringskvartalen, hun dro derifra ett kvarter før det smalt. Fikk sjokk da jeg hørte om det, var så redd noe skulle skjedd henne. Den verden vi lever i er så syk….

 23. Dramatiske nok, de bildene du har her.. 🙁 Bra dere er like hele, begge to!!!

 24. Birgitte

  Sykt! :O Bra det gikk bra med dere da! Men forferdelig med alle som er skadet :/

 25. min lille prinsesse

  jeg var hjemme og så på TV da jeg hørte at det smalt, jeg bpr selv rett bak bussterminalen. Jeg trodde det var torden men fikk fort avkreftet det fra noen naboer som hadde gått ut på verandaen. fy fader hvor heldig du var som ikke satt i bilen da det smallt Caroline. dere hadde englevakt !!!

 26. Cathrine

  Jeg er veldig glad for at det går bra med både deg og Lars-Kristian.

 27. Silje Marie

  bra det gikk bra med dere!
  men hvordan gikk det med hundene deres? 😉

 28. Maren :)

  Så bra dere er i god behold!!

 29. Forferdelig! Godt det går bra med dere. Kom dere hjem til familie 🙂

 30. Så utrolig skummelt! Godt å høre at det ikke hendte noe med dere.

 31. herregud jeg blir så redd av det her! håper alt går bra med dere!! er livredd for en venninne nå som er der og jobber…

  1. Huff, så fælt det må være når du vet at hun jobber der og alt! Føler virkelig med deg, For en redsel…, håper hun har det bra
   <3

  2. uff.. jeg håper alt er bra med henne og alle andre i Oslo,

 32. Herregud, er så glad for at det går bra med dere! Dette er jo helt sykt.

 33. Utrolig skummelt! Bra dere ikke ble skadet!

 34. Herre min! Flaks at dere ikke ble skadet. Dette er heelt syykt!!

 35. Sitter og hører på radion nå,tenkte på dere så ført jeg hørte om det! Bra at bare bilen ble skadet og ikke dere!:-)

 36. Huff.. Ekkelt, får frysninger.. Ikke glem å ta med små voffsene da.. <3

 37. For en utrolig «bra» film, hvis det er lov å si noe sånt om en så grusom hendelse. Beskriver virkelig hvordan det er å være i Oslo idag.

  Veldig glad for at jeg har tatt turen ut av bykjernen og til mamma og pappa slik at jeg slapp unna dette 🙂

  Bra at alt gikk bra med dere og hundene. Bilen kan tross alt erstattes 🙂

 38. Åh, herregud. Kom dere i trygghet!

 39. Så bra at det gikk bra med dere! Forferdelige greier dette!

 40. Sinnsykt at det har skjedd! Har jo alltid tenkt at det bare var et tidspørsmål før Norge ble rammet også, men nå som det har skjedd er det helt uvirkelig. Håper alle kommer seg best mulig unna det hele, og at det ikke er altfor mange skadde og døde.

 41. Dette er helt uvirkelig, og definitivt veldig skummelt! :S

 42. Så bra at dere ikke ble skadet i allefall!! Fikk helt frysninger da jeg hørte om det på radioen!

 43. var i oslo jeg også…. helt forferdelig!! er glad dere er i sikkerhet! <3

 44. Så bra at alt er bra med dere i alle fall, ja

 45. Herregud, det er sykt! skummelt! 😮

 46. Caroline

  Wow! sjokkerende å se på.. ser dere filmet jobben min! uff.. så ikke bra ut :/

 47. what happened? i can’t understand anything 🙁

 48. Charlotte

  Jeg sender tanker til de pårørende. Dette er helt tragisk. Så bra alt er bra med dere, ta vare på dere selv og de rundt dere.

 49. I just saw this in the news, I’m so glad you are o.k. Caroline, it is so terrible, there is not much information yet, please take good care, you and all Norwegians are in my heart and praying for the best.
  much love to you

 50. Virkelig skremmende!!!! Håper det gikk bra med stumpen til din mann også. Herregud så insane!

 51. hærregud, er i Albania nå fikk høre det på nyheten her, helt sykt!! så bra at alt gikk bra med dere!!

 52. Hvor i Oslo bor dere? Bra at alt står bra til med dere i hvert fall!

 53. Ann-Helen

  Jeg er i sjokk! Kom akkurat hjem fra jobb lykkelig uvitende om at Oslo har blitt utsatt for terrorangrep. Det er sykt å se nyhetsbildene, og å tenke på at dette har inntruffet i vår hovedstad! Jeg blir både sint, trist og redd. Dette er helt forferdelig. Jeg er glad for at du og LK var sammen når det skjedde, og at dere kom fra det uten fysiske skader <3 Tenk så heldige dere har vært! Sender dere gode tanker.

 54. Huff, bra dere har det bra (:

 55. Så grusomt! Bra at dere er fine, selv om bilen ikke er det. Må ha vært en grusom opplevelse! Håper alt går bra med dere nå, må jo ha vært litt av et sjokk! Vi som ser det på tv har jo sjokk, men dere som var oppi alt må jo ha det 1000 ganger verre!

 56. Kom dere vekk til det er sikkert at det ikke er flere bomber! Bedre å være for forsiktig i dette tilfellet! Skumle greier, det føles nesten uvirkelig. Pass på hverandre 🙂 klem fra meg

 57. Shit, fikk helt frysninger av filmen deres. Er så glad det gikk bra med dere. LK er fantastisk. Ble helt rørt av hvordan han børstet bort glass men en caps(?) for å få kjørt dere vekk. Dette er en trist dag i norsk historie! 🙁

 58. Jeg har helt vondt i magen, jeg!

 59. Det er helt grusomt at dette skjer i Norge!

 60. Hadde ikke trodd at man skulle se denne overskriften på bloggen din og heller ikke min egen. At dette skulle skje i trygge, lille Norge er utrolig trist å se. Er bare sjeleglad for at min familie i Oslo ikke var hjemme, men håper alle andre kjente der nede har det bra……

  Sender varme tanker til Oslo i dag <3

 61. Tenkte faktisk på DEG når jeg hørte dette…. Helt forferdelig!! Så glad dere kom unna altså.. Og så lei for de som ikke gjorde det 🙁
  Ser det er mange som aldri trodde dette kom til å skje i Norge.. Men etter alt «vi» har deltatt i ute i verden, sjokkerer det faktisk ikke så veldig. Er ikke lenge siden det skjedde i Stockholm, så ja… at det kom til å skje her også, var vel ikke så utenkelig. Desverre 🙁 Er en tragedie..

  1. Bra kommentar. Er sjukt at det skal skje noke sånt i Norge, men dessverre ikkje sjokkerande, etter alt som har skjedd i både Danmark og Sverige,

 62. Godt å høre at alt gikk bra med dere!

 63. Ann Kathrine

  Åh altså Caroline, tænker på jer alle sammen.

  Det er helt forfærdeligt. Der er ikke så meget at skrive.

  Pas på hinanden.

  Tanker fra Danmark.

 64. Det er helt uvirkelig. Utrolig skummelt og trist.

 65. Så bra at dere i hvertfall kom uskadd fra dette!!!
  Dette er forferdelig 🙁

 66. Följer detta på TV och Tidningar via internet. Jag har tårar i ögonen och blir rädd. Sånt här får inte hända. Mina tankar går till er i Norge.

 67. OH my GOD, it’s scary…

  I hope everything is fine with you…

 68. Dette er helt sykt.Godt at det ikke hendte noe med dere.Vi sitter i Stavanger og ser alt på tv.Vi er dypt sjokkert og skjønner ikke helt at dette skjer i Norge.

 69. Hvordan gikk det med Hugo og Ronaldo?

 70. jag bor i samma hus som dig! är det några skador, knuste vinduer osv i jess carlsens kvartalet? både jag och min pojkvän åkte från Oslo rätt efter det smällde och hann inte inom hemma..väldigt tacksam för svar!

  1. Fotballfrue

   Det så ut som alt var bra der 🙂

   – C

   1. skönt att höra! tusen tack för svar!=)

 71. Katarina

  Herreud! kan tenke meg det var ekkelt å vre i sentrum! Jeg jobber på CC Vest og hørte smellet godt der liksom!!! bra det gikk bra med dere! 🙂
  <3

 72. Heilt sjukt.. uvirkelig! Håpe alt går bra me dokke!

 73. Hei, det er bra det gikk bra med dere. Jeg så deg faktisk. men turte ikke å si hei. heh. Så jeg gikk videre til Ginatricot. og hele hset begynnte å riste og vinduene sprakk. helt forferdelig.

 74. skytedramadrama på Utøya i Buskerud (Hole Kommune). Jeg bor like ved og hørte skuddene. Har et par venner som er på stedet, får ikke tak i dem og er livredd for at det har hendt dem noe!!

  Bra at alt er fint med deg og Lars K!
  Hva skjer med lille, trygge Norge? =/

 75. SYKT det som har skjedd! Godt å høre at dere er ok!

 76. karianne

  Forferdeli! bra dere er i god behold!

 77. Så synd at bilen deres ble ødelagt! Fint at dere ble hentet da og håper dere har det bra!

 78. Jeg er i sjokk! Har fulgt med på tv de siste timene. Kan nesten ikke tro at det er sant. Godt at det ikke hendte dere noe. Bilen er det ikke så farlig med!

 79. HELT grusomt ! Glad jeg bor i Haugesund akkuratt nå..

 80. Kommer nok til å få alle mot meg her, men får bare ytre min mening likevel…

  Det at dette skjer i Norge er ikke så grusomt som alle skal ha det til.
  Daglig blir folk i Afghanistan og Irak bombet, og dette har de levd med i snart 10 år.
  Det er ingen som skriker ut hvor grusomt det er..
  Daglig blir titalls drept av de samme bombene i de samme landene.
  Ingen enser et blikk på nyhetene eller leser et ord som står skrevet i avisen om handlingen…

  Jeg klarer egentlig ikke ha sympati med Norge akkurat nå, til tross for at jeg er nordmann. Norge har provosert Al Quaida i et tiår. Norge driter i styret som er i Afghanistan. Greit nok at det er et grusomt regime, men det at Norge blander seg inn har ikke gjort noe bedre, tvert imot verre. Og det får vi nå i dag ta konsekvensene av.

  Jeg sier ikke at det IKKE er grusomt, for det er det absolutt. Mener bare at det ikke er så grusomt som alle skal ha det til. Det som skjer i Oslo nå er IKKE noe verre enn det som har pågått i Afghanistan i et tiår. Tenk på det neste gang dere hører i avisene om barn og foreldre som er drept, det vil en dag ramme deg selv, ha derfor empati med det som skjer utenfor Norges grenser…

  «Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv»…

  1. Fotballfrue

   Det du skiver har ingen sammenheng.. Du snakker jo helt imot deg selv!

   – C

  2. respekt for faen

  3. Norge bomber ingen i Afghanistan, men DAGLIG utsetter våre landsmenn seg for livsfare med å oppspore og destruere veibomber o.l. som er lagt ut av al quaida styrker. Dersom ikke disse soldaten som du mener driter i styret i Afgansitan ikke hadde utsatt og ofret sitt eget liv, er det ikke godt og si hvor mange sivile afghanske barn som hadde blitt drept mens de spilte fotball og lekte med vennene sine. Sett deg litt inn i hva som egentlig skjer, husk at en sak har mange mange sider.
   Forøvrig skal vi idag fokusere på hva som skjer i vårt kjære trygge hjemland, og tenke på ofrenes kjente og kjære. For hver enkelt av ofrenes familie er det AKKURAT så grusomt som alle skal ha det til.

  4. Er det ingen som sier/ skriver om hvor grusomt det er i Afghanistan?! Det skrives jo søren ikke om annet, sivile som drepes, både der og i Libya og alle andre steder der grusomheter foregår. SELVFØLGELIG er det verre for nordmenn at forferdelige ting skjer i NORGE! Det rammer tross alt folk vi kjenner og bryr oss om! Det betyr jo IKKE at vi ikke samtidig kan ha sympati med dem som lider andre steder. Å sette disse tingene opp mot hverandre slik du gjør her, er… helt på trynet, jeg kommer rett og slett ikke på en bedre måte å si det på.

   Jeg har nær familie som har vært i Afghanistan og kjempet mot terrorregimet der. Jeg har bilder av lillebroren min omringet av små barn i en landsby, de smiler og er glade for å se uniformen hans. Han har ikke kjempet for at krigen skal komme til Norge, han har kjempet for at Afghan skal bli et bedre sted for dem som bor der.

  5. Janne,du står fritt til å mene hva du vil.. men vi mennesker er naturilig skapt litt «egoistisk» ,det ligger i vår natur å ta vare på vårt eget,det er en måte å overleve på som alt annet ute i naturen. Norge er mitt hjemland og Oslo er byen jeg bor i,såklart føles det verre når det skjer bare noen 1000meter unna hjemmet mitt.
   I det store sammenheng er det ikke verre det som skjer i Norge,men for meg føles det verre.
   Å vi må ikke glemme alle pårørende som har mistet noen de kjenner,tror du hadde sett litt anderledes på det om du selv hadde kjent en som omkom.

  6. Thea Heen

   Norge er en del av ISAF-styrken som er utsendt av NATO – som igjen er en militær organisasjon som består av over tyve medlemsland. NATO ble opprettet etter den annen verdenskrig som en militærallianse for å forhindre at noe lignende skulle skje igjen. Arbeidet går ut på å beskytte hverandre; hvis et medlemsland blir angrepet vil det få militær støtte fra de andre medlemslandene. USA ble angrepet for snart ti år siden, og startet etterhvert krigen mot terror. Siden både USA og Norge er medlemmer av NATO er det naturlig at Norge sender sine styrker. USA har tilbudt sin bistand til Norge idag – og det er slik dette samarbeidet fungerer. Vi hjelper hverandre i forferdelige situasjoner. Og det er derfor Norge har vært i Afghanistan – ikke fordi vi vil, men fordi det er vår plikt å hjelpe våre allierte.

  7. Det er for faen UNGDOMMER som er drept på Utøya i dette angrepet og det ligger døde mennesker inne regjeringsbygget og du klarer ikke ha sympati. Sånne som deg skulle faen ikke hatt lov til å bevege seg i gatene blandt andre mennesker!!!

  8. Omg. At du kans krive noe slikt.!! Grusome ting skjer rundt i verden hver eneste dag. Å det tror jeg de fleste er veldig klar over. Men at du skriver noe slikt i en stund som dette sier utrolig mye om deg som et menneske.
   Mange nordmenn i dag har mistet noen dem er glad i. Å selvfølgelig er ikke livet til en nordmann mere vært en et annet liv, men når slike ting skjer i vårt land og i vår by det siste vi trenger er menneske som deg som utaler seg slik du gjør! Skam deg!!

   Å mange har skrevet hvor grusomt det er! Tilogmed en artist i Norske talenter har laget sanger om det! Dommerene gråt og flere folk som så på gråt! Folk bryr seg! Men det er helt naturlig når det skjer i sitt egent hjemmeland så treffer det mer i hjerte!

   1. heregud.. voks opp

    Vi må tilpaase oss NORGE, det er det eneste vi kan gjøre. Vi kan vell ikke drømme og fantasere ? men å forholde oss til virkeligheten. Vi har jo ikke mye terror og bombing i norge. DERFOR er det stor når det skjer! Selv om det høres frekt ut så er jo de i afghanistan vant med dette, og på den måten, faktisk så rammer det mer oss enn dem.. jaja. Vi må få føle det vi vil. Dette er ikke bra overhodet, så hold kjeft

  9. Du har tydeligvis null peiling på hva de norske styrkene i Afghanistan gjør, eller afghaneres syn på de norske soldatene. Min samboer har vært der, og har sagt at 80% av de sivile der nede setter pris på å ha Norge i landet. Og at ingen snakker om det som skjer der, HALLO?? Jorden til Janne!

   Du bør sette deg inn i emner du snakker så høyt om før du begynner å lire av deg noe så respektløst som det der. Makan!

  10. Det er greit nok at det er ytringsfrihet i Norge, men kom igjen! Dette har vært en forferdelig dag for nasjonen vår. Utrolig mange er drept, enda flere såret. Det er blitt bombet i hovedstaden vår, ungdommer har blitt skutt på med maskingevær og ligger strødd utover, mange måtte legge på svøm for og prøve og bærge sitt eget liv, helsepersonel står og tar i mot skadde og omkomne og hundrevis sitter igjen men en forferdelig følelse av at vi ikke er trygge i vårt eget land. Du kunne holdt den posten for deg selv. Dette har vært en jævlig dag, intet mindre! Mine tanker går ut til alle normenn og alle som er påvirket av denne dagen på noen som helst måte.

  11. Jeg siterer: «Jeg sier ikke at det IKKE er grusomt, for det er det absolutt. Mener bare at det ikke er så grusomt som alle skal ha det til. Det som skjer i Oslo nå er IKKE noe verre enn det som har pågått i Afghanistan i et tiår. Tenk på det neste gang dere hører i avisene om barn og foreldre som er drept, det vil en dag ramme deg selv, ha derfor empati med det som skjer utenfor Norges grenser…»

   Tenk litt på dette du Janne: Afganistan BERØRER faktisk DAGLIG nordmenn! Soldater har mistet livet – ja, NORSKE soldater! Nordmenn sitter DAGLIG og følger situasjonen der nede fordi de har venner, sønner, døtre, foreldre og annen familie der nede! Å si at INGEN i Norge bryr seg om hva som skjer er helt vanvittig! Tenk deg om!!! Og i dag har vi fått tall som er helt grusomme fra Oslo, der ungdommer har blitt slaktet av en NORSK mann! Dette har INGENTING med Al quaida å gjøre, det er ingen hevnaksjon fra muslimer! Istedet for å generalisere all verdens krig og elendighet, kan du ta et øyeblikk og tenke på alle foreldre som har mistet sine barn i Norge i går, alle som har mistet sine kjære, venner og til og med bekjente.

  12. I januar 2009 døde min farmor. Det var vondt og jeg gikk i begravelsen. Jeg gråt masse og det gjorde min nærmeste familie også. Du var ikke der. Du var ikke lei deg. Hvorfor ikke? Jo, for du kjente ikke min farmor. Og ingen ville krevd av deg at du deltok og viste din sorg heller. Det er fullstendig naturlig at det som inntreffer nært oss er det som går mest innpå oss. At du ikke skjønner det er ganske spesielt.

 81. Michelle

  SYKT SYKT SYKT!!! godt å høre at det ikke hendte dere noe!!! :/ take care

 82. Godt at dere ikke har blitt skadet.
  Bilen kan alltid repareres, men det hadde vært værre med dere.

  Stor klem

 83. Helt forferdelig rett og slett! Begynte å gråte når jeg så det på tv, har selv familie der og tenk om noe hadde skjedd med dem! Alle skadde er jo familien til noen, bra at dere har det bra hvertfall!:))

 84. Marthe Cecilie

  Godt at alt er bra med dere…. drit i bilen 🙂 Dere er i god behold, ta vare på hevrandre, håper også at dine venner og kjente har det bra 🙂 Mine venner familie og kjente i oslo har det bra heldigvis:)

 85. Jeg er helt sjokka! Leste at bombeangrepet i Oslo henger sammen med skytinga på Utøya :O

 86. Det er så fryktelig! Bra alt går bra med deg 🙂

 87. Jeg bor heldigvis i Lillestrøm. Og ser det på tv nå! Men jeg har en god venn som dessverre ikke klarte seg 🙁 Men håper dere har det fint der dere er nå! Og at dere snart får ny bil..

  Klem Pia <3

 88. Håper at alt er bra med dere og alle de andre i Oslo.
  Tanker sendes til alle pårørende!

 89. Var også midt i byen under episoden :O
  Man følte den paniske stemningen, alle ruter var knust og det luktet veldig brent! Også her i lille Oslo, da..

 90. Marianne

  Her er det fullt kaos i sentrum og det eneste du tenker på er om Hugo og Ronaldo er i god behold!!!

  1. Eh.. seriøst?
   Såklart lurer hun på om det går fint med hundene sine som er alene hjemme i en slik situasjon! De ble sikkert utrolig skremt

  2. Det var jo ikke akkurat slik at Caroline ante utfallet av dette allerede da! Og folk reagerer forskjellig!!

   1. Michelle

    Først og fremst, når man er midt oppi en slik situasjon og ikke aner helheten, så er det vel normalt at det første som treffer deg er om dine er i behold.. Og for mange så er et husdyr mer enn bare et husdyr! det vet alle som har hatt et husdyr nært! jeg ville nok tenkt deg samme om det hadde vært meg..

 91. Så bra dere er i trygghet!
  Kan ikke fatte at dette har skjedd!
  Onkelen min er politi og jobber i nå i Oslo. Er så godt at jeg vet at folk er i gode hender hos han! Jeg må bare si at alle som jobber i Oslo nå, med ulykken er noen helter! Helter som redder liv, jeg bare ber for at folk skal bli helbredet og friske igjen! Og at dødsantallet stopper!

  1. Helt enig,har stor respekt for politiet å er utrolig takknemlig for den jobben de gjør! De som sier noe annet har aldri vært i en ekstrem situasjon der man er desperat etter hjelp.

 92. Så bra at alt gikk bra med dere! Sitter langt sør i landet, og skjelver bare av tanken på å ha vært i Oslo i dag! Det at dette skjedde er grusomt, men som andre har sagt, dessverre ikke sjokkerende! Håper det går fint med dere, og sender tanker til alle som de ikke gikk like fint med!

 93. Off!!
  Det er helt ufattelig..

 94. Veronika

  Helt forferdelig !! Bra det gikk bra med dere 🙂

  Sender varme tanker til skadde og til de som har mistet noen i dag !

 95. Jeg har igjen en uke av ferien min i Canada, og hører masse om det på nyhetskanalene her borte. Vet liksom ikke hva jeg skal si. Jeg er blitt litt kald på slike ting etter jeg opplevde tornado warning og ble evakuert fra hotelrommet i USA.

  Bra dere er i god behold.

 96. Karoline

  Jeg var inne på facebook da du oppdaterte om en eksplosjon! Jeg skjønte ingen ting å måtte gå inn på vg.no for å se om det hadde skjedd noe, å da så jeg det!! Jeg ble helt sjokkert! At noe slikt kan skje i Norge er helt…. Har ikke ord! Håper alle har det bra <3

 97. Utrolig godt å høre at det ikke skjedde noe med dere! Vi hørte smellet helt til Holmlia, det er helt sykt! Håper det går bra med dere 🙂

 98. Herregud, for en video! Jeg er seriøst livredd!!! Bra det gikk bra med dere

 99. Det er helt sinnsykt!!! bra dere er like hele 🙂

 100. Jeg var også i sentrum når det skjedde! Merket at bakken og bygningene ristet, rutene knuste og en folkemengde som løp bort fra stedet! Var en helt forferdelig opplevelse! Håper det er første og siste gang vi opplever noe så grusomt.. I pray for a peaceful world!

 101. Helt forferdelig…

 102. grusomt 🙁 🙁 Tenker på alle som er rammet. Veldig glad for at dere ikke ble skadd!

 103. Bra å høre at det gikk bra med dere 🙂 Skjønner virkelig ikke at noen gjør slike ting! Varme tanker til ofrene og de pårørende! Hjelp forresten med å få #prayforNorway, #prayforUtøya og #prayforOslo som worldwide trends på Twitter 🙂 Oppfordrer også alle til å bytte Facebookbilde til det norske flagget 🙂

 104. Oh no. I am shocked and I don’t know what to say. Hope everything is okay with you.. Oh god.

 105. Angelica

  jeg har det helt forferdelig nå! kan ikke tru mine øyne! det gjør så vondt å se Norge slik på nyheter, det gjør vondt langt inn i hjertet! kan ikke fatte det,kan ikke takle det kan, jeg er helt sjokkert, tårene renner heldigvis ned nå så jeg får tatt det ut av hjertet ved å grine.. jeg kan ikke tru dette her, hva faen er det som skjer? hvem er det som gjør dette mot vakkre lille Norge? Norge fortjener dette her MINST i verden! jeg skulle ønsker vi tok igje mot de som gjorde dette så jævlig hardt! og jeg stiller opp med hva som helst for Norge!
  LA NORGE VÆRE I FRED</3 pell ut alle gaddafier av landet NÅ!!!! etter all den hjelpa Norge har stilt opp for undt om i verden, å mate tusen vis av muslimer her, alle de store penge summene til sudan og africa hjelpen etc..alle irakere og afganere etc som får mulighet til å danne seg en fremtid her som får mulighet til å snik sende tusenvis av kroner til familier og dritt i hjemmelanda sine.. så er det den takken vi får tilslutt? hva i helvette!!! nok er nok!!!!

  1. Elisabeth

   Jeg håper dere alle skammer dere nå når dere ser hvem som står bak angrepet, eller klarer dere å finne en måte likevel å skylde på muslinene for denne gale mannen?

   1. Karoline

    Elisabeth: Enig. Er helt tragisk hvordan en slik hendelse for folk til å ytre sine ekte, hobbyrasistiske meninger. Mer enn noen gang må vi stå sammen, være åpne og støtte hverandre, ikke anklage tankeløst i frykt.

 106. Angelica

  TIL TEITE FOLK SOM SKAL SAMMENLIGNE NORGE MED IRAK OG AFGANISTAN! Tenk dere om først, hva har Norge gjort for å fortjene dette? og tenk dere om hva har irak og afganistan gjort for å havnemidt opp i møkka si? iraq og afganistan har egentlig vært de teiteste landa i verden! ja det er hjerte skjærende å se hvordan de offrer liv og krigen der, men det er de selv som har bedt om det på flere måter! Det var iraq som unødvendig begynte å drepe og krige mot sine naboer, det var iraq som var største trusselen mot sammfunnets sikkerhet, ved å gå rundt å gi trusler! det var iraq som takklet en drittsekk masse morder president i flere ti år! og mange andre tabber som irak g afganistan har gjort, afganere var bare alt for dopa av heroinen sin til å orke å ta vare på sitt land på en riktig måte!

  DET ER IRAK OG AFGANISTAN SELV SOM HAR SLØSET BORT SINE LAND, KUN IRAK OG AFGANISTAN HAR SKYLDA I DET MØKKET DERES LAND SVØMMER I NÅ! MENS NORGE norge har jobbet beinhardt for gjøre tng riktig og bygge opp sitt federland, Norge har vært så fredeli i alle år, Norge har aldri vært en trussel for noen! a norge være i fred, Norge fortjener på ingen måter terror angrep, terrorister til helvette med dere jeg skal fra nå av be hverdag ti lGud for at deres liv blir værre en helvette håper dere lider av det værste i livet amen! Hilsen en mulism som ikke er så stolt av å være muslim på grunn av teite gaddafier!

  1. Sikkert mye sant i det du skriver, men jeg vil bare minne deg på at Norge faktisk er innblandet i krig, Vi har soldater i Afghanistan som tar livet av flere uskyldige mennesker der nede hver dag. Dette kommer likevel ikke så veldig godt frem i alle aviser og nyhetssendinger. Vi kan ikke si «Norge er uskyldige og fortjener ikke dette, Afghaistan var rusa, så de fortjener slik»? det syns jeg blir skrekkelig tragisk.

   1. Fotballfrue

    Tror du bør sette deg litt mer inn i hva Norges FREDSbevarende styrke gjør i Afghanista, Marte.

    – C

   2. Samme sier jeg. Hadde politikk og menneskerettigheter på skolen. Etter mine kilder så har norske soldater gjort mye positivt for netopp de sivile afghaniske folk. Bedret hverdagen deres med å bidra til bedre tjenester som helse, skole osv.. osv..
    De er jo der for å hjelpe de sivilie`ikke for å skde dem. Så du bør lese litt på nettet…

 107. Så bra at alt er bra med dere! Ser ut som dere var skummelt nærme.. Jeg kan ikke skjønne at det er filmet i Norge. Sånt skjer da ikke i landet mitt? Helt sykt!

 108. Må ha vært skummelt å stå der da det skjedde, håper det går bra med dere og de andre i Norge. ER selv på ferie i Danmark, men det er på nyhetene her og.

 109. helt grusomt. har ikke ord en gang!!

 110. EmilieHF

  <3

  Varme tanker til deg, mannen og hundene! Håper dere har det bra.

  – Synes det er utrolig bra at dere filmet, gir et innblikk på hva som har skjedd!
  Kjærlighet til dere <3

 111. Bra det gikk bra med dere! Jeg satt utenfor eger og tok en kaffe når det skjedde, selv der merket vi vibrasjonene og hørte smellet kraftig, vinduer knuste og vi var alle sikre på at det var noe rett i nærheten. Hadde ingen anelse om hvor ille det faktisk var før jeg 4 timer senere endelig kom meg ut av Oslo. Sykt..

 112. huff, håper det går bra med dere, må være litt av et sjokk å være så nærme!

  Leste forresten artikkelen om deg i hund og fritid på jobb i dag, snudde en kjedelig joggdag med en gang, hihi. Nydelig er du og hundene, altså!!

 113. Ragnhild

  Mine tanker går til de som er rammet av dette, pårørende til omkomne, skadede(fysisk og psykisk) samt den alle innen helse, polit osv. Dette er sykt uvirkelig. Nå er jeg glad jeg bor i Trondheim, tror ikke jeg hadde turt å bli i Oslo nå. Håper virkelig alt kommer for en dag, så vi får vite motivet og hvem som står bak.
  Tenker også på alle de som skal gå på jobb som normalt over helgen, som må lære seg å leve med denne trusselen hengende over seg, det blir nok tøft i tiden fremover.

  Til slutt vil jeg si at dette er en vekker for mange, dessverre kom det ikke som et sjokk på meg, snakket om det senest for et par dager siden med en venninne. Det var ikke om det skulle skje, men når. Påtide å få et litt mer synlig politi i norge, strengere grensekontroll osv. Vi må slutte å være naive.

 114. off. Så bra at det gikk fint med der da!

 115. Silje ¤

  Det er helt surrealistisk og uvirkelig det som har skjedd, og det har enda ikke helt gått opp for meg! Videoen din viser realiteten i det hele, og selve omfanget av det som har skjedd. Det gjør meg vondt å høre at så mange unge liv har gått tapt. I en så trist stund som dette så er det godt å vite at vi er et land som står sammen i sorg, og krig/ terror er ikke noe vi vil akseptere! Dette er IKKE noe som skal rå over oss!! Og sammen skal vi kjempe for rettferdighet, fred og et fritt land, hvor politikk, ytringsfrihet og demokrati skal fortsette å være viktige verdier for oss.

  Det er godt å få en oppdatering fra deg Caroline, og at du gir oss tilbakemelding på at ting er bra med deg og din kjære- fysisk, selv om dette også vil sette sine psykiske ringvirkninger på alle involverte! Jeg håper og tror at, til tross for alt dette vonde, så vil denne tragiske situasjonen føre befolkningen bare nærmere hverandre. Det er en styrke som vi skal ta vare på!

 116. det er helt uvirkelig at dette virkelig har skjedd i Norge, landet som lissom er så lite at vi kan ha det trygt! nå veit vi ikke hva eller hvem som står bak dette, men tankene våre burde først og fremst gå til de som er berørt av dette, og deres nærmeste! Vitkig at man stiller opp for hverandre i en tid som dette!

 117. Ufattelig. Håper det går bra med dere; bilen kan repareres!

 118. håper dere er i sikkerhet nå ! mine tanker går til dere <3

 119. Dette er utrolig vondt.. At noen kan gjøre slikt! Glad for å høre at det gikk bra med dere <3 Har tent lys for alle som er rammet av ulykkene i dag. Sender gode tanker til hele Norge <3

 120. Herregud! Håper det går bra med dere!!

 121. Grusomt!! Sterk filk, Caroline! Jeg kan ikke tro at dette har skjedd Norge..

 122. Det ble nesten mer virkelig alt sammen når jeg så videoen deres fra bakkenivå. Er helt forferdelig at dette har skjedd, og mine tanker går til alle berørt.

 123. Cathrine

  Hvordan går det med Hugo & Ronaldo? Hunden min er fortsatt litt skvetten merker jeg, reagerer for hver minste lyd. Huff.

 124. Jeg kjenner alt for mange på utrøya! min aller beste vennine er der! 🙁 Ja, kom deg bort så fort så mulig!!

 125. Christine

  Huff av meg, det er helt skrekkelig! Synn det med bilen deres, men aller mest med alle de folkene som er avdøde og de som ble skadet. Håper det ikke kommer flere bomber,det er så utrolig tragisk!

 126. herlighet, sykt!!!!!! bra det ikke skjedde noe med dere ;o Venninna mi er skutt i brystet og armen og lillesøstra finner de ikke D:

 127. Vet du får utrolig mange kommentarer, men ville veldig gjerne skrive noe til deg. Jeg stod rett ved bussholdeplassen uten for VG Huset med ryggen til høyblokka (Regjeringskvartalet) da bomben eksploderte. Fikk smell fra både siden og bak meg fra Regjeringskvartalet. Tok meg heldigvis ikke så lang før jeg skjønte at noe var galt og at jeg løp som et helvete. Er i sjokk og så glad for at jeg lever og alle jeg er glad i er i sikkerhet. Har kommet meg hjem og er sammen med familien min. Jeg begynte å gråte da jeg så videoen din fordi jeg føler så med deg. Håper dere begge har kommet i sikerhet og at dere tar vare på hverandre i denne tiden.

 128. kathrine

  Har noen av vinduene knust der du bor?

 129. Så utrolig godt å høre at alt er bra med dere! Det må ha vært skremmende å være så nært når det skjedde. Dere får prøve å få en så godt natts søvn som mulig, dette har vært en utrolig tragisk dag. (Hvordan gikk det med Hugo og Ronaldo forresten, stakkar, de må ha vært redde)

  <3

 130. Bor egentlig i Oslo, men er på ferie, frykter at byen jeg forlot ikke er byen jeg kommer tilbake til.

 131. Å herregud! håper alt får bra med dere, Caroline!!

 132. sitter oppe enda, og får ikke sove. kjæresten min var virkelig på nippet til å bli drep på utøyat i dag, og han så virkelig forferdelige ting. samtidig er venninnen til søstra mi savnet på utøya. dette er helt uvirkelig.

 133. Tankene går til alle de etterlatte. En utrolig trist dag…

 134. Dette er det grusomste jeg har opplevd. Jeg syns det er bra at dere filmet, og at du laut vedeoen, så andre får se hvordan det oppleves for publikum!

 135. Så bra at det gikk fint med deg! Jeg er fortsatt litt i sjokk…
  firmenningen min var på jobb i regjeringsbygget da det smalt. Hun var savnet i flere timer og ligger nå på ullevål med hodeskader, er en av de 10 alvorligst skadde. Selv har jeg ikke hatt så mye kontakt med henne, men jeg synes så synd på den nærmeste familien, som lever i usikkerhet 🙁 og bestemoren hennes feiret 80 år torsdag kveld, hele familien var samlet til sommerfest og vi koste oss masse. Dagen etterpå skjer noe sånt…. ufattelig. Really makes you think!

 136. Herregud for en tragedie!
  Jeg er så utrolig glad for at jeg ikke var i Oslo da dette skjedde. Må ha vært en helt uvirklig, og jeg hadde vært drit redd, og hadde nok hatt veldig panikk!
  Bra det gikk fint med dere, og kjempe bra at Lars- Kristian fikk filmet, for det som skjedde i Oslo i går, det går nesten ikke an og beskrive!
  Tenker på alle pårørende, og alle som er skadet! Jeg får kjempe vondt inni meg, når jeg blar nedover på nyhtssider og ser og leser alt det forferdelige som er skjedd!

 137. Leste intervjuet deres i sunnmørsposten for noen minutter siden.
  Helt sykt!

 138. Håper dere er i trygghet nå. Mamma hadde selv vært på Oslo City og hun kunne fortelle at det ristet i hele bygningen så hadde en løpt og sagt det var en eksplosjon ved regjerignsbygget. Det var knust glass hun også måtte løpe over for å finne venninnen og datteren hennes. For jævlig.

 139. Er helt ufattelig det som har skjedd! Gär nesten ikke an ä sette ord pä hvor trist det er! Uvirkelig!

 140. Fy faen og heldige dere er…
  Det er godt at det ikke skjedde noe med dere, men uansett så er det skremmende når dere har opplevd dette…

 141. Stor klump i halsen når jeg ser denne filmen… Varme tanker til alle ofre og pårørende!

 142. Jeg var i Oslo selv da det smalt, helt forferdelig følelse! Gått rundt og vært smålig forberedt på at det skal skje igjen idag (lite sannsynlig, men). Våknet idag tidlig av tordenvær og trodde det var igang igjen.. Heh, litt overskeptisk kanskje :p

 143. Åh herregud, bra det gikk bra med dere!! Helt sykt alt dette her… Uvirkelig :S Selv om jeg selvfølgelig ikke kjenner dere personlig, blir jeg helt nummen av å tenke på at dere var så nære….

  Og er helt naturlig at Caroline tenkte på hundene!! Er ikke noe galt med det, er sånn at man tenker på de man er glad i når noe sånt skjer! Det er også en ting å kritisere liksom…!!

 144. Når jeg hørte at det var bombe i Oslo.. Satt jeg og såg på Tour De France sammen med foreldrene mine. Så en stund etterpå hørte jeg om skytingen på Utøya… Jeg kan fremdeles ikke tro at dette har skjedd. Helt forferdelig.

 145. Karen Marie

  Jeg også var bare du kvartal unna, og vinduene knuste og d ristet i hele bygningen. Helt sykt!!!

 146. Å fy søren.. veldig glad du er i god behold og at ikke noe hendte meg nettopp deg… <3 <3 <3

 147. Våken nordmann

  Det er kanskje feigt å dra av en ammoniumnitrat bilbombe nær der Norge besluttet på bombe Tripolis. Det er kanskje ikke like feigt å dra av over 500 kraftigere flybomber over Liberia mens Stoltenberg sitter trygt i Norge og hykler? Hvor mye «collateral damage» (penere ord for sivile ofre) synes arbeiderpartiregjeringen er akseptabelt pr. bombe i Libya? 10? Nå er tiden inne for refleksjon på alle plan. Statsministeren kan tørke krokodilletårene sine!!!

  1. Likte denne kommentaren.

 148. stakars alle meneskene som døde

 149. Herregud, Caroline! Jeg får helt vondt i hjertet av å se den videoen. Det er godt du har det bra, og at det ikke hendte dere noe. Selv var jeg på Oslo S, og kjente det så altfor godt. Jeg var sjelven resten av dagen, kan bare tenke meg hvordan dere hadde det, som bare var et kvartal unna!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *